Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Nisan ayı fikstürümüz :D

Arkadaşlar akşam üzerinden beri uğraşıyorum bi tebriklerinizi alırım :D

Başakşehir ile maçımızda saat zaman belli değil o yüzden onu yazmadım :)

Çevrimdışı ardiles

süper ligde oyuncuların %50 si yabancı ve sözleşmeler imzalanmış, yabancı sınırı öyle ha deyince değişmez. gelecek sezon için yapılacak görüşmeler sadece görüşme noktasında kalır, alınacak kararlar 2020 den önce hayata geçmez.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tebrikler abi :) ben fikstüre bakınca G-B-M-G-G-G görüyorum siz ne düşünürsünüz

Çevrimdışı El Nino

Eline sağlık kardeşim

Teşekkürler kardeşim :) İnşallah :)

Eline sağlık kardeşim

Teşekkürler :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman :

Hamdolsun Fenerbahçe ile Galatasaray'ı kardeş yaptık
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı taner37

Şu çocuklar 20 yaşında ve altyapı maçları hariç deneyimleri yok. UEFA gençlik Ligi'nde oynadılar 6 maç birde. Şu Fatih ve Enes bence iyi futbolcu ol!S potansiyelli.. Sedat da bayan Tello yu hatırlıyor

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

Avrupa Ligi Kupası benim için 2. plandaydı ancak şu yabancı mevzusu nedeniyle artık çok önemli diyorum.
Kupayı alıp yabancı mevzusunu ağızlarına tıkamamız lazım. Lyon bence kupadaki en dişli takım. Arada lig
maçı oynamayacak olmamız nedeniyle bir adım öndeyiz diye düşünüyorum. Ligde de Başakşehir maçına kadar
5-6 puan farkla gidip Başakşehir stadında büyük ölçüde tur atarız  :ok: Sonrasında da gelsin Avrupa kupası  :super:

lyon genç kadrosunun avantajıyla tur atladı. roma daha yaşlıydı ve lig maçının yorgunluğunu rakibinden daha fazla hissetti. bizim böyle bir sorunumuz yok. tecrübe avantajımızı daha etkili kullanabiliriz.

lyon istanbudaki maç öncesi 16 nisanda deplasmanda düşme hattından kurtulmaya çalışan bastia ile oynayacak zor maç olacak. marsilya ve bordeaux 4 puanla hemen arkalarında fırsat kolluyor. biz ise haftayı dinlenerek geçiricez.

Çevrimdışı Egos

gerçekten güzel olmuş, ayrıca fikstür de gayet dengeli. önemli maçlarımızdan önce gerektiği kadar dinlenebileceğiz, en zor maçlarımız arasında kağıt üzerindeki en kolay rakibimize karşı oynayacağız. içimizden birine fikstürü sen ayarla deseler bundan iyisini çıkartamazdı.

Çevrimdışı abdusta

Eğer Ricardo Quaresma'ya devre arasında Çin'den 20 milyon euro teklif gelmiş ve o teklifi kabul etmemişsek doğrusunu yapmışızdır. Çünkü Quaresma'yı devre arasında göndermek demek şampiyonluğu âdeta kendi ellerimizle rakibimize hediye etmemiz anlamına gelirdi. Çünkü maalesef ki mevcut kadromuzda Quaresma'nın yerini doldurabilecek bir kanat futbolcumuz yok.

Şampiyonluk mu yoksa 20 milyon euro mu istersin deseler hiç düşünmeden şampiyonluk derim. Çünkü eğer sezon sonunda şampiyon olur ve 3. yıldızı formamıza takarsak, 15. resmî Türkiye şampiyonluğumuzun ve 3. yıldızımızın kulübümüze maddi getirisi 20 milyon eurodan çok daha fazla olacak ve şampiyonluğumuzun ve 3. yıldızımızın manevi getirisi, manevi değeri de cabası olacaktır diye değerlendiriyorum.

Saygılar

Fikret Orman :

Hamdolsun Fenerbahçe ile Galatasaray'ı kardeş yaptık
@Tolga paylaşılan resimler icin ayri onay gerekiyor , bu ileti icin paylaştığım resmi de onaylarmisin :busted_cop:

Fikret Orman: "Biz önceki yabancı kuralına göre bir plan yapmıştık, hop değiştirdiler. Şimdi yine aynı şey. Kural değişemez, izin vermem."

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Tebrikler @cursedofdragon. :ok:

TFF tarafından 16 Nisan 2017 Halk oylaması haftasında liglere ara verilmesi en çok bize yaradı. Nisan ayı fikstürümüze baktığımızda tüm maçlarımıza iyicene dinlenip çıkabilecek kadar süreye sahip olduğumuzu görüyoruz. Nisan ayı futbol fikstürümüzü kulüp olarak kendimiz belirleseydik anca böyle bir fikstür belirlerdik.:) 

Herkes Beşiktaş'a çalışıyor, bu böyle olmaz! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi çeyrek final maçlarını 2017 Halk oylaması haftasının öncesine ve sonrasına belirleyerek Beşiktaş'a kolaylık sağlayan UEFA'daki bütün Beşiktaşlılar gidecek! Halk oylamasının yapılacağı hafta sonundaki tüm futbol maçlarını erteleyerek Beşiktaş'a kolaylık sağlayan TFF'deki bütün Beşiktaşlılar gidecek! 2017 Halk oylamasının 16 Nisan 2017 tarihinde yapılmasına sebebiyet vererek Beşiktaş'a kolaylık sağlayan TBMM'deki bütün Beşiktaşlılar gidecek! Halk oylamasının tarihini 16 Nisan 2017 tarihi olarak belirleyip karar alan YSK'daki bütün Beşiktaşlılar gidecek! Çıldırtmayın beni uleeen! :D
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 22:15:18 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı abdusta

Zorluklarla getirdiğimiz yıldızımı el üstünde tutalım.

saygılar

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı taner37

2 sene evvel gana Ligi'nde oynanan 16-17 yaşındaki çocuk Amerikan mls Ligi'nde şuan 😂 19 yaşında kendisi. Scouta meraklı idik çocuğa bile Facebook dan mesaj atmıştım Türkiye de oynar mısın diye oynarım diyordu 😁 

250bin e transfer olmuş.  İlk maçına çıkmış hatta son 10 dk falan oynamış.. Osmanlı Başakşehir e falan mail atmıştım alın bedava gelecek vadeden oyuncu diye tabi kimse dönüş yapmadı 😁

İnşallah yıldız olur. Beşiktaş ile alakası yok aslında bu yazdığım ama insan hayret ediyor
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

G G M G G B diyorum. Skorları da yazayım da, boşuna şey yapmayın ehuehu...

Beşiktaş - Gençlerbirliği: 2-0
Trabzonspor - Beşiktaş: 1-2
Lyon - Beşiktaş: 2-0
Beşiktaş - Lyon: 2-1
Beşiktaş - Adanaspor: 3-0
Başakşehir - Beşiktaş: 1-1
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ardiles

başıma bir iş gelmeyecekse, yabancı sayısındaki fazlalık benimde hoşuma gitmiyor.

renklilerin altyapı hede hödösü herkesin malumu beşiktaş korkusu, yine de bozuk saat misali haklı oldukları noktalar var.

avrupa kadrosunda 4 kulüp altyapısı 4 ülke altyapısı 17 serbest oyuncu için kontenjan veriliyor.

altyapıdan necip ve kiralık atınç diğer 2 oyuncu kontenjanı boş kalıyor.

ülke altyapılı oyuncu çıkarmakta bile zorlanıyoruz caner gökhan ve yedek kaleciler tolga utku.

forumda okuyorum yetiştirici/yarışmacı kulüp ayrımı yapılıyor. bence bu kadar keskin olmamalı. r.madrid in hiç ihtiyacı yokken yine de oyuncu yetiştiriyor.

sırası gelmişken yazayım, f.orman ın r.madridle ikili ilişkileri geliştirmesini umuyorum.

altyapı konusunda çoğunluk barçadan la masia dan örnek veriyor ama madrid altyapısı çok daha sağlam. la masia dan çıkan oyuncular barça ekolünde yetişmiş sadece kendilerine yarıyor. la fabrica ise her mevkide her sisteme uygun oyuncu yetiştiriyor.

neyse uzamasın, beşiktaşa zarar vermek maksadıyla her defasında baltayı taşa vuran renkliler yine hayırlara vesile olur. belki tigana yı scout ve altyapının başına getirir, renklilere karabasan oluruz.

G G M G G B diyorum. Skorları da yazayım da, boşuna şey yapmayın ehuehu...

Beşiktaş - Gençlerbirliği: 2-0
Trabzonspor - Beşiktaş: 1-2
Lyon - Beşiktaş: 2-0
Beşiktaş - Lyon: 2-1
Beşiktaş - Adanaspor: 3-0
Başakşehir - Beşiktaş: 1-1

bizi niye eledin avrupadan ?

başıma bir iş gelmeyecekse, yabancı sayısındaki fazlalık benimde hoşuma gitmiyor.

renklilerin altyapı hede hödösü herkesin malumu beşiktaş korkusu, yine de bozuk saat misali haklı oldukları noktalar var.

avrupa kadrosunda 4 kulüp altyapısı 4 ülke altyapısı 17 serbest oyuncu için kontenjan veriliyor.

altyapıdan necip ve kiralık atınç diğer 2 oyuncu kontenjanı boş kalıyor.

ülke altyapılı oyuncu çıkarmakta bile zorlanıyoruz caner gökhan ve yedek kaleciler tolga utku.

forumda okuyorum yetiştirici/yarışmacı kulüp ayrımı yapılıyor. bence bu kadar keskin olmamalı. r.madrid in hiç ihtiyacı yokken yine de oyuncu yetiştiriyor.

sırası gelmişken yazayım, f.orman ın r.madridle ikili ilişkileri geliştirmesini umuyorum.

altyapı konusunda çoğunluk barçadan la masia dan örnek veriyor ama madrid altyapısı çok daha sağlam. la masia dan çıkan oyuncular barça ekolünde yetişmiş sadece kendilerine yarıyor. la fabrica ise her mevkide her sisteme uygun oyuncu yetiştiriyor.

neyse uzamasın, beşiktaşa zarar vermek maksadıyla her defasında baltayı taşa vuran renkliler yine hayırlara vesile olur. belki tigana yı scout ve altyapının başına getirir, renklilere karabasan oluruz.

Başıma birşey gelmicekse bende cevap vermek istiyorum.

Yabancı sınırlaması yokken sürekli alt yapıdan oyuncular mu çıkartıyorduk :)

Yada herhangi bir başarı mı geliyordu avrupada bahsediyorum :)

Bu şekilde gayet güzel aynen devam etmeliyiz :)

Almanya milli takımında bile full yabancı oyuncular oynuyor ama başarı geliyor bizde Türk milli takımında bütün oyuncularımız yerli hiçbir başarı yok :)

Les Ferdinand: Beşiktaş’ın bu sene Avrupa Kupası’nı alabileceğine inanıyorum. Çok iyi bir hocası, efsane taraftarı ve iyi oyuncuları var.

Çevrimdışı ozankarakoc

bizi niye eledin avrupadan ?

Hiç kolay olmadı, moralim çok bozuldu ama... Ne yapayım, objektif olunca öyle oldu :)
Neyse, inşallah Lacazette sezonu kapatmıştır da heheh...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Ayrıca renklilere göre hareket edilmicek artık yeter bu neymiş

Fıstık gibi yerli kadrosu kurduk kadromuzda yabancı oyuncu yoktu hadi dediler yabancı sınırını kaldıralım.

Yerli kadromuz daha iyi olmasına rağmen tamam verdik kaldırdık oyuncularımızı ona göre aldık.

Şimdi hadi tekrar eskisine geri dönelim çocuk oyuncağımı lan bu ?

Hiç kolay olmadı, moralim çok bozuldu ama... Ne yapayım, objektif olunca öyle oldu :)
Neyse, inşallah Lacazette sezonu kapatmıştır da heheh...

Allah'tan takımın başında siz yoksunuz :)

Bu inançsızlıkla hiçbir başarı yakalayamazdık :)
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 22:52:05 cursedofdragon ]

Etiketler: