Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125868 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri

Beck.    Marcelo.    Tosic.     Adriano

Atiba. Ozzie

Cenk.            Talisca.             Babel

Aboubakar
Dun bu kadro ile cikariz diye yazmıştım , 1 tane bile sekmedi :D :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı kartal190321

başakşehir birileri tarafından itekleniyor bu açık şekilde belli oldu, hafife almaya gelmez, kaybedecekler dedikçe kritik maçları içeri dışarı almaya devam ediyorlar, cuma ve cumartesi oynanan maçlarda hakemlerin  yaptıkları ve bugün konyanın oynadıgı oyunu gördükten sonra,şampiyon olmayalım diye epey çaba gösterildiğini görüyorum, kazaya ugramamak için çok çok dikkatli olmalıyız, hafife almaya gelmez
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bazı Beşiktaş haber sitelerinde sanırım ismini vermek yasak o yüzden söylemiyorum ama aklınıza gelen o ilk sitede bir çok Beşiktaş düşmanı Beşiktaş'lı olmayanlar olduğuna inanıyorum.Kayseri'yi Barcelona yapan bile var o kadar gerilmeye korkmaya gerek yok bence bu maçtan sadece tedbirli olalım kendimize güvenelim yeter neden bu kadar kasılıyoruz ki ne çok rahatlayalım nede çok kasılalım sonuç her türlü gelir.

İki hususa dikkat çekmek istiyorum: 1- Beşiktaş, güçlü ve oynadığı futbolu rakibine kabul ettirebilen bir takım. 2- En zayıf rakip dahi olsa hiçbir rakip küçümsenmemeli.

Bu iki hususu biraz detaylandırayım:

1- Beşiktaş futbol takımımız Süper Lig'in en kaliteli takımıdır ve ligin en iyi ve en güzel futbolunu Beşiktaşımız oynuyor. Oynadığımız futbolu rakibimize kabul ettiriyoruz ve rakiplerimiz bizden korkup çekiniyor. Öyleyse yapmamız gereken ilk şey kendi futbolumuzu oynayıp maçtaki rakibimize kara kartallar gibi yani kendimiz gibi saldırmamızdır.

2- En zayıf rakip dahi olsa hiçbir rakip küçümsenmemelidir. Futboldaki en büyük hatalardan biri kendinden zayıf görülen takımın küçümsenmesidir. Kendi gücümüzün farkında olarak kendi futbolumuzu oynayalım ve hiçbir rakibimizi küçümsemeyerek tüm maçlarımızı ciddiyetle oynayalım.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 19:03:35 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı ardiles

son 2 dakika çok merak ediyorum;

geçen yılki kısa paslı akıcı oyundan bu sezon ufak numuneler gördük. özellikle quaresmanın olmadığı sol kanattan yaptık bu güzel atakları. bu akşam hücum planındaki önceliğimiz kısa paslı oyun olursa, babel uyum sağlar mı?

talisca nasıl oynayacak? bekliyorum bakalım gözüm üzerinde olacak. kuşkulandığım bazı durumlar var.

bu maç g.gönül ün maçı olacaktı şanssızlık işte. sağ kanatta abou/beck karaoğlan sarı çocuk uyumunu merak ediyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Tosic diyorum başka da birşey demiyorum bir adam bu kadar pozisyon hatası yapar mı Allahım yarabbim sabır ver!Takım da bu kadar kötü oynayan oyuncu oldumu da puan kaybı kaçınılmaz oluyor haliylen...

Çevrimdışı OrhanAker

Tosic kadar rakibe gölge olan bir stoper görmedim bu zamana kadar.Oynamasa daha etkili olacak.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Uefa dan elenmemiz lazım. h.içi tarihi dönüş yapan Barça yardırdı o kadar geldi ligde Deportivo ya kaybetti. Biz 2. yarı zorladık orada yorulduk geldik evimizde 2 gol attığımız maçta kayseri ye takıldık. fizik gücü yüksek her takım bugün bize karşı en az 1 puan alır dönerdi. fabri tosiç (gerçi hep yapıyor) %100 gollük hatalar yaptılar talisca döküldü Marcelo sakatlandı git gele dönünce maç 1-1 den sonra orta saha da düştü.  berabere ve gerideyken takımın saldırmaya mecali yoktu golü de ozi-abu yoktan var ettiler 2-1 biterdi maç. Tosiç hariç hepsinin uefa maçı ile direk bağlantısı var.

Hoca nın Tosiç fantezisi de sıktı artık bedelini ağır şekilde ödemeyelim de...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Çağatay

dosta korku düşmana güven veren duskoo
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı levitate

Ligdeki büyük takımları yenmiş bir takıma karşı iyi bir skor ve oyun bence

Ama Tosic ve Beck kanser etmeye devam ediyor

Abou'ya da nazar değmesin :D

Mitrovic kısa sürede iyi işler yaptı o da kapsın artık formayı
bipbipbupbup

Çevrimdışı caner.eryigit

Marcelo nun durumu çok kritik inş hayırlı haberler gelir ama bence zor arka adelesini  tuttu sıkıntı büyük...takımda kenardan gelip oyunu değiştirecek oyuncu sayımız da sıfır.Haftaya Antalya maçı çok önem arz etti artık bugün Başakşehir maçını da izledim oyun şansları inanılmaz Osmanlı maçında da öyleydi 1 duran top gol ve ondan snr oyun tam onların istediği şekil alıyor.ne yapıp edip haftaya Antalya maçını kazanmamız gerek.

Çevrimdışı levitate

Hocanın yerinde olsam avrupa maçında rotasyona giderim sakatlıklar artmasın sonra
bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Hem Beşiktaş, hem Başakşehir'in oynayacağı rakipler:

Antalyaspor
Gençlerbirliği
Trabzonspor
Adanaspor

Beşiktaş'ın diğer rakipleri:

Fener
Bursa (D)
Kasımpaşa
Gaziantep (D)
Osmanlı

Başakşehir'in diğer rakipleri:

Karabük
Akhisar (D)
Galatasaray
Rize (D)
Kayseri

Bir de 29. haftada Başakşehir - Beşiktaş maçı...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

maçı izleyemedim saat 23'de tekrarı var oradan tamamını izleyeceğim. izlemeden söyleyeyimi maçı hocaya yazarım  :steamed:

Çevrimdışı ozankarakoc

Geçen sene 24. hafta:

Beşiktaş 57
Fenerbahçe 56
Konyaspor 43
Başakşehir 40

Bu sene 24. hafta:

Beşiktaş 54
Başakşehir 52
Galatasaray 46
Fenerbahçe 44
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Antalya macinda Babel kesik yer gibi duruyor

Sagda. Quaresma

Solda Cenk

Onde Aboubakar ile oynariz

Çevrimdışı 38life

Tosic'in Beşiktaş formasıyla stoper olarak çıktığı ilk maçtan bugünkü maça kadar çıktığı bütün maçlar hatadır. Ve bu yanlış Tosic'i değil Şenol hocaya yazar. Bunda inat etmesi de x2 yazar...

Gökhan Gönül'un bizim için e kadar değerli olduğunu da bugün tekrar görmüş olduk.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosicle neden sözleşme uzattığımızı birisi bana açıklayabilir mi uzun uzun? Tuncaboylu hariç..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

karijma yoksa ve talisca gizli forvet gibi oynayacaksa aboudan kanat olmaz
abou ilerde oynar talisca 2 adım gerisinden gelir ama kanatta da bir kanat adamı oynar

kanat rotasyonu eksikliği yüzünden kaybedilmiş 2 puandır
aras oynatılmayacaksa neden alındı yada neden kiralanmadı başka bir takıma
ve yerine "oynayacak" bir kanat alınmadı ?

ikinci yarı denenen kanatsız 4-1-3-2 de de kanat beklerinin performası kritiktir
beck malesef topu durdurmadan orta yapamıyor

son olarak tosic..tosic..tosic..
ve biz bu adamla sözleşme yeniledik
inanılır gibi değil

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı underworld

Tosicle neden sözleşme uzattığımızı birisi bana açıklayabilir mi uzun uzun? Tuncaboylu hariç..
bende açıklama bekliyorum ?

Çevrimdışı mellfred

daha dün yazdım. abuo üzerindeki güvensizliği atsın cenk'le kıyaslamam bile. helal olsun kara oğlan attığı 2. gol first class seviyesinde

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beşiktaş futbol takımımız bugün elinden gelen mücadeleyi verdi; ama Kayserispor'la 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Sağlık olsun. Şampiyonluk şansımız devam ediyor. Önümüzdeki maçlarımıza bakalım.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 22:57:33 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Marcelo baldirini tuttugu an eyvah dedim :by2:

Zaten oyundan çıktıktan sonra rakibin her pozisyonu Tehlike oldu 2 de Gol yedik , Marcelonun umarim ciddi bir seyi yoktur Tek kelime ile biteriz Marcelo oynamazsa , Eto'o ve Mbilla defansimizin icinden geçer haftaya :bawling:

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı 38life

Tosicle sözleşme uzatılmasının sebebinin sene sonu satabilmek olduğunu düşünüyorum. Aksini düşünmek istemiyorum.

daha dün yazdım. abuo üzerindeki güvensizliği atsın cenk'le kıyaslamam bile. helal olsun kara oğlan attığı 2. gol first class seviyesinde
İlk Golu de gayet guzeldi Duzgun bir vuruşla Golü yaptı , son vuruşlarını düzeltiyor mu ne ?

Böyle oynasın canimizi yesin Bonservisini de alalim ben bu Abouya fitim ama eski haline dönerse o sıkıntı iste :tabe:

Etiketler: