Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mart 2017, 16:35:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
o adam gider ve yerine walcott gibi yardıran bir oyuncu gelirse süper olur  :icool:
Q7'yi 12'ye okutur başkan ama yerine oyuncu almaz töre dönecek çünkü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

vursaydın bari :bandit:

abi senin cezalar 3 günden başlıyor biz saat hesabı şeyetmiştik  :utan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl1903

Real'in son 7 sezon formaları.

Bizde aynı şekilde iç saha formamızı belli bir standarta oturtmalıyız.
Beşiktaş iç saha maçlarına hep aynı forma ile çıkmalı ve o formada sade ve şık olmalı.
Ben de bu konuda size katılıyorum,sade ve şık tasarlanan bir çok takımın forması var ve iç saha forma kültürüne sahip çıkan.Biz ise arka arkaya düz beyaz forma çıkarsak kamuoyundan hemen bu formalar çok sade şatafatlı bir şeyler yapsanıza yaaa diyen çok olur maalesef.Adı üzerinde forma kültürü bunun arkasında durmalıyız.

Çevrimdışı Kuntz

çok ağır bir laf olmuş :D
çok acıtır birilerini :evillol:

Gerçekler acıtır  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çok ağır bir laf olmuş :D
çok acıtır birilerini :evillol:
Abi bizim yedek kadro bile şampiyonluğa oynar :bandit:

Bknz :

TolGea

Beck.       Mitrovic.    Ersan.     Caner

Necip.    Inler

Aboubakar.       Tolgay.         Aras

Demba Ba

Uzun yıllardır bu kadar genis - alternatifli ve kaliteli kadromuz olmamıştı :tabe:
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 16:56:54 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bıraksın işte topu talisca dilediği gibi düzeltsin  :D

#Q7nin frikik kullanmasını istemiyoruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bıraksın işte topu talisca dilediği gibi düzeltsin  :D

#Q7nin frikik kullanmasını istemiyoruz
inşallah abi inşallah  :D

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ziya Doğan: ''Beşiktaş üç tane takım kursa üçü de şampiyon olur.''

Ziya Doğan'ın bu sözü abartılı olmuş. İlk 11'imiz ağırlıklı kadromuzla bu sezon şampiyon olma ihtimalimiz yüksek. İlk 11'imizi yedeklediğimiz futbolcularımız da kaliteli futbolcular ve A takımımızın yedek 11'i de şampiyonluğa oynayabilecek kalitede. Bu durum da Beşiktaşlı biri olarak beni mutlu ediyor ve bana güven veriyor. Bu Beşiktaş futbol takımımızın oluşumunda emeği geçenlerden Allah razı olsun.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Necmi

abi senin cezalar 3 günden başlıyor biz saat hesabı şeyetmiştik  :utan
valla forum cezaları bir haftadan başlıyorda biz kıyıp veremiyoruz :D

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

mübarek cuma gecesi maçımız var...
https://twitter.com/AlkolukBaskan/status/839712084992671744

Buradan yönetimimize sesleniyorum: Ne olur Ömer Şişmanoğlu'nu futbol takımımızın kadrosunda tutun. Çünkü böylelikle Hasan Şişmanoğlu amcamızın dualarını almaya devam edelim. Ömer Şişmanoğlu, futbolu bırakana kadar Beşiktaş futbol takımımızda kalsın.:tabe:

Çevrimdışı tangaz

valla forum cezaları bir haftadan başlıyorda biz kıyıp veremiyoruz :D

3 gün de çok abi saatlik olsun. hatta buz hokeyi gibi 2 dk. cezası süper fikir. konuyu oylamaya mı sunsak napsak  :D

Çevrimdışı mylife1903

Ziya Doğan: ''Beşiktaş üç tane takım kursa üçü de şampiyon olur.''
Bi takima ayman
Bi takima hurriyet
Bi takima atiba
Sampiyonlar ligi
Kupa
Lig

Çevrimiçi Necmi

Kayseri maçında eski açık alt tribünde olup gidemeyecek arkadaşlardan iki küçük
kardeşimiz için bilet lazım.

Beşiktaş-Ç.Rizespor karşılaşmasındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 415-416 nolu bloklara giriş yapan taraftarlara 1 maç ceza verildi.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş-Ç.Rizespor karşılaşmasındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle 415-416 nolu bloklara giriş yapan taraftarlara 1 maç ceza verildi.
rize maçında sahayı bırakıp gs ile ilgilenirsen gayet normaldir bu ceza

rize maçında sahayı bırakıp gs ile ilgilenirsen gayet normaldir bu ceza
Gs maçında aldigimiz 260.000 Tl lik Ceza da 150.000 Tl ye indirilmiş :)

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Milleti enayi ve salak saniyor bu beyinsizler.
Feto ile mucadele ediyorlarmis, hadi len ordan. Bi sekil o feto savcilarinin fb formali halleri basina servis edilmeli. Yanasma camialar, karaktersizler. Feto gucluyken hemen uye al, savcilarla top oyna menfaat sagla, sonra kandirildik, dersiniz. Yemezler insallah kapali kapilar ardinda bunlara iyi geciriyordur feto savascilari.
Oburu zaten fetonun futbol imami, dua ile himmet ile ayaga kaldiracaklarmis, carpilirsiniz insallah o uc harflilerin tecavuzune ugrarsiniz insallah, allah kabir azabi versin, butun besiktaslilarin hakkini yediniz yillarca, gani gani belanizi versin.
Besiktasla ugrasanin cocugu olmaz, insallah zina urunu baskalarinin cocuklarini buyutursunuz, cocugum dediginiz size benzemesin ulan, hayallerimizi caldiniz, mutluluklarimizi caldiniz,

Beşiktaş'a yapılan haksızlıklara, şampiyonluklarımızın çalınmasına hepimiz üzüldük. Fakat orada takılıp kalmamalıyız. Enerjimizi ve sinerjimizi yüksek tutmalıyız.

Meseleye bir de iyimser taraftan bak. Ya tarihleri boyunca büyük kötülükler yaparak yıllarca maçlar çalmış, kupalar çalmış, şampiyonluklar çalmış olan Türk sporunun dark side'ı (karanlık taraf) olan Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın ikisinden birinin bir taraftarı ve dolayısıyla Türk sporunun dark side'ının bir parçası olsaydın Allah korusun.

Türk sporunun dark side'ı olan renkliler o kadar utanmazlar ki herkesin gözünün içine baka baka hırsızlıklarına devam ediyorlar. Dark side'ın Fenerbahçe cephesi, 5 Şubat 2017 Beşiktaş - Fenerbahçe kupa maçımızdaki galibiyetimizi; çirkeflikle, rezillikle ve provokasyonla çaldı. Dark side'ın Galatasaray cephesi ise bu sene 2017 yılında Karabükspor'un teknik direktörü Igor Tudor'u çaldı. Açıkça görüleceği üzere Fenerbahçe de Galatasaray da hırsızlıklarından vazgeçmiyor ve herkesin gözü önünde hırsızlık yapmaya devam ediyor.

Öyle çok yemin eden bir insan değilimdir; ama Allah'a yemin ederek söylüyorum ki hem Fenerbahçe Spor Kulübü hem de Galatasaray Spor Kulübü vallahi de billahi de taraftarı olunacak, tutulacak kulüp değil!

Sevin, neşelen ve mutlu ol! Çünkü sen de diğer Beşiktaşlılar gibi Türk sporunun light side'ı (aydınlık taraf) olan Beşiktaş'ın taraftarısın ve dolayısıyla Türk sporunun light side'ının bir parçasısın. Üzerine Beşiktaş forması ya da başka bir Beşiktaş ürünü giydiğinde gururla gezebilirsin.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Dünya'nın en iyi ve en değerli kulübüdür ve Beşiktaşlı olmanın değerine paha biçilemez! İyi ki Beşiktaşlıyım, iyi ki Beşiktaşlıyız!
[ Son Düzenleme: 09 Mart 2017, 18:26:18 Özgür Yılmaz ]

İlginç bilgi :busted_cop:

Avrupa Kupaları'ndaki son 6 deplasman galibiyetimizde de
sahaya siyah formayla çıktık

Braga
Feyenoord
Partizan
Skenderbeu
Napoli
Beer Sheva

Çevrimdışı cursedofdragon

İlginç bilgi :busted_cop:

Avrupa Kupaları'ndaki son 6 deplasman galibiyetimizde de
sahaya siyah formayla çıktık

Braga
Feyenoord
Partizan
Skenderbeu
Napoli
Beer Sheva

Nice :D

Çevrimdışı mylife1903

Gs maçında aldigimiz 260.000 Tl lik Ceza da 150.000 Tl ye indirilmiş :)
Feto indirimi yapilmis herhalde. Fetoya kufur caizdir

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

İyi yönetiliyoruz ama çok daha iyi yönetilmeliyiz. Bizim Önümüzdeki 5 yıldan sonraki rakibimiz Bayern, Chelsea, Manchester brothers, Juventus vs. olmalı. Galatasaray ve Fenerbahçe rekabetin r sinde olmamalı. Biz iyi değil çok çok iyi olmalıyız. 2023 yılında Şampiyonlar ligi şampiyonu Beşiktaş olmalı!

Beşiktaş'ın çok yüksek potansiyeli var. Bunu Beşiktaşlı biri olduğum için söylemiyorum; Beşiktaşlı olmasam da böyle söylerdim çünkü ben objektif bir insanım.

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan ve dünyada en çok gelir elde eden ilk 100-200 şirket arasında bulunan Vodafone, kalkıp da Beşiktaş'la 145 milyon dolara Türk Spor Tarihi'nin en yüksek rakamdaki sponsorluk anlaşmasına imza atıyorsa Beşiktaş markasına güveniyor demektir. Ayrıca şu da var ki Beşiktaş ile Vodafone arasındaki o sponsorluk anlaşması, Beşiktaş Tarihi'nin en kötü dönemi olan 8 yıllık Yıldırım Demirören döneminden (2004-2012) 1 yıl sonra 2013 yılında imzalandı. Beşiktaş; borçlarla, icralarla, hacizlerle boğuşurken Türk Spor Tarihi'nin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atabildi. Bu durum Beşiktaş'ın büyük gücünü ve yüksek potansiyelini çok açık bir biçimde gösteriyor.

Beşiktaş'a yatırım yapan kazanır, Beşiktaş markasına yatırım yapan kazanır.

Belki pek çok Beşiktaşlı bile Beşiktaş'ın sahip olduğu yüksek potansiyelin farkında değildir. Kanaatimce Beşiktaş, sahip olduğu potansiyelin yarısını bile kullanır durumda değil. Kulüp olarak sahip olduğumuz potansiyelin % 50'sinden daha azını değerlendirdiğimizi düşünüyorum.

Beşiktaş için şimdi büyüme zamanı! Kulüp olarak yıllık 150-200 milyon dolar civarındaki gelirimizi ne yapıp edip 300 milyon doların üzerine çıkarmalıyız. Beşiktaş hemen her yıl 300 milyon doların üzerinde gelir eldecek seviyeye ulaşabilir. Sevgili kulübümüz Beşiktaş'ın bu potansiyeli var.

Beşiktaşlı taraftarlar olarak üzerimize büyük sorumluluk ve görev düşüyor. Beşiktaşlılar olarak Büyük Beşiktaş'ın büyüme sürecinde değerli kulübümüze elimizden geldiğince maddi ve manevi destek vermeliyiz.

Ben inanıyorum siz de inanın arkadaşlar. Beşiktaşımız çok yüksek potansiyele sahip ve sahip olduğumuz potansiyeli kullanarak Beşiktaş'ı başarıyla büyüten ve kulübümüzü bugünlere göre daha da büyütebilecek iyi bir başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş'ın başında bulunuyor. Şunu gönülden isterim ki Fikret Orman başkanımız 15 sene daha Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olarak görev yapsın.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz güneşli günler.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın çok yüksek potansiyeli var. Bunu Beşiktaşlı biri olduğum için söylemiyorum; Beşiktaşlı olmasam da böyle söylerdim çünkü ben objektif bir insanım.

Dünyanın en büyük şirketlerinden olan ve dünyada en çok gelir elde eden ilk 100-200 şirket arasında bulunan Vodafone, kalkıp da Beşiktaş'la 145 milyon dolara Türk Spor Tarihi'nin en yüksek rakamdaki sponsorluk anlaşmasına imza atıyorsa Beşiktaş markasına güveniyor demektir. Ayrıca şu da var ki Beşiktaş ile Vodafone arasındaki o sponsorluk anlaşması, Beşiktaş Tarihi'nin en kötü dönemi olan 8 yıllık Yıldırım Demirören döneminden (2004-2012) 1 yıl sonra 2013 yılında imzalandı. Beşiktaş; borçlarla, icralarla, hacizlerle boğuşurken Türk Spor Tarihi'nin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atabildi. Bu durum Beşiktaş'ın büyük gücünü ve yüksek potansiyelini çok açık bir biçimde gösteriyor.

Beşiktaş'a yatırım yapan kazanır, Beşiktaş markasına yatırım yapan kazanır.

Belki pek çok Beşiktaşlı bile Beşiktaş'ın sahip olduğu yüksek potansiyelin farkında değildir. Kanaatimce Beşiktaş, sahip olduğu potansiyelin yarısını bile kullanır durumda değil. Kulüp olarak sahip olduğumuz potansiyelin % 50'sinden daha azını değerlendirdiğimizi düşünüyorum.

Beşiktaş için şimdi büyüme zamanı! Kulüp olarak yıllık 150-200 milyon dolar civarındaki gelirimizi ne yapıp edip 300 milyon doların üzerine çıkarmalıyız. Beşiktaş hemen her yıl 300 milyon doların üzerinde gelir eldecek seviyeye ulaşabilir. Sevgili kulübümüz Beşiktaş'ın bu potansiyeli var.

Beşiktaşlı taraftarlar olarak üzerimize büyük sorumluluk ve görev düşüyor. Beşiktaşlılar olarak Büyük Beşiktaş'ın büyüme sürecinde değerli kulübümüze elimizden geldiğince maddi ve manevi destek vermeliyiz.

Ben inanıyorum siz de inanın arkadaşlar. Beşiktaşımız çok yüksek potansiyele sahip ve sahip olduğumuz potansiyeli kullanarak Beşiktaş'ı başarıyla büyüten ve kulübümüzü bugünlere göre daha da büyütebilecek iyi bir başkanımız Fikret Orman, Beşiktaş'ın başında bulunuyor. Şunu gönülden isterim ki Fikret Orman başkanımız 15 sene daha Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı olarak görev yapsın.

Çocuklar inanın, inanın çocuklar,
Güzel günler göreceğiz güneşli günler.
Acayip objektifsin :evillol:

Çevrimdışı BORAN

Yalnız şöyle bir durum var tabi ki istiyoruz Fikret Orman'ın başkan kalmasını yıllarca ama kendisi 2 dönem ile sınırlandırmak istiyordu bu durumu ve 3 dönem olarak kalmıştı diye hatırlıyorum ayrıca kendisi bir dönem daha başkanlık yapıp bırakacağım diye söylemleri vardı bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Acayip objektifsin :evillol:

Yoo ciddi söylüyorum, gerçekten objektif bir yapım var. Beşiktaş'ın hakikaten çok yüksek potansiyeli var. Beşiktaş'ın; kulüp yapısı, kurulduğu yer, tarihi, geleneği, hikâyesi, arması, sembolü, taraftarları, tutkusu, aşkı, ruhu, stadyumunun bulunduğu konumu gibi pek çok özelliğine bakınca bunu açık ve net bir biçimde görüyoruz.

Eğer Beşiktaş önümüzdeki dönemde gönülden isteyerek beklediğim gibi yüksek büyüme sağlayıp bugünlere göre çok daha iyi bir konuma ulaşırsa ve biz de ölmemiş ve sağ isek forumumuzda bu konu üzerinde tekrar yorumlarda bulunalım inşaallah. :ok:

Etiketler: