Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121822 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Takımda gençleştirme planları yapanlar umarım Emre Akbabayla ilgileniyorlardır bırakırsak trabzon veya gs ye gidecek . :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 'TaNeR'

Dünyanın 2016'da yapılan en iyi Stadyumu yarışmasında Beşiktaş Vodafone Arena finale kaldı. :busted_cop:

Diğer finalist hangi stad?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

umarım mitrovic yerine atınç oynamaz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Diğer finalist hangi stad?
Bilmiyorum Antipati yazmış

Resimde paylasmis rakip buyuk ihtimalle Krasnodar Arenadir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar size bir soru:

maca giderken bu dis güvenlik kordonundan passolig kartsiz girilebiliyormu bilgisi olan yazabilirmi :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2017, 17:29:09
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Bilmiyorum Antipati yazmış

Resimde paylasmis rakip buyuk ihtimalle Krasnodar Arenadir :bandit:

Sen deyince bir bakayım dedim , stadta stad ama .
Keşke bizde su elektronik duvarlardan yaptırsaydık hani gol atınca yazı akıyor ya .
Siyah beyaz cok güzel olurdu..

Sen deyince bir bakayım dedim , stadta stad ama .
Keşke bizde su elektronik duvarlardan yaptırsaydık hani gol atınca yazı akıyor ya .
Siyah beyaz cok güzel olurdu..

Dis cephesi zaten cok benziyor bizim stada :tabe:

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Siyah forma ile çıkıyoruz.
Akşama fark var o zaman  :ok:

Bu sezonun ikinci yarısında 30 Ocak 2017 tarihinde Şeref Bey Stadyumumuz'da Konyaspor'a 5 gol atıp 5-1 yendiğimiz maçı hatırlatayım. O Konyaspor maçımıza beyaz forma ve beyaz şortla çıkmıştık.

Maçlara beyaz ağırlıklı formayla çıksak da siyah ağırlıklı formayla çıksak da siyah-beyaz formayla çıksak da kırmızı-beyaz formayla çıksak da biz Beşiktaş Kara Kartal'ız ve oynadığımız her maçta rakibimize kara kartallar gibi saldırmalıyız. :ok:
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı arda

Toplam 10 stadyum finale kalmış

Krasnodar arena en büyük rakibimiz olur :bandit:

Bu saatten sonra iş jüride, 7 Mart'ta sonuç açıklanacakmış
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı BORAN

Klübün tesisleri,stadı,ortamı,sporcuya olan ilgi çok fazla olduğundan dolayı gidenler pişman oluyordur eminim bkz.Gomez,Sosa bu durumu görenlerde gitmek istemiyordur  bkz.Quaresma,Talisca. Talisca en güzel örneği bonservisi için oto yıkamacıya ek iş olarak başlamış adam  :evillol: şaka bir yana gerçekten bu imkanlar çok fazla zorluklardan geçilerek üst düzey duruma geldi ve yönetim iyi iş başardı  :claps: bu ivme git gide artacaktır insan kendini huzurlu hissettiği ortamdan çıkmak istemez ve işine 4 kolla sarılır iş yaşamından herkes buna imzasını atacaktır ve buda başarıyı getiren önemsiz gibi görünen en temel unsur bence.
Fikret Orman ve yönetimini hatalarından dersler çıkartarak ilerlemeleri/yükselişleri bütün aklı başında insanlar tarafından tebriği hak eden bir durum ve diğer aklı başında klüp taraftarlarının kıskanılarak izlenen bir duruma geldiler.
Doğru eleştiri her zaman iyidir, her zaman eleştirilmeli ve dozunda ve doğru bir biçimde  :bandit:

Çevrimiçi Rasim

Forum macta herhalde kimse yazmiyor :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Şeref Bey Stadyumumuz'da internet kesik değil ki. Forum üyelerimiz maçta olsalar da oradan foruma mesaj atabilirler. :eyes

Çevrimiçi Rasim

Şeref Bey Stadyumumuz'da internet kesik değil ki. Forum üyelerimiz maçta olsalar da oradan foruma mesaj atabilirler. :eyes
sen mactamisin :icool:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Maç başlığında millet. 😉

Çevrimiçi Rasim

noldu bu azra kizimizi cikaracaklardi hic haber yok BJKTV'de  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizim resmi facebook sayfası 6 milyon olmuş :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2017, 21:33:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
31.123 Kişi maça gitmiş. Nerde bu kombine alanlar !!!!!

Şenol Güneş: "3 puan sevindirici. Kendi sahamızda böyle maçlar oynayacağız. Rakipler savaşıyor

Şenol Güneş: "Sabırlı oynamak durumundaydık. Eksiklerimiz vardı ama oyunun temel ilkeleri doğruydu."

Gökhan Gönül: "Her futbolcu gibi işimizi yapmaya çalışıyoruz, bazen ekstra durumlar oluyor. Bugün bana nasip oldu."

Şenol Güneş: #Quaresma kötü insan değil özür dilemesini biliyor ama bu hakkı çok kullanmamak lazım

Marcelo Guedes: "Ligde milli takım arasına kadar maçlarımız var. Elimizden geleni yapıp, hem ligde, hem Avrupa'da devam etmek istiyoruz."

Etiketler: