Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9142642 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Bu turk insanindaki maksimalizmi gercekten anlamiyorum. Sanki herkes ingiltere vatandasi boyle bir kendimizi dev aynasinda gormeler falan. Polonya ciksa simdi karsimizda 10milyon turk bulurum, polonya kim ulan 5 atariz 5, diyecek. Aynisini fbliler ruslara yapti sonuc malum ki o rus takiminin daha motoru isinmadi, bir ay sonra olsaydi mac fbye bej cekerdi o takim. Fazla buyutuyoruz kendimizi.

Simdi yunanli olayina gelince, @yorgo_d(geodem) kardesimde burda. Kendisi daha iyi anlatir. Burayi okuyan insanlardan 1 tanesinin fikrini degistirebilirsek bizim icin kardir.

Yurtdisina gitsin bu yunanli soyle boyle, ermeni soyle boyle diyenler. Boyle ne bileyim rusyada amerikada falan iki tane yunanli gorsun boynuna sarilir, boynuna kardesim diye, yunan restoranina girsin, ermeni restoranina girsin karni doyar be, karni. Ustune belki hesap almazlar.
Bu iki milletle aramizda sadece din farki vardir. Tipimizde benzer.
Azerbaycanlilar nasil diyor iki devlet tek millet, karakter olarak, tip olarak, tembellik olarak ha bu yunanlilarda gavur kardeslerimizdir, az daha egitimli ve terbiyelidirler bizden, kalanlar ayni. Ha 100 sene sonra bu yunanlilar seviyesinde olur bence.

Bu turk insani akvaryumda kaldi, cikip azicik avrupayi gezmeleri lazim. Insanimiz gecim derdin hareket edemiyor, aslinda devlet turk kulturunu yuceltmek icin harcasin parayi her ay 10000 turku yunanistana, bulgaristana, sirbistana falan tatile gotursun 10 seneye bazi seyler degisir bu ulkede. Hem o ucaklar otobusler bosuna mi duruyor, yukleyin goturun yahu

Simdi her milletin icinde sapiklar, (Hakaret Yasak)₅, hirsizlar, gavatlar vardir bunlar sadece bize mahsus degil. Bugun yunanlilar cok mu super desek, hapisenelerinde yer yoktur, turkler superdir, merttir desek ne olur hapishanelerde vatan hainlerine yer yok. Anlatamadim gene
dediklerine  katilmamak  mumkun degil gerceketen  dostum... Ozellikel vurguladigim  konulardan biridir .. Biz  gercekten Batinin cikarimiz a uyan taraflarini almaya merakliyiz.. Boyle bi rimkani  olsa devletin de  her  aileyi 10 gun normlarin gelismis  oldugu  hayat standartlarinin yuksek oldugu  bir ulkeye  goturebilse... Bu tabi cok utopik bir  temenni ama kabul de edelim ki  burada  'devlet halki icin degil  halki devleti  icin var' diye  biliniyor  Oysa  icinde  yasayan halk olmasa devletin devletligi mi kalir .. Benim ciftcim memurum iscim evine  asgari ucretle ayda  sadece 25 kg  et alabiliyorsa  ve ekonomi kkrizden yaklasik 10 senedir  kasip kavrulan Yunansitan da  hala 80 kg et  alabiliyorsa  bir sikinti var  demektir .. Adam cocuguna  yedirecek et alamiyor  nasil gitsin de  gorsun Yunan gavurunun nasil bizimle ayni oldugunu  ... Dedigim gibi biz  binyillardir yanyana hatta icice yasiyoruz...  Konusacak  cok ama cok sey var da  yazmak tan useniyorum  :D  yuzyuze  biraraya gelip konusamk lazim bunlari... Gecen gun bir arastiram okumustum  Turkiyede nufusun %6'si yurtdisina  cikmis diye %54u de -buraya dikkat lutfen- hayatinda tatil olarak  adalanirdigi  herhangi bri yere  gitmemis ... Koy  memleket  haric tabi  :alala:   Ahah ahh benim  guzel halkim ne zaman gozlerini acacaksin...  :akuma: Daha yeni yeni  Dedeagaca gidip  kalamar ouzo alabildigine et yiyoruz da gozumuz gonlumuz senleniyor  :D  Cok konustum Necmi abi beni aforoz etmeden -malum  ortodoksuz  ya biz -  :kop: ufak ufak  uzayayim   ... 
Yorgo

yemekte döner yoğurt baklava varsa gör sen cümbüşü  :evillol:
ustadim, git yunanistanda bir restauranta patates musakka de,  karpuzun  da  sonuna bir -i  harfi koyup  karpuzi isteyiver,  hemen getirir :sevinc  anlamaz  bile Turk oldugunu  o denli yani 
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2017, 12:25:36 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ustadim, git yunanistanda bir restauranta patates musakka de,  karpuzun  da  sonuna bir -i  harfi koyup  karpuzi isteyiver,  hemen getirir :sevinc  anlamaz  bile Turk oldugunu  o denli yani
Yunanistan demişken yunan adalarına çok güzel diyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

dediklerine  katilmamak  mumkun degil gerceketen  dostum... Ozellikel vurguladigim  konulardan biridir .. Biz  gercekten Batinin cikarimiz a uyan taraflarini almaya merakliyiz.. Boyle bi rimkani  olsa devletin de  her  aileyi 10 gun normlarin gelismis  oldugu  hayat standartlarinin yuksek oldugu  bir ulkeye  goturebilse... Bu tabi cok utopik bir  temenni ama kabul de edelim ki  burada  'devlet halki icin degil  halki devleti  icin var' diye  biliniyor  Oysa  icinde  yasayan halk olmasa devletin devletligi mi kalir .. Benim ciftcim memurum iscim evine  asgari ucretle ayda  sadece 25 kg  et alabiliyorsa  ve ekonomi kkrizden yaklasik 10 senedir  kasip kavrulan Yunansitan da  hala 80 kg et  alabiliyorsa  bir sikinti var  demektir .. Adam cocuguna  yedirecek et alamiyor  nasil gitsin de  gorsun Yunan gavurunun nasil bizimle ayni oldugunu  ... Dedigim gibi biz  binyillardir yanyana hatta icice yasiyoruz...  Konusacak  cok ama cok sey var da  yazmak tan useniyorum  :D  yuzyuze  biraraya gelip konusamk lazim bunlari... Gecen gun bir arastiram okumustum  Turkiyede nufusun %6'si yurtdisina  cikmis diye %54u de -buraya dikkat lutfen- hayatinda tatil olarak  adalanirdigi  herhangi bri yere  gitmemis ... Koy  memleket  haric tabi  :alala:   Ahah ahh benim  guzel halkim ne zaman gozlerini acacaksin...  :akuma: Daha yeni yeni  Dedeagaca gidip  kalamar ouzo alabildigine et yiyoruz da gozumuz gonlumuz senleniyor  :D  Cok konustum Necmi abi beni aforoz etmeden -malum  ortodoksuz  ya biz -  :kop: ufak ufak  uzayayim   ...
Istanbulda yasayip deniz gormemis bir milyon insan bulunur.

Bunlar hep yeni dunya duzeni. En guzeli balkan birligi kurmaktir. Ingilizle almanla kafamiz fsrkli zor anlasiriz ama rusla yunanliyla bulgarla sirpla ayni insanlariz. Hep diyorum futbolcuyu da bunlardan alacan.
10 dakika besiktasta oynamamis afedersin ermeni aras sahaya girip agzini yuzunu kiracakti tosicle beraber fblilerin iste tepki bile ayni, anlayis ayni. Elin ingilizi olsa tepki vermez, salak mi bu rvo kendini rezil ediyo der sutlu cay icer.

Çevrimdışı mylife1903

Pilaki, dolma hepsi var enginar bile.
Ermenilerin de dolmasi var cok fena icine bulgur ve mercimek de katiyorlar.

Fransis mutfagi diye bisi cikti millet ac ac yenmez, ispanyollar da ayni git yunanistana, sirbistana karnin doyar

Istanbulda yasayip deniz gormemis bir milyon insan bulunur.

Bunlar hep yeni dunya duzeni. En guzeli balkan birligi kurmaktir. Ingilizle almanla kafamiz fsrkli zor anlasiriz ama rusla yunanliyla bulgarla sirpla ayni insanlariz. Hep diyorum futbolcuyu da bunlardan alacan.
10 dakika besiktasta oynamamis afedersin ermeni aras sahaya girip agzini yuzunu kiracakti tosicle beraber fblilerin iste tepki bile ayni, anlayis ayni. Elin ingilizi olsa tepki vermez, salak mi bu rvo kendini rezil ediyo der sutlu cay icer.
hakikaten  ha :)
Yorgo

Çevrimdışı ardiles

yapma döndürme şevçenko vurdu 3 oldu.

sabah sabah insanın ağzının suyu da akıtılmaz ki, simitle kahvaltı yapmış olanları da düşünün  :icool:

afiyet olsun çay peynir simit gibisi varmı... oh mis gibi

neyse çok konuşmayalım şimdi gelir simit bizim der sahip çıkarlar  :bandit:

Pilaki, dolma hepsi var enginar bile.
Ermenilerin de dolmasi var cok fena icine bulgur ve mercimek de katiyorlar.

Fransis mutfagi diye bisi cikti millet ac ac yenmez, ispanyollar da ayni git yunanistana, sirbistana karnin doyar
arkadaslar  Necmi abi  bizi topa  tutacak ,kaleye gol olacaz konu fena dagildi  haa..  O diil de  su an  karnimda  fena ac ... Yapilmaz ki ama bu ya @mylife1903  mirim  :D.. 
Yorgo

Çevrimdışı ardiles

türk mutfağının halis muhlis lezzetlerini yunanistan ın sahiplenmesini eleştirmek için söylemiştim  :D

Çevrimdışı mylife1903

arkadaslar  Necmi abi  bizi topa  tutacak ,kaleye gol olacaz konu fena dagildi  haa..  O diil de  su an  karnimda  fena ac ... Yapilmaz ki ama bu ya @mylife1903  mirim  :D..
Sibiryada karin buzun ustunde bile mangaldan vazgecmem. Mangal demisken bu managala vardi ne oldu ona seneye alsak

türk mutfağının halis muhlis lezzetlerini yunanistan ın sahiplenmesini eleştirmek için söylemiştim  :D
o da  uzun muhabbet de  taa Bizans mufagina kadar  dayanir , bunlari  burdan  konusmayalim  Necmi  aportta beklior  :D bak 
Yorgo

Sibiryada karin buzun ustunde bile mangaldan vazgecmem. Mangal demisken bu managala vardi ne oldu ona seneye alsak
hay  Allaam yaaa... yemekspetinden bir kilo kanat yarim kilo kuzu  pirzola 1 kilo d a kuzu  sis  siparis verecem ama ya.. O degil de  bi saat  doyayim diy e maasin yarisini  bunayatiracaz  simdi  :D  yapilmaz ki  bu   
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Turk mutfagi degil, anadolu mutfagidir o halis muhlis turk mutfaginda kimiz, at eti disinda bisi olmaz. Orta asyada enginar vardi da biz mi yemedik
Oeta asyada zeytin vardi da yagini mi cikartmadik.

Çevrimdışı ardiles

Turk mutfagi degil, anadolu mutfagidir o halis muhlis turk mutfaginda kimiz, at eti disinda bisi olmaz. Orta asyada enginar vardi da biz mi yemedik
Oeta asyada zeytin vardi da yagini mi cikartmadik.

yengeye söyleyelim ara sıra seni mutfağa soksun yemek yapamasan bile bulaşık yıkarsın.

dünyanın tanıdığı en zengin 2-3 sofradan biri olan türk mutfağına da göz atarsın

Çevrimdışı ardiles

o da  uzun muhabbet de  taa Bizans mufagina kadar  dayanir , bunlari  burdan  konusmayalim  Necmi  aportta beklior  :D bak

@Necmi  abi gelsin sabahki mesajı yüzünden onu bekliyorum zaten.

anadoluda onlarca medeniyet geçti hititler frigler... bilinen onlarca bilinmeyen belki yüzlerce...

hepsini bir potada eritip asimile eden büyük iskender antik yunan adıyla kendisinin olmayan her kültürü kendindenmiş gibi sahip çıkmış... egedeki yapılar frig mimarisi neyse... gelsin konuşuruz

Çevrimdışı underworld

divan olayı iyice mide bulandırmaya başladı.
Artık gitmesi gerekenler bi zahmet yol alsalarda önümüze baksak.

Çevrimdışı Sedat

Bilgi:Fenerin ligte şampiyonluk iddaa oranı 14.00 Beşiktaş'ımızın Uefa kupası Şampiyonluk oranı 15.00  :evillol:
handikaplı çArşı  

Çevrimiçi Rasim

@Necmi foruma noluyor yaw gidip gidip geliyor sunu düzeltin artik :s20:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

avrupa bugün dahi ırkçılıkla mücadele ederken biz hiçbir dönemde ırkçı olmadık. farklı kültürden onlarca milletle, aynı coğrafyada binlerce yıldır kardeşçe yaşadık.

bizim problemimiz dengeyi bulamamak. hem müspet hem menfi anlamda abartı tepkiler veriyoruz.

oysa arkadaş gayet kabul edilebilir derecede normal yorum yazmıştı. ufak tefek atışmaları "düşmancıl yaklaşım" olarak görmek, 7 gün nopost vermek bu abartı huyumuza örnek verilebilir.
yanlış sözler sarfetti ceza vermedik ikaz ettik söylediğin yanlış diye.
Forumun kuralları var. burda yazacaksa bu kurallara uyacak dönüp söylediklerini
savunur ve tekrarlarsa bu sefer kurallar işler. Yoksa söylemi ırkçı bile olsa niyet ırkçı değil
ırkçı niyetle söyleseydi atılırdı zaten. Şu anda kimseye karşı toprak bütünlüğümüzü korumak
için savaşmıyoruz yarın işgal edilmeye kalkarsak evet denizede dökeriz. Şimdi düşmanca söylemlere
ne gerek var yunanistan bizim düşmanımız değil. Bırakalım artık sürekli boşalan kasasını
doldurmak için kendisine düşman yaratmaya çalışan osmanlı zihniyetinden. bütün avrupa düşmanımız
orta doğu düşmanımız afrika düşmanımız yıllarca biz gidip sömürmüşüz onları o dönemler cezair ne macaristan ne
gidip işgal etmeye kalkmasak varlıklarından haberimiz olmayacak :D
tamam şimdi birilerine düşmanlık beslersin tarih boyu sana saldırır kan kusturur düşman olursun ama bizim tarihimizde
öyle bir devlet yok hep biz saldırmışız. Bırakalım artık bu ırkçı söylemleri düşmanlıkları.
Kaldıki biz Beşiktaşlıyız genç arkadaşlarda Beşiktaşın geleneklerini adabını iyi öğrensin göz yumarak bazı şeylere
süreç içersinde geleneğimizi kaybederiz. Bu konularda taviz olmaz.

Çevrimdışı underworld

Forum, yaşam destek ünitesine bağlanmış gibi yok mu şunun bir kurtuluş Yolu?

Çevrimdışı oblomov

Necmi hocam, açıkça söyleyeyim;
Çok okuyan az yazan bir üye olarak:
Bazı meselelerde tarzını ve tutumunu despotça bulduğum olmuştur... Hatta ekşisözlük' te forum için söylenen olumsuz bazı şeylere de imzamı atarım. Ama bizim taraftar profilinin hastasıyım. Bu ülkede; iyi ve güzel olan ne varsa Beşiktaş ve Beşiktaşlılığa dairdir bana göre.
Hiç tanışmadık, forumdan kimseyi de tanımam ama en çok aidiyet hissettiğim önce Beşiktaş' lı olmak sonra son dönemde de forumdur.
Ağzına sağlık ne diyeyim.
Bi de para mı lazım, teknik destek mi? Hasta etmeyin adamı abi! Ne lazım şu forumun sorununu çözmek için bi deyiverin hele?
Bunca insan var burada.

P.S.: Yorgo kardeşime de selam ederim. Beşiktaş'ı büyük yapan yıldız sayısı, bütçesi vb. değil. Değerleridir.
Varlığınız da bu değerlerin ispatıdır. Sevgilerimle.

Son not: Oly maçları o kadar da kolay geçmez! Ama olur da psikolojik açıdan iyi hazırlanırsak, ligin yükü ile birlikte baş edebilirsek...
O iş olur. Sonrasında da o rüzgarla yürür gideriz.

savunur ve tekrarlarsa bu sefer kurallar işler. Yoksa söylemi ırkçı bile olsa niyet ırkçı değil
ırkçı niyetle söyleseydi atılırdı zaten. Şu anda kimseye karşı toprak bütünlüğümüzü korumak
için savaşmıyoruz yarın işgal edilmeye kalkarsak evet denizede dökeriz. Şimdi düşmanca söylemlere
ne gerek var yunanistan bizim düşmanımız değil. Bırakalım artık sürekli boşalan kasasını
doldurmak için kendisine düşman yaratmaya çalışan osmanlı zihniyetinden. bütün avrupa düşmanımız
orta doğu düşmanımız afrika düşmanımız yıllarca biz gidip sömürmüşüz onları o dönemler cezair ne macaristan ne
tamam şimdi birilerine düşmanlık beslersin tarih boyu sana saldırır kan kusturur düşman olursun ama bizim tarihimizde
öyle bir devlet yok hep biz saldırmışız. Bırakalım artık bu ırkçı söylemleri düşmanlıkları.
Kaldıki biz Beşiktaşlıyız genç arkadaşlarda Beşiktaşın geleneklerini adabını iyi öğrensin göz yumarak bazı şeylere

[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2017, 16:04:27 oblomov ]
ASAP

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  abi gelsin sabahki mesajı yüzünden onu bekliyorum zaten.

anadoluda onlarca medeniyet geçti hititler frigler... bilinen onlarca bilinmeyen belki yüzlerce...

hepsini bir potada eritip asimile eden büyük iskender antik yunan adıyla kendisinin olmayan her kültürü kendindenmiş gibi sahip çıkmış... egedeki yapılar frig mimarisi neyse... gelsin konuşuruz
Ben o kadar derine inmedim yanlız işi osmanlı dönemiyle sınırlı tuttum. şimdi derine inersem
daha derine inmek gerekir. oda denizden ilk çıkan memelilere kadar gider hepimiz kardeş oluruz :D
sonra dini bskış açısı ortaya çıkar bir bakmışsın iş evrim teorisine gelmiş bence hiç girmeyelim bu konulara
daha önce tecrübe ettik bunu :D  @ardiles

Çevrimdışı ardiles

Kaldıki biz lıyız genç arkadaşlarda ın geleneklerini adabını iyi öğrensin göz yumarak bazı şeylere

osmanlı ve selçuklu imparatorluğu olsun diğer anadolu beylikleri olsun iyi/kötü ne varsa hepsi bizim kültürel mirasımız.

oryantalist akımlara kapılıp tarihimizi paçavraya çevirmek bize yakışmaz. hataları varsa kabul edilir fakat öyle sömürdü etti kabul etmiyorum. vergiden başka ne alınmış?

kimsenin dinine örf adetine müdahale edilmemiş, onlarca kültür hep birlikte kardeşçe yaşamışız. suç istatistikleri o gün ve bugün arasındaki toplumsal huzur farkını gösteriyor.

Çevrimiçi Necmi

Necmi hocam, açıkça söyleyeyim;
Çok okuyan az yazan bir üye olarak:
Bazı meselelerde tarzını ve tutumunu despotça bulduğum olmuştur... Hatta ekşisözlük' te forum için söylenen olumsuz bazı şeylere de imzamı atarım. Ama bizim taraftar profilinin hastasıyım. Bu ülkede; iyi ve güzel olan ne varsa Beşiktaş ve Beşiktaşlılığa dairdir bana göre.
Hiç tanışmadık, forumdan kimseyi de tanımam ama en çok aidiyet hissettiğim önce Beşiktaş' lı olmak sonra son dönemde de forumdur.
Ağzına sağlık ne diyeyim.
Bi de para mı lazım, teknik destek mi? Hasta etmeyin adamı abi! Ne lazım şu forumun sorununu çözmek için bi deyiverin hele?
Bunca insan var burada.

P.S.: Yorgo kardeşime de selam ederim. Beşiktaş'ı büyük yapan yıldız sayısı, bütçesi vb. değil. Değerleridir.
Varlığınız da bu değerlerin ispatıdır. Sevgilerimle.

Son not: Oly maçları o kadar da kolay geçmez! Ama olur da psikolojik açıdan iyi hazırlanırsak, ligin yükü ile birlikte baş edebilirsek...
O iş olur. Sonrasında da o rüzgarla yürür gideriz.

aslında yaptığım despotluk değil burda Beşiktaş değerleri var ve onların korunması gerekir.
korumak içinde bazen sert olabiliyoruz. Böylece twiteerdeki bir sürü absürt insanıda uzak tutuyoruz
biraz esneyelim dedik hemen ipin ucu kaçtı. Burda bir sürü farklı siyasi düşünce dini görüş Beşiktaş
çatısı altında bir arada olabiliyorsa bu birazda bizim tavizsiz tutumumuzdan oluyor.
forumun derdi para falan değil kardeşim. bulsak zaten çözeceğiz bu sunucuya geçtikten sonra sıkıntı başladı
ya geçerken yanlış bir şey yaptık yada nedenini bilemiyorum ama kısa sürede çözeceğiz. foruma zarar vermeden çözmeye
çalışıyoruz. en kötüsü gerekirse sıfırdan kurarız tekrar. İlk kurarken çok acemiydik bilmiyorduk smf yi
hoş şimdide bildiğimiz söylenemez  :D sunucumuz nitelik olarak gerçekten iyi problem yok ama birşeyler ters gitti.

Ben o kadar derine inmedim yanlız işi osmanlı dönemiyle sınırlı tuttum. şimdi derine inersem
daha derine inmek gerekir. oda denizden ilk çıkan memelilere kadar gider hepimiz kardeş oluruz :D
sonra dini bskış açısı ortaya çıkar bir bakmışsın iş evrim teorisine gelmiş bence hiç girmeyelim bu konulara
daha önce tecrübe ettik bunu :D  @ardiles
   :kop: :claps:
Yorgo

Etiketler: