Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141845 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Geçen seneki olimpiyattaki fener derbisinde golden önceki pası vermişti, keza deplasmandaki gs maçında yine golden önceki pası vermişti. bakalım yarın nasıl oynayacak.

bu söylediklerin saman alevi bile değil farkındasın değil mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kalyoncu

Dün kırmızı çizgi diye gereksiz programdada zap yaparken Oğuzhan felan dendi baktım bu konu konuşuluyor. Şifo'nun anısını anlattılar Metin idmanda görüyor bumu bizi kurtaracak diyor bir oynuyor direk tamam Sergen geldiğinde ilk maç onun liderliğini kabul ediyorlar mesela. Oğuzhan bu liderliği yeni yeni eline alıyor. Zor bir süreçten geçtik abi sizin döneminiz ile kıyaslanmayacak kadar sıkıntı derbilerdeki üstümüzden daha yeni atıyoruz o ölü toprağını bundan sonra üstüne düşeni yapacaktır. Artık sahada takımın lideri olduğu çok belli.

Çevrimdışı tangaz

Dün kırmızı çizgi diye gereksiz programdada zap yaparken Oğuzhan felan dendi baktım bu konu konuşuluyor. Şifo'nun anısını anlattılar Metin idmanda görüyor bumu bizi kurtaracak diyor bir oynuyor direk tamam Sergen geldiğinde ilk maç onun liderliğini kabul ediyorlar mesela. Oğuzhan bu liderliği yeni yeni eline alıyor. Zor bir süreçten geçtik abi sizin döneminiz ile kıyaslanmayacak kadar sıkıntı derbilerdeki üstümüzden daha yeni atıyoruz o ölü toprağını bundan sonra üstüne düşeni yapacaktır. Artık sahada takımın lideri olduğu çok belli.

oğuzhanın bu 5.senesi bizde. sametli ve biliçli yılların üzerini çiziyorum ve son 1,5 yıllık büyük maç performansı hiç tatminkar değil. bu maçla birlikte bu eşiği aşmaya başlaması gerekiyor. bu maç ardından tokideki gs maçı ve uefa maçlarında yükseliş trendini yakalaması gerekiyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

oğuzhanın bu 5.senesi bizde. sametli ve biliçli yılların üzerini çiziyorum ve son 1,5 yıllık büyük maç performansı hiç tatminkar değil. bu maçla birlikte bu eşiği aşmaya başlaması gerekiyor. bu maç ardından tokideki gs maçı ve uefa maçlarında yükseliş trendini yakalaması gerekiyor.
Abi gecen bi fb macini gosterdiler 3tane yaslamisiz.
Yanlid hatirlamiyorsam kadro soyleydi
Metin feyyaz madida sifo sergen oktay, top tufek ne varsa ver allahim ver ver allahim ver, yer misin yemez misin, bi ona bi buna, bi ordan bi burdan

Çevrimdışı tangaz

Abi gecen bi fb macini gosterdiler 3tane yaslamisiz.
Yanlid hatirlamiyorsam kadro soyleydi
Metin feyyaz madida sifo sergen oktay, top tufek ne varsa ver allahim ver ver allahim ver, yer misin yemez misin, bi ona bi buna, bi ordan bi burdan

en doğru kadro böle olur abi hele hele iç sahada. takıp takıştıracak sokup sokuşturacak kadro lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Farkındayım tabiikide polyannacılık oynuyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en doğru kadro böle olur abi hele hele iç sahada. takıp takıştıracak sokup sokuşturacak kadro lazım.
Şifo mehmet süperdi kısa boyuyla kafayla birçok gol atmıştı, derbilerde renklilerin belasıydı

Çevrimdışı mylife1903

Bizim nartayyo bile gol atiyordu bu fenere yaaa. Duserek vururdy abu gibi. Ts macinda yanlis hatirlamiyorsam 7-1lik macta topa takilip duserekten atmisti tirabzonsipora

Çevrimdışı tangaz

Bizim nartayyo bile gol atiyordu bu fenere yaaa. Duserek vururdy abu gibi. Ts macinda yanlis hatirlamiyorsam 7-1lik macta topa takilip duserekten atmisti tirabzonsipora

osvaldo nartayyo arjantinin yeni kempesi die itelemişlerdi bize tabii internet falan yok kimse de bilmiyor gazeteciler ne derse inanan bir nesildi. işin komik tarafı nartayyoyu africa kupasında keşfetmiştik :)

Çevrimiçi Necmi

Yine tam anlatamadim Eger Utkunun onu açılacaksa 2.kaleci almaya gerek Yok EL Grande Capitano TolGEA cok guzel oturuyor kenarda :bandit:
eee ne oldu döndün dolaştın geldin bizim ilk söylediğimiz lafa :alala:

Çevrimiçi Necmi

Günaydın Büyük BEŞİKAŞ Ailesi,

Size ufak bir fıkra anlatıyorum :

Fenerbahçe maç seçiyormuş, büyük maçlarda büyük takımlara karsı daha iyiymiş ve bizi bundan dolayı yenecekmiş.  :kop:
tipik anadolu takımı dürtüsü :D
artık Beşiktaşın bu ligin büyüğü olduğunu kabul etme kalkışmaları bunlar :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Deplasmanda dönüş maçıda derbi. Lizbon maçından döndükten sonra pazartesi oynamıştık. Bunlar böyle yaptıkça iyice hırslanıyoruz devam etsinler bakalım. Şampiyon Beşiktaş yazdıracağız.
Galatasaray maçından önceki Hapoel maçı İstanbul'da.

Deplasmanda 3 gollü bir galibiyet alacağız, ikinci maç formalite olacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray maçından önceki Hapoel maçı İstanbul'da.

Deplasmanda 3 gollü bir galibiyet alacağız, ikinci maç formalite olacak.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aslında çok zor bir takım şakaya gelmez

Çevrimdışı ilhan mansız

osvaldo nartayyo arjantinin yeni kempesi die itelemişlerdi bize tabii internet falan yok kimse de bilmiyor gazeteciler ne derse inanan bir nesildi. işin komik tarafı nartayyoyu africa kupasında keşfetmiştik :)
en ilginç oyunculardan biriydi Nartallo, bir sezonda yaklaşık 20 gol atmıştı . Aslında fayda vermediğini söyleyemeyiz

Çevrimdışı underworld

İletilerim niye siliniyor , niye sansür uygulanıyor çok merak ediyorum ?

Çevrimiçi Necmi

İletilerim niye siliniyor , niye sansür uygulanıyor çok merak ediyorum ?
moderasyondasın her iletin onaylanacak diye bir kural yok.
Beşiktaş için bir tane iyi mesajın yok ve tek amacının burayı trollemek olduğunu düşünüyorum
ya şampiyonluğa giden bir takımın taraftarı gibi davran  mesajlarını ona göre süzgeçten geçir
yada burda yazma.
Beşiktaşın kösteğe değil desteğe ihtiyacı var. @underworld

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

çArşı yeni manifesto yayınladı hep destek tam destek :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle16

Cümleten selamlar.. Stad yıkıldığı andan itibaren yaklaşık 2 yılı geçkin zamandır sadece ziyaretçi olarak takip ediyordum. Her gün muhakkak girer değer verdiğim yorumlarınızı okurdum. Artık birlikte konuşma vakti. Birlikte büyük zaferlere forum ailesi. Fenere karşı en az 2 gol bekliyorum
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı BlackEagle16

Ayrıca en çok merak ettiğim konu bunu kaçırdım galiba bi site için neden yasaklı site diyorsunuz  :alala:
Burası Beşiktaş burada imzalar kalplere atılır...

Çevrimdışı underworld

moderasyondasın her iletin onaylanacak diye bir kural yok.
Beşiktaş için bir tane iyi mesajın yok ve tek amacının burayı trollemek olduğunu düşünüyorum
ya şampiyonluğa giden bir takımın taraftarı gibi davran  mesajlarını ona göre süzgeçten geçir
yada burda yazma.
Beşiktaşın kösteğe değil desteğe ihtiyacı var. @underworld

Haklısın, bu kulüp için iyi şeyler düşünmek sadece padişahım cok yaşa demekten geçiyor galiba. ..
Muhalif görüş hep düşmanlik,hep tukaka zaten.
Bu kulübe bi şeyler katmak istiyorsak iyi giderkende kötü olan işleri tenkit edebilmek gerekir.
Ben en azından böyle düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ligde lider her maçına favori olarak çıkıyor.
yenilmesi zor bir takım olduk. İnsanlar uefa yı alabileceğimizi dillendiriyor biz değil
kıskançlıktan kuduranlar yapıyor bunu birde.
Her kulvarda gidemeyebiliriz ama hepimiz biliyoruzki bu takım sahada gücünün son damlasına kadar mücadelesini
verecek belki kaybedecek yada kazanacak ama bizi mutlu edecek.
Bizim işimizde bundan sonra Beşiktaşa destek vermek verdiği mücadeleye katkı sağlamak
yolunda köstek olmamak.
Sahamızda oynadığımız her maçta taraftar takıma büyük güç veriyor daha yeni dickin sözleri var
Beşiktaş sahasında gücünü ikiye katlıyor diyor. İşte olan bu arkadaşlar küfür etmek ceza almak
sadece bize zarar verir. Rakipleri mutlu etmeyelim.
Sosyal medyadada oyunculara saldırmak yıpratmak Beşiktaşın oyuncusu değil demek bu saatte sadece oyuncunun moralini bozar
ve randımanının dahada düşmesini sağlar. Bunun Beşiktaşa bir yararı yok sırf egolarını tatmin edecekler
diye kimseye bu hakkın verilmemesi gerekiyor her mecrada Beşiktaş savunulmalı mücadele sadece sahada olmuyor.
Bizde bize düşen görevi tribünde sosyal medyada forumlarda sokakta en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.
Şampiyonluk kolay kazanılmıyor bunda herkesin emeği olması gerekiyor. Unutmayın zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
o nedenle zayıflık gösterme hakkımız yok.
Ben söyledim ne olacak benim sesim neki demeyin sakın bu işler böyle başlar. Sonrada çığ gibi büyür.
Her mecrada biz şampiyon takımız bu ligin tek büyüğüyüz diye haykırmak gerekiyor. Bunu kafalarına vura vura
kabul ettiriyoruz işte. Ama bunlar kendi oyuncularımıza yönetimimize teknik ekibimize ve taraftarımıza gömerek olmaz.
Hep destek tam destek.

Çevrimdışı Gokhan-

Beşiktaş şampiyonluk yolunda ilerliyor. Ligde lider her maçına favori olarak çıkıyor.
yenilmesi zor bir takım olduk. İnsanlar uefa yı alabileceğimizi dillendiriyor biz değil
kıskançlıktan kuduranlar yapıyor bunu birde.
Her kulvarda gidemeyebiliriz ama hepimiz biliyoruzki bu takım sahada gücünün son damlasına kadar mücadelesini
verecek belki kaybedecek yada kazanacak ama bizi mutlu edecek.
Bizim işimizde bundan sonra Beşiktaşa destek vermek verdiği mücadeleye katkı sağlamak
yolunda köstek olmamak.
Sahamızda oynadığımız her maçta taraftar takıma büyük güç veriyor daha yeni dickin sözleri var
Beşiktaş sahasında gücünü ikiye katlıyor diyor. İşte olan bu arkadaşlar küfür etmek ceza almak
sadece bize zarar verir. Rakipleri mutlu etmeyelim.
Sosyal medyadada oyunculara saldırmak yıpratmak Beşiktaşın oyuncusu değil demek bu saatte sadece oyuncunun moralini bozar
ve randımanının dahada düşmesini sağlar.
Bunun Beşiktaşa bir yararı yok sırf egolarını tatmin edecekler
diye kimseye bu hakkın verilmemesi gerekiyor her mecrada Beşiktaş savunulmalı mücadele sadece sahada olmuyor.
Bizde bize düşen görevi tribünde sosyal medyada forumlarda sokakta en iyi şekilde yerine getirmeliyiz.
Şampiyonluk kolay kazanılmıyor bunda herkesin emeği olması gerekiyor. Unutmayın zincir en zayıf halkası kadar güçlüdür.
o nedenle zayıflık gösterme hakkımız yok.
Ben söyledim ne olacak benim sesim neki demeyin sakın bu işler böyle başlar. Sonrada çığ gibi büyür.
Her mecrada biz şampiyon takımız bu ligin tek büyüğüyüz diye haykırmak gerekiyor. Bunu kafalarına vura vura
kabul ettiriyoruz işte. Ama bunlar kendi oyuncularımıza yönetimimize teknik ekibimize ve taraftarımıza gömerek olmaz.
Hep destek tam destek.

Sosyal medya'da futbolcuların kişisel hesaplarına girip rencide etmek, küfür etmek, küçük görmek tribünde ki protestolardan daha çok üzüyor futbolcuları.Son zamanlarda Olcay'a sürekli giydirdiler ve adam da motivasyon denen bir şey kalmadı, şimdi gidip taşıyor Ts'yi bizim maç hariç her maçta gol ve asisti olur inşallah.
Tolga en güzelini yaptı yorumları kapatmakla, çok boş boğaz, kendini bir halt sanan çok insan var çünkü, baş edemiyorsun.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2017, 14:22:57 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

Bunlar şaşırdı iyice.
Yakında kafa golleri olmadan Puan durumu diye bir istatistikte paylaşırlar, bakın gördünüz mü kafa golleri olmasa Beşiktaş'ta bir cacık yok diye algı da kasarlar  :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı wbishop82

Şahsi olarak bu sene içinde kupa ve uefa zerre umrumda değil.Mümkünse uefa dan hemen elenelim.Kupa da ise fenere koyduktan sonra tuzla sivas vs takımlara elenirsek gram üzülmem.Büyük resme bakma vakti geliyor yavaştan.Daha öncede söylemiştim tarihi bir fırsat kapımızda.Türkiye nin juve si olmamız içten değil.Rakipler mali durumlarından,teknik ekip,oyuncu ve yönetim yetersizliklerinden minimum önümüzdeki 3 sene bizden daha favori olarak hiç bir sezona başlayamazlar.Bu durumun önümüzdeki senelerde taraftar sayısında artışa,medya ve lobi kısmında daha güçlü hale gelmemize neden olması KAÇINILMAZdır.Başkanın bunu belirttiğini hatırlıyoruz.Şahsım adına başkan a güvenim çok fazla.Avrupa da başarıda önümüzdeki senelerde kaçınılmazdır.Onun için bu sene tek beklentim ŞAMPİYONLUK

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bunlar şaşırdı iyice.
Yakında kafa golleri olmadan Puan durumu diye bir istatistikte paylaşırlar, bakın gördünüz mü kafa golleri olmasa Beşiktaş'ta bir cacık yok diye algı da kasarlar  :)
Şu kanalı takip etmeyin, bırakın kendi aralarında kardeşçe takılsınlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: