Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150725 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Seneye Şampiyonlar Ligi'nde stoper ben oynarim.
Hemde aylık 3 bin TL'ye...

Gol yedirirsen, canına okuruz ama.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

tosiçle sözleşme yenilendiyse bu hocanın talebi ve/veya rızası ile olmuştur. buna da saygı göstermeliyiz sanırım. benim de çok içime sinmedi ama mantıklı bulduğum noktalarda var. hayırlı olsun...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Medyada algı yönetimi başlayacak.

Bir karşılaştırma:

Sene başında Trabzonspor Tosiç'ten 3 yaş büyük 35 yaşındaki Durica'yla senelik 1.3 milyon euro'dan 2 senelik sözleşme imzaladı.

Feenrbahçe sene başında Tosiç'ten 1 ay büyük Skrtel'e 6 milyon euro bonservis + 4 milyon euro'dan 3 yıllık maaş imzaladı, sözleşmesi Tosiç'le aynı gün bitiyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Medyada algı yönetimi başlayacak.

Bir karşılaştırma:

Sene başında Trabzonspor Tosiç'ten 3 yaş büyük 35 yaşındaki Durica'yla senelik 1.3 milyon euro'dan 2 senelik sözleşme imzaladı.

Feenrbahçe sene başında Tosiç'ten 1 ay büyük Skrtel'e 6 milyon euro bonservis + 4 milyon euro'dan 3 yıllık maaş imzaladı, sözleşmesi Tosiç'le aynı gün bitiyor.
Medyaya gerek yok Beşiktaşlılar yeter

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2017, 11:49:24
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Maç başına 10 bin euro alıyordu eski sözleşmesinde, puan başı 4 bin euro daha avantajlı olmuş kulüp adına.
her maç 3 puan alındığında maç başısı 12000 euro ediyor.
daha çok kazanmak için kendi kalesine değilde rakip kaleye gol atacaktır :biggrinking:
tosiç iyidir severim hatalı işleri olsa da.
sahada elinden geleni yapıyor karısıda sosyal medyadan fenerle uğraşıyor daha ne istiyoruz 1 taşla iki kuş :lol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı underworld

Gol yedirirsen, canına okuruz ama.  :bandit:
Gol yedirirsem direk kafama sıkarim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tosiçle sözleşme yenilendiyse bu hocanın talebi ve/veya rızası ile olmuştur. buna da saygı göstermeliyiz sanırım. benim de çok içime sinmedi ama mantıklı bulduğum noktalarda var. hayırlı olsun...
Murat abi, tosicin sözleşmesini bitirebileceğini sanmıyorum, Başaltı takımlardan birine gidecektir. Karakterli ve profesyonel bir adama ama kalitesi bizim için yeterli değil.

Çevrimdışı tangaz

Murat abi, tosicin sözleşmesini bitirebileceğini sanmıyorum, Başaltı takımlardan birine gidecektir. Karakterli ve profesyonel bir adama ama kalitesi bizim için yeterli değil.

olaya şöyle bakmak lazım @mylife1903 reisinde sıklıkla vurguladığı gibi biz real madrid psg falan değiliz kadroda marcelo var bence tuttu ve başarılı mitroviçe iyi yatırım yaptık başarılı olacağını ümidediyoruz ersan da geldi şimdi kalkıp A clas bi stoper alsak 10 vermemiz lazım en azından (bknz.kamil glik) ee bu sefer şimdinin asları yedek kalacak sorun çıkacak huzursuzluk çıkacak. bu işler bizim seviyemiz için uygun hamle değil. bize yedek stoper de lazım ve tosiç bu anlamda doğru bir isim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Tosic 22 yaşında olsa herşeye eyv ama bu yaşta çok güzel maaşı varken 350 bin euro arttırıp 2+1 imzalamak akıl tutulmasidir.
Yedeğe 1,25 verirsen as adamlara ne kadar vereceksin ?

Çevrimdışı sametbagan

Gol yedirirsem direk kafama sıkarim.
Demek sadece 1 maçlık sahada olabileceksin

Çevrimdışı tangaz

görünen o ki yaza defans ve kale ile uğraşmayacağız. belki adriano gitmek isterse ya da iyi bir teklif getirirse ayrılabilir, küçük bir ihtimalde ersanı tutamazsak bir stoper olabilir ama düşük ihtimal. bence bu iyi bir durum. merkez orta sahada da tolgay giderse transfer olur yoksa olmaz. bu da iyi bir şey. ömer ve abubakar yaza yolcular. quaresma uzatılıyor töre dönüyor babel kadroda ve cenk tosun kadroda.

yapılacak 3 tane transfer ihtimali var Dembanın durumuna göre net santrafor(pivot) bir tane pırpır hücuma çeşitlilik katabilecek hızlı kontraya yatkın genç yetenekli hücumcu (daha evvel yazmıştım sitili obafemi martins tarzında biri) ve belki babeli yedekleyecek genç bir kanat oyuncusu.

bu sene yapmayı planladığımız ama bilinen nedenlerle yapamadığımız kadro istikrarını bu yaz yapacağız ve 2-3 transferle yazı geçirecekmişiz gibi duruyor. işin iyi tarafı ffp derdimizde yok ve sadece 3 oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz için sağlam rakamlara çıkabiliriz, bu da bize hücumda epey seviye atlatacaktır.

Çevrimdışı tangaz

Tosic 22 yaşında olsa herşeye eyv ama bu yaşta çok güzel maaşı varken 350 bin euro arttırıp 2+1 imzalamak akıl tutulmasidir.
Yedeğe 1,25 verirsen as adamlara ne kadar vereceksin ?

bence yanlış düşünüyorsun, şampiyonluklar ve artan gelirlerle birlikte maaşların artması beklenen ve olması gereken bir hamleydi. ülkenin bir maaş gerçeği var serdar aziz falan gibi kazmaların 2,2 kazandığı topraklarda yaşıyoruz skertel 4 kazanıyor neustadter midir nedir 2den fazla kazanıyor sen şampiyon takım olarak oyuncularını ülke koşullarında ezdiremezsin. seneye takımın en ucuz oyuncusu tosiç olacak yeni sözleşme rakamlarına rağmen. bir de aidiyet duygusu ile savaşan oyuncuları rencide etmemek lazım zamanında bu hatayı atibada yaptık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Seneye çoğu maçta 18 e bile giremeyecek oyuncu için 1.25 m euro yine ben bilirim havasında olmuş.  :akuma:

Çevrimdışı sametbagan

Tosiçle 1+1 yıl 1m opsiyonu 30 maça çıkarsa uzar çıkmadığı taktirde opsiyon kulübe aittir şeklinde bi sözleşme olsaydı kimse itiraz etmezdi sanırım.

Tosiç tek hamleli sert bi oyuncu buna karşın oyun kurarken topla ilişkileri zayıf pozisyon bilgisi zayıf bir oyuncu.Artı yönleri havadan iyi topa sert

savaşçı yedek kalsa bile her zaman hazır bir oyuncu.

Çevrimdışı tangaz

Ünal aysal sen misin ?

bunu bir hakaret kabul ediyorum!!!

burada görüşleri beğenmeyebilirsin eleştirebilirsin katılmayabilirsin AMA hiçbir Beşiktaşlıyı bir renkliyle bir tutmamalısın.  bu iletini silmeni öneriyorum...

Çevrimdışı Kalyoncu

görünen o ki yaza defans ve kale ile uğraşmayacağız. belki adriano gitmek isterse ya da iyi bir teklif getirirse ayrılabilir, küçük bir ihtimalde ersanı tutamazsak bir stoper olabilir ama düşük ihtimal. bence bu iyi bir durum. merkez orta sahada da tolgay giderse transfer olur yoksa olmaz. bu da iyi bir şey. ömer ve abubakar yaza yolcular. quaresma uzatılıyor töre dönüyor babel kadroda ve cenk tosun kadroda.

yapılacak 3 tane transfer ihtimali var Dembanın durumuna göre net santrafor(pivot) bir tane pırpır hücuma çeşitlilik katabilecek hızlı kontraya yatkın genç yetenekli hücumcu (daha evvel yazmıştım sitili obafemi martins tarzında biri) ve belki babeli yedekleyecek genç bir kanat oyuncusu.

bu sene yapmayı planladığımız ama bilinen nedenlerle yapamadığımız kadro istikrarını bu yaz yapacağız ve 2-3 transferle yazı geçirecekmişiz gibi duruyor. işin iyi tarafı ffp derdimizde yok ve sadece 3 oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz için sağlam rakamlara çıkabiliriz, bu da bize hücumda epey seviye atlatacaktır.
Bir tane Sosa gibi 10 numara transferi yapabiliriz abi. (Hernanes) Pırpır forvet yerine Aboubakar uygun maliyetlerde kalabilir. Kontra atak futboluna çok uygun bana göre sen ne düşünüyorsun abi?

Çevrimdışı tangaz

Bir tane Sosa gibi 10 numara transferi yapabiliriz abi. (Hernanes) Pırpır forvet yerine Aboubakar uygun maliyetlerde kalabilir. Kontra atak futboluna çok uygun bana göre sen ne düşünüyorsun abi?

10 numara olabilir ama o zaman pırpır forvet hamlesi fazla olur çünkü cenk+pivot+talisca üçlüsü yanına dördüncü adam fazla gelir. abubakar benim kontra oyuncusu tanımıma uygun değil topla boş alanda gidebiliyor ama benim kontra oyuncusu profilim dediğim gibi martins tarzı 2-3 kişiyide çalımlayarak akabilecek biri.

Çevrimdışı underworld

bunu bir hakaret kabul ediyorum!!!

burada görüşleri beğenmeyebilirsin eleştirebilirsin katılmayabilirsin AMA hiçbir Beşiktaşlıyı bir renkliyle bir tutmamalısın.  bu iletini silmeni öneriyorum...

fikirlerinizi bir tutuyorum,kişilik olarak değil.

Çevrimdışı Kalyoncu

10 numara olabilir ama o zaman pırpır forvet hamlesi fazla olur çünkü cenk+pivot+talisca üçlüsü yanına dördüncü adam fazla gelir. abubakar benim kontra oyuncusu tanımıma uygun değil topla boş alanda gidebiliyor ama benim kontra oyuncusu profilim dediğim gibi martins tarzı 2-3 kişiyide çalımlayarak akabilecek biri.
Aboubakarda bu yetenek var abi. Adamı çok göremedik. Bence ilk hedefimiz kadroyu boşaltmak. Musa çağıran düşünülüyormuş yaz döneminde.

Çevrimiçi Necmi

bence taliscaya yürürüz olgunlaştığında harika bir oyuncu olacak
iki gün önce daha yeni 23 oldu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kimse ile uğraşmayalım basalım parası neyse alalım  Lucas Lima 'yı alalım. Bizim Alex'imiz olur.
7-8 Mılyona alırız bu adamı. Adam ısrarla Avrupada oynamak ıstediğini belırtıyor.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 12:49:58 gokhan_kurt ]

Selamlar..Adriano nun gitme durumu varsa Tosiçi Canerin yedeği olarakta düşünüyor olabilirler
Edit: Ersan la yanyana oynarken düşününcede hafif bir titreme gelmedi değil  :D
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2017, 12:52:47 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı tangaz

takımdaki en genç oyuncu talisca

Çevrimdışı tangaz

Aboubakarda bu yetenek var abi. Adamı çok göremedik. Bence ilk hedefimiz kadroyu boşaltmak. Musa çağıran düşünülüyormuş yaz döneminde.

abubakar ceza sahası içinde çalım atarken iyi ama akan oyunda aynı şeyi yapamıyor akan oyunda çalım işi farklı bir yetenek o işi yaparken çok top kaptırıyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Haklısınızda abi şöyle bir durum var Talisca-Oğuzhan-Atiba oynadığımızda orta sahayı tutamıyoruz. Böyle bir oyuncu alırsak farklı sistemler deneme şansımız olabilir. Atiba-Tolgay-Oğuzhan oynayıncada olmadığına göre böyle bir oyuncu şart.

Etiketler: