Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150441 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu genç futbolcular bize gelmeyince üzülüyoruz fakat kendi karyerleri açısından ve başakşehirin imajı yönünden iki iyi hamle...  onlar adına mutluluk verici...
Mutlu oluyoruz ama geleceğe bakınca da kendi adımıza üzülüyoruz. 30+ yaşında fazla oyuncusu olan takım olduk. Geleceğe yönelik böyle hamleler yapmamız da lazım. Yoksa bu oyuncuları yüksek ücretler verip bir zamanlar üç büyüklerin yaptığı (bazıları hala devam ediyor) gibi yüksek üceretler vererek yerli oyuncu almak zorunda kalırız. Avrupa piyasası olmasa şu an kalmıştık bile zaten...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi 38life

bu genç futbolcular bize gelmeyince üzülüyoruz fakat kendi karyerleri açısından ve başakşehirin imajı yönünden iki iyi hamle...  onlar adına mutluluk verici...

Onlar adına mutluluk verici olmasın işte. Bizim için mutluluk verici olsun. Sadece bizim için!

Çevrimiçi Necmi

Uefa'da final oynarız diyenler hayal görüyor ikincisi istifaya davet eden 1 kişi oldu, 1 kişi yüzünden bütün topluluğu zan altına almak saçma. Afaki şeyler üzerinden konuşmayalım.
sana göre hayal bu dünyada yapılan bir çok şey hayalle başladı kaldıki
hayal kurmazsan hiç bir şey yaratamaz başarıyada ulaşamazsın önce hayalini kuracaksın
bu bir aşamadır. Amed spor uefa kazanmanın hayalini kurmaz sen kurabiliyorsan bu bir adımdır.
Önce hayalini kurar yola çıkarsın sonra yolda çıkılan zorlukları çözersin. hayal kurmadan bir şey yaratamazsınki.
ne güzel işte biz o hayali kurarak bir hedef belirlemişiz. şimdi sırada hedefe gidecek yolu inşaa etmek.
her şey adım adım biz hayalciyiz senin gibi her şeyin tak diye bitmiş hazır önümüze geleceğini düşünecek kadar gerçekci değiliz :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu akşam Vodafone Arena da oynanacak özel maçta Fabri, Talisca, Aras Özbiliz, Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan forma giyeckmiş  :D Sakat futbolcuların son durumunu göreceğiz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Doğukan E.

Bu akşam Vodafone Arena da oynanacak özel maçta Fabri, Talisca, Aras Özbiliz, Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup ve Olcay Şahan forma giyeckmiş  :D Sakat futbolcuların son durumunu göreceğiz  :D
Talisca ve Aras yoktu diye gördüm dün birçok yerde.  :alala:
Fabri, Oğuzhan, Olcay, Tolga, Adriano bunları okudum bir çok kaynakta

Çevrimdışı MUSTAFA_

Talisca ve Aras yoktu diye gördüm dün birçok yerde.  :alala:
Fabri, Oğuzhan, Olcay, Tolga, Adriano bunları okudum bir çok kaynakta
TFF sitesinde paylaşmış   :ok:

Oyuncular: Ousmane Viera, Cem Özdemir (Adanaspor) Nguemo, Soner Aydoğdu (Akhisar Belediye) Abdoulaye Ba, Gökay İravul (Aytemiz Alanyaspor) Samuel Eto'o, Serdar Özkan (Antalyaspor) Rajko Rotman, Musa Muhammed, Volkan Babacan, Yalçın Ayhan, Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir) Fabri, Talisca, Aras Özbiliz, Tolga Zengin, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan (Beşiktaş) Harun Tekin (Bursaspor) Leonard Kweuke, Mehmet Akyüz (Çaykur Rizespor) Joseph De Souza, Mehmet Topal (Fenerbahçe) Wesley Sneijder, Chedjou, De Jong, Selçuk İnan (Galatasaray) Bruno Mota, Elyasa Süme (Gaziantepspor) Ahmet Çalık, Selçuk Şahin (Gençlerbirliği) Andre Poko, Mahmut Akan (Kardemir Karabükspor) Heroling Shala, Turgut Doğan Şahin (Kasımpaşa) Umut Bulut (Kayserispor) Abdulaziz Demircan (Atiker Konyaspor) Erdal Kılıçarslan, Lukas Szukala (Osmanlıspor)  Mehmet Ekici (Trabzonspor) Burak Yılmaz (Beijing Guoan)

Teknik adamlar: Tolunay Kafkas (Akhisar Belediye),  Rıza Çalımbay (Antalyaspor), Abdullah Avcı (Medipol Başakşehir), Şenol Güneş (Beşiktaş), Hikmet Karaman (Çaykur Rizespor), Riekerink (Galatasaray), İbrahim Üzülmez (Gaziantespor), Ümit Özat (Gençlerbirliği), Igor Todor, Hari Vukas (Kardemir Karabükspor), Kemal Özdeş (Kasımpaşa), Mustafa Reşit Akçay (Osmanlıspor)
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 15:26:57 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi Necmi

Kombine alan, ürün alan, tribünde takımı destekleyen birisi olarak hesap soruyorum. Ayrıca sana mı soracağım neden bu takımı tuttuğumu? Son günlerde iyice saçmalamaya başladın ama beni diğerleri gibi yıldıramazsın kusura bakma. Tuncaboylu ile aramızda gayet samimi bir iletişim var ama sen onu bile göremeyecek kadar ön yargılı bakıyorsun o yüzden bundan sonra seni alıntılamayacağım sen de benimle ilgili bir şey yazma, foruma aykırı bulduğun bir şey varsa silersin, ceza verirsin o ayrı..
sen biraz dinlen en iyisi belki aklın başına gelir.

Çevrimiçi 38life

Gelecek sene kadromuzda bulunacak kanat oyuncuları:
1. Quaresma
2. Babel
3. Gökhan Töre
4. Kerim
5. Aras
6. Olcay

Çevrimdışı Doğukan E.

TFF sitesinde paylaşmış   :ok:
Haklısın dün basında açıklananlara göre değişmiş gs yede oyuncu eklenmiş

Çevrimiçi Necmi

Dur şu an FFP bahanesi var bir şey diyemiyoruz pek. Asıl sezon sonu FFP kalktığında nasıl transfer yaptığımızı göreceğiz. Amiyane tabirle ak koyun kara koyun belli olacak  :tabe:
sezon sonu FFP nin kalktığını kim söyledi bunu yanlış biliyorsun @MUSTAFA_

Çevrimiçi 38life

Metin Albayrak: "Quaresma Futbolu bıraktıktan sonra da bu camiada yer alacak."

Biliyorum bazı insanlar için bu ölüm haberi gibi acı bir haber ama açıklama böyle :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

BİLGİ - BJK Vodafone Arena'da bu akşam saat 19.00'da başlayacak "Yıldızlar Karması" dayanışma maçı TRT 1 ekranından canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı alimm

Kendi gelişimleri açısından olumlu buluyorum, üç büyükler tam bir futbolcu öğütücüsü..
kesnlikle...

bizim başkşehr ile anlşmalı futbolcu yetştrmemzi gerkiyor aslında...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Gençlerbirliği'nden İrfancan'ı biz isteseydik en az 5-6 m euro gibi bir rakam isterlerdi gerçekçi olalım.

Anadolu kulüplerinden özellikle de yerli oyuncu alabilmek çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ne zaman kalkacak @Necmi abi  :alala:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi geçen sen yazmıştın diye hatırlıyorum
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı alimm

Onlar adına mutluluk verici olmasın işte. Bizim için mutluluk verici olsun. Sadece bizim için!

pekiiii.... irfancan ile cengizi sezon başı biz almış olysadıkk sezonda kaç dk forma giymelerine müsaade edecektik...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

7 oyuncu ile en çok biz adam gönderiyoruz helal olsun.  :claps:

Talisca dikkat etsin kendine yeter. Bu arada maç tam saha ve 90 dk mı oynanacak yoksa 30+30 veya 15+15 küçük saha mı ?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı alimm

Mutlu oluyoruz ama geleceğe bakınca da kendi adımıza üzülüyoruz. 30+ yaşında fazla oyuncusu olan takım olduk. Geleceğe yönelik böyle hamleler yapmamız da lazım. Yoksa bu oyuncuları yüksek ücretler verip bir zamanlar üç büyüklerin yaptığı (bazıları hala devam ediyor) gibi yüksek üceretler vererek yerli oyuncu almak zorunda kalırız. Avrupa piyasası olmasa şu an kalmıştık bile zaten...
orası öylee... fakat cengiz olmaz irfancan olmaz başka biri olur oğuzhan olur samed olurr.... önmli olan onun bu forma altında gelişimini sağlamakk.. son zamnlarda bi oğuzhan yetişrdik!! onda da feda sezonu dendi melemen dendi öyle oynadı... peki nasıl yetişecek...???
[ Son Düzenleme: 22 Aralık 2016, 15:39:09 alimm ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

pekiiii.... irfancan ile cengizi sezon başı biz almış olysadıkk sezonda kaç dk forma giymelerine müsaade edecektik...
Kesinlikle Türkiye de bir takımla anlaşma yapmamız lazım  :tabe: Oyuncu yetiştirme işi büyük takımlarda zor hele de altyapılar bu kadar kötüyken  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Ne zaman kalkacak @Necmi abi  :alala:
Abi geçen sen yazmıştın diye hatırlıyorum

Önümüzdeki sene kalkan sadece transferde eskiye düşememe şartı.

Şimdi sattığımız kadar harcayabiliyoruz, seneye o kalkıyor.

Ama kalkmayan bir şey var, bil bakalım nedir @Yusuf Tekeli? :evillol: :evillol:

Hadi ben söyleyeyim: Kalkmayan, denk bütçe kriteri. Bu sene 10 milyon euro zarar açıklayabiliyorduk, seneye 0 lira zarar açıklayabileceğiz.

Yani seneye transferde satmadan alabileceğiz, ama sene sonu bilançosu 0 olmalı.

Yani kısacası, satmadan alamayızın laciverdi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tekrarlamaktan sıkıldım, ama bir daha söyleyeyim:

Sezon sonu FFP kalkmıyor.

Önümüzdeki sene işimiz daha da zor, çünkü hiç zarar etmememiz lazım.

Bu sene şampiyon olup seneye de CL'ye gitmek çok kritik o yüzden.
Transfer kısıtlaması kalkmıyor mu  :alala: Ben FFP derken ondan bahsediyorum  :tabe:

Edit: Yukarda cevaplamışsın  :ok:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi 38life

Kerimin forma giydiğinin 2 katı. Özellikle Cengiz şu yoklukta bir çok maça 11 bile başlardı sol kanatta. Ki zaten bunlar genç futbolcu. Abileriyle antrenman yapıp forma bulduklarında kendilerini göstermek için çalışacaklar. zaman içinde ana planın parçası olacaklar.

Çevrimdışı Bishamon

Yardım maçı diye açıklanan gelirler bağışlanacak denilen maçta neden hiç bir bilet satışa çıkarılmadı ve bilet satılmayan bu maça kim gidecek?

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfer kısıtlaması kalkmıyor mu  :alala: Ben FFP derken ondan bahsediyorum  :tabe:

Daah zor bir kısıtlamaya giriyoruz.

Şu anki kısıtlamada bonservisi elinde adamlara imza parası falan verebiliyorduk.

Seneye yine verebileceğiz, ama seneyi ekside kapatırsak @mylife1903 ın devamlı bahsettiği gümüş şemsiyeyi alıyoruz hediye olarak.

Bu sebepten dolayı Aboubakar'ın bonservisini almak zorunda olmadığımızı savunuyordum zaten.

Etiketler: