Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154391 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı doganay

Paramiz bir cikismadi su stopere, baskan da ben defans dedim stoper degil diyor. Zarf mi atiyor artik bilemiyorum  :)

Çevrimdışı anilsevim

Gomez ikna edilmeye çalışılıyo o belli
Güvenliğe takmış durumda dedi başkan
Demekki konuşuluyo görüşülüyo
İkna olursa döner o, olur mu orası muallak

Kaldı ki gomezin kontratında wolsburg avrupa kupasına kalamazsa serbest kalır maddesi varmış.
Yani sene sonu her türlü boşa çıkıyo.
Zaten avrupaya gidemiyolar, sene sonu serbest. Maaşı yüksek. O yüzden şimdi de bırakırlar, kulup için 0 sıkıntı
İş gomezde yani. İkna olması zor, takmış fena takmış güvenlik işine.
Hayırlısı olsun.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı celiker1

Başkanımızın kızları ile birlikte konuk olduğu programdaki açıklamalarından:RAKITSKIY'İ ÇOK KEZ İZLEDİM-

“Rakitsky’yi çok kez izledim. Olabilir, niye olmasın? Ama mali koşullarla alakalı. Çok beğendiğimiz bir oyuncu. Ama şu anda mı olur, sezon sonunda mı olur, bakacağız.” dedi.

-OYUNCULARIMIZA VİDA AYARI YAPIYORUZ-

Vida ile ilgili ise “Oyuncularımıza Vida ayarı yapıyoruz.” esprisi yaptı.

-2 TRANSFER KESİN YAPACAĞIZ-

“2 transfer kesin yapacağız, 3. belli değil. Hücum ve defans transferi.” dedi.

ORMAN'DAN BECK ESPRİSİ

Bek transferi için ise “Yok bek var bizde, Andreas Beck var"
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Demir

gomez ve rakistky of ulan of

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi 38life

Devre arasında Güney Amerikadan stoper getirecen de, buradaki futbola alışacak da, takıma alışacak da, partneri ile uyuşacak da ohoooo... Çıktığımız yol yol değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Devre arasında Güney Amerikadan stoper getirecen de, buradaki futbola alışacak da, takıma alışacak da, partneri ile uyuşacak da ohoooo... Çıktığımız yol yol değil.
Devre arasi o tarz alınacak stopere gerek yok o yüzden. ya rakistky gibi birisini kovalasinlar ya da iyi bir santrafor ve kanat alıp bitirsinler. elde patlayacak, sene sonu gönderilecek adam almasınlar artık.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı LuceGel

Kaldı ki gomezin kontratında wolsburg avrupa kupasına kalamazsa serbest kalır maddesi varmış.
Zaten avrupaya gidemiyolar, sene sonu serbest. Maaşı yüksek. O yüzden şimdi de bırakırlar, kulup için 0 sıkıntı
Hayırlısı olsun.
Wolsburg devre arası gomezi vermez ihtiyaçları var.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Fatih_

Gomez konusunda umutlandıracak konusma yaptı Baskan.
Hic bir konuda buna yakın konuşmadı programda.

Çevrimdışı Fatih_

Saat 22 de B.Munih Leipzing maci var kacmaz.

Çevrimdışı Egos

Hayırlısı olsun.

gomez'in kontratında yazmıyor, ama sözlü olarak öyle bir anlaşma yapmışlar. wolfsburg, avrupa'ya gidemedikleri takdirde satışına, en azından kiralanmasına kolaylık sağlayacak.

devre arası transferinin takımı şampiyon yapması ender rastlanır bir şey, eğer daha önce anlaşılamamış (gomez gibi) ya da ocakta sözleşmesi biteceği için bekletilen oyuncuların peşine düşülmüyorsa, iş şu anki kadromuza kalacak. diğer türlü olay göle maya çalmaya benziyor. yönetimin "ya tutarsa" diye düşünmemesi bile olumlu bana göre.

Çevrimiçi 38life

Dünyanın en iyi kanat oyuncusu Ryan Babel'dir.

Çevrimdışı brkntcnr

Babel' i de aldık artık yapacak bir şey yok. İnşallah bonservissiz diye kalan bütçeyi stoper ve santrafora harcarız.

Çevrimiçi 38life

Devre arasi o tarz alınacak stopere gerek yok o yüzden. ya rakistky gibi birisini kovalasinlar ya da iyi bir santrafor ve kanat alıp bitirsinler. elde patlayacak, sene sonu gönderilecek adam almasınlar artık.

Stoper bence her ne pahasına olursa olsun alınmalı. Takımda sol stoper yok. Böyle bi saçmalık olabilir mi? Adam gibi avrupadan bir stoper alınmalı. Bunu yumurta ağıza gelmeden şimdiye çoktan halletmeleri lazımdı.

Çevrimdışı anilsevim

Wolsburg devre arası gomezi vermez ihtiyaçları var.

Draxler e de ihtiyaçları vardı da verdiler psg ye
Yüksek maaşlıları elden çıkartıyolar
Kriz içindeler
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimiçi 38life

Saat 22 de B.Munih Leipzing maci var kacmaz.

23'de sol kanadımızın maçı var.

Çevrimdışı LuceGel

Stoper bence her ne pahasına olursa olsun alınmalı. Takımda sol stoper yok. Böyle bi saçmalık olabilir mi? Adam gibi avrupadan bir stoper alınmalı. Bunu yumurta ağıza gelmeden şimdiye çoktan halletmeleri lazımdı.
Elimizdeki parayı akıllı kullanmamız gerek g.amerikadan stoper macera olur avrupadan mucize lig için stoper öncelik değil hücum işini çözmemiz gerek öncelikle.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Samet Demir

Seninle aynı düşünüyorum ama bir alexis vakası yaşamaktansa yaz transfer sezonunda bakmak  lazım o pozisyona. Yoksa aldığımız adamı sonra göndermeye çalışıyoruz.

Çevrimdışı Kalyoncu

4 senede inşa ettiğimizi iki transfer döneminde yıktılar.

Çevrimiçi 38life

Elimizdeki parayı akıllı kullanmamız gerek g.amerikadan stoper macera olur avrupadan mucize lig için stoper öncelik değil hücum işini çözmemiz gerek öncelikle.

Kanat oyuncusu alındı zaten. Forveti ise yönetim tamamen "ekstra" olarak düşünüyor. Ki zaten takımda 3 tane forvet var. Bunların hepsinin 1 forvet etmemesi birşeyi değiştirmiyor malesef yönetim açısından. Dolayısı ile şuan herşey stoper üzerine odaklaşmış durumda. Ve bana göre olması gereken de bu.
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 22:02:33 38life ]

Çevrimiçi 38life

Seninle aynı düşünüyorum ama bir alexis vakası yaşamaktansa yaz transfer sezonunda bakmak  lazım o pozisyona. Yoksa aldığımız adamı sonra göndermeye çalışıyoruz.

İşte Alexis vakası olmasın adam gibi bir stoper için tüm şartlar zorlansın diyorum ben de. Şampiyonluğumuzu riske atmamak için bu müdahele gerekli bana göre.

Çevrimiçi 38life

Naçizane fikrim: Kanat transferi ücretsiz olarak noktalandığına göre; Antalya'ya Kerimi verip Eto'o + 5-6 milyon euro gibi bir rakam isteyelim eğer verirlerse eldekiyle birlikte 10 milyon euro gibi bir bütçemiz olacak. Bu bütçeyle sağlam bir stoper (Rakitsky) alalım. Daha fazla istiyorlarsa taksit yapalım, opsiyon yapalım bir şekilde alalım.

Çevrimiçi Samet Demir

Naçizane fikrim: Kanat transferi ücretsiz olarak noktalandığına göre; Antalya'ya Kerimi verip Eto'o + 5-6 milyon euro gibi bir rakam isteyelim eğer verirlerse eldekiyle birlikte 10 milyon euro gibi bir bütçemiz olacak. Bu bütçeyle sağlam bir stoper (Rakitsky) alalım. Daha fazla istiyorlarsa taksit yapalım, opsiyon yapalım bir şekilde alalım.
kerime etoo + 1 milyon bile vermezler.

Çevrimiçi 38life

kerime etoo + 1 milyon bile vermezler.

Nasıl bir düşünce bu? Kerim 2-3 milyon euro da mı etmiyor? Kerim Frei'dan bahsediyorum başka bir kerimle karıştırdın herhalde?

Çevrimdışı celiker1

Ryan Babel Liverpool'dan beri 7-8 senedir kendisini ekstra motive edecek bir taraftarın önünde oynamıyor.Şenol Güneş'in düşüşteki oyuncuların performansını yukarı çekme ve taraftar etkisiyle şu videodaki performansına çekebilirsek,kutuya girip gol katkısı verebilen kanat oyuncusu özelliğiyle çok faydalı olabilir
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Kanat oyuncusu alındı zaten. Forveti ise yönetim tamamen "ekstra" olarak düşünüyor. Ki zaten takımda 3 tane forvet var. Bunların hepsinin 1 forvet etmemesi birşeyi değiştirmiyor malesef yönetim açısından. Dolayısı ile şuan herşey stoper üzerine odaklaşmış durumda. Ve bana göre olması gereken de bu.
ilginç  :alala: cenk şu anda 10 golle gol krallığında ilk sırada
ligin en fazla gol atan 3. takımıyız talisca sakatlanmasa büyük ihtimal en çok atan takımı olacaktık
ama elimizde 3 forveti toplasak bir forvet etmiyor gerçekten çok ilginç biraz azıcık orta saha katkısı olsa genede en çok atan
takım olurduk işin ilginci cenk geçen seneki gomez ortalamasını tutturdu aslında dahada iyisini yapabileceğini biliyoruz
zaten sıkıntı bundan kaynaklanıyor.

Etiketler: