Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155077 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Olcay sene başından beri formsuz kimse taraftar yüzünden oldu deyip suçu taraftarın üzerine atmasın, takım Başakşehir maçında 1-0 geriye düşer suç taraftara atılır Olcay sahada mecali yok şekilde dolaşır suç taraftara atılır, ne kolay iş şimdinin FETÖ'sü gibi herşeyi taraftara atalım sonrasına bakarız, bunun adı kolaycılık başka bir şey değil.
Yahu @Serhat Akkaya ne cektik bu fetodan be. Belki olcayin formsuzlugundan falan da sorumludur bunlar, cocuk gazozuna ilac atilmis gibi saskin saskin dolasiyor sahada.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu @Serhat Akkaya ne cektik bu fetodan be. Belki olcayin formsuzlugundan falan da sorumludur bunlar, cocuk gazozuna ilac atilmis gibi saskin saskin dolasiyor sahada.
Abi dediğin gibi adam sahada koşar çabalar ama finish kısmını iyi yapamaz derim ki formsuz bu adam formsuz değil futbolu bırakmış, sanki adam bedavaya oynuyor ıslıklanınca oynamayacak ki ondan sonrasında büyük destek verildi. Paraya gelince profesyonel tepkiye gelince amatör, ne güzel dünya valla ben de aynısını istiyorum çalıştığım şirkette..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

M.Enes ve Eslem lütfen bu takımda daha fazla süre alsın, Olcay'ı, Veli'yi, Aras'ı kazanacağıma bu iki pırıl pırıl çocuğu kazanırım çok daha iyi, gönül ister ki hepsini kazanalım ama bu adamlara altyapıdan çıkmış 2 çocuğu yeğlerim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atalay'dan devre arasında Aboubakar için İsmail gibi bir çalışma bekliyorum :) Buralar değerlenir
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Abi dediğin gibi adam sahada koşar çabalar ama finish kısmını iyi yapamaz derim ki formsuz bu adam formsuz değil futbolu bırakmış, sanki adam bedavaya oynuyor ıslıklanınca oynamayacak ki ondan sonrasında büyük destek verildi. Paraya gelince profesyonel tepkiye gelince amatör, ne güzel dünya valla ben de aynısını istiyorum çalıştığım şirkette..
Yahu gerizekali oldugum icin unuttum kimin yazdigi, okursa parmak kaldirsin ya da kara murat benim, diye bagirsin, araklamasyon alintisyon

Parayi isteyecek yuzun varsa, karsiligini verecek gucun de olacak.

Ha gucune guvenmeyen

Çevrimdışı mylife1903

Atalay'dan devre arasında Aboubakar için İsmail gibi bir çalışma bekliyorum :) Buralar değerlenir
@atalay gif yapmaya falan da basladi cok fena dosya hazirliyor olabilir. Onun dosyada abu olmaz ama bence tosic dosyasini acacak.

Dosyayi ne yapacan. Ismail dosyasi yapildi da ne oldu. Her mac yazdim tek tek Hatalarini sonra @atalay teknik ve taktik acidan yazdi burda insanlar korudu gene.

Kayseri macindaki golde hatasi yok, dedi mesela bizim @tuncaboylu ve benim icin yeni bir cag acildi agilli telefondan sikrin cekistirmeyi ogrendim mesela.

Gene de bisi degismedi.

Bizim taraftar polyanna oldukca daha cok melodram izleriz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

M.Enes ve Eslem için ne diyorsun abi? @mylife1903
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

M.Enes ve Eslem için ne diyorsun abi? @mylife1903
Oynasinlar diyorum. Eslem oynasin oburleri de oynasin. Daha kotu mu kosacaklar digerlerinden

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oynasinlar diyorum. Eslem oynasin oburleri de oynasin. Daha kotu mu kosacaklar digerlerinden
İkisi de üretmeye çalışıyor en azından, alayım yandakine pas vereyim derdinde değiller. Bir de Olcay'ın özelinde şöyle bir durum var hiç zeki ve teknik bir adam değil bir tek mücadelesi var onu diğerlerinden ayıran onuda alınca kriptonit havuzuna düşmüş süperman gibi kalıyor cıbıldak..
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 09:26:58 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Futbol boyle zaten @Orhan_ simdi ben bursa bizim ustumuze hic gelmedi cok pasif oynadi desem, ilk ustumuze geldiklerinde ofsaytten bir gol ve 3bant bilardo gibi pozisyon bulduklarini soylesem, korkunun ecele faydasi yok az oeta sahayin gecelim, dediklerin de is ofsayttenolsa bir gol bulduklarini soylesem

Polyanna bir taraftar cikip yok yahu biz onlari cikartmadik, diyebilir. Futbol bu yuzden guzel

Burada Pollyanna kadar Hannibal da var bence.
Ben şahsen diyorum ki bizim mevcut orta sahanın daha işlevsel olabilmesi için mevcut oyun yapısında değişikliğe gitmek gerekir. Yoksa oyuncuların yapamadıkları işler yapabildiklerinin önüne geçiyor. Hal bu olunca bir çok oyuncuyu gömmeye başlıyoruz. Birbirinden bağımsız olmasa da bu işin büyük kısmı oyun planında yatıyor. Bursa maçını örneklemem ise nispet amaçlı yoksa o maçta da sıkıntı çektik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burada Pollyanna kadar Hannibal da var bence.
Ben şahsen diyorum ki bizim mevcut orta sahanın daha işlevsel olabilmesi için mevcut oyun yapısında değişikliğe gitmek gerekir. Yoksa oyuncuların yapamadıkları işler yapabildiklerinin önüne geçiyor. Hal bu olunca bir çok oyuncuyu gömmeye başlıyoruz. Birbirinden bağımsız olmasa da bu işin büyük kısmı oyun planında yatıyor. Bursa maçını örneklemem ise nispet amaçlı yoksa o maçta da sıkıntı çektik.
Şenol Hoca neden işleyen düzenin üstüne koymak yerine bu yolu seçti cidden düşünüyorum ama anlamıyorum. Değişen oyuncu yapısı mı? Farklı bir şey mi? Çünkü şu an oynadığımız şeyin cidden taktiksel anlamda bir sınıfı yok, Bu sene baktım ilk yarıda 2-3 gol attığımız maç yok kendi evimizde, Bir tek açılıştaki Alanya maçında 2 gol atmışız onun dışında neredeyse tüm ilk yarıları ya gol atamadan ya da geride kapatıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

İkisi de üretmeye çalışıyor en azından, alayım yandakine pas vereyim derdinde değiller. Bir de Olcay'ın özelinde şöyle bir durum var hiç zeki bir adam değil bir tek mücadelesi var onu diğerlerinden ayıran onuda alınca kriptonit havuzuna düşmüş süperman gibi kalıyor cıbıldak..
Oooo cok lex luthor gordum seni bugun kuregi birakip kriptonitle gommeye baslamisin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oooo cok lex luthor gordum seni bugun kuregi birakip kriptonitle gommeye baslamisin
Sene başından beri Olcay'ın top almaya çalıştığı pozisyonlara bakalım hepsinde yüzü bizim kaleye dönük ve biz bu adamdan medet umuyoruz, Hollanda liginde, İspanya'da bu şekilde oynamaya çalışsa 3.maçta U14 e gönderirler temel eğitime tekrar başlaması için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Sene başından beri Olcay'ın top almaya çalıştığı pozisyonlara bakalım hepsinde yüzü bizim kaleye dönük ve biz bu adamdan medet umuyoruz, Hollanda liginde, İspanya'da bu şekilde oynamaya çalışsa 3.maçta U14 e gönderirler temel eğitime tekrar başlaması için..
Kosu yoluna ya da kat aldiginda onune top alamadigi icin ofsayt kontrolu yapip durarak top istiyor da olabilir. Futbol altyapisi kotu degil olcayin azicik yetenek fukarasi ama cok mucadele ederek acigini kapatan bir oyuncu, karakterli de bir cocuk. Formsuz ve kotu sezon geciriyor kabulum ama bizim seviyemiz icin yeterli bir oyuncu. Takim cok iyi olursa dursun, otursun yok takim bocalarsa oynasin, atilacak bir oyuncu degil olcay. Bazi oyuncular demirbas olmali ve sirkulasyona girmemeli. Olcay, oguzhan, tolga, nejipjan, cenk, omer gibi oyuncular futbolu birakana kadar tutulsun kadroda yanlarina eslem ve cetesinden iki uc cocuk daha eklenir yavas yavas.
Bu sayiyi ne kadar yukari cekersek borclari o kadar cabuk azaltiriz.

Çevrimdışı tangaz

bizim sene başında ilk maçının 11.dakikasında söylediğimiz bakar tespitlerini büyük çoğunluk görmeye başladı nihayet ama aradan maalesef 15 hafta geçti @mylife1903 reis bu ping konusunda bizim taraftarda bakarı aratmıyor bu nedenle beklentiye girmiş olabilirler. geç de olsa gerçeği görenleri bir yana bırakıp halen bakarı savunanlara diğerlerine pok atanlara bir sorum olacak; geçen seneye dönün kadroyu 1 kişi hariç birebir aynı yapın oyun formatı vbvb herşey aynı olsun sadece gomezi çıkarıp bakarı yazın tahtaya. şimdi sorum şu: bakar kaç gol atardı ve biz şampiyon olabilirmiydik?

A-) 10 gol altı + nah şampiyonuz
B-) 10-15 gol arası + nah şampiyonuz too
C-) 15-20 gol arası + zor şampiyon oluruz
D-) 20-25 gol arası + yüksek ihtimal şampiyonuz
E-) 25 ve üzeri arası gol + şükür 7 sene de bir şampiyonuz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Hoca neden işleyen düzenin üstüne koymak yerine bu yolu seçti cidden düşünüyorum ama anlamıyorum. Değişen oyuncu yapısı mı? Farklı bir şey mi? Çünkü şu an oynadığımız şeyin cidden taktiksel anlamda bir sınıfı yok, Bu sene baktım ilk yarıda 2-3 gol attığımız maç yok kendi evimizde, Bir tek açılıştaki Alanya maçında 2 gol atmışız onun dışında neredeyse tüm ilk yarıları ya gol atamadan ya da geride kapatıyoruz..

Trabzon maçı var sanırım bir de.
Şenol Hoca geçen seneki oyunu, oyunculara, dolayısıyla oyuncu yapısına borçlu. Tamamen Hocadan bağımsız değil elbette ama sanki bazı şeyler çok güzel denk geldi onun adına. Bu sene yine aynı oyunu-üzerine daha fazlasını koyarak- oynamak istiyor bence ama oyuncu yapısı ve planları doğru değil belli ki. Hoca'nın düşünme yetisiyle ilgili değil de tasarım anlamında kafası çok yeterli olmayabilir.

Çevrimdışı atalay

Çözüm salt transferde ya da oyuncuda değil. Problemlerin öncelikli çözümü için doğru oyunsal kurgu şart. @Necmi Fakat bu kadro planlaması içerisindeki belli noktalarda yetersiz ve yanlış profiller olmadığı anlamına gelmiyor. Bu arada iletilerimden biri kayıp. Camın önüne koymuştum, uçmuş.

Çevrimdışı onur_U

dün de yazmıştım. eğer bir foret alınmayacaksa özellikle abou afrika kupasındayken talisca'yı o bölgede kullanamaz mıyız?
boy var, kafa vuruşu var, şut var, dar alanda da abou'dan daha kıvrak. bitiriciliğe de iyi gibi.
sonuçta bu adam ne zaman oynadı? ozy sakatken. şimdi atiba-ozy-talisca orta sahası yapsak yol geçen hanı olur. hem yerde açılmış olur.

sonuçta adam belki orada oynamak istemiyordur ya da antremanda denenmiştir, olmamıştır. bunlardan bağımsız yorum yapıyorum  :alala:
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 09:51:07 onur_U ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizim sene başında ilk maçının 11.dakikasında söylediğimiz bakar tespitlerini büyük çoğunluk görmeye başladı nihayet ama aradan maalesef 15 hafta geçti @mylife1903 reis bu ping konusunda bizim taraftarda bakarı aratmıyor bu nedenle beklentiye girmiş olabilirler. geç de olsa gerçeği görenleri bir yana bırakıp halen bakarı savunanlara diğerlerine pok atanlara bir sorum olacak; geçen seneye dönün kadroyu 1 kişi hariç birebir aynı yapın oyun formatı vbvb herşey aynı olsun sadece gomezi çıkarıp bakarı yazın tahtaya. şimdi sorum şu: bakar kaç gol atardı ve biz şampiyon olabilirmiydik?

Dün gece öyle hızlıca geçtim çok daha vahim şeyler okudum ama çok da fazla dile getirmek istemiyorum adamla sözleşme imzalandıysa toplam maliyeti 100 milton tl yi buluyor ve bu bile doğal karşılanmış her zaman doğrular olacak değil denmiş, yahu 100 milyon TL diyoruz YÜZ MİLYON TL!!
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Trabzon maçı var sanırım bir de.
Şenol Hoca geçen seneki oyunu, oyunculara, dolayısıyla oyuncu yapısına borçlu. Tamamen Hocadan bağımsız değil elbette ama sanki bazı şeyler çok güzel denk geldi onun adına. Bu sene yine aynı oyunu-üzerine daha fazlasını koyarak- oynamak istiyor bence ama oyuncu yapısı ve planları doğru değil belli ki. Hoca'nın düşünme yetisiyle ilgili değil de tasarım anlamında kafası çok yeterli olmayabilir.

bakın geçen seneki olayı şöyle izah edeyim samet zamanı kadroya katılan gurbetçiler ve biliç zamanı kadroya katılan gurbetçi+yabancılar belirli bir planda oynuyorlardı aslında hücumu seven isteyen arzulayan tiplerdi ama biliç el freni oluyordu oyuncular kutuda hiç çoğalamıyordu bu nedenle hatırlayın şampiyonluk geberik cincona doğru giderken g.onay her maç sonrası yırtınıyordu yaa neden kutuya sadece 1-2 kişi giriyor töre örtalayacakta demba atacak bir kişi oldu mu rakip kontrol ediyor vbvb gibisinden sonra şenol hoca geldi hücumu seven bir yapı olarak oyuncuları daha önde tuttu olağan akış olarakda kutuya giren kişi sayısı arttı takım çok şutör olmadığı için de ceza sahası civarı pas adeti arttı ve bunun adı da tiki taka oldu sonra sene sonlarına doğru töre out q7 in oldu hatırlayın sözüm ona tiki taka denen oyundan uzaklaşmaya başladık. yani işin özü oyuncu grubunun oyun içi özellikleri ve hocanın hücumcu kişiliği bir araya geldi ve gol adetimiz arttı. mesela q7nin kendi standartını aşması arenanın açılış dönemine denk gelir bir nevi o gazla gerçekleşmiştir denebilir. hocaya bende sallıyorum ama ben enternasyonel bulmadığım için sallıyorum B planı yok die sallıyorum yoksa ülke için yeterlidir ve kendisini eleştirirken geçen seneki hücum 4lüsünün 3ünün aramızda olmadığını yerlerine alınan taliscanın sadece gollerde olduğunu ama sahada olmadığını hali hazırda sakat olduğunu töre yerine gelen arasın kayıp olduğunu gomez yerine gelen bakarın 15 haftada 2 gol attığını unutmamak gerek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Dün gece öyle hızlıca geçtim çok daha vahim şeyler okudum ama çok da fazla dile getirmek istemiyorum adamla sözleşme imzalandıysa toplam maliyeti 100 milton tl yi buluyor ve bu bile doğal karşılanmış her zaman doğrular olacak değil denmiş, yahu 100 milyon TL diyoruz YÜZ MİLYON TL!!
Bizim kitap kurdu @atalay bile oyle bor polyanna okumamistir

Çevrimdışı mylife1903

10- neden yok siklarda abi?
Gomezin olimpiyatta attigi golu atma ihtimali yok. Kayseride attigini kesin yok ibbye attigini da atamaz sonra deplasmanda gsye attigini bursaspora attigini da atamaz farkli oyuncu ama gomezin kacirdigi penaltilari atardi belki.

Yari sezon 2 gol bu adam daha 4-5 hafta oynamayacak
Nereye ne zaman gol atacak bu cocuk

Adama da yazik mundar olacak. Insallah afrikada kendini toparlar

Çevrimdışı tangaz

3,3 x 5 = 16,5 maaşlar
2,5 maaş vergisi (sanırım %15 ve biz ödüyoruz)
12,5 bonservis
1,5 menajer
1,5 5 yıllık puan bonusu( yıl ortalaması 70 puan ve puan başı 4bin)
1 diğer primler

= 35,5 milyon avro (1+4 yıllık maliyeti)

= 130 milyon yeni türkiye lirası

rakam budur. önce bunu bir düzelteyim. başka bir ifade ile demirörene olan borcumuzdan fazlası total borcun %10undan fazlası.

Çevrimdışı atalay

Teknik ekibin yakalayacağı birkaç detay dışında mevut şartlar göz önüne alınırsa dünkü maçın pek analizi yapılmaz. Ki bu şartlara rağmen takımın oyun iştahını beğendim. Fakat bu back-up oyuncularının özellikle Adriano gibi alternatifinin var olmadığı bir ismin bu zeminde her ne kadar devre arasına girilecekse de uzun sürebilecek bir sakatlık riskini göz alarak oynamaması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca bu maçı, şu saate, bu şartlarda oynatan ve sporcu sağlığını görmezden gelen bir ülke federasyonun sahip olduğu dimağdan, oyunun zevkini düşürecek saha içi koşullarına rağmen maç saatini izlenebilirliği artsın diye 20.00'ye çeken yayıncı kuruluş zihniyetinden organizasyon ve planlama becerilerine dair fazla şey beklediğimi yeniden idrak ettim. O seremonideki küçücük çocukların hali nedir?
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2016, 10:38:04 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Teknik ekibin yakalayacağı birkaç detay dışında mevut şartlar göz önüne alınırsa dünkü maçın pek analizi yapılmaz. Ki bu şartlara rağmen takımın oyun iştahını beğendim. Fakat bu Back-up oyuncuların özellikle Adriano gibi alternatifinin var olmadığı bir ismin bu zeminde her ne kadar devre arasına girilecekse de uzun sürebilecek bir sakatlık riskini göz alarak oynamaması gerektiğini düşünüyorum. Tabii, teknik adam oyuncunun erken tatil için cezalı duruma düştüğünü düşünüp, bu maçı bir cezalandırma fırsatı olarak görmemişse.

Ayrıca bu maçı, şu saate, bu şartlarda oynatan ve sporcu sağlığını görmezden gelen bir ülke federasyonun sahip olduğu dimağdan; oyunun zevkini düşürecek saha içi koşullarına rağmen maç saatini izlenebilirliği artsın diye 20.00'ye çeken yayıncı kuruluş zihniyetinden organizasyon ve planlama becerilerine dair fazla şey beklediğimi yeniden idrak ettim. O seremonideki küçücük çocukların hali nedir?
Hadi Süper lig de adamlar parayı veriyor istediği saatte oynatır diyoruz yahu Türkiye kupasında ne veriyor bu yayıncı kuruluş? Çerez parası bile değildir bunun uğruna saçma sapan saatlerde koşullarda maçlar oynatılıyor üstüne bizim Şenol Hoca'nın laz inadı binince olası bir sakatlıktan ucuz yırttık. Dünkü maçta Adriano kötü bir sakatlık geçirseydi Takdiri ilahi mi diyecektik? Yoksa Şenol Güneş'i Bolu'da bırakıp sen biraz dağ havası al iyi gelir sonra gelirsin mi diyecektik?
Korku akıl katilidir.

Etiketler: