Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170011 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle, o varken çoğu zaman 10 kişi oynuyoruz ki zaten zayıf bir adam sakatlıktan dönünce kendini iyice sakınacaktır.

Hep söylüyorum Talisca "tam bir futbolcu" değil. Çok önemli meziyetleri var. Ama bir futbolcuda olması gereken en temel şey yok.

Çevrimdışı tangaz

@cursedofdragon o filmi izleme bildiğin vakit kaybı olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Tamamen varsayımlar üzerinden yazıyorum, bu akşamki rezillikten sonra anca yatıştım.

Kesinlikle 4-4-2'ye dönmeliyiz. (Talisca ve İnler formda olursa)

Fabri, GG, Marcelo, X, Adriano, Atiba, Oğuzhan, İnler, Tolgay, Talisca, Aboubakar.(X)

+Oğuzhan'a kaptanlığın verilmesine çok karşıydım, beni yanıltmadı. Cenk de tamamen şov peşinde.

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon o filmi izleme bildiğin vakit kaybı olur

Başka film var mı güzel önerebileceğin abi :)

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hep söylüyorum Talisca "tam bir futbolcu" değil. Çok önemli meziyetleri var. Ama bir futbolcuda olması gereken en temel şey yok.
Portekizler buraya hangi komple futbolcusunu yollar Abi. Adamlar buraya ya daha pismemis oyuncusunu yollar Talisca gibi yada patlama yapamamis oyuncusunu yollar Josue, Aboubacar gibi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Başka film var mı güzel önerebileceğin abi :)

magnificent seven öneririm en son onu izledim çok güzeldi. denzel vaşington abimiz oynuyor @cursedofdragon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı 38life

taliscaya bel bağlamamak konusunda haklısın oyun içi katkısı kısırdı ama skor katkısı da aksine etkileyici idi bana tuhaf gelen ise bakarı övüp hatta büyük beklenti içinde olup taliscadan beklentin olmaması. kafa karıştırıcı...

Talisca'nın bu istatistiğinin devam edeceğinin hiçbir garantisi yok. Kısa periodlar içinde ortaya çıkan istatistikler çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Kesin böyle olacak demiyorum ama kesin aynı istatistiğe devam edecek gibi bakılması da mantıksız diyorum. Talisca zaten oyunun içinde yok bir de o attığı gollerdeki fırsatları yakalayamaz ise rakip savunma o kafayı öyle rahat vurdurmaz ise bu böyle bir kaç maç devam ederse takım için tam bir çileye dönüşebilir. Yüz binlerce insanın küfürlerine maruz kalabilir. Bunlar olacak demiyorum, bunlar mümkün diyorum. Oyüzden Talisca'ya şuan yapılan mesih muamelesi yanlış ve zararlı.

Bu arada Taliscadan beklentim var ve Aboubakar'dan büyük beklenti içinde olduğumu hangi mesajımdan çıkardın gerçekten çok ama çok merak ediyorum...

Çevrimdışı tangaz

Portekizler buraya hangi komple futbolcusunu yollar Abi. Adamlar buraya ya daha pismemis oyuncusunu yollar Talisca gibi yada patlama yapamamis oyuncusunu yollar Josue, Aboubacar gibi

süper tespit. mesela fernandes potansiyelli ama olmamış, talisca ona keza, bakar fecahat  vbvb  şayet portekizli birini alacaksan simao gibi profesyonel iş disiplini yüksek tecrübeli birini alacaksın onun dışında buraya çerçöp  veya olmamış soru işareti falan yollarlar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Avrupa ligine hertürlü katılırız bu kadroyla.
Bundan iyi kadro muhtemelen olmayacak, olması şaşırtır beni

magnificent seven öneririm en son onu izledim çok güzeldi. denzel vaşington abimiz oynuyor @cursedofdragon

iyi bugünde ona bakayım o zaman :)

Çevrimdışı Alper1903

onu yanlış oynattığımız için öyle oldu o.

Son maçlarda hoca forvete yakın oyna dedi leblebi gibi gollerini atıyordu.

Biz oyun kurucu olarak oynatmaya calıstık dönünce tekrar forvete yakın oynatıcaz.

Talisca'nın en etkili oynadığı maç içerdeki Antalya maçıydı. Onda da takım az çok ne oynadığını biliyordu hücum yaparken. Şu an oynasa yine etkisiz kalır. Talisca'nın tam anlamıyla ilerde etkili oynaması için golcü veya 10 numara transferi şart.

Çevrimdışı Alper1903

Ayrıca ben öyle veya böyle hücum hattına en az 1 transferin yapılacağını düşünüyorum. Kanat olmadığı sürece bu Talisca veya Abou'dan biri etkisiz kalacak 2. devre.

Çevrimdışı 38life

İyi günde de kötü günde de polyannacılık oynayan değil, iyi günde de kötü günde de hataları eleştirenler katkı sağlar.

Çevrimdışı 38life

Hadi herşeyi geçtim..

Nerede 2 sene evvel trabzon maçında son dakika golü kaçırınca üzüntüden yerlere yatan Olcay, nerede bu akşam altı pastan topu kaleciye abanıp daha sonra tepki bile vermeyen Olcay..

Performansı geçtim, ruh bile kalmamış.. Yazık.

E şampiyonluk gördüler ya işte. Artık büyük oyuncu oldular. Oyüzden böyle şeylere takılmıyorlar...

Çevrimdışı tangaz

Talisca'nın bu istatistiğinin devam edeceğinin hiçbir garantisi yok. Kısa periodlar içinde ortaya çıkan istatistikler çoğu zaman yanıltıcı olabiliyor. Kesin böyle olacak demiyorum ama kesin aynı istatistiğe devam edecek gibi bakılması da mantıksız diyorum. Talisca zaten oyunun içinde yok bir de o attığı gollerdeki fırsatları yakalayamaz ise rakip savunma o kafayı öyle rahat vurdurmaz ise bu böyle bir kaç maç devam ederse takım için tam bir çileye dönüşebilir. Yüz binlerce insanın küfürlerine maruz kalabilir. Bunlar olacak demiyorum, bunlar mümkün diyorum. Oyüzden Talisca'ya şuan yapılan mesih muamelesi yanlış ve zararlı.

Bu arada Taliscadan beklentim var ve Aboubakar'dan büyük beklenti içinde olduğumu hangi mesajımdan çıkardın gerçekten çok ama çok merak ediyorum...

tüm mesajları okuyorum genel verdiğin imaj bu sonra maç başlıgında işte bu be abubakar demen hemen ardından istatistik bakara yazmayacak demen sanki sürekli eleştirilen bakarı koçum benim sana güvendim beni utandırmadın meali içeriyordu en azından ben o etkiyi aldım yazdığından. umarım aydınlatıcı olmuştur açıklamam :)

Çevrimdışı tangaz

herkese iyi geceler. cursedofdragon sana da iyi seyirler...

Çevrimdışı AigleBordeaux

İyi günde de kötü günde de polyannacılık oynayan değil, iyi günde de kötü günde de hataları eleştirenler katkı sağlar.
Turkiyede malesef o is yas birisine iyi gununde hatalarini soylersen hem kabul etmezler hem seni indirirler yada rakip sanarlar. Dusene tekme atacaksin cikana da arkisini siyazliyacaksin..

Çevrimdışı 38life

Bundan iyi kadro muhtemelen olmayacak, olması şaşırtır beni

Elimizdeki oyuncular bunlar olsa bile sahaya çıkan ilk 11 bu olmaz. Talisca, Quaresma, Aboubakar, Oğuzhan, Babel... Bunların hepsi aynı anda sahada olacak? Şenol hocanın öyle birşey yapacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Herkese iyi geceler. Insallah yarin  kotu habersiz bir gun olur.

Çevrimdışı 38life

tüm mesajları okuyorum genel verdiğin imaj bu sonra maç başlıgında işte bu be abubakar demen hemen ardından istatistik bakara yazmayacak demen sanki sürekli eleştirilen bakarı koçum benim sana güvendim beni utandırmadın meali içeriyordu en azından ben o etkiyi aldım yazdığından. umarım aydınlatıcı olmuştur açıklamam :)

Diğer futbolculara nazaran Aboubakar'ı daha az eleştiriyorum. Buyüzden öyle bir imaj vermiş olabilirim. Ama durum öyle değil. Aboubakar'ın iyi bir iş yapmasına çok sevinirim. Mesela Kerim'in skor yapmasına sevineceğim gibi, takımın zayıf ve formsuz elemanlarının skor üretmesi ve iyi işler yapması benı herzaman daha fazla sevindirir. Çünkü bu, o oyuncuları takımın ve oyunun içine sokar. Aboubakar'ın pozitif bir iş yapmasına da buyüzden seviniyorum.

Çevrimdışı 38life

Ciddiyetli Yönetim,

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!

Çevrimdışı worns

Oyundaki güçsüzlüğümüz bir tarafa transfer dönemi hedefleri de canımı sıkıyor. Teknik kadro ve yönetim en büyük eksiği kenar forvet olarak belirlemiş gibi görünüyor. Garip. Bence orta saha, santrafor ve stoperde, doğrudan takımın omurgasında ciddi boşluklar var. 4. sıraya kenar forveti yazardım.

Ara transferde hepsi birden doldurulamaz elbette ama yeni bir orta saha kurgusu ve yeni bir orta saha oyuncusu elzem. Sosa'nın yeri dolmadı. Şenol Güneş geçen seneki dizilimi üç aşağı beş yukarı kullanmakta ısrarcı. Bu boşluğu ne Tolgay ne de sene başında gördüğümüz üzere Talisca doldurabilir. Dahası bu yapıda benim hala oldukça umutlu olduğum Ozi'de kaybolmuş durumda.

Orta alan akışkanlığı sağlanabilirse kenarda birilerinden verim alınabilir. (Olcay, Talisca, Kerim) Mevcut orta saha yapısıyla sorunlar çözülmez.

Daha santrafor ve stoper de var ama önce bir orta saha oyuncusu bulmak gerekiyor.

Olmadı Sosa dönsün. Ya da takım arkadaşı Honda alınmaya çalışılsın vs. Deneyimli bir oyuncu gerekiyor.

Şu alt yapıdan 1 tane stoper çıkartamıyorsak ne işe yarar o alt yapı ?

Kapatalım gitsin...

Çevrimdışı mylife1903

Hahahaha bu Şenol hoca'ya sövenler, gitsin diyenler falan ciddi mi lan :)

Aga hani bazen federasyonundan altyapı antrenörlerine kadar her şeyi eleştiriyoruz ya, yetersizler falan diye eleştirenlerinde eleştirilenlerden bir farkı olmadığını anladım şu an da, ülkecek yetersiziz diyin bari, herkes profesör olmuş olumsuz sonuçlarda hemen kes hocanın biletini oldu canım.
Eğer Şenol Hoca istiyorsa emekli olana kadar bu takımda kalması taraftarıyım.Bitti artık o eski devirler, taraftar istiyor diye hoca değişmez.

Umarım yönetim kimseyi iplemez ve kısa bir zaman içinde hoca ile 3-5 yıllık bir sözleşme falan imzalar.
Hocanin takintilati, hatalari olsa da besiktasin basina yakisan bir insan. Ha daha iyisi varsa gelsin en iyi turk hocalardan birisi calistiriyor suan besiktasi.
Yonetim bile gidebilir, senol hoca kalmali.

Çevrimdışı mylife1903

Ben kendimi de bunun içine katıyorum. Transfer sezonunda herşeyi bağıra çağıra söyledik ama lig başlayınca. "Bunların hepsi bizim oyuncumuz artık eleştiriyi bırakıp hepsini desteklemeliyiz" kafasına girdik. Aslında yapacak da başka birşey yok. Devre arası transfer dönemi bitince yine aynısı olacak malesef. Kendimizi kandırdık. Aboubakar2ı koydular önümüze işte şöyle artısı var böyle artısı var dedik. Cenkin de vuruşları çok iyi falan dedik. Sosa gitti Talisca daha iyi dedik. Stoper almadılar Tosic çok hızlı müdahele ediyor, kayıyor dedik. Takım pas oyunu oynayamadı ama oyuncularımız kaliteli bir şekilde gol atıyoruz hem çok da yemiyoruz falan dedik. Gerçeği bildiğimiz halde takımı desteklemek, motive olmak adına görmezden gelindi bazı şeyler.
Ne olacakti? Ben @tangaz ve @Serhat Akkaya azicik elestirince adimiz gomucuye cikti, tamam sonra adimiz cikti diye biraz esprili takildik falan ama olayin anafikri kacti sonra.

Etiketler: