Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167145 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Bakambu için Villareal'e kiralama teklifi götürülecekmiş
Acaba diyorum @necmi abinin dediği gibi millet oylansın diye ortaya oyuncaklar mı atılıyor. Bu arada Babel'i Liverpool dan beri çok beğenirim. Türkiye'ye geldiğinde şaşırmıştım. Tabi takip etmeyeli biraz oldu. Son durumunu çok iyi bilmiyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı murat

kanat oyuncu transferini ortasaha oyunumuza ve oyuncu grubumuza göremi yoksa hücüm hattı oyunumuza ve oyuncumuza göremi yapacağız.eğer abu cenk ömer ile devam edeceksek kesinlikle gol atan bir kanat oyuncusu örneğin niasse bakambu aminu tarzı bir oyuncu lazım lakin ortasahamızın durumunu gözardı etmediğimizde pas oyununa katkı verecek hücum presi yapabilecek golcüden ziyade ortasaha özellikli bir oyuncu lazımmış gibi. Şimdi santrafor gelmeyecek ise bu ikisinin mix edilmiş versiyonu bir oyuncu lazım benim görüşüme göre.santraforda keşke anadolu topçusu kweukemiz olsaydı.

Çevrimdışı Berat

kanat oyuncu transferini ortasaha oyunumuza ve oyuncu grubumuza göremi yoksa hücüm hattı oyunumuza ve oyuncumuza göremi yapacağız.eğer abu cenk ömer ile devam edeceksek kesinlikle gol atan bir kanat oyuncusu örneğin niasse bakambu aminu tarzı bir oyuncu lazım lakin ortasahamızın durumunu gözardı etmediğimizde pas oyununa katkı verecek hücum presi yapabilecek golcüden ziyade ortasaha özellikli bir oyuncu lazımmış gibi. Şimdi santrafor gelmeyecek ise bu ikisinin mix edilmiş versiyonu bir oyuncu lazım benim görüşüme göre.santraforda keşke anadolu topçusu kweukemiz olsaydı.

Antalya başkanı kalitesini(!) ortaya koymasa ya da Eto'o 2.5 M €'da tutturmasaydı biraz daha rahattık şu anda abi.

Çevrimiçi Necmi

O gonuyu tuvalette olmama baglayip kapatmistik. Cocuk kokuyu duyunca fbli sanmis iste
Benimde renkli olduğumu söylemişlerdi  :evillol:
nasıl bir koku veriyorsam ben tuvalettede yazmıyorum
kendimi o şekildede temize çıkaramam @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

sorun birinin renkli olduğunu bilmen değil ama bunu forumda kimseyi itham ederek söyleyemezsin yanlış olan bu. varsa şüphen bize özelden yazarsın. forumun aktif üyesisin değerlendirmelerini kesinlikle saygıyla karşılarız ama özelden olursa genelden yaptığında bu sebepten ceza alırsın yarın böyle bir şey başına geldiğinde tepki gösterme evet renkli dediğin bir kaç kişinin forumla ilişkisi kesildi ama bildiğin gibi değil renkli değillerdi trolledikleri için ilişkileri kesildi.
biz kimseyi birileri renkli dediği için forumdan atmayız böyle bir suçlama yapmadan önce çok iyi araştırırız. Belli doneler var zaten bunları ortaya çıkaracak. itham kendi başına yeterli değil hiç bir kanıdın olmadan birine renkli demek bizim dilimizde direk ağır hakarete giriyor. @cursedofdragon
Feyztaymden baglan iste @Necmi abi forma falan sor yahu ne donesi. Sana feyztaymi gostermek icin koca tiyatro hazirlandi

Çevrimdışı Berat

Feyztaymden baglan iste @Necmi abi forma falan sor yahu ne donesi. Sana feyztaymi gostermek icin koca tiyatro hazirlandi

Formunun zirvesinde :kop:

Çevrimdışı brkntcnr

maliyet açısından da düşün?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer bahsedildiği gibi 2,5 yıllık sözleşme 1 yılı opsiyonluysa bu kısmı da doğru. Ama imza parası kısmı yanlış. Babel e imza parası falan verilmez.

Çevrimdışı underworld

Belki de Q7 nin yerine aliniyordur :naughty: :eyes

heeeee öyleyse o zaman Babel + 2 kanat daha lazım

Çevrimdışı 38life

Deportivo La Coruna dediğiniz takım. Emre Çolak'ın asist yaptığı eski Beşiktaşlı Sidnei'in gol attığı küme düşmemek için çırpınan bir takım.

Çevrimiçi Necmi

Aşureyi de unutma abi, kapı kapı dağıtıyorlar bir de.  :tabe:
aşureyi nuha bağlıyorlarda
mesela hıdrales yada nevruz bunun da ateş tanrısına tapmak olduğunu bilmiyorlar aslında
şimdi bin tane erguman la böyle olmadığını söylerler ama islamiyetten öceki türk geleneklerinin içinde
olduğunuda kimse açıklayamaz. Geçmişteki tüm dini inançlarımızı islamiyet içinde sentezlemişler.
yapacak bir şey yok inanan inanır. Dini konularda saplantı var girmemek gerekiyor bu konulara
bir sürü yanlış inanış var. Dinle alakalı olmayan. muska büyü fal hep şaman geleneklerden islamiyete
yerleşmiş şeyler.

Çevrimdışı Gokhan-

Babel'e karşı çıkanlar ne için karşı çıkıyor söyleyebilirler mi? Bayağı sert çıkanlar var da bu adama ben o kadar gömülecek kadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü ayağında topu eveleyip gevelemiyor, direkt olarak kaleyi düşünüyor, ayakları da fena değil, mermi gibi zımbalıyor.Takımın oyununu yükseltemez belki ama çok iyi kilit açacak profilde bir oyuncu.
Zamanında büyük takımlar da görmüş bu açıdan bakınca hiç sırıtmayacaktır biz de.

Bu arada Bakambu'da konuşulmuş, ikisine de fit'im, her ikisininde Türk takımlarında oynadıkları zamanlarda da beğeniyordum.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Başakşehir'in tam 12 futbolcusunun sezon sonu sözleşmesi bitiyor.
Fenerde Hasan Ali, Volkan ve kiralık Sow, Lens ve Fabiano sezon sonu bitiyor.
Gs'de Chedjou, Josue, Sabri, Sitghorsson, Hamit gidiyor.
Beşiktaşta ise kiralıklar hariç Tosic ve Ömer bitiyor.

Çevrimdışı Gokhan-

aşureyi nuha bağlıyorlarda
mesela hıdrales yada nevruz bunun da ateş tanrısına tapmak olduğunu bilmiyorlar aslında
şimdi bin tane erguman la böyle olmadığını söylerler ama islamiyetten öceki türk geleneklerinin içinde
olduğunuda kimse açıklayamaz. Geçmişteki tüm dini inançlarımızı islamiyet içinde sentezlemişler.
yapacak bir şey yok inanan inanır. Dini konularda saplantı var girmemek gerekiyor bu konulara
bir sürü yanlış inanış var. Dinle alakalı olmayan. muska büyü fal hep şaman geleneklerden islamiyete
yerleşmiş şeyler.

Bunların islamiyetle ne alakası var abi? Bazısı hurafe bazısı şirktir, dinimizinde reddettiği konular bunlar..

Çevrimdışı LuceGel

Bakambu çok iyi olur ama Babelle anlaşmışız çok isim geçiyor.Bakambu +Etoo +stoper Lig,ZTK aldırır UEFA da en az yarı final yapar. :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

aminu gerçekten iyi oyuncu her iki oyun şeklinede gelir bence çok yıpratıcı bir oyuncu
alınmasına kesinlikle hayır demem. yaşını küçük göstermediyse yolu iyi gidecek oyunculardan biri.
21 yaşındaymış daha :alala: 25 in üstünde görünüyor.

Çevrimdışı 38life

Babel'e karşı çıkanlar ne için karşı çıkıyor söyleyebilirler mi? Bayağı sert çıkanlar var da bu adama ben o kadar gömülecek kadar kötü bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.
Çünkü ayağında topu eveleyip gevelemiyor, direkt olarak kaleyi düşünüyor, ayakları da fena değil, mermi gibi zımbalıyor.Takımın oyununu yükseltemez belki ama çok iyi kilit açacak profilde bir oyuncu.
Zamanında büyük takımlar da görmüş bu açıdan bakınca hiç sırıtmayacaktır biz de.

Bu arada Bakambu'da konuşulmuş, ikisine de fit'im, her ikisininde Türk takımlarında oynadıkları zamanlarda da beğeniyordum.

Beğenenler neye göre beğeniyor onu söylemeli. Beğenmeyenlerin birşey söylemesine gerek yok. Çünkü Babel en son Beşiktaş seviyesinde bir takımda forma giydiğinde yıllardan 2010'du. Beşiktaş seviyesinde bir takımda verimli olduğu en son sezonda ise yıllardan 2008'di. Buyüzden birisi Babel'i övecekse neden övdüğünü açıklamalı. İstemeyenlerin herhangi bir açıklama yapmasına gerek yok. Çünkü durum zaten ortada.

Çevrimiçi Necmi

Bunların islamiyetle ne alakası var abi? Bazısı hurafe bazısı şirktir, dinimizinde reddettiği konular bunlar..
ben dinin kabul ettiğini söylemedimki insanlar bunu dine bağlıyor dedim yanlış inanış.
islamiyette yok böyle şeyler. insan beyninin bilinmeyene duyduğu merak ve korkunun ürünleri.

Çevrimdışı Gokhan-

@38life

Neden beğendiğim yazıyor orada, iyi okursan görebilirsin.

İçinde bulunduğumuz şartları düşünerek hareket ederseniz Babel tam bizlik oyuncudur, stadının dibinde bomba patlamış, transfere harcayacak doğru düzgün parası olmayan bir klüp ve devre arası transferler dönemini bir araya getirdiğimiz zaman kimse kötü bir transfer olduğunu söyleyemez.

Beğenmeyenlerinde elinde daha iyisi olacak ki beğenmeyebilirler diyelim, bakıyorsun mevcut  kanat oyuncularına ama öyle bir şey yok.

Ha şu olumsuz mevzulardan sonra çıkıpta ben bu yönetimden daha iyisini getiririmdiyip yönetime bu transfer üzerinden sallayanlar varsa da fazla toz pembe bakıyordur olaylara.

Çevrimiçi Necmi

Tamam abi Ben Ruh hastasiyim uzatmiycam :)

Kimseyi daha fazla rahatsız etmek istemiyorum sahsima yapilan ithamlarin tamamını kabul ediyorum Q7 sporluyum , Beşiktaşlı degilim tamam mi oldumu.

İsteyen arkadaslar engellesin beni kusura bakmayın daha fazla konusmak istemiyorum bu konuda

Kimseye kendimi ispatlamak durumunda degilim.
kimse senin şahsına bir itham yapmadıki sen kabul ettin her söyleneni
kimsede ruh hastası demedi. birden zıplayım ortaya çıkınca otomatikman söylenenlerin
haklılık payınıda onaylamış oldun :D
kimseye hiç bir şeyi ispatlamak zorunda değilsin elbet ama bunun içinde yırtınmayacaksın
senin şahsına yapılmamış şeylerde ortaya çıkıp üstüne almayacaksın. Sonra sana hakaret yapılmış gibi
saydırmayacaksın.

Çevrimdışı 38life

@38life

Neden beğendiğim yazıyor orada, iyi okursan görebilirsin.

İçinde bulunduğumuz şartları düşünerek hareket ederseniz Babel tam bizlik oyuncudur, stadının dibinde bomba patlamış, transfere harcayacak doğru düzgün parası olmayan bir klüp ve devre arası transferler dönemini bir araya getirdiğimiz zaman kimse kötü bir transfer olduğunu söyleyemez.

Beğenmeyenlerinde elinde daha iyisi olacak ki beğenmeyebilirler diyelim, bakıyorsun mevcut  kanat oyuncularına ama öyle bir şey yok.

Ha şu olumsuz mevzulardan sonra çıkıpta ben bu yönetimden daha iyisini getiririmdiyip yönetime bu transfer üzerinden sallayanlar varsa da fazla toz pembe bakıyordur olaylara.

Okumadığımı nereden çıkarıyorsun. Ben senin "beğenmeyenler neye göre beğenmiyor" demene cevap veriyorum ve birşey söylemelerine gerek yok diyorum. :) Anlatamadım sanırım.

Bizim elimizde bir futbolcu olmak zorunda değil. O işlerden biz sorumlu değiliz. Ben sadece bu oyuncu Beşiktaş çapında mı değil mi onu söylüyorum. Eldeki kanatların Beşiktaş çapında olmaması bu gerçeği değiştirmez.

Çevrimiçi Necmi

Okumadığımı nereden çıkarıyorsun. Ben senin "beğenmeyenler neye göre beğenmiyor" demene cevap veriyorum ve birşey söylemelerine gerek yok diyorum. :) Anlatamadım sanırım.

Bizim elimizde bir futbolcu olmak zorunda değil. O işlerden biz sorumlu değiliz. Ben sadece bu oyuncu Beşiktaş çapında mı değil mi onu söylüyorum. Eldeki kanatların Beşiktaş çapında olmaması bu gerçeği değiştirmez.
iyide o işden sen sorumlu değilsen bulunan oyuncudanda sen sorumlu değilsin adam bulma işini birine
bırakıyorsan bulduğu adamada yok o olmaz diyemezsin. işin merkezinde olan insanlar bir çok şeyi senden daha iyi yorumlama
şansına sahip sonuçta.

Çevrimdışı murat

aminu gerçekten iyi oyuncu her iki oyun şeklinede gelir bence çok yıpratıcı bir oyuncu
alınmasına kesinlikle hayır demem. yaşını küçük göstermediyse yolu iyi gidecek oyunculardan biri.
21 yaşındaymış daha :alala: 25 in üstünde görünüyor.
Osmanlıda çok oyuncu var göze çarpan.ndiaye musa ve delarge. Özellikle delarge çok değişik bir tip.yerli havuzuna da irfancan.

Çevrimdışı Gokhan-

Beğenenler neye göre beğeniyor diye sormuşsun kardeşim, ben onun için tekrar oku dedim.

Hee benim dışımdakilere soruyorsan o ayrı.

Ben kimsenin daha iyisini istemesine bir şey demiyorum ama, şu şartlarda fazlası olmayacaktır.Devre arasında iyi bir adamı takımından kopartmak zordur, kabul ettirsen bile bunu parayla yaptırabilirsin ki bu da biz de yok.
Bedava Babel kabul edilebilir benim nazarımda, yarım sezon+opsiyonlu bir anlaşma yapılabilir mi bilmiyorum ama eğer olursa hem Babel'den daha fazla verim alma şansımız artar hem de sezon sonunda çöplüğe dönüşme durumunda da kurtuluruz.

Bakambu'nun olma şansı varsa o daha hoş olur tabii. @38life

Çevrimdışı Gokhan-

Osmanlıda çok oyuncu var göze çarpan.ndiaye musa ve delarge. Özellikle delarge çok değişik bir tip.yerli havuzuna da irfancan.

Ama o kanatlarında ki Regattin ile sol bekleri de güzel.Adamların bütün transferleri nokta atışı nerdeyse helal olsun.

İrfancan ile de Fb ilgileniyormuş sanırım, Cavcav gene saf silkeleyecek :)

Çevrimdışı 38life

iyide o işden sen sorumlu değilsen bulunan oyuncudanda sen sorumlu değilsin adam bulma işini birine
bırakıyorsan bulduğu adamada yok o olmaz diyemezsin. işin merkezinde olan insanlar bir çok şeyi senden daha iyi yorumlama
şansına sahip sonuçta.

Evet bulunan oyunculardan da ben sorumlu değilim. Ben sadece beğenip beğenmediğimi ve yorumumu söylerim :)

Etiketler: