Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154219 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

İşin garip yanı Demba ve Gomez in bizlerde yarattıgı etki ve beklentiden sonra aylarca araştırıp Abou yu bulmak.....Futbol dan buradaki arkadaslarin yarisi kadar anlamam ama Abou yu hangi scout izledi,hangi teknik verileri ve istatistikleri inceledi,neyi planladi ve neyin olacagini düşündü,normal şartlarda kendisini uluslararası platformda ispatlamış oyunculara verilebilecek yıllık ücret kendisine verilirken neler düşünüldü cok merak ediyorum.

Demba ve Gomez varken yanlarına çeşit olsun die alırsın biraz pahalıya patladı ama napalım dersin gene su götürebilir. ancak mevcut tabloda 1.santrafor olarak planlandığını ve alındığını bildiğimiz için zaten tepkilerimiz büyük oluyor. diğer arkadaşları bilmem ama ben 42 yıldır Beşiktaş kazık yediğinde rahatsız oluyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

savunmak için gülünç argümanlarda sunuluyor araba tamirciliği bile girdi işin içine, ŞL.de 2 milyon dolar kazandırmışmış valla böyle değerlendireceksek napoli kalecisi reina o 2 milyonun 1 milyonunu ben kazandırdım pirimimi verin die zıplar birazdan. bir büyük takımın santrafor kazağını sırtına geçirmiş oyuncuyu değerlendirirken 14 maçta 2 golü baz almayıp neyi baz alacağız? istanbul trafiğinde harikalar yaratıp 30 dk.lık yolu 12 dk.da aldığına göre mi değerlendireceğiz?
Hep bardak meselesi.
Kiev maclarinda 7 milyon yurocuk gitti abi onu ne yapacaz.

2 kazandirdim 7 kaybettim ama bir sor neden
Iskoc hakem yuzunden

Çevrimdışı tuncaboylu

maç boyu kaptırdığı toplar, veremediği paslar, basit hatalar, hatalı tercihler, son 2 maçtaki olcaya verdiği paslardaki şiddet konularında da yorumlarınızı bekleriz...

Dünkü maçta özellikle ilk yarıda gayet iyiydi.

Sen Olcay'a atamadığı pası görüyorsun, biz Quaresma'ya attığı pası görüyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Bu aboubakarı beğenmeyenlerin beğenmeme sebebi aldığı para ise bu onun değil yönetimin hatasıdır.Hem yarı fiyatına oynarsa kalsın şl topçusu iş yapar hemde beceriksiz 1 metre önüne pas veremiyor son vuruş yok aslında o gol atamıyor kaleciler kazma goller yiyor diyemezsin.Hem bukadar kötü olacak hem de yine de uygun fiyata kulübe de otursun olmaz.Kendinizle ters düşersiniz.

eleştiri paragraflarının işine gelen kısımlarını cımbızla çekip bir araya getirip bir yorum yapmışsın bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

İşin garip yanı Demba ve Gomez in bizlerde yarattıgı etki ve beklentiden sonra aylarca araştırıp Abou yu bulmak.....Futbol dan buradaki arkadaslarin yarisi kadar anlamam ama Abou yu hangi scout izledi,hangi teknik verileri ve istatistikleri inceledi,neyi planladi ve neyin olacagini düşündü,normal şartlarda kendisini uluslararası platformda ispatlamış oyunculara verilebilecek yıllık ücret kendisine verilirken neler düşünüldü cok merak ediyorum.
Simdik soyle oluyor
Sef skat gidiyor izliyor
Rapor veriyir
Super bir futbolcu kesfettim portoda oynuyor daha gecen sezon basinda 35 milyon yuro teklif etmisler porto satmamis, kiralamak icin 3 milyon civarina anlasabiliriz. Tek sorunu fransizca.
Menecerin havuzundaysa hep beraber gidip izleniyor sonra pazarlik falan derken istemem yan cebime koy derken imza asamasi

Çevrimdışı tangaz

yaptıkları/yapamadıkları istatistiği çıkarırsak tarihi bir yenilgiye uğrarsın dostum...

Çevrimdışı mylife1903

Ozellikle ilk yarida mi iyiydi? @tuncaboylu su senin istatistik sitelerinden bir bakiver yahu kac top kaybi yapmis kac ikili mucadele kazanmis whoscore puani kacmis

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Gökhan Töre sezonu kapamış...Kariyerini öldürdü salak adam....

aslında o da kendi standartını tutturdu. zaten 18 yaşından beri yaptığı kariyerini baltalamak değil mi?

Çevrimdışı sozkul

Sanıyorum Çin'den 30 milyon teklif edilmiş olması ve bu teklifi reddetmiş olması önemli rol oynadı.
Yönetim biz bu adamdan para kazanırız hesabı yaptı bu teklifden dolayı.
Başkan'ın birkaç kez Aboubakar'la 4 yıllığına anlaştık kiralamadık demesinin alt yapısını merak ediyorum ben.
Uzun vadeli düşünüyoruz, almayı planlıyoruz ve 4 yıllık anlaşmayı yaptık mı demek istedi (vazgeçme opsiyonu bizde olmak kaydıyla), yoksa kontratı yaptık iş kesin biz FFP nedeniyle ödemeyi 1 yıl sonraya kaydırmak için böyle yaptık mı demek istedi.?
Eğer ikincisiyse ve vazgeçme opsiyonumuz yok ise yandı gülüm keten helva.
Ben Aboubakar'da potansiyel olduğunu düşünenlerdenim, ama oynadığı topa bakınca, riskleri gözetince yıllık 1.8 den fazla vermem. Şu an çok pahalı..
[ Son Düzenleme: 15 Aralık 2016, 12:53:51 sozkul ]

Çevrimdışı sametbagan

Hep bardak meselesi.
Kiev maclarinda 7 milyon yurocuk gitti abi onu ne yapacaz.

2 kazandirdim 7 kaybettim ama bir sor neden
Iskoc hakem yuzunden

E yuh yani kievde abou yüzünden mi kaybettik işte bu algı bizi bitiriyor kusura bakmayın.

Çevrimdışı Bishamon

aslında o da kendi standartını tutturdu. zaten 18 yaşından beri yaptığı kariyerini baltalamak değil mi?

Haklısın  :lol: Yanlız bomba olan dizinde sorun olduğunu bile bile oynamaya devam etmiş.

Çevrimdışı levitate

Haklısın  Yanlız bomba olan dizinde sorun olduğunu bile bile oynamaya devam etmiş.
Bilic'te bi sorun var adam gittiği her yeri revire çeviriyor :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı sametbagan

Demba ve Gomez varken yanlarına çeşit olsun die alırsın biraz pahalıya patladı ama napalım dersin gene su götürebilir. ancak mevcut tabloda 1.santrafor olarak planlandığını ve alındığını bildiğimiz için zaten tepkilerimiz büyük oluyor. diğer arkadaşları bilmem ama ben 42 yıldır Beşiktaş kazık yediğinde rahatsız oluyorum...
Hiçte öyle napalım biraz pahalı ama kalsın demezdin en büyük çukuru kazıp gömmüştün çoktan.Stoper eksiği varken bu kadar para verilirmi kardeşim deyip başlamıştınız gömmeye :D

Çevrimdışı Nouma7

Acaba diyorum 10 numara pozisyonunda Jose Sosa'nın görevi Kerim'e mi verilse. Biraz macera olur ama denenebilir.

Çevrimdışı tangaz

Haklısın  :lol: Yanlız bomba olan dizinde sorun olduğunu bile bile oynamaya devam etmiş.

bu da genlerimizle alakalı bir şey olsa gerek. mesela talisca 15gün sonra evinin havuz kenarında ayakta foto yolladı herkes aa uu iyileşiyor yaşasın dedi adam çıktı iyiyim ama tam hazır olmadan dönmek gibi bir hata yapmam dedi şimdi 15gün sonra takımla çalışacağı söyleniyor başka bir ifade ile ligin ikinci yarısında yanii...

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Sanıyorum Çin'den 30 milyon teklif edilmiş olması ve bu teklifi reddetmiş olması önemli rol oynadı.
Yönetim biz bu adamdan para kazanırız hesabı yaptı bu teklifden dolayı.
Başkan'ın birkaç kez Aboubakar'la 4 yıllığına anlaştık kiralamadık demesinin alt yapısını merak ediyorum ben.
Uzun vadeli düşünüyoruz, almayı planlıyoruz ve 4 yıllık anlaşmayı yaptık mı demek istedi (vazgeçme opsiyonu bizde olmak kaydıyla), yoksa knotratı yaptık iş kesin biz FFP nedeniyle ödemeyi 1 yıl sonraya kaydırmak için böyle yaptık mı demek istedi.?
Eğer ikincisiyse ve vazgeçme opsiyonumuz yok ise yandı gülüm keten helva.
Ben Aboubakar'da potansiyel olduğunu düşünenlerdenim, ama oynadığı topa bakınca, riskleri gözetince yıllık 1.8 den fazla vermem. Şu an çok pahalı..

Abi inan yanılmış olmayı o kadar istiyorum ki ama kacırdıgı cok müsait gol pozisyonu sayısı,atamadıgı cok basit paslar,topu stop etmedeki handikapı ve dar alanda calım atma istegindeki top kayıpları beni cok karamsar kılıyor.Bu özelliklerin bir cogu oyuncularda altyapılarda gelişir ve sonradan üstlerine katabilecekleri şeyler kısıtlıdır;bkz Almeida.Bu arada bende senin gibi Fikret Orman ın Abou ile ilgili her tarafa çekilebilecek beyanatlarına biraz takıldım,umarım sene sonunda bonservisini almak yada vazgecmek gibi bir opsiyonumuz vardır.

Çevrimdışı tangaz

Hiçte öyle napalım biraz pahalı ama kalsın demezdin en büyük çukuru kazıp gömmüştün çoktan.Stoper eksiği varken bu kadar para verilirmi kardeşim deyip başlamıştınız gömmeye :D

ben su götürebilir dedim, ben bunu kabul ederim demedim. okuduğunu tam kavrayamadın ya da ben iyi anlatamadım belkide. ben kadro planlamasını az evvel anlatırken gomez/etoo tarzı bir oyuncu + cenk gibi bir yedek + bakarın daha driblingi güçlü olanı mesela niasse gibisi die belirttim. ben Bakarı Beşiktaş kadrosunda değil semtinde dahi dolaştırmam gördüğüm tekniği en yetersiz santraforlardan biri. ayrıca takımda bariz stoper eksiği varken bakar türevi bir oyuncuyu 7 milyon yıllık maliyetle gomeze yedek olarak kadroya koyarsan ben değil en başta sen olmak üzere herkes yönetimi eleştirir ve bu zaten doğru bir eleştiri olur.

Çevrimdışı mylife1903

Abi inan yanılmış olmayı o kadar istiyorum ki ama kacırdıgı cok müsait gol pozisyonu sayısı,atamadıgı cok basit paslar,topu stop etmedeki handikapı ve dar alanda calım atma istegindeki top kayıpları beni cok karamsar kılıyor.Bu özelliklerin bir cogu oyuncularda altyapılarda gelişir ve sonradan üstlerine katabilecekleri şeyler kısıtlıdır;bkz Almeida.Bu arada bende senin gibi Fikret Orman ın Abou ile ilgili her tarafa çekilebilecek beyanatlarına biraz takıldım,umarım sene sonunda bonservisini almak yada vazgecmek gibi bir opsiyonumuz vardır.
Su rakibin ustune ustune gidip alin ayvirsin hareketleri yapmasa ben teknigini begeniyorum eksik olan futbol bilgisi. Pozisyon alamiyor nerede duracagini bilmiyor gibi
@atalay bu konularda bir ilerleme kaydedebilir, derse bence iyi bir alternatif olur.
Guclu bir oyuncu.

Ha simdi ben 3.3 milyon para verecem adama, o adam golleri siralamali. Bizim potansiyele yillik 3.3 gomecek luksumuz yok.

Çevrimdışı mylife1903

E yuh yani kievde abou yüzünden mi kaybettik işte bu algı bizi bitiriyor kusura bakmayın.
Algiyo dogru anlamak lazim @sametbagan gelen abu yuzunden geliyorsa giden de abu yuzunden gidiyordur. Kazanan da kaybeden de takimdir ve hocadir

Çevrimdışı tangaz

Algiyo dogru anlamak lazim @sametbagan gelen abu yuzunden geliyorsa giden de abu yuzunden gidiyordur. Kazanan da kaybeden de takimdir ve hocadir

:claps: bu durumda da giden 7 değil 10 milyondur bu arada...

Çevrimdışı sametbagan

Madem kaybeden de kazanan da takımve hoca ise o zaman burda neden gömüyonuz bu adamı bana bi deyiverin hele

Çevrimdışı tangaz

Su rakibin ustune ustune gidip alin ayvirsin hareketleri yapmasa ben teknigini begeniyorum eksik olan futbol bilgisi. Pozisyon alamiyor nerede duracagini bilmiyor gibi
@atalay bu konularda bir ilerleme kaydedebilir, derse bence iyi bir alternatif olur.
Guclu bir oyuncu.

Ha simdi ben 3.3 milyon para verecem adama, o adam golleri siralamali. Bizim potansiyele yillik 3.3 gomecek luksumuz yok.

tekniğini neden beğeniyorsunuz die sorabilirim bir maçta ronaldinho çalımı yapması yada ligde uzaktan doğru vuruşla saplaması mı bir oyuncunun tekniği için doğru veridir yoksa 2 metre yanındaki olcaya sanki 15 metre uzaktaymış gibi şiddette bir pas vermesimidir? ben böyle bakarım mevzuya doğru pas benim için en büyük teknik yeterliliktir. aksi olsaydı free staylcılar her sene altın topu kazanırdı...

Çevrimdışı tangaz

Madem kaybeden de kazanan da takımve hoca ise o zaman burda neden gömüyonuz bu adamı bana bi deyiverin hele

çünkü rolünün hakkını veremiyor arkadaşın rolü gol atmak goller attırmak...

Çevrimdışı mylife1903

tekniğini neden beğeniyorsunuz die sorabilirim bir maçta ronaldinho çalımı yapması yada ligde uzaktan doğru vuruşla saplaması mı bir oyuncunun tekniği için doğru veridir yoksa 2 metre yanındaki olcaya sanki 15 metre uzaktaymış gibi şiddette bir pas vermesimidir? ben böyle bakarım mevzuya doğru pas benim için en büyük teknik yeterliliktir. aksi olsaydı free staylcılar her sene altın topu kazanırdı...
Abi bu pas siddeti olayi pingden kaynaklaniyor olabilir. Kazma bir oyuncu degil bence. Mesela 1.5m kerime kafa topu atan marseloya daha fazla kizdim ben

Çevrimdışı tangaz

Abi bu pas siddeti olayi pingden kaynaklaniyor olabilir. Kazma bir oyuncu degil bence. Mesela 1.5m kerime kafa topu atan marseloya daha fazla kizdim ben

konu pingse walla bu arkadaş comodor 64 düzeyinde nakil hatları da dial up halen...

Etiketler: