Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165414 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Muhtemelen son 16 aşağıdaki gibi olur.

Hapoel Beer Sheva – Beşiktaş / Beşiktaş
Krasnodar – Fenerbahçe / Fenerbahçe
Olympiakos – Osmanlıspor / Osmanlıspor
Atletic Bilbao – APOEL / Atletic Bilbao
Legia Varşova – Ajax / Legia Varşova
Anderlecht – Zenit / Zenit
Astra – Genk / Genk
Manchester United – Saint Etienne / Manchester United
Villarreal – Roma / Roma
Ludogorets – Kopenhag / Kopenhag
Celta Vigo – Shakhtar Donetsk / Shakhtar Donetsk
Tottenham – Gent / Totenham
Rostov – Sparta Prag / Sparta Prag
Mönchengladbach – Fiorentina / Fiorentina
AZ Alkmaar – Lyon / Lyon
PAOK – Schalke / Schalke

Beşiktaş
Fenerbahçe
Osmanlıspor
Atletic Bilbao
Legia Varşova
Zenit
Genk
Manchester United
Roma
Kopenhag
Shakhtar Donetsk
Totenham
Sparta Prag
Fiorentina
Lyon
Schalke

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kulübün hedefi bilmem kaçıncı kez Avrupa Ligi şampiyonluğu ise fikstürün bu zamanlarında, ilerledikçe ise doğal olarak sonrasında rakip konuşulmaz. Doğru rakip analizleri ve güçlü saha içi pratiği ile o hedefin altını doldurmak gerek.
Bireysel oyuncu performansı dışında Son Bursaspor maçının ikinci yarısında takımı organizasyon anlamında nasıl buldun @atalay? Bir sorum daha olacak ilk yarı boyunca neredeyse tüm takım hücum ederken sırtımız kaleye dönüktü böyle olunca üçüncü pası yapamaz olduk ikinci yarı da takım yüzünü kaleye dönünce daha akıcı oynamaya başladık, bu sene genelinde bu sırtı kaleye dönük futbol anlayışını Şenol Güneş neden benimsiyor? Sırtı kaleye dönük hücum etmeye çalışan bir futbol takımı gördüğümü hatırlamıyorum ben son zamanlarda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı 38life

Ben diyorum, kim var mesela Hapoel'den daha zayıf?

Genk, Astra, Gent, Krasnodar, Hatta Ludogorrets

Çevrimdışı tangaz

Bu kulübün hedefi bilmem kaçıncı kez Avrupa Ligi şampiyonluğu ise fikstürün bu zamanlarında, ilerledikçe ise doğal olarak sonrasında rakip konuşulmaz. Doğru rakip analizleri ve güçlü saha içi pratiği ile o hedefin altını doldurmak gerek.

rakip önemli öyle deme. daha az yıpranarak ilerlemek hatta bazen şansa ilerlemek için kura şansı da önemli.

bknz. 2002 dünya kupası
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şahsen ben güçlü bir rakip gelmesini isterdim. Konsantrasyon açısından sıkıntı yaşayabiliriz.

Şampiyonlar Ligi heyecanından kopmak başlı başına kötü bir şeyken nasıl koptuğumuzu da hatırlamak lazım.

Umarım ciddiye alıp konsantre olabiliriz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Genk, Astra, Gent, Krasnodar, Hatta Ludogorrets

Demek forumda Belçika takımlarını küçük gören birileri var hala, ilginç.

Ludogorets'in son 3 Avrupa Kupası maçına bakmanı öneririm.

Krasnodar ise çok ters bir eşleşme, Şubat'ın ortasında gitmek istemeyeceğin deplasmanların başında geliyor.

Çevrimdışı Bishamon

İşin özü ismini büyük çapta duyurmamış kaliteli bir takımla eşleştik.

Deplasmanda Adriano,Beck ve Aboubakar'ın eksikliğini hissetmeyeceğimizi düşünüyorum.

Bu arada umarım 4-4-2'ye geçişi sağlarız.

Adriano'nun eksikligini hissedecegiz.Sol bekte Tosici gorecegiz...

Çevrimdışı tangaz

2 senedir West Ham'i eliyor onlar da.

Çok bir farkları yok benim gözümde.

gitarcıyı elemeyeni dövüyorlar zaten  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

İkinci yarı fikstürü açıklanacak, biz yine en sıkışık takvimde oynayacağız fikstür belirlenmeden bunu rahatça öngörebiliyorum. Gerekli itirazları erken yapmamız gerek. Gerçi bir şey değişir mi muamma.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çarşamba günkü maçta pasoligler geçersiz.

Diğer takımlarda gelebiliyor.

Passolig gerekiyor

Bilet fiyatları

BİLET FİYATLARI
Kategori 1 : 70TL
Kategori 2 : 60TL
Kategori 3 : 55TL
Kategori 4 : 50TL
Kategori 5 : 45TL
Kategori 6 : 40TL
Kategori 7 : 35TL
Kategori 8 : 30TL
VIP : 100TL
1903 A-E BLOK : 100TL
1903 B - D BLOK : 110TL
1903 C BLOK : 120TL

0-6 yaş arası çocuklar ücretsizdir.

Çevrimdışı tuncaboylu

rakip önemli öyle deme. daha az yıpranarak ilerlemek hatta bazen şansa ilerlemek için kura şansı da önemli.

bknz. 2002 dünya kupası

Katılıyorum.

Fenerbahçe bizim Avrupa Ligi ön elemelerinde oynadığımız BATE, Plzen gibi takımları eleye eleye çeyrek finale çıkmıştı.

Orada da Lazio'yu eleyip yarı final oynadı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şunu bildiğiniz forumlarda paylaşalım arkadaşlar.

Tek Yürek Olmak İçin, Şehitlerimiz İçin Tüm Sporseverleri Kayserispor Maçımıza Bekliyoruz

Geliri Şehit Ailelerine bağışlanacak Beşiktaş - Kayserispor maçının biletleri satışa çıkıyor...

BİLETLER SALI GÜNÜ SATIŞTA
Beşiktaş ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçında 14 Kasım Çarşamba günü saat 20.30’da Vodafone Arena’da karşılaşacak. Mücadelenin biletleri 13 Aralık Salı günü saat 11.00’de satışa sunulacak.

GELİRLER ŞEHİT AİLELERİNE BAĞIŞLANACAK
Mücadeleniin bilet satış gelirleri, Vodafone Arena yakınında gerçekleşen hain bombalı terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine bağışlanacak.

TÜM KULÜPLERİN PASSOLİG KARTLARI GEÇERLİDİR
Maçın biletleri, teröre asla boyun eğmeyeceğimizi vurgulamak ve birlik beraberliğimizi tüm dünyaya bir kez daha göstermek için tüm kulüplerin passolig kartlarına geçerli olacak.

BİLET SATIŞ KANALLARI
Beşiktaş - Kayserispor karşılaşmasına bilet satın almak isteyen taraftarlar, biletlerini Vodafone Arena bilet satış gişesi, ‪www.passo.com.tr internet portalından, N’Kolay satış noktaları ve ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alabilirler.

TEK MAÇLIK GEÇİŞ KARTI TESLİMATLARI
Passolig kartı olup kartı henüz eline ulaşmayan taraftarlar, Kayserispor karşılaşmasına bilet satın almaları durumunda tek seferlik geçiş kartlarını Vodafone Arena bilet satış gişesinden teslim alabilecekler.

Vodafone Arena bilet gişesi haftanın her günü ‪10.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

ENGELLİ TRİBÜN BİLET TALEPLERİ

Engelli ve Gazi taraftarlar, bilet taleplerini Engelli Bilet Talep Formu’nu eksiksiz doldurarak yapabilecektir.

Engelli tribün bileti, Vodafone Arena engelli tribün kapasitesiyle sınırlı olduğundan 13 Aralık 11.00 – 14 Aralık 18.00 tarihleri arasında yapılacak talepler sırası ile dikkate alınarak bilet yüklemeleri yapılacaktır. Stadyum girişinde taraftarların engellilik durumunu belirten belgeleri yanlarında getirmeleri gerekmektedir. Engelli belgesi yanında olmayan taraftarlar stadyuma alınmayacaktır.

BİLET FİYATLARI
Kategori 1 : 70TL
Kategori 2 : 60TL
Kategori 3 : 55TL
Kategori 4 : 50TL
Kategori 5 : 45TL
Kategori 6 : 40TL
Kategori 7 : 35TL
Kategori 8 : 30TL
VIP : 100TL
1903 A-E BLOK : 100TL
1903 B - D BLOK : 110TL
1903 C BLOK : 120TL

Çevrimdışı sametbagan

Yorumlardan anladığım kadarıyla bu takım teknik direktör takımı denilen takımlardan.Yani bi nevi konya diyebiliriz.O yüzden kolay falan değil.Brugge çıkınca da şöyle kolay böyle kolay kura demiştik adamla bizi paketleyip gönderdiler.Rakibi çok hafife almadan saygı duyarak disiplinli ve hedef odaklı oynarsak deplasmanda 2-0 gibi bir skorla ayrılıp burda da seyirci desteği ile de farklı bi skorla kazanıp tur atlama ihtimalimiz epeyice yüksek.Hakkımızda hayırlısı
Hatırlatma olarak da İsrail takımlarıyla bu güne kadar 17 kez karşılaşıp sadece 2 kez yenilmişiz 6 beraberlik 9 galibiyet almışız.

Çevrimdışı 38life

İkinci yarı fikstürü açıklanacak, biz yine en sıkışık takvimde oynayacağız fikstür belirlenmeden bunu rahatça öngörebiliyorum. Gerekli itirazları erken yapmamız gerek. Gerçi bir şey değişir mi muamma.

Fikstürü daha önce paylaşmıştım:

Çevrimdışı atalay

Bireysel oyuncu performansı dışında Son Bursaspor maçının ikinci yarısında takımı organizasyon anlamında nasıl buldun @atalay? Bir sorum daha olacak ilk yarı boyunca neredeyse tüm takım hücum ederken sırtımız kaleye dönüktü böyle olunca üçüncü pası yapamaz olduk ikinci yarı da takım yüzünü kaleye dönünce daha akıcı oynamaya başladık, bu sene genelinde bu sırtı kaleye dönük futbol anlayışını Şenol Güneş neden benimsiyor? Sırtı kaleye dönük hücum etmeye çalışan bir futbol takımı gördüğümü hatırlamıyorum ben son zamanlarda..

Bilhassa yarım saatlik dilimdeki akışkanlığı, pas temposunu ve özellikle hücum ederken kurgulanan mesafeleri iyi buldum. Rakibi geriye itip, topu kazanma sürelerimizi düşük tutmayı başardığımız bir-iki maçtan biriydi. Kaleye sırtı dönük diye tanımladığın şey dar bir alanda, bilhassa sol koridor üzerinden oynamaya çalışmak ise bir beis yok. İkinci yarı Adriano ve Gönül ile birlikte hücuma yeterince genişlik kattık.
[ Son Düzenleme: 12 Aralık 2016, 16:13:46 atalay ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zidane'in etkisini bilmiyorum da, Sergio Ramos olmasa şu anda Barcelona'yla 1 puan fark vardı arasında. :tabe:

Zidane'ı asıl test edemedik, o dönem daha gelmedi.
Gizli santrafor yada stoper görünümlü santrafor diyebiliriz

Bana Gore Tartışmasız Dunyanin en iyi stoperi :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tamam kardesim simdi gördüm

İcimden bir ses hapoel gelecek diyor ama ünited filan gelsin küçük takımları yenemiyoruz zaafımız var
Tebrik ederim :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilhassa yarım saatlik dilimdeki akışkanlığı, pas temposunu ve özellikle hücum ederken kurgulanan mesafeleri iyi buldum. Rakibi geriye itip, topu kazanma sürelerimizi düşük tutmayı başardığımız bir-iki maçtan biriydi. Kaleye sırtı dönük diye tanımladığın şey dar bir alanda, bilhassa sol koridor üzerinden oynama çalışmak ise bir beis yok. İkinci yarı Adriano ve Gönül ile birlikte hücuma yeterince genişlik kattık.
Sırtı dönükten kastım rakip sahada topa sahip olduğumuzda tüm oyuncular neredeyse durağan şekilde sırtları kaleye dönük top almaya çalışıyorlar buna santraforda dahil, bu da o kadar durağan hale ve müdahaleye açık hale getiriyor ki takımı pozisyon yaratamıyoruz veya topu defansa kadar geri göndermek zorunda kalıyoruz, bu maça özel de bir durum değil bahsettiğim, Bursa maçının ilk yarısını dikkatli etüt edersen daha çok hak vereceksin, sanki tüm takım pivotmuş gibi sırtı dönük top almaya çalışıyor..
Korku akıl katilidir.

Nedense krasnodar gelcekmiş gibi hissediyorum :D
Bize degil ama Fenere geldi :evillol:

sıkı bir bakar fanı ve savunucusu olduğun hepimizin malumu. son durum için yorumunu merak ediyorum. son vuruş + top kontrolü/istop etme + pas tercihleri ve kalitesi olarak???
Fecaat yav

Ayaginin ayari yok o pas siddetini bir turlu ayarlayamiyor :s20:

Ya cok hizli atıyor bizimkiler yetişemiyor yada cok yavas atiyor Topa rakip bizimkilerden once mudahale ediyor :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Bu avrupa ligini ciddiye almamızın tek yolu ligde renklilerle arayı açmak bir de kura şansı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fecaat yav

Ayaginin ayari yok o pas siddetini bir turlu ayarlayamiyor :s20:

Ya cok hizli atıyor bizimkiler yetişemiyor yada cok yavas atiyor Topa rakip bizimkilerden once mudahale ediyor :bandit:
Aboubakar bu haliyle basketbolcu olsaydı şimdiye sözleşmesi feshedilmişti ama futbolcu olduğu için bir şekilde yaptığı hatalar ve mental fiziksel eksiklikleri göz ardı edilebiliyor, bu ülkede Sabri yıllarca top oynadı, Aboubakar niye oynamasın..
Korku akıl katilidir.

Çok basit bir yorum yapacam abi, dünyada büyük takımların penaltılarını kimler atar bir numaralı golcüleri di mi? Örnek Ronaldo, Messi, Zlatan, Schevcenko, Aguero v.b Biz de ise Cenk atıyor,Quaresma atıyor, Oğuzhan atıyor bu bile adamın golcülüğü ile ilgili bir done..
Cenk neysede Q7 penalti atarken kalbim sıkışıyor , Nefesim daralıyor , Normalde iyi penalti atamaz ama bu sezon iyi atıyor penaltilari :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

İlk maçta abuobakar,adriano cezalı.

Caner sakat olucak.

Ekstra birşey olmazsa.

Bide transfer olmazsa muhtemelen böyle çıkıcaz.

Fabri

Beck    Rhodolfo    Marcelo   Tosic

Atiba         Tolgay

Quaresma        Tolgay          Talisca

Cenk

Etiketler: