Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166656 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

tosic'in ersan'dan ersanın tosicten bir farkı yok :)

Şahsi fikrim :)
Bence burada en onemli seyi atliyoruz takim ruhu.
Forum genelinde gordugum o gelsin su gelsin kalite anlaminda
Kabul ama takim olabilmek farkli bir sey.

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı Ensar

biraz objektif baktığım zaman kadromuz da gerçekten çok zayıf isimler var ve yaşlı oyuncular ile dolduk taşıyoruz. iyi ve formda denebilecek oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

devre arasında gerçekten çok iyi oyuncular alınmayacak ise bu sene de ligi süpürüp sene sonu güzel transferler yapmak en mantıklısı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı OrhanAker

Olcay ozi cenk ile hücumda daha hareketli olacağımızı düşünüyorum güzel ataklar izleyeceğiz bugün.

Çevrimdışı Mehmet57

Devre arasi geri donecek olan Tore'nin yani sira oyun kurabilen bir kanat + santrofor + stopper sart.

Yaz'da iyi bir 10 + on libero sart.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Olcay ozi cenk ile hücumda daha hareketli olacağımızı düşünüyorum güzel ataklar izleyeceğiz bugün.

izleyemedik.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı brkntcnr

Devre arası bu takıma;
1- Yaratıcı, "büyük maçların adamı" diye tabir edilen bir oyuncu(Ben Arfa),
2- Takımın pas hızına uyabilecek, adam eksiltebilen bir kanat oyuncusu (Ntep, Visca vs.),
3- Lider savunmayı tek başına toparlayacak bir stoper (Rakitsky),
4- Çok fırsat harcamayan bulduğun atan, saç baş yoldurmayacak bir santrafor transferi yapılmalı.

Stoper konusunda artık saçma sapan isimlerle uğraşılmamalı, Fener' in yaptığı gibi paraya biraz kıyıp iyi birisini getirmeliyiz.

Çevrimdışı 38life

Ulan Gençlerbirliği! Yüzümü kara çıkardın.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Fena değildik aslında ikinci yarı daha iyi oldu tabi :D

olsun ikinci yarı izledik  :D

Çevrimdışı Ensar

Devre arası bu takıma;
1- Yaratıcı, "büyük maçların adamı" diye tabir edilen bir oyuncu(Ben Arfa),
2- Takımın pas hızına uyabilecek, adam eksiltebilen bir kanat oyuncusu (Ntep, Visca vs.),
3- Lider savunmayı tek başına toparlayacak bir stoper (Rakitsky),
4- Çok fırsat harcamayan bulduğun atan, saç baş yoldurmayacak bir santrafor transferi yapılmalı.

Stoper konusunda artık saçma sapan isimlerle uğraşılmamalı, Fener' in yaptığı gibi paraya biraz kıyıp iyi birisini getirmeliyiz.
bu dediklerin sene sonu olacak işler devre arası olmaz

Çevrimdışı OrhanAker

2-0 da maçı bitirdik  kafada hiç memnun değilim daha üç gün önce 9 kişi takıma 7.gölü arayan bir takım vardı unuttunuzmu?

Çevrimdışı EMİR EMRE

2-0 da maçı bitirdik  kafada hiç memnun değilim daha üç gün önce 9 kişi takıma 7.gölü arayan bir takım vardı unuttunuzmu?

aynen ben de maç  başlığında bunu belirtmek istedim, adamların daha kaç gol atması lazımdı 9 kişiye karşı kafamıza mıhla çakar gibi gösterdiler bulduğunu atacaksın diye.

Çevrimdışı eski inönü

bu sezon oynadıgımız en iyi lig maçıydı. Quaresma'sız hücum hattı çok daha seri, hareketli ve paylaşımcı. Devre arasına kadar 4-4-2' de ısrar edilmeli. Talisca döndüğünde de yine bu sistemde 2. forvet olarak degerlendirilebilir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şuan dhdeyim renkliler nasıl aglıyor üyeliğini olan gelsin kudurtalım sunları kiev intikamı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

İkinci yarıdaki formasyonu ve yarım saatlik dilimdeki oyunu etkili buldum. Özellikle Adriano ve Gönül'ün ikinci ve üçüncü bölgedeki katkıları Bursa'yı geriye itmemizi kolaylaştırdı. Tolgay'ın girmesi ile birlikte pas bağlantısı ve opsiyonu artmış oldu. Maç boyunca final aksiyonlarından bir adım önceki tercih hataları ve final pozisyonlarını oynarken kurgusu yetersiz isimlerin varlığı sebebiyle fişi çekmekte zorlanıyoruz. 

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ahmet Nur Çebi: "1 ya da 2 transfer olur, ama 3 olmaz."

Bence daha fazla yapacağız  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Tabi akan oyunda golümüzün olmaması biraz can sıkıcı.

Çevrimiçi levitate

Btd diyor ki Trabzon'a Kerim ve Ömer'i verip onlardan Yusuf ve Ekici'yi alacakmışız
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağatay

Ne olursa olsun bize yeni bir sosa lazım
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Orhan_

Fabri 45 kez topla buluşmuş. Adam kaleci-stoper.

Çevrimdışı eski inönü

Tabi akan oyunda golümüzün olmaması biraz can sıkıcı.
bugunki gibi oynarsak akan oyunda da çok rahat goller buluruz. Final aksiyonlarının düzelmesine bakar sadece.

Çevrimdışı 38life

İkinci yarıdaki formasyonu ve yarım saatlik dilimdeki oyunu etkili buldum. Özellikle Adriano ve Gönül'ün ikinci ve üçüncü bölgedeki katkıları Bursa'yı geriye itmemizi kolaylaştırdı. Tolgay'ın girmesi ile birlikte pas bağlantısı ve opsiyonu artmış oldu. Maç boyunca final aksiyonlarından bir adım önceki tercih hataları ve final pozisyonlarını oynarken kurgusu yetersiz isimlerin varlığı sebebiyle fişi çekmekte zorlanıyoruz.
4-3-1-2 gerçekten etkili oluyor. Ama Quaresma bu sistemde nerede oynayacak? Cenk ile beraber ileride yardımcı forvet gibi oynayabilir mi ?

Etiketler: