Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161355 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

alarm zili yusuf yusuf yusuf die çalar  :evillol:
kısıtlamalardan dolayı burada asıl hünerini gösteremiyor, bu konuda biraz esneklik sağlansa, hünerini sergileyecektir. Yusuf Yusuf  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Xhamster Yusuf  :D

Kulislerde dönen dedikodulara göre Yusuf Enerji Bakanlığı'na girmiş, başdanışman pozisyonunda.  :D

Çevrimdışı tangaz

Kulislerde dönen dedikodulara göre Yusuf Enerji Bakanlığı'na girmiş, başdanışman pozisyonunda.  :D

enerji bakanlığında tanıdığım 2 danışman var bir teyid edeyim bakalım bilgiyi  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

kısıtlamalardan dolayı burada asıl hünerini gösteremiyor, bu konuda biraz esneklik sağlansa, hünerini sergileyecektir. Yusuf Yusuf  :evillol:

ben izin veriyorum göstersin marifetlerini, aramızda toplanıp Necmi abiye bi çiçek çikolata falan yollarız affettiririz Yusufu  :utan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

enerji bakanlığında tanıdığım 2 danışman var bir teyid edeyim bakalım bilgiyi  :icool:

"Amazon'dan sorumlu danışmanlık" diye bir şey duydum, savaşçı kadınlarla ilgili bir araştırma mı yapacak acaba?  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

alarm zili yusuf yusuf yusuf die çalar  :evillol:

Xhamster Yusuf  :D

ZINNNN ZINNNNN :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

40 yaşına geliyor, hala öğrenememiş dilini kullanmayı.  :evillol:
Halbuki tatli dil yilani bile yuvasindan cikartir

Çevrimdışı mylife1903

Anlamadim :alala:

El degirmeniylen enerji uretimine mi bir gonderme var, bir satasma mi var cozemedim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

El degirmeniylen enerji uretimine mi bir gonderme var, bir satasma mi var cozemedim.
:kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Ne guluyonuz yahu T9 mali yanlis yazdirmis
Yel olacak yel
Yeli ruzgar diye duzeltemeyince el diye duzeltmis hemen atliyonuz

El olsa duramazsin yel o yel

Don kisot var ya tek donu kalmis canavar ona gonderme gibi herhalde seetmesi kalkismasi seettim

Don kilot degirmen yel enerji

Çevrimiçi Samet Ç

Btd transfer haberleri şenliklerini açmış Taison diyor.  :D

Çevrimdışı tangaz

mike olanı mı  :bandit:

Çevrimdışı Akil Emre

Böyle haberlerle gelin işte :lol: , Allahtan Necmi abi yok direk finansal fairplayden başlayıp bize arasla idare edin derdi. :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

şu bıyıklı abla değil mi o yahuu  :alala:
Yazip yazip sildim yemin ediyorum, kiz takimina mi alacaz diye sonra dusundum kiz takimi da olmaz soyunma odasi karisir, diye

Çevrimiçi Necmi

savunmamızı güçlendirecek oyuncu profili şart,fener gibi zor gol yememeiz gerek.ama çok kolay yiyoruz.çok yumuşak kalıyoruz takım olarak.burdada hep konuşulan oğuzhan ve tolgayın aynı anda sahada olması ile çok kırılgan olmamaızla alakalı.gökhan inlerde o sertliği veremiyor bence.orta sahaya taş gibi sissko toure tarzı bir adam şart sertlik katacak.yine fener 2 stoperine 14 milyon euro bonservis verip yıllık 8 milyon euro civarı maaş ödüyor.inanılmaz para gömdüler 2 isme.okadar çıkmasak bile o ayarda birini almalıyız
fenerin defans taş gibiymiş adamlar 7 savunmacı üç hücumcuyla oynuyorlar resmen dört stoperle kaleye duvar örüyorlar sonuç ne bizden fazla yemişler bumu iyi savunma. taş gibi savunmayla 11 gol yemişler biz elek savunmayla 10 gol yemişiz. böyle bir mesaj sadece komşunun tavuğu şeklinde açıklanır. bizden az yiyen bir gençler var bizimle aynı yiyen başak var. demekki 14 M yi çöpe atmışlar. biz o paraları harcamadan onlardan az yediğimize göre

Çevrimiçi Necmi

Şu ana kadar hep sıkışıktık. Şimdi Fair Play olaylarımız bitiyor. Şampiyon olursak Ş.L. ile birlikte yine büyük bir gelir kazanacağız. O durumda savunmaya sağlam adamlar alacağını düşünüyorum şahsen. Fakat yine almazsa iş başka yerlere gidebilir . Şenol Hocayı daha çok dinlemeleri gerekiyor şu transfer işinde. Ticaret ticaret bir yere kadar(bitsin demiyorum, daha doğru olsun diyorum).
Şenol hocanın en kötü yanı nedir biliyormusun :alala:

Çevrimdışı mylife1903

fenerin defans taş gibiymiş adamlar 7 savunmacı üç hücumcuyla oynuyorlar resmen dört stoperle kaleye duvar örüyorlar sonuç ne bizden fazla yemişler bumu iyi savunma. taş gibi savunmayla 11 gol yemişler biz elek savunmayla 10 gol yemişiz. böyle bir mesaj sadece komşunun tavuğu şeklinde açıklanır. bizden az yiyen bir gençler var bizimle aynı yiyen başak var. demekki 14 M yi çöpe atmışlar. biz o paraları harcamadan onlardan az yediğimize göre
@Necmi abi o sikertel denilen livurpul cikmasi baltanin teki zaten, hic istememistim. Keya dedikleri adam kucuk takimin hisli sert oynamaya calisan stoperi yahu.
Burda marselo topu kornere vuruyor taca atiyor diye gomuyorum keya bizde olsaydi ismailden beter ederdim ben onu.
Orta sinif stoper ikiside. Bizim stoperimsi tosici koysan fenere bu ikisinden de daha iyi oynar.

Her topu taca baga bayira vuran buyuk takim stoperi mi olur ya?

Bunlari da iyi sokusturdular

Çevrimdışı tangaz

He-man de geldi  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Golgelerin gucu adina guc @Necmi de arrtiiik

mythologically public relations hero  :bandit:

Çevrimdışı onur_U

fenerin toparlanmasında ve az gol yemesinde topal ve souza'nın oyunlarının etkisi büyük. ama bunlar skrtel ve kjaer'in hem kariyer hem de performans olarak bizimkilerden önde oldukları gerçeğini değiştirmez her ikisi de hak ve şener gibi çöp beklere göre çok iyiler. rakibi övmeyelim diye gerçekleri göz ardı edemeyiz. bu benim görüşümdür tabi size göre farklı olabilir.

Etiketler: