Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9154539 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı onur_U

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Kimse hakemi konuşmaz mı şu ülkede ya ?
Hırsızın hiç mi sucu yok ?
Allah belasını versin bütün renklilerin ya.
Artık zerre destek verip üzülmicem bu şeref yoksunlarını.
Okudukça sınırlenıyorum bazı seylere.  :s20:

niye bu kadar takıyorsunuz? ekşide okuyup sinirlenmenize gerek yok. açıkçası geçen sene braga maçından sonra dalga geçen beşiktaşlılar da oldu. bunlar bizim insanımız ve ülkemiz için maalesef normal durumlar artık. fanatizm aldı başını gidiyor.

Çevrimdışı mylife1903

abou sinirlenip topa vurmasıda hakemin faul çalmasından oldu orda faul yoktu.
ama genede yapmaması gerekiyordu sarı kartın var kendini attırıp takım zaten eksikken
9 a düşürmek affedilir bir şey değil.
Bu dudukten sonra ve dudukteb once topa vurmalarla sadece besiktaslilar atiliyor nedense. Ilhan, abu ve dudukten once vurarak atilan karijma.
Bu attim oldu, oh olsun yakaladim kitaba da kanuna da uydurdum kartlaridir.

Kural hatasi bizi bulur, kural bilmeyen hakem bizi bulur, duduk ustune duduk calip mac tekrar ettiren hakem bile gelip bizi bulur.

Futbolcular konusunda gorunen koy kilavuz istemiyor. Oguzhan, tolgay, abu ileride rakibi hirpalayamiyorlar ve rakip cok dinc sekilde defansin ustune geliyor. Atak surekliligi sagladiginda rakip defans hatti bir sure dayaniyor ama sakar oyuncu olduklarindan kayisi kopartiyorlAr.

Oguzhan efendi de cikip bir mac alsin disim agriyor onu kiracam

Çevrimdışı MUSTAFA_

beck in penaltı pozisyonuna kadar ki oyuncu eleştirileri normaldir

lakin sonrasında film koptuğu için kim nasıl oynamış ne yapmış pek de önemli değil

abou nun kırmızı kartı dahil.
Abu genç olduğundan pek bir şey demiyeceği  ama yaptığı takıma ihanet...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hakem konusunda bir şey diyemem, ama şikeydi teşvikti falan pek cesaret edeceklerini sanmıyorum.

Hakeme dönersek, grubumuzda boğuştuğumuz takımlardan biri tepedeki 8-10 takımdan biri olsaydı kıyıma uğrardık muhtemelen.

Ama Napoli ya da Benfica için bizi feda edeceklerini çok sanmıyorum.
@tuncaboylu sakalım da var ama dinletemiyorum kendimi dostum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın dicem ama sanırım kimseye gün aymadı :bandit:

Bu maçta analiz kasan arkadaşlara 1-2 kelam edeyim.Kusura bakmayın böyle bi maçın analizi y-a-p-ı-l-a-m-a-z.

Maç 29.dakikada bitti aslında.Açıkçası ben bir samsun faciası daha bekliyordum ama oyuncular gerçekten kendilerini iyi tuttular

Birkaç kelime de renklilerin bize karşı tutunduğu tavırana.Ne bekliyordunuz arkadaşlar teselli mi ya da evet üzgünüz hakem gerçekten sizi ince ince doğradı mı diyeceklerdi

İstedikleri oldu maalesef şimdi ellerini ovuşturup bursa maçında puan kaybetmemizi bekleyecekler.Tıpkı bizim onların braga maçından sonra beklediğimiz gibi kimse kendini

kandırmasın futbolun yazılı olmayan kurallarından biridir bu.Acı ama maalesef gerçek böyle.Nasıl bizim için sadece Beşiktaş varsa diğer taraftarlar için de kendi takımından

başka takım yok.Artık yetkililerin biran önce kendine gelip bu travmayı nasıl en az hasarla atlatırız diye düşünüp acil uygulamaya geçirmeleri lazım.

Takım içinde bir suçlu aranıyorsa eğer evet bu aboubakar diyebiliriz takım arkadaşlarını sattı diyebiliriz.Herşeyi diyebiliriz aboubakar için ama bu sadece bahanesi olur

Çünkü o penaltı olmayıp üstüne gol bile atsaydık bir şekilde biz dün o stattan istediğimiz sonuçla ayrılamayacaktık maalesef.Üzgünüz çoğu Beşiktaşlı 1-2 saatlik uyku ile

duruyordur sanırım üstelin sabah aşırı moral bozukluğu ve baş ağrısı ile uyanmıştır.Hepimize geçmiş olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Genç Semih?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ensar

neresi genç allah aşkına bu adamın ya

Çevrimiçi Necmi

abu hariç değil abi , o herif takımı resmen sattı.
ağır laf bu orda büyük haksızlığa uğruyorsun sinirler tavan yapmış ben daha da kırmızı
bekliyordum. Mesela quaresmada görebilirdi hallerinden belliydi hoca mecbur çıkardı.
suç oyuncularda değil en büyük suç hocanın senin bekin atılıyor hemen yerine adam sokmak
yerine devreyi bekliyorsun orta sahan dökülüyor sen maça en yumuşak orta sahayla çıkmışsın
buda yetmiyor zaten yetersiz birde sayıyı azaltıyorsun maç dört sıfır olmuş cenkin ne işi var maçımı çevireceksin
o saatten sonra girdide ne yaptı quaresmayı aldın dışarı girecek adam kerimmi ikinci yarı
öyle bir hale getirdiki takımı orta sahada top tutamadık.
Maçta yanlışlar çok ama bunların hiç birininde anlamı yok kimle çıkarsan çık senin yenilmeni isteyen bir hakem varsa sahada
Barça olsan maçı kazanamazsın. avrupada çeyrek yada yarı final yaparız sonra bir hakem faciası daha yaşarız.
çok fazla kafaya takmamak lazım bizim için lig önemli ligi alalım bunun içinde takımın moralini yüksek tutmak lazım

Çevrimdışı MUSTAFA_

neresi genç allah aşkına bu adamın ya
Şenol hoca öyle dedi diye dedim. Yoksa bizim ülkedeki ge dediklerimiz gençse avrupada bebekleri oynatıyorlar...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı eaglekartal

dünden beri medyadaki ve sosyal medyadaki iğrenç fenerlileri görünce perşembe akşamı var gücümle feyenoord için dua edeceğim,dilerim mahveder paramparça eder bu (Hakaret Yasak)₅ de pis pis gülmek dalga geçmek neymiş görürürz.bu kadar eziklik kaybetme alışkanlıkları adamların kişiliklerini bile iyice (Hakaret Yasak)₅.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ağır laf bu orda büyük haksızlığa uğruyorsun sinirler tavan yapmış ben daha da kırmızı
bekliyordum. Mesela quaresmada görebilirdi hallerinden belliydi hoca mecbur çıkardı.
suç oyuncularda değil en büyük suç hocanın senin bekin atılıyor hemen yerine adam sokmak
yerine devreyi bekliyorsun orta sahan dökülüyor sen maça en yumuşak orta sahayla çıkmışsın
buda yetmiyor zaten yetersiz birde sayıyı azaltıyorsun maç dört sıfır olmuş cenkin ne işi var maçımı çevireceksin
o saatten sonra girdide ne yaptı quaresmayı aldın dışarı girecek adam kerimmi ikinci yarı
Maçta yanlışlar çok ama bunların hiç birininde anlamı yok kimle çıkarsan çık senin yenilmeni isteyen bir hakem varsa sahada
Barça olsan maçı kazanamazsın. avrupada çeyrek yada yarı final yaparız sonra bir hakem faciası daha yaşarız.
çok fazla kafaya takmamak lazım bizim için lig önemli ligi alalım bunun içinde takımın moralini yüksek tutmak lazım
Hoca maç sonu açıklamalarında oyuncuları suçlamayın tek suçlu benim dedi zaten... Kendisi de farkında. Yönetim de yaptığı yanlışları görmüştür umarım.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yarısı kadar bitiriciliği olsa şimdi 15 golü vardı.
25 yaşında adam Genç filan değil onu belirtmek istedim ama dediğinde de haklısın sıfır bitiricilik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Dün akşam 11'e doğru mahallede trafo yandı ve elektrik gitti. Sonra hiç içime sinmemişti maçı izleyememek, neyse dedim sabah sürpriz haberleri alayım. Bi açtım baktım, 40 yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bir skor. Şenol Güneş'in dediği gibi hak ettiler, ama nasıl hak ettiler. Bizde eksik olan lobi sayesinde.

EssiLor

• Ziyaretçi

Aboubakar Derhal gönderilmeli
Adam gibi santrafor alınmalı.
Yeter Lan artık
Gece uyuyamadım sinirden
Felaket sinirliyim ulan ağzımı bozucam şimdi
Hayvan herif hakeme.

Çevrimdışı MUSTAFA_

25 yaşında adam Genç filan değil onu belirtmek istedim ama dediğinde de haklısın sıfır bitiricilik.
Ben genç diyerek Şenol hocanın açıklamalarına taş attım orda. Ben de genç olduğunu düşünmüyorum. Koca bebek derim en fazla.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ensar

hiç ağır değil abi , zaten dağılmışız resmen arkadaşlarını yalnız bıraktı ,zaten beceriksiz bir herif gönderelim sene sonu gitsin.

diğer yorumlarına katılıyorum.

Çevrimdışı sametbagan

Şanlı taraftarımızı unutmayalım  sabahın altısında havaalanına gidip takıma moral vermeleri gerçekten şapka çıkarılacak mevzu.O kadar olumsuzluğun içerisinde
yapılan tek olumlu hareket herhalde.Onlar kocaman alkışı hak ediyor.  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

EssiLor

• Ziyaretçi

Ben bu hayvan hakem için günler öncesinden burda ikinci ivan bebek vakası dedim
Harbidende öyleymiş hıyar ağzımı bozduracak şimdi.

Çevrimdışı mellfred

Herkese günaydın. Öncelikle ciddi hayal kırıklığı yaşıyoruz ama dünya dönmeye devam edecek. Bizler koca Kırım'ı Ruslara vermiş milletiz bu maçı vermişiz çoklamayın. kendinizi kahretmeyin. Maç özelinde ağır mağlubiyetin başat faktörü Hakem de olsa oynanan oyun her maçta yenilen abuk subuk gollere de bakmak gerek. Tamam Hakem doğradı da biz o ilk golü ne demeye yedik. Ozzy Tolgay ortada top sadece ayaklarına gelince oynuyorlar ikisi de top saklayamıyor çok savundum ikisini de ama bu aymazlık sıktı artık. Abuobacar denen çaylak yerine abartmıyorum gekas'ı ne bileyim cardozo'yu alaymışız keşke. Gruptan çıkmaya çalışan bir takım başkasının amatörlerinin pişmesi gereken yer olmamalı ne ki maddi yeterliliğimiz de bu. Ne yalan söyleyeyim sağ beki beck stoperi tosic sol kanası bile olmayan forveti Afrika kabilesinden bir yeniyetme olan bir takımın olması gereken lige döndük. Yerimiz uefa'ydı zaten.
Bu hezimet lige aksettirilmemeli. Ve her yıl biraz daha fazla asılmalıyız cl'ye

[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2016, 16:27:27 mellfred ]

Çevrimdışı OrhanAker

Rahat takımlara dikkat etmek lazım kaybedecek hiç bir şeyleri yok.Maçın ilk dakikalarında biraz stresli olabiliriz ilk çeyreği "bilinçli" oynayıp gol yemeden geçelim.
Bugün beraberliğin yeteceğini düşünüyorum umarım istediğimiz gibi biter bugün. :boxin:
Söyleyecek bir şey yok.Bazı isimlerin artık 11 girememesi lazım.

Çevrimdışı sametbagan

O kadar söyledik verelim şu boykonun   bonservisini alalım şu maçı kafamız rahat etsin   :akuma:
Adamlar bizim şakayla karışık söylediklerimizi gitmişler birebir hemde hakemle ayarlamışlar ''Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış''
Adamlar çok (Hakaret Yasak)₅ çıktı rıza baba :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Kimse hakemi konuşmaz mı şu ülkede ya ?
Hırsızın hiç mi sucu yok ?
Allah belasını versin bütün renklilerin ya.
Artık zerre destek verip üzülmicem bu şeref yoksunlarını.
Okudukça sınırlenıyorum bazı seylere.  :s20:

Bunu neden bu kadar dert ediyorsunuz bende onu anlamıyorum :alala:
çokmu önemli adamların ne düşündüğü insan birine değer vermiyorsa onu kaale bile almaz
çokmu önemsiyorsunuzda sözleri sizi incitiyor. istiyorlarsa zil takıp oynasınlar çokda
şeyimeydi.
ilk kez maç kaybetmiyoruz ilk kezde hakemler tarafından doğranmıyoruz bu sonda olmayacak.
bu iş bitti önümüzde lig var avrupa ligi var geriye değil önümüze bakalım. Sevindirmek istemiyorsanız
o zaman ağlamayacaksınız.

Etiketler: