Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158286 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı solar

Önder Özen çok güzel konuşma yaptı.

Ne dedi? Onun yayın yarına düşer anca.

Çevrimdışı solar

nerede çıktı konuştu? @38life

Tivibuda Uğur Meleke ve Ali Ece ile birlikte yada ikisinden biriyle çıkıyor, YouTube'a yüklüyor birileri sonrasında.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı levitate

Reddit'te herkes hakeme sövüyor şuan
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Beşiktaş kalitesiz oyuncu transferlerin cezasını cekti sonunda yukarıda arkadasın dedigi gibi zor geldik buraya kadar şansda yanımızdaydı
Biz forvet olmuş oyuncu alacağımız yerine gittik şapkadan tavşan cıkarmaya kalktık aboubakarı bulduk neden yönetim transferleri en sona koydugu icin
kanat eksikliği o kadar göze batıyorken hala inatla oraya transfer yapmadık sözde nasri gelecekti şu gelecekti filan
şlye katılma parası aldık şampiyonluk parası aldık şlye sponspor parası aldık yayın gelirleri parası aldık nereye gitti bunlar tamam caner,gg,inler,fabri iyi transfer ama
fazlası gerekiyordu ve takımdaki ruhsuzların ayıklanması gerekiyordu

şu aboubakarı istemiyorum takımda isterse para verip göndersinler
UEFA transfer kriterlerini gözden kaçırıyorsun. İstersen şl.den 100 mil. kazan transfere harcayacağın para belli. Diyorsun ki kazanılan gelirler nereye gitti... İlginç :steamed:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı atalay

Bu maçın senaryosu; öncesinde öngördüğüm ve eleştirdiğim şeylerin küçük yansımaları. Yalnız bugün olan biten şeyin adı match fixing'dir. Oyunun ve bilhassa birkaç olağan şüphelinin ise eleştirilecek çok yönü var. Maçın kazananı bugünü planlayanlar oldu.

Çevrimiçi 38life

2010 senesinde 1-1 biten Gs - Atletico Madrid maçında Canerin ceza sahası içindeki pozisyonu aklıma geliyor. Hakemin gözleri önünde Atleticolu oyuncu topu eliyle kesiyor. Hakem resmen o pozisyonu net görüyor ama çalmıyordu. Ivan Bebek aklıma geliyor.

Irkçı UEFA kendi kırkçılığını örtmek için "No Racism" sloganını kullanıyor.

Çevrimiçi 38life

nerede çıktı konuştu? @38life

Tivibusporda sürekli zaten Uğur Melekeyle birlikte. Yıllardır türk takımlarına yapılanları sıraladı. İlk aşamalarda birşey yok ama ne zaman bir sonuca erilecek olsa, fenerin yarı finalde başına gelen gs'nin çeyrek finalde. Bizim Şl'den çıkma durumunda. Nezaman bir aşama kaydedilecek olsa karanlık bir el müdahil oluyor.

Çevrimdışı eski inönü

hakemin, kievin vs. allah belasını versin eyvallah da kendi evindeki 3 maçta tek galibiyet alamazsan gruptan çıkamazsın. Her neyse canımız sagolsun biz daha kötülerini gördük koymaz bize. önümüzde lig ve uefa var artık. Benim bildigim Beşiktaş taraftarı bundan sonra daha çok kenetlenir.

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı anilsevim

hakemin, kievin vs. allah belasını versin eyvallah da kendi evindeki 3 maçta tek galibiyet alamazsan gruptan çıkamazsın. Her neyse canımız sagolsun biz daha kötülerini gördük koymaz bize. önümüzde lig ve uefa var artık. Benim bildigim Beşiktaş taraftarı bundan sonra daha çok kenetlenir.

Aynen hocam
Ben de eleştiricem ama bursayı yendikten sonra eleştiricem
Şimdi bize cok vurcaklar, gard alma destek olma safları sık tutma zamanı
Allah izin verirse Bursa maçında stadtayım
Şimdi destek zamanı
Bi toparlanalım sonra eleştiririz
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Kutay

#TurcophobiaUEFA Twitter' olanlar bu taga destek versin lütfen dünya gündemine girdik
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı artena_condari

Aldırma Kartalım aldırma... Canımız sağ olsun.

Çevrimdışı eski inönü

Aynen hocam
Ben de eleştiricem ama bursayı yendikten sonra eleştiricem
Şimdi bize cok vurcaklar, gard alma destek olma safları sık tutma zamanı
Allah izin verirse Bursa maçında stadtayım
Şimdi destek zamanı
Bi toparlanalım sonra eleştiririz
en kıymetli eleştiri takım iyi giderken yapılandır.  :ok:

Çevrimdışı levitate

Geçen sene fb bu sene biz cidden "say no to racism" diye gezinip Türk takımlarına karşı böyle işlerle uğraşmak komik
bipbipbupbup

Çevrimiçi 38life

Uğur Meleke de çok önemli bir konuya değiniyor. Bu maçı 3-0'da tutabilmeliydik. Neden hep bir kaç olumsuzluktan sonra bütün dünyamız yıkılmış gibi davranıyoruz ve dizlerimizin bağı çözülüyor. Tamamiyle teslim oluyoruz. Şu maçın 3-0 bitmesi ile 6-0 bitmesi arasında çok fark var. Yarın öbür gün bir maçta ilk yarıda yine 2-0 3-0 olduğunda hafıza bu anıyı geri çağırır.

Çevrimdışı Savaş

Hiçbir şey bitmedi.

Benim için 1-0 da aynı 6-0 da aynı. Sonuçta mağlubiyet, ne farkeder?

Avrupa'da devam ediyoruz ve inanıyorum ki finale kadar yürüyeceğiz. Ligde namağlup devam ediyoruz. Yıkıma gerek yok.

Farkettiğim tek bir şey var o kadar çok renkli kusmuğu gördüm ki bu gece, geçen seneden beri nasıl soktuysak boşalttılar içlerini. İyi koymuşuz demekki 2 senedir.

Hakeme yenildik, sağlık olsun. Kimseye laf etmem Aboubacar dışında. Yaptığı şey taraftardan evvel takım arkadaşlarına hakarettir. Bırak bonservisinin alınmasını, devre arasında gönderilmesi gerekir. Bu saatten sonra isterse 30 tane atsın, benim gözümde adamlık değerini yitirmiştir. İstediği kadar hırs yapsın, biri itiraz biri topa vurmak ile alınan bedava sarı kartları ben kabul etmiyorum. Aboubacar bu akşam takım arkadaşlarını satmıştır.

Son olarak eğmeyin başınızı, her şey çok güzel olacak!

Çevrimdışı Tolga

Uğur Meleke de çok önemli bir konuya değiniyor. Bu maçı 3-0'da tutabilmeliydik. Neden hep bir kaç olumsuzluktan sonra bütün dünyamız yıkılmış gibi davranıyoruz ve dizlerimizin bağı çözülüyor. Tamamiyle teslim oluyoruz. Şu maçın 3-0 bitmesi ile 6-0 bitmesi arasında çok fark var. Yarın öbür gün bir maçta ilk yarıda yine 2-0 3-0 olduğunda hafıza bu anıyı geri çağırır.
Yahu bende bunu anlamıyorum. Maça müthiş bir konsantrasyonla başlayıp geriye düşmüş olsan bile iyi oynarken saçma sapan bir penaltıyla 2-0 geriye düşüp 10 kişi kalıyorsan ondan sonra toparlanma şansın yok.

Barcelona bile olsa kolay reaksiyon veremez.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Nouma7

Bursaspor maçında UEFA karşıtı koca bir PANKART açılarak görsel şov yapılmalıdır

Çevrimiçi 38life

Arkadaşlar yarın işe, okula, gezmeye hernereye gidiyorsak Beşiktaş formalarımız ve atkılarımızla, berelerimizle gidiyoruz. Sakın unutmayın!

Çevrimiçi Samet Ç

Boş konuşmuş.

Çevrimiçi 38life

Şu yaşananlardan sonra feneri bile destekleyesim geliyor avrupada.

Irkçı UEFA!

Çevrimdışı Nouma7

Şu yaşananlardan sonra feneri bile destekleyesim geliyor avrupada.

Irkçı UEFA!

Yasaklı Link'dakiler zil takıp oynuyor. Bence bir düşün istersen

Çevrimiçi 38life

Yahu bende bunu anlamıyorum. Maça müthiş bir konsantrasyonla başlayıp geriye düşmüş olsan bile iyi oynarken saçma sapan bir penaltıyla 2-0 geriye düşüp 10 kişi kalıyorsan ondan sonra toparlanma şansın yok.

Barcelona bile olsa kolay reaksiyon veremez.

Toparlanmaktan bahsedilmiyor. 2-0'sın. Oyunu kitleyebilirsin ya da yavaşlatabilirsin. Bu 90 dakika sonuna kadar 3-0 olur belki 4-0 olur. Rakip Kiev. Ama ne şenol hoca ne oyuncular bunu yapmadı yapamadı.

Etiketler: