Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161853 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 09:38:36 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı mylife1903

[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 10:07:38 mylife1903 ]

EssiLor

• Ziyaretçi

Ntep, dudak uçuklattı!

Beşiktaş, devre arası transfer dönemi için çalıştırmalarını sürdürüyor.

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; siyah beyazlıların Rennes forması giyen Kamerun asıllı Fransız oyuncu Paul-Georges Ntep için nabız yokladığı öğrenildi.

Fransız ekibinde 3. sezonunu geçiren ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 24 yaşındaki oyuncunun ise Rennes’e para kazandırmadan transfer olmak istemediği belirtildi.

Rennes’in Beşiktaş’a 15 Milyon Euro’dan kapıyı açtığı ve Premier Lig’den bir ekibin de Ntep için 9 Milyon Euro’luk bir teklif yaptığı ifade edildi.

Başkan Orman ve yöneticiler geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giderek Lorient-Rennes karşılaşmasında Paul-Georges Ntep'i izlemişti.

Kaynak Malum site

Ntep, bu sezon ligde 12 karşılaşmada 1 gol atıp 5 asist yaptı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ntep, dudak uçuklattı!

Beşiktaş, devre arası transfer dönemi için çalıştırmalarını sürdürüyor.

Yasaklı Link’ün edindiği bilgiye göre; siyah beyazlıların Rennes forması giyen Kamerun asıllı Fransız oyuncu Paul-Georges Ntep için nabız yokladığı öğrenildi.

Fransız ekibinde 3. sezonunu geçiren ve sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 24 yaşındaki oyuncunun ise Rennes’e para kazandırmadan transfer olmak istemediği belirtildi.

Rennes’in Beşiktaş’a 15 Milyon Euro’dan kapıyı açtığı ve Premier Lig’den bir ekibin de Ntep için 9 Milyon Euro’luk bir teklif yaptığı ifade edildi.

Başkan Orman ve yöneticiler geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giderek Lorient-Rennes karşılaşmasında Paul-Georges Ntep'i izlemişti.

Kaynak Malum site

Ntep, bu sezon ligde 12 karşılaşmada 1 gol atıp 5 asist yaptı.
haber doğru mu bilmiyoruz ama bizim Başkan'ın sözleşmesi bitmek üzere olan birine böyle Saçma sapan bir Ücret ödemeyeceğini biliyoruz. Gitsin premier ligde oynasın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Samet son vuruşu zayıf adamın ben en çok ondan dolayı kızıyorum, Kiev maçında zorlanması en muhtemel oyuncu, soğukta etkili olması zor.

Tam aksine, tam Aboubakar'ın maçı.

Rakip savunmanın hata yapmaya müsait olduğu hava ve saha şartları olacak, rakibi hataya zorlayacak bir santrafor Aboubakar.

Bir geri pası yakalar, ayağı tökezleyen stoperden topu kapar, sonra düşerken golünü atar.

Çevrimdışı panic13

Rakip savunmanın hata yapmaya müsait olduğu hava ve saha şartları olacak, rakibi hataya zorlayacak bir santrafor Aboubakar.

Bir geri pası yakalar, ayağı tökezleyen stoperden topu kapar, sonra düşerken golünü atar.

Gol konusunda bişey diyemem de :D etki konusunda seninle aynı fikirdeyim. Fundamentali ve oyun zekası en az Gomez kadar iyi. Gomez Ebubekir'e golcülüğünün biraz zekatını versin, o bile golcü olur :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yine muhteşem senaryolar uydurmuşsun muhteşem golcümüz için :) Dinamo Kiev de zaten ilk defa oynayacak bu soğuklarda oyuncuları alışık değil kış koşullarına :D
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2016, 10:00:55 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gol konusunda bişey diyemem de :D etki konusunda seninle aynı fikirdeyim. Fundamentali ve oyun zekası en az Gomez kadar iyi. Gomez Ebubekir'e golcülüğünün biraz zekatını versin, o bile golcü olur :D
Dostum oyun zekası konusunda hiç katılmıyorum, ciddi ama çok ciddi eksiklikleri var oyun zekası anlamında, fundemental konusu ise apayrı bir tartışma konusu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kiev macini bilmem de bursaspor maci icin cok yogun hisselerim var. kesin atacak bursaspora, harunun hanesinde iki yuk hissediyorum, evet hane icinde iki ayakkabi hissediyorum harunjanin aurasinda az bulutlu boyle hafif yagmurlu cubuklu haruna iki misafir. Boyle abunun da gonlu kabarmis, ozgur bir kus gibi havalaniyor.

Bir asist gokhan gonul
Bir asist kerim frei

Çevrimdışı panic13

Dostum oyun zekası konusunda hiç katılmıyorum, ciddi ama çok ciddi eksiklikleri var oyun zekası anlamında, fundemental konusu ise apayrı bir tartışma konusu.

Gol atamadığı için göze batıyor, genelde en doğru yer ve pozisyonda oluyor. Fırsatçılığı da iyi. Sadece gol atamıyor. girdiği pozisyonların sadece yarısını gol yapsa şimdiye 10 golü olmuştu ve tartışmaların çoğu bitmişti. Oyunda olduğunda hücum etkinliğimizin bariz arttığını görmemek mümkün değil.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Oyun zekasi sifir
Fundamental sifir
Yetenek 10
Guc 10
Gol vurusu 2
Sut 8
Sut isabeti 3

Sozel branslara yonelirse basarili bir devlet memuru olabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

güçlendirme şl de oynayacağın iki maç içinmi yoksa uefa kupasına yürümek içinmi yapılır sence
para elbette önemli ama ordan gelecek para 5.5 M ve bunu uefada yürüyerekte alırsın çünkü ikiden çok daha fazla maç yapacağın için
stad hasılatı yuva gelirleri uefadan gelecek para üst üste konduğunda bu gelirleri geçer bile
biz şl den alacağımızı aldık bundan sonrası şans bal işi uefadan kupaya bile göz dikebiliriz
bir renkli forumunda şöyle yazmıştı bunların şlden elenmesini istemiyorum uefaya kalırlarsa kupayı bile alabilirler
işte durum bundan ibaret aslında minimum iki maksimum üç transfer yapacağız ve kaliteli olacak
neden uefa kupasına yürümeyelim :bandit:

UEFA Kupası'yla uğraşmaya gerek yok, CL'den elenirsek UEFA'ya yedeklerle devam edelim.

O kupa'da yarı final oynamak, Perşembe günleri 8 maç oynamak anlamına geliyor; bu da ligdeki 13-14 haftayı etkiler.

Gerek yok o yüzden.

Yaklaşmışken CL'de çıkmalıyız, bir sonraki turda eleneceksek bile lige yansıması fazla olmaz.

EssiLor

• Ziyaretçi

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı arayarak Ömer Şişmanoğlu ve Kerim Frei için nabız yokladığı öğrenildi.

Antalyaspor’un her iki oyuncuyu da devre arasında kiralık olarak transfer etmek istediği belirtildi.

Malum Site

Çevrimdışı sametbagan

Cumartesinden beri siteye giremiyordum geriden gelerek okudum.Takımda ne oğuzhan kalmış ne tolgay kalmış ne abou kalmış 7 kişi oynamışız fener maçını falan
Abi bi sakin olun ya yarın takım Beşiktaş tarihinin en önemli maçına çıkacak biraz sakin.Tolgay bile söyledi kiev maçının fb maçından daha büyük olduğunu
Tamam fb maçında hücumda koca bir 0 dık ama takım savunması nerdeyse kusursuz oynadı.Belliki Şenol hoca çocuklar kasmayın fazla bize 1 puan yeter  gerisi boş demiş.
Kiev maçımız var asıl önemli olan orda yüzde yüzünüzü vermenmiz gerekli .Ligdeki performan düşüklüğü bence cl ile alakalı hoca lige bir türlü adapte olamadı
Guruptan çıkma şansımız olduğu için de hocayı eleştirmek bence yersiz.

Çevrimdışı mylife1903

Yine muhteşem senaryolar uydurmuşsun muhteşem golcümüz için :) Dinamo Kiev de zaten ilk defa oynayacak bu soğuklarda oyuncuları alışık değil kış koşullarına :D
O herifler buz ustunde yururken kayip dusmuyor ne tokeslemesi. Buz ustunde bizim oyuncular alisana kadar kaya kaya butun toplari alip teknik puanlari toplarlar sonra da topun altina girip topu indirmeden kaleye sokup artistik puanlari toplarlar.

Usumuyor o adamlar. Bizim icin normal bir hava -10 falan. Muhim olan azicik kar yagmasi ve ruzgar olmamasi. Eksi -10 da sokakta dondurma yiyoz biz yahu terlememek icin.

Kosan adam da usumez, problem yedek kulubesinde oturacak olanlar.

Parizyen yunlu corap giysinler iclerine. Mujde mujde size atibadan mujde size, zarif saglam esnek cakar rahat cakar mujdeee

Çevrimdışı sametbagan

Oyun zekasi sifir
Fundamental sifir
Yetenek 10
Guc 10
Gol vurusu 2
Sut 8
Sut isabeti 3

Ya bu abou ne etti size kardeşim   :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Cumartesinden beri siteye giremiyordum geriden gelerek okudum.Takımda ne oğuzhan kalmış ne tolgay kalmış ne abou kalmış 7 kişi oynamışız fener maçını falan
Abi bi sakin olun ya yarın takım Beşiktaş tarihinin en önemli maçına çıkacak biraz sakin.Tolgay bile söyledi kiev maçının fb maçından daha büyük olduğunu
Tamam fb maçında hücumda koca bir 0 dık ama takım savunması nerdeyse kusursuz oynadı.Belliki Şenol hoca çocuklar kasmayın fazla bize 1 puan yeter  gerisi boş demiş.
Kiev maçımız var asıl önemli olan orda yüzde yüzünüzü vermenmiz gerekli .Ligdeki performan düşüklüğü bence cl ile alakalı hoca lige bir türlü adapte olamadı
Guruptan çıkma şansımız olduğu için de hocayı eleştirmek bence yersiz.
Fbnin hali les yahu adamlar kagni gibi oynuyor. O sikertel ve rvpnin ikinci yaridaki pozisyonu olmasa sana katilirdim. Defansi saglam tutacaksan sifir pozisyon vereceksin sifir. Adamlarin 1.5 pozisyonu var. bizim yok. O sikertelin vurdugu tavana takilsaydi cok baska seyler konusuluyordu suan.

Çevrimdışı tangaz

hava şartlarının etkileyeceği takımları karıştırmışsın sanki. bizde hiç kısmet yok fener geçen sene şubatta moskovaya gitti güllük gülistanlık hava vardı biz aralık başı kieve gidiyoruz kar buz fırtına. bu maçta gol atmamız gerçekten zor olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ya bu abou ne etti size kardeşim   :evillol:
Bisi etmedi yahu problem o, azicik etkin olmasi lazim. Boyle kieve 2 bursaya iki tane atarsa kanaat notunu yukseltiriz.

13 mac iki gol ligde. Ismailin de iki gol var :super:

Çevrimdışı tangaz

Fbnin hali les yahu adamlar kagni gibi oynuyor. O sikertel ve rvpnin ikinci yaridaki pozisyonu olmasa sana katilirdim. Defansi saglam tutacaksan sifir pozisyon vereceksin sifir. Adamlarin 1.5 pozisyonu var. bizim yok. O sikertelin vurdugu tavana takilsaydi cok baska seyler konusuluyordu suan.

aynen öyle muhtemelen maç 2-0 biterdi sonra ortalık yangın yeri. bu arada c.tesi oynadığımız oyun gitarcının kadıköy konserlerinden çok da farklı değildi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

hava şartlarının etkileyeceği takımları karıştırmışsın sanki. bizde hiç kısmet yok fener geçen sene şubatta moskovaya gitti güllük gülistanlık hava vardı biz aralık başı kieve gidiyoruz kar buz fırtına. bu maçta gol atmamız gerçekten zor olacak...
Bi adrian illie olaydi simdi kesin golu vardi. O 101. Yilda denizli maciydi galiba kar yagmisti, bu ilie topun altina gire gire surerdi topu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyun zekasi sifir
Fundamental sifir
Yetenek 10
Guc 10
Gol vurusu 2
Sut 8
Sut isabeti 3

Ahahajaj abi yetenek nasıl 10 anca 5 6 olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bisi etmedi yahu problem o, azicik etkin olmasi lazim. Boyle kieve 2 bursaya iki tane atarsa kanaat notunu yukseltiriz.

O açıdan bakınca durum fecaat :) Marcelo'nun da 2 golü var..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle muhtemelen maç 2-0 biterdi sonra ortalık yangın yeri. bu arada c.tesi oynadığımız oyun gitarcının kadıköy konserlerinden çok da farklı değildi...
Ahhaa gitarciylan heyecanlaniyorduk be abi ask, intikam, ihtiras, kavga gurultu oluyordu. Bu mac cok sakin gecti tam 90. Da cakmalik macti. Sessizce cikardik sigaramizi yakip.
Fb zaten gerilimden beslenen degisik bir model, baktilar sahada geremiyorlar ay tribunde germeye ugrasti.

Çevrimdışı tangaz

hüGOLmedya olaydı o dahi 5 golü geçmişti şimdiye  :bandit:

Etiketler: