Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173116 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

İnşallah ben yanılırım senin dediğin gibi olur inşallah @Necmi abi maçtan sonra tekrar bi kritik yaparız zaten.Ama genede ben baskın basanındır der ve ilk 15-20 dakikaya 1 gol sıkıştırıp
öyle bekleyelim derim ben sonra da kontradan 1 gol daha bulup ilk yarı 2-0 üstün bitirdik mi ikinci yarı sinirleri bozulan fener deli dana gibi saldıracaktır 55-60arası da 1 gol sıkıştırdık mı maçı bitiririz orda ama önemli olan fişi çekmek o yüzden 3. golü mutlaka atmalıyız :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Iyi iliskiler derken :alala:

Adamlar bizim yöneticileri görseler Sınır kapisina kadar Odunla kovalarlar adamlara 8 milyon € Yerlestirdik
Tamam işte, 4s kuralı gereği bizi sevmeleri gerekiyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Ozan Oynayacak mi acaba :D

Tosic kesin katil olur oynarsa :bandit:

Ozan'ın sakatlığı tam gecmedı sanırım . Tam hazır olmadan oynatmazlar bence.
Oynamasında zaten Tosic dalar kesin  :biggrinking:

Çevrimdışı Bishamon

Bu Milan'ın kadrosuna bakıyordum, Keisuke Honda dikkatimi çekti.

Sakatlık sorunu olmamasına rağmen rlemanı sene başından beri doğru dürüst oynatmamışlar ve sene sonunda sözleşmesi bitiyor.

Josa Sosa'nın transferindeki iyi ilişkilerimizi de kullanıp, ara transfer döneminde 285 bin dolar civarına satın alabiliriz bence kendisini.

Ne dersiniz?

Neden 285.000 dolar  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden 285.000 dolar  :alala:

Bizim başkan 15 bin dolar tutacak olan git gel uçak ve otel paralarını da Milan'a kitler.  :D

Çevrimdışı alimm

Fenerin içerideki maçlarda taktiği belli. İlk 15-20 dakika tempo yapmaya çalışıyorlar fakat sonra bitiyor benzinleri. Takımı geriye çekip orta sahada baskı yapıyorlar ve topu kazanmaları halinde hemen kanat oyuncularını görmeye çalışıyorlar çünkü göbekten gelebilecek oyuncuları yok.

Bizi bu maçta dikkat etmemiz gereken kanat oyuncularını kaçırmamak ve topu çıkartırken çok basit oynamak. Fenerin orta sahada yapmaya çalışacağı baskıyı ve defansif futbolu orta sahada sert adamlar ile başlayarak kırabiliriz. Bu sebeple Atiba ve Necip ile başlanmalı diye düşünüyorum.

Oğuzhan 8 numara başlarsa kırılabilir bu maçta. Tolgay ise riskli oynamayı seven bir adam, bu da 8 numarada bu maçta sıkıntı yaratabilir. Bu sebeple Necip tam bu maçın adamı bence. Oyunu bir süre böyle götürdükten sonra Necip-Tolgay değişikliği ile hallaç pamuğuna çevirebiliriz Feneri.

Gökhan demememin sebebi Gökhan Atibayı bozabilir bu maç. Bu sebeple Atiba'nın az da olsa alışık olduğu Necip tercih ederim ben.

İlk 15-20 dakikadaki baskıyı atlattıktan sonra sakin kalıp defansı öne çıkartmadan orta sahayı ele geçirebilirsek alırız bu maçı. Bir anda değil, kademe kademe yüklenmek lazım fenerin üzerine arkada çok alan bırakmadan.

noktasına virgülüne kesinlikle +1...  ayrıca necip'in defansif aksiyonlrı g.inler'e nazarn daha iii
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 18:27:24 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Bu Milan'ın kadrosuna bakıyordum, Keisuke Honda dikkatimi çekti.

Sakatlık sorunu olmamasına rağmen rlemanı sene başından beri doğru dürüst oynatmamışlar ve sene sonunda sözleşmesi bitiyor.

Josa Sosa'nın transferindeki iyi ilişkilerimizi de kullanıp, ara transfer döneminde 285 bin dolar civarına satın alabiliriz bence kendisini.

Ne dersiniz?
Yahu 285bin neden onu anlamadim

Çevrimdışı tuncaboylu

noktasına virgülüne kesinlikle +1...  ayrıca necip'in defansif aksiyoalrı g.inler'e nazarn daha iii
Kadıköy'de Necip gibi kontrolsüz ve kartsız faul yapmayı bilmeyen adamla mı başlayalım?

Direkt 10 kişi çıkalım, en azından hakem kendisini zahmetten kurtardığımız için teşekkür eder.

Ayrıca orta sahayı uzun toplarla aşan takıma karşı çift defansif orta saha fazla bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu 285bin neden onu anlamadim
15 bin euro yol ve masraflar tutar, onu da Milan'a ödetiriz.

Çevrimdışı benyv-

Kadıköy'de Necip gibi kontrolsüz ve kartsız faul yapmayı bilmeyen adamla mı başlayalım?

Direkt 10 kişi çıkalım, en azından hakem kendisini zahmetten kurtardığımız için teşekkür eder.

Ayrıca orta sahayı uzun toplarla aşan takıma karşı çift defansif orta saha fazla bence.

Bence şu anda Tolgay Gökhan İnlere göre daha formda ve atak organizasyonlarında daha faydalı. Gökhan İnler, rakip yorulunca sonradan girip isabetli uzun paslarıyla etkili oluyor. Bu nedenle umarım çift ön libero ile çıkmayız. Hazır takım da dinledi, çok fazla kabuğumuza çekilmeye gerek yok. Eğer skor alırsak, Kiev maçını düşünüp ekonomik oynamaya başlarız. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu bizim mevcut ve eski oyuncuların altyapıya alınmasına kızıyoruz da, Real Madrid bile Zidane'ın 2'si çöp tam 4 oğlunu oynatıyor altyapıda.

Bu adam kayırmacılık Akdeniz ülkelerinin kaderi galiba.

[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 18:33:17 tuncaboylu ]

Çevrimdışı alimm

yok ya necip büyüdü akıllandı artık öyle durduk yere kayıp faul yapmıyor  :boxin: ayrıca bizim takım çok yumuşak az da olsa sertlik katar necip... diğer taraftan inler en kocamanından hiç bişe yapmıyor... beni aslında necip'e yönlendiren inler'in perfırmansı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Bu bizim mevcut ve eski oyuncuların altyapıya alınmasına kızıyoruz da, Real Madrid bile Zidane'ın çöp oğlunu oynatıyor altyapıda.

Bu adam kayırmacılık Akdeniz ülkelerinin kaderi galiba.

Gençte sayilmaz oglu 21 yasinda soy ismi Zidane olmasa kulupte iki saniye durmaz ,orta sinif kuluplerde oynar . Dun maçta norveçli baya iyi oynadi . James'i baya gomuyorlardi kiralik denesek acaba olurmu.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

yok ya necip büyüdü akıllandı artık öyle durduk yere kayıp faul yapmıyor  :boxin: ayrıca bizim takım çok yumuşak az da olsa sertlik katar necip... diğer taraftan inler en kocamanından hiç bişe yapmıyor... beni aslında necip'e yönlendiren inler'in perfırmansı...
ne akillandi abi ya daha Gs super kupa maçi faulu var , sertlik lazim ama dogru yerde. Adam olmadik yerde olmadik zamanda bir daliyor rakibe gel de at diyor.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hoca , Darıca maçına çıkmadan Fener ve Kiev maçının kadrosunu kafasında şekillendirmiş . Fener maçına muhtemelen Atiba-Oğuzhan-Tolgay orta sahası ile başlayacağız. Bu sezon daha çok istasyon görevi gören orta sahadan bu maçta tempoyu , oyunun yönünü belirleyen , 1. ve 3. bölgeler arasında bağlantıyı daha iyi kuracak bir orta sahaya evrilmeliyiz. Fener risk almaya başladığında artık oyunu yavaştan yavaştan kanatlara yığmalı. Bu manada 2. yarı İnler ve Kerim şans bulabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Soru: İnter'le olan diyalog ne durumda?

CANER ERKIN :

Fikret başkan karar verecek. Uzun seneler Beşiktaş'ta kalmak istiyorum.

CANER ERKIN :

En çok oynamak istediğim derbilerden bir tanesiydi. Çok oynamak istiyordum.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gokhan Inler uzun paslari super ama kisa paslari o kadar kotu son maçlarda , ben onceden hic izlemedim Gokhan Inler'i hepmi boyledi yoksa buraya bitmis Inler'i yolladilar ?

Çevrimdışı LuceGel

Fenerin içerideki maçlarda taktiği belli. İlk 15-20 dakika tempo yapmaya çalışıyorlar fakat sonra bitiyor benzinleri. Takımı geriye çekip orta sahada baskı yapıyorlar ve topu kazanmaları halinde hemen kanat oyuncularını görmeye çalışıyorlar çünkü göbekten gelebilecek oyuncuları yok.

Bizi bu maçta dikkat etmemiz gereken kanat oyuncularını kaçırmamak ve topu çıkartırken çok basit oynamak. Fenerin orta sahada yapmaya çalışacağı baskıyı ve defansif futbolu orta sahada sert adamlar ile başlayarak kırabiliriz. Bu sebeple Atiba ve Necip ile başlanmalı diye düşünüyorum.

Oğuzhan 8 numara başlarsa kırılabilir bu maçta. Tolgay ise riskli oynamayı seven bir adam, bu da 8 numarada bu maçta sıkıntı yaratabilir. Bu sebeple Necip tam bu maçın adamı bence. Oyunu bir süre böyle götürdükten sonra Necip-Tolgay değişikliği ile hallaç pamuğuna çevirebiliriz Feneri.

Gökhan demememin sebebi Gökhan Atibayı bozabilir bu maç. Bu sebeple Atiba'nın az da olsa alışık olduğu Necip tercih ederim ben.

İlk 15-20 dakikadaki baskıyı atlattıktan sonra sakin kalıp defansı öne çıkartmadan orta sahayı ele geçirebilirsek alırız bu maçı. Bir anda değil, kademe kademe yüklenmek lazım fenerin üzerine arkada çok alan bırakmadan.
+1903 birebir aynısını düşünüyorum  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

83 yılında İnönü Stadında uçurulması planlanan fakat stad dışındaki köfteciye uçan Kartal 😂 :lol:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Gençte sayilmaz oglu 21 yasinda soy ismi Zidane olmasa kulupte iki saniye durmaz ,orta sinif kuluplerde oynar . Dun maçta norveçli baya iyi oynadi . James'i baya gomuyorlardi kiralik denesek acaba olurmu.
Norveç'li şahane oynamış. Biz de Emre Mor güzellemeleri yapalım. Adam da her şey var. Komple oyuncu özellikleri barındırıyor. Birçok olumlu hareketi var maçın içinde. Ben çok beğendim 2 yıl önce alt yapıya kazandırmış adamlar.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Norveç'li şahane oynamış. Biz de Emre Mor güzellemeleri yapalım. Adam da her şey var. Komple oyuncu özellikleri barındırıyor. Birçok olumlu hareketi var maçın içinde. Ben çok beğendim 2 yıl önce alt yapıya kazandırmış adamlar.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
Norvecli dediginiz Odegard mi :alala:

O cocuk cok yetenekli zaten Komple futbolcu.

Etiketler: