Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9172011 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Haber1903 Ntep haberi cikarmis insallah gelir ligde fark yaratir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı RevivaL

twitter hesabını ben kontrol etmiyorum @Serhat Akkaya
@RevivaL  ve @Çağrı kontrol ediyor revivalin pc bozuldu giremiyor çağrıyada ulaşmaya çalışıyorum.
Kontrol bende fakat pc yi servise yolladım. Haftaya gelir diye ümit ediyorum :)

Çevrimdışı atalay

Kanat oyuncularının antrenman performansları, özel hayatları ve teknik ekip ile olan diyaloglarını bilmiyoruz. Performanslarında teknik direktörün oyun anlayışının ve tercihlerinin dolaylı veya doğrudan etkisi de olabilir. Oyun içi katkılarının ötesinde tabela açısından bu geçen sezonun sorunu.

Alıntı yapılan: atalay
02 Temmuz 2016, 16:59:33 »
+Şu mevcut oyun düzeninde hücumdaki iki kenar oyuncusunun gol adedi düşük. İstatistik kağıdına en az 10 gol yazmaları lazım. Sosa ve Oğuzhan'ın bu yıl ekstra gol katkısı yapması sıkıntı yaratmadı.

Bu da öngörüsü oldukça kolay bir tahmin. Üstelik hayal ettiren oyuncu süre alamayacak noktaya geldi.

Alıntı yapılan: atalay
08 Temmuz 2016, 14:48:54 »
Geçen sezonun en skorer kenar oyuncusu gitti. Kalan isimler arasında biri dışında diğerleri de hayal ettirmiyor.

Velhasıl geçen sezonun oyun pratiğinin dışında olan isim bir numaralı hücum opsiyonu olurken, zorunluluk sebebiyle sezon başı planlamasında takımın birinci santraforu olan oyuncuyu skor katkısı alabilmek adına kanat/forvet gibi kullanıyorsunuz. Üstelik skor katkılarından çok oyun içi katkıları mühim. Peki, yaz sezonunda 12 transfer yapan "akıl" buraya nasıl bir çözüm üretti?
[ Son Düzenleme: 01 Aralık 2016, 02:26:41 atalay ]

Çevrimdışı onur_U

Velhasıl geçen sezonun oyun pratiğinin dışında olan isim bir numaralı hücum opsiyonu olurken, zorunluluk sebebiyle sezon başı planlamasında takımın birinci santraforu olan oyuncuyu skor katkısı alabilmek adına kanat/forvet gibi kullanıyorsunuz. Üstelik skor katkılarından çok oyun içi katkıları mühim. Peki yaz sezonunda 12 transfer yapan "akıl" buraya nasıl bir çözüm üretti?

nasri'yi bu yüzden istediler. ama bu transfer için bir B planı düşünülmediği de çok açık...stoperde de benzer sorun oldu...tosic bu performansı vermeseydi aynı şeyleri bu mevkii için de konuşacaktık...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi ayrıca Pulp Fiction'daki çantanın içinde ne olduğunu bence böylece bulmuş olduk!!
Solimmi ha canta da ne oldugunu solimmi?
Cok pos spoiler olur ama hahaha

Çevrimdışı mylife1903

twitter hesabını ben kontrol etmiyorum @Serhat Akkaya
@RevivaL  ve @Çağrı kontrol ediyor revivalin pc bozuldu giremiyor çağrıyada ulaşmaya çalışıyorum.
Bana verin o tfitter hesabini iki tane de webiner yapin, diz coktureyim renklilere golgelerin gucu adina ama avukat masrafiydi, yol, harc, vergi, stopaj, mapushane ezragi falan karismam, tanimiyorum, montaj, ben degil sirket atmis, kandirildim, derim

Çevrimdışı tuncaboylu

Olayı detaylıca öğrendim. Hem 1-2 dernek yöneticisinden hem de kulup içinden.
Kulup önce talep topluyor derneklerden.
Dernekler ve çarşı en baba adamlarını tc leri ile veriyorlar.
Sonra seçme adamlara bu biletler kulup tarafından veriliyor. Ücreti karsılığında. Para ödeyip alıyorlar biletleri. Bunu iki kere sordum. Bana biletini gösteren arkadaş net ödediğini söyledi. Hepsi ödemiş para. Durmadan bağıracak taraftar gidiyormuş maça. Acayip destek olacakmış vs ama işin o kısmında değiliz.
Ayrıca devlet kuluplerden garanti alıyormuş. Olay cıkartıcak kapsıtedeki adamlara bilet verilmiyormuş. Bütün kulupler için gecerliymiş. Devlet yetkilinin kuluplere dediği cümle; bana sorun olacak adamı oraya getirmeyin. O yüzden şimdilik yasak kalktıgından beri birşey olmuyo dediler. En ufak olayda hem kulube hem yapana cok fena çöküleceği dillendirilmiş.
Butun bunlar halledilmiş günler öncesinden. Oraya gidecek grup öyle boyle değil dedi benim öğrendiğim kişi ve kendi biletini de bana gönderdi. Eyw abi dedim biz eşşekmişiz :)
Başkan sağolsun bizim aklımızla alay etti. 14:00 da satışa çıkacak diye. Yapacağını yapmışsın,sonra satış başlıyor diyosun, sonra siteden duyuruyu kaldırıyorsun.
Şaka gibi gerçekten.

Biletlerin bedava verilmemiş olması iyi en azından, ama şu durumun saçmalık olduğu da gerçek.

Mevcut durumda görünen o ki deplasman yasağının kalktığı falan yok, en azından herhangi bir derneğe üye olmayan taraftarlar için yasak fiili olarak devam ediyor.

Bu bilgiler doğrultusunda gösterilecek tepkinin de bir anlamı kalmıyor, Galatasaray deplasmanında da aynı tiyatro sergilenecek demektir.

Çevrimdışı mylife1903

hepinizi şener şenin kamyonuna doldurum akıllı olun  :bandit:
Abi zaten bu lastik bot cikti mertlik bozuldu, simdi suriyelileri goturuyordu sener sen, hatta susuz gotururdu yani

Çevrimdışı mylife1903

bildiğim kadarıyla devlet toplu bilet satışını yasakladı kulüp hukuken böyle bir şey yapamaz satışa çıkartıp aaa bitti hemen demelerinin nedeni bu biz çıkardık siz yetişemediniz yersen. Devlet yasa çıkarıyor sonra ben bu yasayı çıkarttım ama güvenliği alamıyorum beni ilgilendirmez siz halledin diyor. Güvenliği sağlamakla yükümlü devlet bu işi kulübe atarsa olacağı bu.
Anarsizm tanimi gibi olmus @Necmi abi

Olay benim dusundugum yere gelmis. Kulup akincilari kendi secmis, fazla yuklenmeye gerek yok. Ben olsa en militan, en holiganlari alirdim, baskan girtlagi kuvvetlileri secmis ve iyi bir tribun yapilacak herhalde.
Organze olmus 2100 besiktasli 40bin fbli cok guzel susturur, yeni yeni beste ogretir onlara, azicik olumlu tarafindan bakin yahu
Simdi secmeler nerede oldu, juri kimdi benim esas ilgilendigim nokta bu.

Bas sessli arkadaslar gidip bas ses cikartacaklarsa ben destekliyorum.

Çevrimdışı atalay

Öyleyse ihtiyaçlar hiyerarşisinden haberdar değiller. @onur_U

Çevrimdışı mylife1903

Bu cevizci1903 actim baktim simdi. Herifler haber girmis, besiktas taraftarindan boyuh tepki, diye

Lan antenler, besiktas taraftari totomac gazetesi ve cetesini boykot ederken neden haber girmediniz?

Boyle besiktaslilik olmaz, besiktasli gecinip besiktastan gecinen parazit bunlar.

Taraftar sanal ortami yakmis, malum heriflerin feto baglantisina kadar ortaya cikarmis, gundemi takip etmeyen besiktaslilari bilgilendirmek gibi bir misyonu olan habersitemsi bunun haberini girmemis.

Ayiptir, ayip, yuh olsun

Çevrimdışı Gokhan-

Arkadaş zaten toplu halde, polis gözetiminde otobüslerle gidiyorsun ne olayı? Stad için de zaten polis istedikten sonra doğru dürüst olay olmuyor.
Neyin kahramanlığı bu anlamadım.Resmen kılıf arıyorlar yaptıklarına başka bir şey değil..

Gidenlerin içersinde zamanında bu tip tribün olayları yüzünden fişlenmiş, ceza almış bir sürü adam var, kılıfa bak hahahaah  :lol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya o degilde @legendmaster kayboldu ortalıktan :alala:

Iyi BJK li bir kardesimiz , kacirdiniz çocuğu forumdan yahu :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Bu anormal sakat sayisinin yanlis yukleme, yersiz yukleme gibi sebepleri olmasin.
sanmıyorum @mylife1903
Talisca kırık
İnler kırık
Caner aşil kopması yaz kampına katılmadı
GG zaten sakat geldi
Ozi yaz kampına katılmadı milli tatili vardı
Tosiç bunu net bilmiyorum maç esnasında oldu darbeye bağlı olabilir
Necip içinde aynı şey geçerli
bunların hiç biri yüklemeyle alakalı görünmüyor bir tosiçi ve Necip ayrı tutalım onlar bilinmiyor

Çevrimiçi Necmi

Bana verin o tfitter hesabini iki tane de webiner yapin, diz coktureyim renklilere golgelerin gucu adina ama avukat masrafiydi, yol, harc, vergi, stopaj, mapushane ezragi falan karismam, tanimiyorum, montaj, ben degil sirket atmis, kandirildim, derim
iyide senin mesajları anlayabilmeleri için renklilerin IQ 100 üstünü bayağı geçmesi
gerekir sen IQ sü 100 e ulaşan renkli bulamazsınki :D @mylife1903

Super Ligde en cok pas yapan oyuncular :busted_cop:

Marcelonun Ayaklari kotu caniimm :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 19:19:19 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimiçi Necmi

Anarsizm tanimi gibi olmus @Necmi abi

Olay benim dusundugum yere gelmis. Kulup akincilari kendi secmis, fazla yuklenmeye gerek yok. Ben olsa en militan, en holiganlari alirdim, baskan girtlagi kuvvetlileri secmis ve iyi bir tribun yapilacak herhalde.
Organze olmus 2100 besiktasli 40bin fbli cok guzel susturur, yeni yeni beste ogretir onlara, azicik olumlu tarafindan bakin yahu
Simdi secmeler nerede oldu, juri kimdi benim esas ilgilendigim nokta bu.

Bas sessli arkadaslar gidip bas ses cikartacaklarsa ben destekliyorum.

bas ses yakından güçlüdür ama uzaktan güç istiyorsan tiz ses olmalı
zaten işin detayı orda seçme kurulu neyi ölçü aldı :bandit:

Kulübümüzden Derbi paylaşımı :bandit:

#EfendiBesiktas

Çevrimdışı Gokhan-

Marcelonun Ayaklari kotu yahu :kop: :kop:

Marcelo'nun ayaklarının kötü olduğuna zaten katılmıyorum da yine de bu istatistikte kaleciyle en çok oynayan takımların başında gelmemizin etkisi var.

Bir de şu topları kornere fazla atmasa çok seveceğim., taça atsa eyvallah.

Bu arada totem de yeni boyut Japon bayrağına alternatif Kanada bayrağına girdim bu sene, açıyoruz bu sene kilidi inşallah.

Çevrimiçi Necmi

Biletlerin bedava verilmemiş olması iyi en azından, ama şu durumun saçmalık olduğu da gerçek.

Mevcut durumda görünen o ki deplasman yasağının kalktığı falan yok, en azından herhangi bir derneğe üye olmayan taraftarlar için yasak fiili olarak devam ediyor.

Bu bilgiler doğrultusunda gösterilecek tepkinin de bir anlamı kalmıyor, Galatasaray deplasmanında da aynı tiyatro sergilenecek demektir.
ne yapsak bizdemi dernek olsak :alala:
çoğundanda güçlü oluruz :D

Çevrimdışı Gokhan-

ne yapsak bizdemi dernek olsak :alala:
çoğundanda güçlü oluruz :D

Bu sefer kendi içimizde birbirimize gireriz abi, düşün sana 5 tane bilet verecekler kime versen mevzu çıkacak..

Ama fena fikir değil açılabilir.

Marcelo'nun ayaklarının kötü olduğuna zaten katılmıyorum da yine de bu istatistikte kaleciyle en çok oynayan takımların başında gelmemizin etkisi var.

Bir de şu topları kornere fazla atmasa çok seveceğim., taça atsa eyvallah.

Bu arada totem de yeni boyut Japon bayrağına alternatif Kanada bayrağına girdim bu sene, açıyoruz bu sene kilidi inşallah.
İroni yaptım zaten abi

Geçenler de bir Arkadaşımız Marcelonun ayaklari kotu dedi , Gözlerimi avusturup tekrar baktim benmi yanlis gordum diye , Sonra baktim gercekten oyle yazmis :kop:

Bu sefer kendi içimizde birbirimize gireriz abi, düşün sana 5 tane bilet verecekler kime versen mevzu çıkacak..

Ama fena fikir değil açılabilir.
Kanada bayragi sakincali abi gençlere kotu örnek oluyor :olmaz :olmaz

Çevrimdışı underworld

Marcelonun Ayaklari kotu caniimm :kop: :kop:
Şu üçü hiçbir anlam ifade etmiyor

Sikisan maclarin son 10 dakikasinda Atinci oyuna alip , Marceloyu ileriye yollamak iyi bir fikir olabilir :busted_cop:

Zamaninda Gs ----> Serveti , Bursada -----> Omer Erdogani bu sekilde kullaniyor ve sonuc aliyordu :tabe:

Ki Marcelo sadece kafasini degil ayaginida kullanabilen bir oyuncu.
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 19:38:13 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: