Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı anilsevim

Tepkini göstermenin daha mantıklı yolları var, bu dediğin hareketlerin tek zararı kulübe olur.  :bandit:

Yanlışı yapan kulüp zaten abi.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Hafta başından beri söyleniyordu, derneklerden listelerin alındığı, biletlerin derneklere aktarılacağı. Kulüp açıklama yapınca bir ümit bekledik yine, en azından 300-500 bileti çıkarırlar satışa diye. Ama 14:05'e kadar misafir tribün görünmedi zaten, göründüğünde de hepsi kırmızıydı. Forzaya bakıyorum orda da bırakın bilet alabileni tek bir yeşil koltuk gören yok. Resmen salak yerine konuyor taraftara. Yazıklar olsun. Sonra çıkıp kimse efendilikten falan bahsetmesin.   

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tepkini göstermenin daha mantıklı yolları var, bu dediğin hareketlerin tek zararı kulübe olur.  :bandit:

Nasıl yapalım @tuncaboylu abicim, bu konuda haklısın bunların hepsi Beşiktaş'ımıza zarar.
Ama sence bu yapılan doğru mu ? En azından bır açıklama bari yapın  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

Neyse Tuncaboylu gelip bunuda savunur şimdi, merakla bekliyorum  :evillol:

Beni yanlış tanımışsın. Her şeyi savunacak ya da her şeyi eleştirecek kadar at gözlüklü değilim @Serhat Akkaya:bandit:

Bulunduğum her ortamda belli gruplara bedava bilet veren Demirören'i eleştirdim ben.

Aynı şeyi bu yönetim de yaptıysa, bunun karşısında olanların başında gelirim.

Bedavacı zihniyeti tribünlerden uzak tutmak için gösterilen  bunca çabadan sonra, bu önemli maçın biletleri birilerine bedavaya teslim edildiyse bu çok büyük bir hatadır.

Bunun neyini savunayım?  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaşar şunu da anlamadım ben.
Burdaki bazı kişileri çözemedim.
Millet maça yola cıkmıs da hala bilet bakan varmış.
Yok bilet alabileceğimizi düşünmemişiz herhalde.
Yahu o zman resmi site ne yazarsa daha inanmayın siz de.
Transferler de dahil.
Passo neden var. Başkan neden esiyo sağda solda.
O zaman siz de biz de sistemin içinde enayiyiz. Gülen arkadaşlar komik olan ne burda.
Kimse anlatmasın o zman soyle stadımız var boyle sistemimiz var. 3. dünya ülkesi yöneticisisin sen. Bana caka satma.

Numaralı cıkış kapısına gelsenize birgün. Facia için bekleniyor su an. Buraya yazıyorum, bir maç cıkısı çok ölen olacak orada. İzdihamın ağababası oluyor. Facia için beklıyolar işte. Sonra alınır onlem. Binlerce kişi bir küçük merdivenden cıkmaya calışıyor. Arkada ezilenlerin haddi hesabı yok.

Bilet kafası da bu çıkış kapısı da aynı kafa işte. O yüzden anlattım
Diğer dediklerine katılmakla birlikte numaralının durumu gerçekten fecaat iğne deliği gibi yerden binlerce kişi girmeye ve çıkmaya çalışıyor, tam bir plansızlık hakim o bölümde dediğin gibi bir facia ve yaralanma yaşanmadan umarım çözerler orayı, eminim kulübe defalarca iletilmiştir ama bir çözüm bulunması şart.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Nasıl gösterecez sorması ayıp söylesene?
Sosyal medya ergenleri gibi sağ da sol da Yönetim gitsin﹗ mı diyelim? Ya da klübe üye olup kongre de aleyhine mi oy kullanalım?

Bu uyanıklar bunların önlemini senelerdir alıyorlar, evet yaptığımız hareketler klübe de zarar verecektir, eğer klübe zarar verilmesini istemiyorsa taraftara yaklaşımı eşit olacaktır.Birilerine ağam paşam gibi yaklaşıp diğerlerine enayi yaftası vuramaz..

Yav her şeyi geçtim tamam biletlerini verdin eyvallahta "biletler passo'dan çıkacaktır" açıklaması nedir ya, var mı böyle bir şey?
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beni yanlış tanımışsın. Her şeyi savunacak ya da her şeyi eleştirecek kadar at gözlüklü değilim @Serhat Akkaya:bandit:

Bulunduğum her ortamda belli gruplara bedava bilet veren Demirören'i eleştirdim ben.

Aynı şeyi bu yönetim de yaptıysa, bunun karşısında olanların başında gelirim.

Bedavacı zihniyeti tribünlerden uzak tutmak için gösterilen  bunca çabadan sonra, bu önemli maçın biletleri birilerine bedavaya teslim edildiyse bu çok büyük bir hatadır.

Bunun neyini savunayım?  :bandit:
Yok sana pas atmak için öyle demiştim :) Sen de golü attın eline sağlık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanlışı yapan kulüp zaten abi.

Kulüp ve yönetim farklı şeylerdir.

Korsan ürün alarak ya da maça gitmeyerek kime tepki göstermiş oluruz? Beşiktaş'a mı, yönetime mi?

Çevrimdışı anilsevim

Yüklenicez abiler kardeşler
Su an herkes tepkisini koyuyor ve ses çıkmaya başladı heryerden
Bu yapılan iş değil
Sosyal medya vs
Herkes yükleniyo su an
Ayıptır bu

Çevrimdışı atalay

Yok bilet alabileceğimizi düşünmemişiz herhalde.

Bunu yazan ben olduğuma göre cevap verme hakkım olsa gerek. Yazdıklarımı okuduğunu biliyorum. Bilhassa bu ve benzer hususlardaki yönetimsel eleştirilerimi biliyorsundur. O yüzden yineliyorum. İşlerin böyle yürüdüğünden canınız yandığında haberdar olmayacaksınız. Bu çarpıklıkları yüzeysel olarak her fırsatta yazıyorum. Göz yuman ben değilim, çoğunluk. @anilsevim 
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 15:03:37 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasıl yapalım @tuncaboylu abicim, bu konuda haklısın bunların hepsi Beşiktaş'ımıza zarar.
Ama sence bu yapılan doğru mu ? En azından bır açıklama bari yapın  :biggrinking:

Sosyal medya hesapları vasıtasıyla tepki gösterilebilir, Rıdvan akar'a mesela.

Kulübe telefonlar edilebilir ya da faks çekilebilir.

Üye olanlardan rica edilir, genel kurulda ya da mali kurulda bu dile getirilebilir.

Bu maçta yapılan durumun bir sonraki derbide yapılmaması için uğraşmak en doğrusu.

Çevrimdışı sametbagan

Arkadaşlar bu bilet olayını çok büyütüyorsunuz.Bunun böyle olacağı aylar öncesinden belliydi.Gs de fb de ts de aynı şekilde satıyor derbi deplasman biletlerini
Etik mi tabiki değil ama olaya birde şöyle bakmak gerekiyor.Adam dernek üyesi bütün organizasyonlara çağırılınca bedava veya cüzzi bir ücretle gidiyor
Bu tür olaylarda da fayda sağlıyor.Çok şeyapmamak lazım.İstanbuldan bi arkadaşım ben ismimi yazdırdım gelmek istersen senin de ismini yazdıralım dedi
Ben de yok kardeşim sağolasın gelmeyebilirim demiştim.Bu olay 1 ay önce falan oluyor.Bu memlekette düzen maalesef böyle bunu kimse inkar etmesin.
Bir bardak suda fırtına koparmaya gerek yok.Sonuçta Kanada vatandaşı değiliz ki  Hakkımızı aradığımız zaman muhatap bulup derdimize çare bulalım

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Aslında gidip tüketici mahkemesinde dava açmak ve dava kapsamında en azından şu passo sistemi üzerinden biletlerin hangi şekilde kimlere aktarıldığını tespit ettirmek lazım.  Büyük ihtimal bütün girişler tek ya da birkaç kaynaktan ve önceden yapılmıştır. Ben kendi adıma bu yönde bir dava açmayı düşünüyorum, en azından pislik ortaya dökülsün ama yargı sistemine ve açılacak davada rapor hazırlayacak bilirkişiye güvenmiyorum.     

Çevrimiçi Necmi

Twitterda durumu kulübe ilettim ama kuma sokacaklardır kafalarını bir açıklama beklemiyorum ama resmi siteden duyuru yapıp satışa çıkarmamak kimse kusura bakmasın insanlarla dalga geçmektir.
iletmek değil sert tepki göstereceksin gerekiyorsa suçlayacaksın @Serhat Akkaya
ota b.ka muhalefet yapmayı biliyorsunuz esas tepki göstermeniz gereken yerde gösterinki
bir daha cesaret edemesinler. Aynı şeyi avrupa deplasman maçlarındada yapıyorlar öyle ikileme
düşülüyorki bilet satışa çıkacakmı bilmiyorsun. Bir açıklama yok senin ön rezervasyon yapman gerekiyor
onların yüzünden 100 dolara alabileceğin uçak biletini 500 dolara alıyorsun gideceğin yer ufak bir şehirse
sona kaldığın için otel bulamıyorsun. Burdada biletler derneklere direk satılmış koyun tepkinizi twitterden
bütün Beşiktaş hesaplarına sert girin bakın bir daha yapabiliyorlarmı.

Çevrimdışı Bishamon

@tuncaboylu Genel Kurul'da yönetimi eleştirirsen arka odaya alınıp dayak yiyorsun.Kim bunu göze alır.

Çevrimdışı anilsevim

Bunu yazan ben olduğuma göre cevap verme hakkım olsa gerek. Yazdıklarımı okuduğunu biliyorum. Bilhassa bu ve benzer hususlardaki yönetimsel eleştirilerimi biliyorsundur. O yüzden yineliyorum. İşlerin böyle yürüdüğünden canınız yandığında haberdar olmayacaksınız. Bu çarpıkları yüzeysel olarak her fırsatta yazıyorum. Göz yuman ben değilim, çoğunluk. @anilsevim

Atalay biliyosun yazdımlarımı genel itibari ile
Benim tek sevdam Beşiktaş ya
Adam resmi siteden açıklama yapmış.
Sen de bilet alabileceğinizi düşünmediniz herhalde dedin
Nasıl düşünmücem hocam, resmi site diyorum
Daha ne transfer haberine inan, ne kamu aydınlatma açıklaması ne takımla ilgili haber
Ne diyeyim ki

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ota b.ka muhalefet yapmayı biliyorsunuz esas tepki göstermeniz gereken yerde gösterinki
bir daha cesaret edemesinler. Aynı şeyi avrupa deplasman maçlarındada yapıyorlar öyle ikileme
düşülüyorki bilet satışa çıkacakmı bilmiyorsun. Bir açıklama yok senin ön rezervasyon yapman gerekiyor
onların yüzünden 100 dolara alabileceğin uçak biletini 500 dolara alıyorsun gideceğin yer ufak bir şehirse
sona kaldığın için otel bulamıyorsun. Burdada biletler derneklere direk satılmış koyun tepkinizi twitterden
Valla ben baya sert girdim ama muhattap alınır mıyız bilmiyorum, en fazla blok yeriz ki gerçi her maç öncesi Rıdvan Akar'ı görüyoruz şairlerde orada da yüz yüze dile getirecem durumu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Aslında gidip tüketici mahkemesinde dava açmak ve dava kapsamında en azından şu passo sistemi üzerinden biletlerin hangi şekilde kimlere aktarıldığını tespit ettirmek lazım.  Büyük ihtimal bütün girişler tek ya da birkaç kaynaktan ve önceden yapılmıştır. Ben kendi adıma bu yönde bir dava açmayı düşünüyorum, en azından pislik ortaya dökülsün ama yargı sistemine ve açılacak davada rapor hazırlayacak bilirkişiye güvenmiyorum.     
öyle bir hakkın yokki davan bile kabul edilmez. Burda yapılacak tek şey bıkmadan twitterden yardırmak
eline geçen her resmi hesaba kulüp yetkilisine püskürmek

Çevrimiçi Necmi

Valla ben baya sert girdim ama muhattap alınır mıyız bilmiyorum, en fazla blok yeriz ki gerçi her maç öncesi Rıdvan Akar'ı görüyoruz şairlerde orada da yüz yüze dile getirecem durumu.
bu bireysel şekilde olmaz büyük hesapların olaya el atması lazım sayısal fazlalıkla olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anilsevim

Bilet işine tepkiyi veriyoruz abi eyw da
Necmi abicim şu numaralı çıkış işine bi el atsanız da yüklensek
İzdiham olcak facia kapıda abi.
Bi el atsak hepberaber

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasıl gösterecez sorması ayıp söylesene?
Sosyal medya ergenleri gibi sağ da sol da Yönetim gitsin﹗ mı diyelim? Ya da klübe üye olup kongre de aleyhine mi oy kullanalım?

Bu uyanıklar bunların önlemini senelerdir alıyorlar, evet yaptığımız hareketler klübe de zarar verecektir, eğer klübe zarar verilmesini istemiyorsa taraftara yaklaşımı eşit olacaktır.Birilerine ağam paşam gibi yaklaşıp diğerlerine enayi yaftası vuramaz..

Yav her şeyi geçtim tamam biletlerini verdin eyvallahta "biletler passo'dan çıkacaktır" açıklaması nedir ya, var mı böyle bir şey?

Tekrar özetleyeyim:

Yönetime bilet satmadığı için korsan ürün almak ya da kombine almamak doğru tepkiler değil.

Bunu yaparak kulübümüzü mali yönden baltalamış olursunuz.

Ayrıca bence Yönetim gitsin﹗ tepkisi de doğru değil, haklıyken haksız duruma düşürür bilet mağdurlarını.

Bunu yaparak da asıl amacı yönetimi düzeltmek değil değiştirip kendilerine bedava bilet verecek adamları başa getirmek isteyenlerin değirmenine su taşımış olursunuz.

Bakın kulübün telefonu internette açık. Arayın sürekli, başlarını kaldıramasınlar akşama kadar.

Faks numarası da orada, herkes faks çeksin. Yüzlerce faks geçecek ellerine.

Bakın bir daha yapabiliyorlar mı aynı hatayı?

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu Genel Kurul'da yönetimi eleştirirsen arka odaya alınıp dayak yiyorsun.Kim bunu göze alır.

@Bishamon asıl eleştirilecek konular yerine başkan teknede kimi kucağına almış diye konuşma yaparsan, arka odaya alırlar elbette.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
15 Ağustos 2016, 20:08:45 »
Passolig hususunda kaç kişi hakem heyeti ve tüketici mahkemelerine bireysel başvuru yaptı. Decoder iptali, TFF ve malum banka ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Güçlü bir sivil toplum anlayışı olmazsa yayıncı kuruluşundan, kulübüne kadar herkes sizi ... Hakkınızı arayın, kulübünüz de olsa duygusal bakmayın! Ayrıca madem passolig işleyişi bu ve kulüp destekçisi o halde 20 milyonluk güvenlik sisteminin mantığı ne?

Sorduğum sorulardan biri. Bunu kaçınız yaptınız?

Çevrimdışı Gokhan-

bu bireysel şekilde olmaz büyük hesapların olaya el atması lazım sayısal fazlalıkla olur

Necmi abi bu tribün grupları ve tribün abileri diye geçinen tipler de bu işin içinde, ne kadar birlik olabilirsin ki?

Onlar kendi hesaplarından muhalefet eder buna eminim, ondan sonra al sana tribünlerde kavga, gürültü, bu tip işler birbirimize girmeden çözülemeyecek.

Onlar bu yağlı kapılarını bırakmak istemeyeceklerdir.

Şu yaptıkları hareketin kongrelerde aidatlarını yatırtıp oylarını satmaktan farkı yoktur, orda oyunu satıyorsun burada karakterini satıyorsun.

sonra Beşiktaş'tan menfaat bekleyen bilmem nesinden ne beklesin bık bık bık, sorsan en kral tribüncüler..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Etiketler: