Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166713 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı alimm

Kadroya bu takviyeler gelirse Şl'de çeyrek final oynarız
şampiyonlar liginde eğer gruptan çıkarsak daha sonrasında yapılan transferlerden çok kura şansımız etkili olacaktırr.. çekersin kurada barçayı real i transferlerin ile ikinci turda kalakalırsınnn...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Adriano  GG vs gibi zorladığında nükseden sakatlıkları olan adamı maç kondüsyonu olsun diye riske edeceğini sanmıyorum. GG ile başlıyorsa fb maçına Beck i düşünüyor büyük ihtimalle.

Genel anlamda kadroyu güzel serpiştirmiş hoca hem namağlupluk devam etsin demiş hem de daha önemli adamları iyi saklamış.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı alimm

kadro dağılımı gerçktn ii  dengeliii.... küçük oğuzhan ı da ilerleyn dakikalrda  görürüz umarım....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sametbagan

Valla sizde de var mı bilmiyorum ama ben dünden beri derbi havasına girdim sanki 5 gün değil de yarın oynanancak gibi heyecanlıyım
İnşallah güzel bi skorla döneriz derbiden Kiev maçına moralli çıkarız.Darıca maçı kadrolar açıklandığında aklıma geldi o kadar gereksiz bir maç
takvimi ki ister istemez aklımızdan gidiyor.Yap eleme usulü gitsin yada gurup yapacaksan tek maç olsun bitsin hem takvimde yer açılır hem
daha fazla süpriz takım olur final yarı finalde

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fenerin milli sağ bekini aldık darıca maçında yedek kadroyla sahaya sürüyoruz sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

maçlarımızı olimpiyat osmanlı konya başakşehir oynayacağız die debeleneceğimize ümraniye nevzat demir tesislerine 40 dk mesafedeki ismetpaşada oynamamak akıl almaz bir tercihti  :s20:

Çevrimdışı tangaz

Valla onu beşi bilmem getirebiliyorsak gomezi geri getirelim raketçi  bir de brahimi birbuçuk yıl kiralık
Sonra da arkamıza yaslanım renklilerin kudurmasını zevkle izleyelim iki sene

17de en kötü 14 hatta 15 galibiyet garanti olur  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

17de en kötü 14 hatta 15 galibiyet garanti olur  :bandit:
Aman abi bu 17li geyigi camia olarak en son yaptigimizda basimiza neler gelmisti

Çevrimdışı tangaz

Aman abi bu 17li geyigi camia olarak en son yaptigimizda basimiza neler gelmisti

başkan gazcıydı o zaman reis

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı Liquidator

Hakem net bir penaltimizi afiyetle yedi. Metin Şentürk bile gördü penaltıyı, hakem görmezden geldi.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı atalay

Güçlü bir oyun pratiğiniz olmayınca 3.lig takımının oyununa ayak uydurmak zorunda kalıyorsunuz. "Derin kadro" içerisindeki "back-up" oyuncularının performansları kadro mühendisliğinin iyi kurgulandığının göstergesi (!)
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2016, 16:33:41 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

Kerim bugün iyiydi gerçekten gollerden ziyade defanstaki özverisi dikkatimi çekti.
Biraz kıpırdasa yeteneği geri kalanını halledecek zaten.

Çevrimdışı 38life

bu oğuzhan ne etti yaa... niye hiç oynamıyor... yine 11 de değil..

Oğuzhan'ın zaten neden genç takıma gönderildiğini anlamamıştım ben. Şenol hoca sanırım pek tutmuyor onu Aras gibi. Genç takıma gönderildiğinde zaten anlaşılmıştı.

Çevrimdışı 38life

Geçen sene Gs derbisinde Kerim'in o muhteşem şutunu Muslera muhteşem bir şekilde kurtarmsaydı... Bilemiyorum..

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Orhan_

Şimdi haberlere baktım da son 7 maçta da gol yemişiz. Tüm maçlarda (birisi hazırlık maçı olmak üzere 19 maç) gol yemediğimiz toplam maç sayısı 4.

Akhisar         2-0
Rizespor        1-0   
Kayserispor   1-0
Antalyaspor   3-0

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şimdi haberlere baktım da son 7 maçta da gol yemişiz. Tüm maçlarda (birisi hazırlık maçı olmak üzere 19 maç) gol yemediğimiz toplam maç sayısı 4.

Akhisar         2-0
Rizespor        1-0   
Kayserispor   1-0
Antalyaspor   3-0
Hiç tatmin edici değil, kaleci hatasından sadece Gençlerbirliği maçında gol yedik , Şl'de de 5 maçtada gol yedik zaten; bir an önce bu sorunu çözmemiz gerekiyor.

Çevrimiçi Samet Demir

Hiç tatmin edici değil, kaleci hatasından sadece Gençlerbirliği maçında gol yedik , Şl'de de 5 maçtada gol yedik zaten; bir an önce bu sorunu çözmemiz gerekiyor.
*çok pozisyona girip bu pozisyonlarin büyük bölümünü hiç ediyoruz.
*nerdeyse her maç gol yiyoruz.

bu iki sorun çözümlenmeli. 

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

*çok pozisyona girip bu pozisyonlarin büyük bölümünü hiç ediyoruz.
*nerdeyse her maç gol yiyoruz.

bu iki sorun çözümlenmeli. 

Evet bitiricilik sorunu daha büyük hatta ilginçtir Şl'de gayet iyiyiz, lige yansıtmamız gerekiyor

Çevrimiçi Samet Demir

Evet bitiricilik sorunu daha büyük hatta ilginçtir Şl'de gayet iyiyiz, lige yansıtmamız gerekiyor
zaten geçen senede gol yiyorduk. yedigimizden fazla gol attığımız için sorun olmuyordu.

ayrica bu sene talisca ve caner in sakatlanması taktiksel anlamda bizi kısıtlıyor.

bu sorunların yanında gun geçtikçe takım direncimiz artıyor, rakip artık bizim yenilmedigimizin farkinda. hafta sonu güzel gollü bir maç bizi bekliyor. 3-1 yeneceğiz inşallah. bu da temennim olsun.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O benim okuzlugum be @Necmi abi, ben kendii yazdigimi anlamiyorum, sonra diyorum karijmam var millet dusunsun baziyom entir dusuna saliyom cayira, mevlam kayira

Bunlar hep kitap okumamaktan, halbuki kitap okuyan bir okuz olsam insanlar bile anlar, en iyi hediye kitaptir, birbirinize kitap hediye edin, kitap okuyun benim gibi okuz olmayin. (Kamu sipotu, 100 yeni turkiye lirasi cepte)
:kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: