Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120826 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Başakşehir karşılaşması hakkında HABER1903'e açıklamalarda bulundu.

İşte Gümüşdağ'ın HABER1903'e yaptığı açıklamalar:

-EVİMİZE GİDİYORUZ-

Biz Vodafone Arena'ya evimize gidiyoruz. Onlar nasıl statları yokken bizim evimize geldiyse, biz de şimdi evimize gidiyoruz. Camia olarak karşılaşmaya kendi evimizde oynayacakmışız gibi bakıyoruz.  Beşiktaş'ın gücünü ve kalitesini biliyoruz. İnşallah karşılaşma Türk futbolu için hayırlı bir netice ile biter. İyi olan kazansın." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Helal olsun Goksel Baskana :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Burasi Onemli :busted_cop:

Beşiktaş Kulübü, Benfica karşılaşması öncesinde UEFA ve Benfica heyetlerine bir dostluk yemeği verdi.

Vodafone Arena’da gerçekleşen yemekte Başkan Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi başta olma üzere UEFA Delegesi Stanislaw Speczik ve Benfica Kulübü yöneticileri yer aldı.

HABER1903’ün edindiği bilgiye göre; karşılaşma öncesinde yapılan görüşmelerde UEFA delegesinin Beşiktaş’ın örnek gösterilen bir kulüp olduğunu ifade ettiği bildirildi.

UEFA Delegesi Stanislaw Speczik’in “Beşiktaş’ın UEFA’nın içerisinde çok konuşulan ve finans konularından dolayı Avrupa'ya gidemezken şimdi ise herkesin konuşup takdir ettiği bir takım oldu” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Speczik, ayrıca yönetimin istikrarının bu başarının devamlılığı açısından çok önemli olduğunu dile getirdi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Kalyoncu

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Başakşehir karşılaşması hakkında Yasaklı Link'e açıklamalarda bulundu.

İşte Gümüşdağ'ın Yasaklı Link'e yaptığı açıklamalar:

-EVİMİZE GİDİYORUZ-

Biz Vodafone Arena'ya evimize gidiyoruz. Onlar nasıl statları yokken bizim evimize geldiyse, biz de şimdi evimize gidiyoruz. Camia olarak karşılaşmaya kendi evimizde oynayacakmışız gibi bakıyoruz.  Beşiktaş'ın gücünü ve kalitesini biliyoruz. İnşallah karşılaşma Türk futbolu için hayırlı bir netice ile biter. İyi olan kazansın." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Buyursun gelsinler bu takımlar başarılı olunca acayip mutlu oluyorum. Osmanlıspor,Başakşehir,Konya, Ts'nin yaptığıda unutulmaz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Başakşehir karşılaşması hakkında Yasaklı Link'e açıklamalarda bulundu.

-EVİMİZE GİDİYORUZ-

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

Şu Başakşehir i cidden cok seviyorum.
Sagolsunlar zor zamanlarımızda bizi stadsız bırakmadılar.
Umarım iki klup arasındaki iyi ikilişliler Visca'nın bize gelmesi ile sonuçlanır  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı tuncaboylu

Buyursun gelsinler bu takımlar başarılı olunca acayip mutlu oluyorum. Osmanlıspor,Başakşehir,Konya, Ts'nin yaptığıda unutulmaz.

Trabzonspor ne yapmıştı, hatırlayamadım?  :alala:

Şu Başakşehir i cidden cok seviyorum.
Sagolsunlar zor zamanlarımızda bizi stadsız bırakmadılar.
Umarım iki klup arasındaki iyi ikilişliler Visca'nın bize gelmesi ile sonuçlanır  :sevinc :sevinc :sevinc
:super: :super:

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs'nin yapmadığını,nerede istiyorsanız oynayalım demişti bunu derken çıkıştalardı olympiyatı düşününce çok işlerine gelirdi ama yapmadılar.

Çevrimdışı cursedofdragon

bende hatırlayamadım :D

Beşiktaş’ta bu sezon küllerinden doğan Dusko Tosic, Benfica ile 3-3 berabere kaldıkları mücadeleyi Sırp basınına anlattı.

Taraftarların kendilerine önemli bir motivasyon sağladığını kaydeden Tosic, “Çılgınca bir maçtı, statta deprem oluyordu. Hafızalardan silinmeyecek, unutulmayacak bir maç oldu. Benfica yarıya 3-0 öne girdi ama, ikinci yarıda arkadaşlarım harika bir dönüş gerçekleştirdi. En büyük övgü, devre arasında bizi ıslıklamaktan öte, bize güç veren ve dönüşün gerçekleştirilebileceğini gösteren taraftarlarımıza. Bize inandılar, güç verdiler, inancı verdiler. Sırbistan genç takımındayken de, İsveç’e karşı deplasmanda 3-0 kaybetmiş ve evimizde 5-0 kazanmıştık” dedi.

“Şampiyonlar Ligi’ni kazanmışız gibi”

Gruptan çıkarak tarihe geçmek istediklerini söyleyen tecrübeli oyuncu, “İnsanlar Şampiyonlar Ligi’ni kazanmışız gibi sevindi. Bunu kelimelerle anlatamazsınız. Tarih yazmaya yakınız. Eğer son maçta Dinamo Kiev’i yenersek, Beşiktaş’ın daha önce hiç başarmadığı bir şeyi başaracağız. Her şey bize bağlı. UEFA Avrupa Ligi’ni garantiledik, ancak en üst seviyede kalmak istiyoruz ve Kiev’den kazanan olarak dönmek için çaba göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

“En büyük hedefimiz ligde kumar oynamayacağız”

Zorlu fikstür için konuşan ve ligin öncelikleri olduğunu kaydeden defans oyuncusu, “Önümüzde Başakşehir, Fenerbahçe ve Dinamo Kiev maçları var, ancak bu tempoya ve baskıya alıştık. Tekrar şampiyon olmak en büyük hedefimiz ve bu konuda bir kumar oynamayacağız, elimizden gelen her şeyi yapıp, gelecek sene de Şampiyonlar Ligi’nde olacağız” diye konuştu.

Karşılaşmanın 2. yarısında sakatlığı nedeniyle kenara gelmek zorunda kalan Tosic, “Baldırımda bir ağrı hissettim ve risk etmek istemedim. Şu anda her şey iyi. Doktorların vereceği son kararı bekliyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporx.com dış haberler

Maçı Konya da oynamayi kabul etmişlerdi

@tuncaboylu @cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Maçı Konya da oynamayi kabul etmişlerdi

@tuncaboylu @cursedofdragon

Hatırladım, ama unutulmayacak bir iyilik değildi bence.  :)

Ufak bir teşekkürü hakeder yine de.

Yalnız hatırlayamadığım bir şey var, biz neden Trabzonspor'dan izin istemiştik Konya'da oynayabilmek için?

Yani Konya'da belki 20 tane takımla oynadık, hepsinden izin istedik mi?

Eğer istediysek ve hepsi kabul ettiyse, Trabzon'a olan borcumuz biraz daha azaldı.  :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Yalnız hatırlayamadığım bir şey var, biz neden Trabzonspor'dan izin istemiştik Konya'da oynayabilmek için?

Eğer istediysek ve hepsi kabul ettiyse, Trabzon'a olan borcumuz biraz daha azaldı.  :)
Konya da sadece Trabzonsporla maç yaptık.:)

Konya da Sadece 1 mac oynadik :)

Osmanli stadi ile karistirdin galiba :D

Evet Rakiplerimizden Onay almamiz gerekiyordu o dönem , Osmanli veya Basaksehirde oynayabilmek icin :tabe:

Eger rakiplerimiz kabul etmezse Olimpiyatta oynuyorduk..

Konya da sadece Trabzonsporla maç yaptık.:)
Osmanli stadi ile karıştirdi galiba :lol:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Geçenlerdede bilgisini vermiştim umarım doğrudur ve bu isimdir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Konya ' da TS maçından başka maç hatırlayamadım ben.

Çevrimdışı tuncaboylu

Konya ' da TS maçından başka maç hatırlayamadım ben.

Konya da Sadece 1 mac oynadik :)

Osmanli stadi ile karistirdin galiba :D

Evet Rakiplerimizden Onay almamiz gerekiyordu o dönem , Osmanli veya Basaksehirde oynayabilmek icin :tabe:

Eger rakiplerimiz kabul etmezse Olimpiyatta oynuyorduk..

Neden öyle diyorsunuz, Konya'yla da maç yaptık Konya'da.  :D

Evet karıştırmışım.  :iblush:

Hepsinden onay aldığımız konusu gerçekse, sarışınlar hariç herkese bir teşekkür borçluyuz.  :)

Geçenlerdede bilgisini vermiştim umarım doğrudur ve bu isimdir.

yapmayın bakın böyle şeyler kalp var bizde :D

Şu kötü espiriyi ilk ben yapayım o zaman porto brahi mi bize ? bakalım :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şu kötü espiriyi ilk ben yapayım o zaman porto brahi mi bize ? bakalım :D

Bırakır bırakır sonuçta forma şansı bulamıyorsa ve hoca düşünmüyorsa bundan iyi imkan olmaz..

Çok fena iş yapar burda ..

Çevrimdışı Necmi

Gençlerbirliğinide unutmamak lazım  hem inönü son maçta yaptıkları jest hemde
açık davet geldi stadlarında oynamamız için

Çevrimiçi Rasim

Arkadaslar su koskoca Gazetelerin yaptiga haberlerden gina geldi yahu daha Sampiyonlar liginden ne kadar Para gelecek Besiktasa onu bile dogru dürüst yazamiyorlar Uefa nin sitesine girip dogru bilgi almak bukarmi zor  :akuma: ben yazayim burda dursun:

-Gruplara katilim Parasi: 12.7 milyon Euro
-Galibiyet Primi            :   1.5 milyon Euro
-Beraberlik Primi          :   0.5 milyon Euro
-son 16 tiya                 :   6.0 milyon Euro
-ceyrek final                :   6.5 milyon Euro
-Yari final                    :   7.0 milyon Euro
-Final (kaybeden)        :  10.5 milyon Euro
-Final (kazanan)          :  15.5 milyon Euro
ayrica Türkiyenin Temsilcisi TV (Marketpool) Yayin hakkindan 17 - 18 milyon Eoro alacak iki takimli katilsak paylasim %65 Sampiyona %35 Lig ikincisene göre yapiliyor.

Besiktasin alcagi Parayi hesaplarsak suana kadar:
12.7
2
1.5
17
Toplam: 33.2 milyon Euro Hakketmis durumda
bir Kiev galibiyeti arti Gruptan cikma bedeli arti 7.5 daha yazar. :biggrinking:
Beşiktaş!

Gençlerbirliğinide unutmamak lazım  hem inönü son maçta yaptıkları jest hemde
açık davet geldi stadlarında oynamamız için
+Elazigspor :tabe:

Bırakır bırakır sonuçta forma şansı bulamıyorsa ve hoca düşünmüyorsa bundan iyi imkan olmaz..

Çok fena iş yapar burda ..

bırakırsa müthiş olur aynen acayip iş yapar :)

satın alma opsiyonlu kiralarız yarım sezon yada 1 senelik :)

Seneye Töre'de döner :)

Quaresma,Brahimi,Töre,Aras

Bak şu kanatların güzelliğine :D

Çevrimdışı Necmi

konyada bir ts ile oynadık ve taraftarlarının büyük tepkisine ramen kabul etmişlerdi.
gs nin falan kabul etmediği dönemde kabul etmeleri anlamlıydı. amaç oynamak değil esas güzel
olan verdikleri destekdi. Adamlar bizden 3 tane yiyip çöküşe geçtiler.

Etiketler: