Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Yeri ve zamanı değil ama Bu Sosa haberleri nedir ya ? İnşallah gitmez su renklilere.
Gomez kadar sevdiğim şampiyonluk payı cok olduğu ıcın bende üzülürüm valla giderse.
Baskan geri almaz mı acaba ?

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeri ve zamanı değil ama Bu Sosa haberleri nedir ya ? İnşallah gitmez su renklilere.
Gomez kadar sevdiğim şampiyonluk payı cok olduğu ıcın bende üzülürüm valla giderse.
Sırf algı için bile zorlar fener
Kiralama deniyor
Sosa gözümde 3 kuruş olan değerini de kaybeder darbe vs deyip kaçtıktan sonra

Çevrimdışı Orhan

Abi gercek gibi. Kadikoyde bir otelde kaldigi soyleniyor.Fenerli hesaplardan sonra Besiktasli hesaplarda da bu durum soylenmeye basladi

Çevrimdışı yigitcan1903

Abi gercek gibi. Kadikoyde bir otelde kaldigi soyleniyor.Fenerli hesaplardan sonra Besiktasli hesaplarda da bu durum soylenmeye basladi
Otel odasının önüne bi çatapat atsınlar gider o

Çevrimdışı mylife1903

Etek giysin :bandit:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Sırf algı için bile zorlar fener
Kiralama deniyor
Sosa gözümde 3 kuruş olan değerini de kaybeder darbe vs deyip kaçtıktan sonra

Aynen hacı ya giderken kıyameti kopardı yok burda yaşanmaz - darbe terör diyerek. 
Kaçar gibi gitti ülkeden . inş. gitmez zaten tehdit olmaya başladılar

Çevrimdışı tangaz

sosa = küçük maçların büyük oyuncusu sert basan her rakip bunu öper...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Aynen hacı ya giderken kıyameti kopardı yok burda yaşanmaz - darbe terör diyerek. 
Kaçar gibi gitti ülkeden . inş. gitmez zaten tehdit olmaya başladılar
Hadi gitti diyelim vodafone arenaya nasil gelecek?
Figodan beter olur.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hiç evirip çevirmeden söyleyeyim yalnız
İyi transfer olur doğru kullanılırsa sosa
Ama fenerde bizdeki eli belinde sahada yürüyen adam dönemlerini de yaşayabilir

Çevrimdışı ekrembaser

Harika fikir en basit ve zahmetsiz çözüm

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Catapata gerek yok sosa gibiler icin ozel urun var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

olcayın çalışmayı sevmediği bilgisi kesin mi? bana pek doğru gibi gelmedi de.
Veli'nin açıklamaları var, biz salonda fitness çalışıyorken kendisi tavla oynuyor diye  :D Ayrıca fizikten belli olmuyor mu? Olcay'ın fiziğine futbolcu fiziği diyebilir
misin?
İdmanda herkes çalışır onun haricinde ekstra çalışmayı kastediyorum..
[ Son Düzenleme: 23 Kasım 2016, 11:27:17 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

sosa = küçük maçların büyük oyuncusu sert basan her rakip bunu öper...

Son bir kaç yıldır gördük ki; bizden ayrılanlar, bizdeki performansları gösteremiyorlar.

O yüzden zerre kadar umursamıyorum ben de.

Değil Sosa'yı, yanında Gomez ile Töre'yi alsalar bile umurumda olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Veli'nin açıklamaları var, biz salonda fitness çalışıyorken kendisi tavla oynuyor diye  :D Ayrıca fizikten belli olmuyor mu? Olcay'ın fiziğine futbolcu fiziği diyebilir
misin?
İdmanda herkes çalışır onun haricinde ekstra çalışmayı kastediyorum..

son dönemi es geçiyorum ama bu adam veli ile sürekli koşu mesafesinde falan ilk 2 de yer alırdı takımda düzenli öğle uykusuna yatan akşam erken yatan kendine çok dikkat eden sakatlık nedir bilmeyen birinin idmanı sevmemesi pek mantıklı veri değil. veli bence orada şaka yapmıştır.

daha evvelde dillendirdim muhafazakar türk genci sendromdur bunun sıkıntısı  :evillol:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Son bir kaç yıldır gördük ki; bizden ayrılanlar, bizdeki performansları gösteremiyorlar.

O yüzden zerre kadar umursamıyorum ben de.

Değil Sosa'yı, yanında Gomez ile Töre'yi alsalar bile umurumda olmaz.

+1
giden gitmiştir. gittiği gün bitmiştir  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Adam var adam
Usenmedim sikrin$at eyledim

Çevrimdışı cursedofdragon

Adam var adam
Usenmedim sikrin$at eyledim

Tosic + Demba ba :D

Adam var adam gibi :)

Çevrimdışı Berat

Okulda formalı çok öğrenci var bugün, sonunda iyi bir ortam var.

Çevrimdışı Gokhan-

Terör var diye totosundan bahane uydurup kaçan adam geri gelebilir.

"Baktım ortalık süt liman oldu, ben de bu ülke de futbol oynamayı çok seviyordum geri geldim" diye pişkin bir açıklamada yapabilir.

Haaaaa gelirse en ufak bir çekincem yok kendisinden, bir de bizim şampiyonluğumuzu dışardan izlesin bakalım nasıl görünüyor oradan onu da anlatır.

Feyyaz'dan Tümer'den sonra anladım bir çok futbolcunun takımına gönülden bağlı olmadığını ve o kadar anlam yüklemiyorum artık bir çoğuna.

Bir de bu Sosa Güney Amerika'lı, her şey beklenir bu hanım köylü'den..

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz bu sessiz tezahurati biz yapmistik diye hatirliyorum usun zaman once. Galiba karsiyaka maciydi. Hatta o sessizlikte gol de atmistik kimse bagirmamis bayrak atki sallamisti. Yanlis mi hatiiyorum, balik yagina mi baslasam?

Çevrimdışı Gokhan-

Tosic + Demba ba :D

Adam var adam gibi :)

Tosic'in canını yerim ben.

Futbolculuğu kötü bile olsa ki (herkes gayet beğeniyor kendisini ben de dahil)

Sırf şu şekil mevzularda bile takımının saha da ezilmemesi için böyle gözü kara adamlar lazım takıma mümkünse ilk 11'e..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

@tangaz bu sessiz tezahurati biz yapmistik diye hatirliyorum usun zaman once. Galiba karsiyaka maciydi. Hatta o sessizlikte gol de atmistik kimse bagirmamis bayrak atki sallamisti. Yanlis mi hatiiyorum, balik yagina mi baslasam?

abi içimde bi sıkıntı var hiç bişey hatırlamıyorum. birde çok reklam döndü hafızam konusunda artık bu konuda inzivaya çekilmeye karar verdim. düşmanlarım kol geziyor bir süre unutturmalıyım kendimi senin ekip bana yeni bi paşport hazırlayabilir mi  :bandit:

Etiketler: