Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1903 tribünü satıştan çıkarılmış, maç sonunda kapalı gişe hiç bilet kalmamış
Şimdi ne sayacaksın
ligtv şu ara twitterdeki büyük Beşiktaş hesapalarına saldırıyor.560 binlik bir hesabı kapattırdı başka bir kaç büyük hesabı daha kapattırdı.Bu Beşiktaş düşmanlarının linklerini burda neden paylaşıp hit sağlamayaçabalıyorsunuz biraz gündemi takip edin.Biz Beşiktaşlılar birbirimize destek vermeyeceksek kim verecek.
Sadece Beşiktaş hesaplarına saldırı yok onuda belirteyim de, diğer takımların büyük hesapları da askıya alınmış..
Alınıp geri kaldırıldı Beşiktaş hesapları dışındakiler
Bunu bilmiyordum..
bugün çok iş var,denetimden denetime koşacağım
Biz sadece bize yükleniyorsunuz deyince göz boyamak için yaptılar. Twitter da çok güçlüyüz bunun farkında herkes.
Eskisinden daha güçlü oluruz onlar böyle uğraştıkça farkında değiller
Haklısın ama bu sefer az destek olundu bu arkadaşlara 500 binlik hesabı şimdi 5000 kişi takip ediyo
Barça scoutları yarınki maça yer almışlar.Tolgayı ve özellikle Ozi yi izlemek için.
Olcay dönsün ilk 11 e artık yaDevre arasında da Gt7 gelirse değme keyfimize.
Guedes'i izlemek için almıştır onlar, tam onların aradığı tipte bir oyuncu.
İmkan vermiyorum ama böyle birşey olursa var ya.https://twitter.com/BesiktasEAGLES/status/801143884076068864?ref_src=twsrc%5Etfw
Beşiktaş maçlarını takip ediyor musunuz?
Olcay'dan kastı sanırım " Eski-Formda olan iyi oynayan Olcay"
dün yazmıştım rafa silva için geldiklerini
Onun bugün Oynayıp oynamayacağı bile şüpheli. Isınırken mi izleyecekler?
Veli gibi onuda unutun bence, zaten çalışmayı sevmeyen birisi ben eskisi gibi olacağını sanmıyorum, Sosa, Gomez, Oğuzhan üçgeninde beni koysan ben de faydalı olabilirdim o yetenek düzeyiyle şu an o faydayı tekrar sağlaması imkansız gibi bir şey..