Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9119360 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

artık kalede fabri var :evillol:

Sezon başı bende fabriye gömenlerde ön siralardaydim. Fabri la fabri işte ne bekliyoruz diyordum. Aslında yine de bu takımın olması gereken 1 numarasi degil ama mazi o kadar kötü ki fabri son bilmem kaç yildir gelen en iyisi oldu. (Azıcık gömeyim yinede :D )
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Fejsa'nın oynaması oyun pratikleri açısında önemli olacaktır. Benfica, üçüncü bölge ve ikinci bölgenin son metrelerinde kaptıkları toplar ile ön bölgede çabuk çoğalan ve mobilizasyonu güçlü bir takım. Bekleri ve kenar oyuncularını kanallara Mitro ve Guedes'in sırtı dönük oyunları ile iyi bir şekilde sızdırıyorlar. Geriden oyun kurarken yapılan pas hataları minimize etmemiz gerek. Kanat organizasyonları ve koridor oyunları sonrası çizgiden kutuya ve yay civarına çıkardığı şut asistleri yine hücum pratiklerinde önemli yer tutuyor. Oyun merkezini öne çıkarıp, orta sahayı ele almak ve Benfica'nın ön bölge oyuncuların geriye itmek gerek. Hücumda genişlemelerine izin vermeden savunmak lazım.

Sence Ortasahada doğru 3 lü kim ..

Ben Atiba - G.İnler - Oğuzhan oynaması daha iyi olacagını düşünyorum.. Tolgay sol iç gibi oynarsa olur .. yoksa Cenk tosun Aboubakar falan kanatta sorun yaşıyoruz.

Çevrimdışı Bishamon

Fejsa'nın oynaması oyun pratikleri açısından önemli olacaktır. Benfica, üçüncü bölge ve ikinci bölgenin son metrelerinde kaptıkları toplar ile ön bölgede çabuk çoğalan ve mobilizasyonu güçlü bir takım. Bekleri ve kenar oyuncularını, kanallara Mitro ve Guedes'in sırtı dönük oyunları ile iyi bir şekilde sızdırıyorlar. Geriden oyun kurarken yapılan pas hatalarını minimize etmemiz gerek. Kanat organizasyonları ve koridor oyunları sonrası çizgiden kutuya ve yay civarına çıkardıkları şut asistleri yine hücum pratiklerinde önemli yer tutuyor. Oyun merkezini öne çıkarıp, orta sahayı ele almak, Benfica'nın ön bölge oyuncularını geriye itmek ve hücumda genişlemelerine izin vermeden savunmak lazım.

Fejsa oynamayabilir sakatlıktan yeni çıktı.Sol bekte ise Grimaldo yok Eliseu oynayacak.

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada hem benfica hemde b.sehir maclarinda mumkunse tolgay sonradan girsin. Ozellikle benfica macinda oynarsa kritik yerlerde yapacagi top kayiplari pahaliya patlar.
Geçen sene tolgaya ettigimiz küfürleri bu sene tolgaya etmeyelim...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Adana maçının ilk yarısındaki hücum pratiğini öne çıkardığım için aynı orta saha kurgusunu ve rolleri; Gökhan - Quaresma, Beck - Adriano kanatlarını görmek şaşırtmaz. @ONUR KOLCU Benfica maçının hazırlığını ve planı bilmek gerek.   

Çevrimdışı Gokhan-

Başakşehir ve ardından Fb'yi de geçersek psikolojik üstünlüğü tamamen kazanırız.

Sonra kralı gelse ardımızdan sadece tozumuzu yutar.

Ama önce şu Benfica'yı özellikle de Salvio dızzosunu tokatlamak lazım.  :bandit:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adana maçının ilk yarısındaki hücum pratiğini öne çıkardığım için aynı orta saha kurgusunu ve rolleri; Gökhan - Quaresma, Beck - Adriano kanatlarını görmek şaşırtmaz. @ONUR KOLCU Benfica maçının hazırlığını ve planı bilmek gerek.   

Eğer Benfica maçının taktiği tutarsa bu zorlu virajda oynayacağımız başakşehir fb ve kiev maçlarında hoca o sistemle devam eder fenada olmaz.

Çevrimdışı Necmi

Bi gün Olimpiyat stadımı Başakşehir mi hatırlayamadım saat geç olmuştu baya araç falanda bulamıştım Sağolsun Allah razı olsun @MURAT abim bi kez daha teşekkür edeyim burdan beni mecidiyeköy e kadar bırakmıştı yoksa Ayı lar ve kurtlar ile mücadele etmek zorunda kalacaktım dağın başında.. .
biz geride kimseyi bırakmazdık vites topuzuna bile adam oturttuğumu bilirim :evillol:
bagaja bile adam alırdık  :D
zaten o yükle arabanın altını vura vura o toprak yolu ben tesviye ettim :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

biz geride kimseyi bırakmazdık vites topuzuna bile adam oturttuğumu bilirim :evillol:
bagaja bile adam alırdık  :D
zaten o yükle arabanın altını vura vura o toprak yolu ben tesviye ettim :bandit:

:D :D :D :D

Çevrimdışı Necmi

Başakşehir ve ardından Fb'yi de geçersek psikolojik üstünlüğü tamamen kazanırız.

Sonra kralı gelse ardımızdan sadece tozumuzu yutar.

Ama önce şu Benfica'yı özellikle de Salvio dızzosunu tokatlamak lazım.  :bandit:
olurmu arada 8 puan fark olduğu sürece psikolojik üstünlük fenerdedir :bandit:

Çevrimdışı atalay

Fejsa oynamayabilir sakatlıktan yeni çıktı.Sol bekte ise Grimaldo yok Eliseu oynayacak.

Biliyorum. Jardel ve Fejsa'nın oynamalarına engel bir durum yokmuş. Grimaldo ise bir aydır sakat ve son üç maçtır zaten Eliseu oynuyor.

Çevrimdışı Gokhan-

O garibim Vitor'a hala üzülürüm abi şampiyonluğu geçtim dünya gözüyle bi psikolojik üstünlük göremeden kestiler biletini :(
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Derbiyi izlerken hafif uyumuşum macın lezzetsizliğinden sonra bi ara uyandım spiker fenerbahçe nin zirveye ortak oldugunu falan zırvalıyordu , biz o durumda olsak havlu atmış muamelesi görürdük.

Çevrimdışı Necmi

Sezon başı bende fabriye gömenlerde ön siralardaydim. Fabri la fabri işte ne bekliyoruz diyordum. Aslında yine de bu takımın olması gereken 1 numarasi degil ama mazi o kadar kötü ki fabri son bilmem kaç yildir gelen en iyisi oldu. (Azıcık gömeyim yinede :D )
aslında düşüncen yanlış fabri gerçekten iyi bir kaleci  kalede olmasaydı hem şlde hemde ligde
namağlup falan olamazdık fabrinin en büyük özelliği aslında önlediği pozisyonları pozisyon olarak bile görmüyoruz ama onlar
tolga olsa kalede gol olurdu napoli maçlarını düşünemiyorum elek olurduk.
Her kaleci gol yer her kaleci çok basit kötü gollerde yer fabride yiyecek ama şu bir gerçek var fabri
kaleye geçtiğinden beri hangi Beşiktaşlının yüreği hopluyor. Önemli olan gol yemesi değil verdiği pozitif etki
orda duruyor ve ben iyi kaleciyim diyor. Ben söyledim zaten bizim kadroya sessiz sedasız gelen her oyuncudan yüksek verim aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fabri maç kurtaran kalecidir, hatalı gol yemesi çok problem değil 4 5 maç aldırırsa ; 1 2 maçta kaybettirebilir

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Bu arada hem benfica hemde b.sehir maclarinda mumkunse tolgay sonradan girsin. Ozellikle benfica macinda oynarsa kritik yerlerde yapacagi top kayiplari pahaliya patlar.
Geçen sene tolgaya ettigimiz küfürleri bu sene tolgaya etmeyelim...
Tolgay direnci olan ve büyük maçları iyi oynayan bir oyuncu bakma hatalarını görüyoruz
hep ama oyuna büyük katkısı var. Küçük maçlarda biraz lakaytlık kabul edilebilir. Zaten hoca gerekeni yapar.
zaten ilk hatasında kementi attı. Bu ona uyarıydı. Bırakalım disiplini hoca versin. Hocanın beraberliğe bile
tahammülü yok o nedenle kimsenin gözünün yaşına bakmıyor.

Çevrimdışı Necmi

Fabri maç kurtaran kalecidir, hatalı gol yemesi çok problem değil 4 5 maç aldırırsa ; 1 2 maçta kaybettirebilir

kesin hatalı diyebileceğim bir gol yemedi daha
yenecek olanı yiyor. Ama çok gol olacak pozisyonu tehlike olmadan önlediğine
şahit oldum stoperler rahat etti en önemlisi o iki stoperin arasına üçüncü stoper olarak giriyor an geliyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesin hatalı diyebileceğim bir gol yemedi daha
yenecek olanı yiyor. Ama çok gol olacak pozisyonu tehlike olmadan önlediğine
şahit oldum stoperler rahat etti en önemlisi o iki stoperin arasına üçüncü stoper olarak giriyor an geliyor.
Gençlerbirliği maçında golde major hata yaptı, genele bakarsak Necmi abi şimdiye kadarki performansı gayet iyi.

Çevrimdışı Necmi

O garibim Vitor'a hala üzülürüm abi şampiyonluğu geçtim dünya gözüyle bi psikolojik üstünlük göremeden kestiler biletini :(
adam sene boyu psikolojik üstünlük diye diye kupayı kaldırmamızı seyretti ya :evillol:
ama sezon sonunda hakkımızı verdi

Çevrimdışı Necmi

Gençlerbirliği maçında golde major hata yaptı, genele bakarsak Necmi abi şimdiye kadarki performansı gayet iyi.

evet onu unutmuştum doğru hata ondaydı. orda sanırım rudolfhoya güvenemedi.
onunla oynamamasının verdiği sıkıntıydı.

Çevrimdışı atalay

Benfica rakibi basit hataya zorlayan bir ekip. Fakat özellikle Feirense, Belenenses, Ferreira ve Maritimo maçlarında rakip takım oyuncularının bireysel ve zincirleme hataları absürtlük seviyesinde. Hücum zenginliklerini/becerilerini çok kolaylaştırıyorlar. Yine de iki ay öncesine göre önemli mesafe alan bir takıma karşı oynayacağız. 
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2016, 00:29:25 atalay ]

Çevrimdışı Necmi

Benfica rakibi basit hataya zorlayan bir ekip. Fakat özellikle Feirense, Belenenses, Ferreira ve Maritimo maçlarında rakip takım oyuncularının bireysel ve zincirleme hataları absürtlük seviyesinde. Hücum zenginliklerini/becerilerini çok kolaylaştırıyorlar. 

ama sonuçta Napoliden daha zor bir ekip değil. Ben napoli hücum hattı kadar tehlikeli başka takım görmedim
bizimle oynayan Yüksek konsantrasyonla 90 dakikayı çıkartırsak bu maç bizim olur. Eminim onlar bizden daha fazla tedirgindir.
bir sonraki maçları napoliyle bu maça riske gireceklerdir ve bizim bunu kullanmamız gerekir. İlk maçda aslında ilk maçın verdiği
heyecanla birde çok uyumsuz bir takımla oynadık. Yoksa o maçıda almak işden bile değildi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Bu grupta 'güçlü oyunları' ile öne çıkan ilk takım Napoli, ardından da Benfica geliyor. Fakat bu doğru bi' plan ve kurgu ile onları alt edemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Bu tarz maçlarda anları da iyi oynamak şart. İlaveten bu iki ekip hücum geçişleri konusunda Avrupa'nın elit takımları. @Necmi Beşiktaş tarihinin en kritik maçlarından biri. Umarım her şey gönlümüzce olur.

Çevrimdışı tangaz

bakıyorum da keyifler gıcır beyler   :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: