Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9121122 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Rhodolfo 2 hafta yokmuş tosiç de şüpheliymiş

Çevrimdışı tangaz

Adam var adam gibi :busted_cop:

@Orhan @mylife1903

yalnız hep saRbiye kafa koluna odaklanmıştık finalde bi el ense de sneijdere şaapmış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan tam zamaniydi heee en kritik dönemde yine sakatlandi :s20: :s20:

Bir süredir sağ diz kapağında ağrılar bulunan ve düzenli olarak idmana katılamayan Brezilya’lı stoperin iki hafta tedavi görmesine karar verildi. Rhodolfo Şampiyonlar Ligi’nde Benfica, Spor Toto Süper Lig’de ise Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyecek.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Beyler inzivaya çekildim hobi olarak yerel bir gazete de köşe yazarlığına başladım evlendim çok hayırlı işlere giriştim kaynağımı da değiştirdim artık duyumlarımı çekirdek çitleterek kendi kendime söylüyorum foruma da girmedim kaç aydır
inşallah keyifler yerindedir Lider takımın lider taraftarında  :super:

tebrik ederim Allah bir yastıkta kocatsın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

yalnız hep saRbiye kafa koluna odaklanmıştık finalde bi el ense de sneijdere şaapmış  :bandit:
Once Emre - Sonra Sabri en sonda da Snaijderi Sevkatli kollarinin arasina alıyor Tosic reis :icool:

Çevrimdışı tangaz

Ulan tam zamaniydi heee en kritik dönemde yine sakatlandi :s20: :s20:

Bir süredir sağ diz kapağında ağrılar bulunan ve düzenli olarak idmana katılamayan Brezilya’lı stoperin iki hafta tedavi görmesine karar verildi. Rhodolfo Şampiyonlar Ligi’nde Benfica, Spor Toto Süper Lig’de ise Başakşehir ve Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyecek.

o sakatlıktan sonra bekliyordum böyle şeyler o cüssedeki adamların işi daha zor bu tür sakatlıklarda.

Çevrimdışı sozkul

Hep asiri milliyetcilikten abi, unal orda aglari delerek ingiliz emparyalizmini bitirmek istedi.

Türk insanının ruhunu dibine kadar okumuş @mylife1903   :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Once Emre - Sonra Sabri en sonda da Snaijderi Sevkatli kollarinin arasina alıyor Tosic reis :icool:

seneye mutlaka sözleşme uzatmamız gereken tam bir görev adamı. bu performansı almak için yeni bi oyuncu almaya kalksak 3-4den aşağı bonservis bayılmayız. ama şu rodolfo konusu sıkıntı raketçi şart oldu.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu da mı gol değil haa bu da mı?
kaleci @Necmi meşin yuvarlağı bir kere daha ağlarından çıkarıyor  :bandit:

@mylife1903 dostum forumun istatistikçisi @tuncaboylu ya sor bakalım kaç olmuş attığımız goller  :bandit:

Necmi Abi gol yiyip topu ağlardan alırken gülen Ike Shorunmu gibi oldu iyice :)

Çevrimdışı tangaz

Türk insanının ruhunu dibine kadar okumuş @mylife1903   :evillol:

@sozkul abi aynı şeyi farklı cümlelerle düşünmüşüz   :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Necmi Abi gol yiyip topu ağlardan alırken gülen Ike Shorunmu gibi oldu iyice :)

:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

Ünal yeni konusu olmuş forumun. Trabzonlu eski futbolcu :D. Şu foruma bir isim düşmeye görsün hemen kavgası başlıyor =).

Çevrimdışı tangaz

Ünal yeni konusu olmuş forumun. Trabzonlu eski futbolcu :D. Şu foruma bir isim düşmeye görsün hemen kavgası başlıyor =).

ne kavgası canım ona fikir ayrılığı diyelim :D yoksa ben dengim olmayanlara fıske dahi vurmam  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne kavgası canım ona fikir ayrılığı diyelim :D yoksa ben dengim olmayanlara fıske dahi vurmam  :bandit:

Abi 5 gün önce Ünal Karaman nasıl bi topçu diye büyüklerimden fikir alayım dedim 5 gündür kapanmadı gitti :)

Ben anladım müthiş yetenekli , güçlü , topa iyi vuran , 6 - 8 numaraları layıkıyla oynayan yakışıklı bi abimizmiş.

Çevrimdışı tangaz

bu (Hakaret Yasak)₂ fıkra gibi walla. kulübü koca çınarı batırdı şimdi kalkmış 500 milyon dolar büyük para kulüp başkanları doğru planlamalı doğru kullanmalı bu parayı demiş bugün ihale sonrasında. :akuma:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu (Hakaret Yasak) fıkra gibi walla. kulübü koca çınarı batırdı şimdi kalkmış 500 milyon dolar büyük para kulüp başkanları doğru planlamalı doğru kullanmalı bu parayı demiş bugün ihale sonrasında. :akuma:

Bunun gibilere Beyni yok fikri var diyorlar abi.

Çevrimdışı tangaz

Abi 5 gün önce Ünal Karaman nasıl bi topçu diye büyüklerimden fikir alayım dedim 5 gündür kapanmadı gitti :)

Ben anladım müthiş yetenekli , güçlü , topa iyi vuran , 6 - 8 numaraları layıkıyla oynayan yakışıklı bi abimizmiş.

çok da çapkın cabbar ve cevval biriydi  :icool:

Çevrimdışı Necmi

Abi sen baya bi kil olmusun bu unala. Benim ismail koybasi olayina benziyor. Tabi unal bi ismael deel
yok be kıl falan değilim iyi topçuydu ama burda methedildiği kadar değil.
ortalama bir oyuncuydu. Ne fitbolcular vardı o zaman topa vurma diyorsan haminin eline kimse
su dökemez mesela

Çevrimdışı Necmi

@mylife1903 tencere kapak  or bozacı şıracı olmuş ya bunlar dostum  :bandit:

ben zaten @tuncaboylu nun artık rüyalarında da beni gördüğünü düşünüyorum fredi tngaz :fkr:

Necmi abi zaten kendisi ergenken fitbolu bırakanları yakında bizim 3-0lık barca kadrosuna yazacak bu gidişle cruyff bizim maçta oynadı derse şaşırma  :bandit:
:bandit:

Çevrimdışı tangaz

bu (Hakaret Yasak) fıkra gibi walla. kulübü koca çınarı batırdı şimdi kalkmış 500 milyon dolar büyük para kulüp başkanları doğru planlamalı doğru kullanmalı bu parayı demiş bugün ihale sonrasında. :akuma:

@Necmi abi tüp satan kişi yazdım forum hakaret yasak die çevirdi  ee ben de tüp satan kişiyim nolacak şimdi  :D

Çevrimdışı Orhan_

Öncelik almakta hızlısın abi sen =).

Çevrimdışı tangaz

Öncelik almakta hızlısın abi sen =).

estağfrullah Orhancım teveccühün  :iblush:

Çevrimdışı mylife1903

Hayırlı akşamlar forum ahalisi özlendiğimi hissettim  :D
Ahahaha troll cikdi meydana, halleri hareketleri birbirinden dermane

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahahaha troll cikdi meydana, halleri hareketleri birbirinden dermane
Bjk benficayı yenemez

Etiketler: