Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İddaa şampiyonluk oranlarını güncelledi..BJK: 1.60FB: 3.75 Başakşehir: 5.25 GS: 5.50
Avrupa'da liglerin yıllık yayın gelirleri:🇬🇧:2.4 milyar €🇪🇸:983 milyon €🇮🇹:943 milyon €🇫🇷:726 milyon €🇩🇪:628 milyon €🇹🇷:600 milyon $
Yalnız iki şut: var biri anlattığın pozisyon diğeri de benim dediğim pozisyon.benim pozisyon;http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/67317/unalin-makus-talihi-milli-bir-dramsenin pozisyon;bulamadım ama hatırlıyorum, ceza sahası içinde biri yardırmıştıedit: aha da buldum qanq https://www.youtube.com/watch?v=NGy4sHwyGOs&feature=youtu.be
@Necmi abi bunlar böyle, kendi kendilerine gol attıklarını sanıp seviniyorlar falan. Fenerbahçe'nin şampiyonluk sevinci gibi. @Bishamon'u da kendilerine benzettiler, "bu da mı gol değil" diye dolaşıp duruyor çocuk.
fabri (tolga) GG marcelo raketçi caner(beck) (rodolfo) (tosiç) (adriano) atiba oğuzhan (inler) (tolgay) yarmo talisca alan (töre) (q7) pelle (cenk)gelecek sene kadromuz nasıl olmuş beyler
çözemedim serdar azizmi eren mi
Hocaya formsuz demedim yanlış anlaşılmasın, Hocanında payı var bu adamların formsuzluğunda demek istedim, çalışmıyorlar, isteneni yapamıyorlar diyip işin içinden çıkamayız..
Raketçi, ihtiyaç olduğunda Atiba'nın yerinde İnler'den daha iyi oynar.
Yok ben cok net hatirliylrum kalede kaleci yok unal geliyor ceza alani icinde abaniyor o top direkten donuyor, direk sallaniyor. Ha 35mden vurdugunu kaleci celiyor sonra direk. Ulan kanallar karisti. Bulmak lazim o pozisyonu
BenficadaJonas - Horta - Grimaldo kadroya alınmamış
Arkadaslar Birsey soracagim bilen lutfen Cevaplasın Bir bayan Arkadaşım daha doğrusu müşterim , Koc Holding de çalışıyorMac gunleri Sponsor Biletleri icin KURA çekiliyormuş Çalışanlara , Benfica maci icin kuraya katılmışKendisinin Passoligi yok , kendisi ile konustum eger kurada bilet Cikarsa Biletini bana devredecek , Devredebiliyor mu bu bileti Daha once bir yerlerde Sponsor bileti devredilemiyor diye okumuştum sanki oyuzden soruyorum
passoligi olmayarak kurayı başta kaybetmiş @Yunus Emre Dökmeci bu arada devredebiliyorlar eğer yönetim tersi karar almadıysa
benim aklım hep şu siyah formalarda böyle birşey çıkartmak lazım seneye Siyah & kırmızı
ceza sahasından boş kaleye vuruyor top direkten dönüyor yanlışmı anladım sonrada ünal iyi topçu oluyor
Hep asiri milliyetcilikten abi, unal orda aglari delerek ingiliz emparyalizmini bitirmek istedi.
ahahahaha tam uydu benzetme acaba timsah yürüyüşüde yapıyorlarmıdır