Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9122960 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

hem yarmo hem visca diyorsunuz beyler ikiside sağ kanat bunların birini alın diğeri sol ayaklı olsun mümkünse  :bandit:

Visca'yı sola atarız bence orada daha iyi oynar Robben gibi taç çizgisinden gelecek sağa çekecek sonra güm diye koyacak topu kaleye  :D

Çevrimdışı Bishamon

Sebastian Giovinco ismi geçiyor devre arası için.

Eski juveli 29 yaşında forvet arkası oynuyor.

http://www.transfermarkt.com.tr/sebastian-giovinco/profil/spieler/52312

Dandik ligin küçük takım oyuncusu 

bu pigme sebastianı tr.de stoperler tekmeyle santraya yollarlar

:tabe: :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Visca'yı sola atarız bence orada daha iyi oynar Robben gibi taç çizgisinden gelecek sağa çekecek sonra güm diye koyacak topu kaleye  :D

keşke yapabilse ama ben viscanın öle içe katedecek kadar çalımcı olduğunu şey etmiyorum aslında visca geçen seneki takıma daha uygundu 2.bölgeden 3.bölgeye daha hızlı geçtiğimiz oyuna yanii
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

hem yarmo hem visca diyorsunuz beyler ikiside sağ kanat bunların birini alın diğeri sol ayaklı olsun mümkünse  :bandit:
Herkesin tersine ben viskayi sagbek olarak dusundugum icin abi bir sikinti yok.

Hem ekonomik hem hesapli da cozulur bu is, abuyu adrian lopezle takas eder gider gomezi getirirsin gomez olmadi da parasini verip balotelliyi getiridn o da cok olumlu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

giovincoyu beğenmeyenleri görüyorum :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcu mi o be, modaci falan olmasin.

Çevrimdışı tangaz

Hem ekonomik hem hesapli da cozulur bu is, abuyu adrian lopezle takas eder gider gomezi getirirsin gomez olmadi da parasini verip balotelliyi getiridn o da cok olumlu

abi 2 tane sağ bek oldu viscayıda oraya atarsan 3 eder o bakımdan olmaz die şey ettim birde dün GG hücum anlamında iyi işler yaptı savunma yönünü test edemedik zira rakip berbattı. abu lopez takası olumlu abi dediğin gibi gomezide getirdik mi tamam balotelli gördüğüm kadarıyla nice takımını sahiplenmiş bırakmaz orayı. şey mi yapsak acaba nice taraftarlarının arasına sızsak maçta balojanı ağır eleştirsek küfretsek go turkey balo die pankart açsak belki bırakır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yarmo gelsin de gerisine bakarız abi  :bandit: visca gelmese de olur. balojanda gelsin o da olumlu abi  :tabe:

Çevrimdışı Bishamon

Yenikapıda tekstilci açar o

Çevrimdışı tangaz

cudi foster kadar boyu war bu giovinconun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:kop: :kop: :kop: valla eskiden taş gibi topçuydu kanat/ forvet adam abi bayağıda gol atar  :)

Çevrimdışı raichu

yarmo gelsin de gerisine bakarız abi  :bandit: visca gelmese de olur. balojanda gelsin o da olumlu abi  :tabe:
yav yarmoyu hangi parayla alacaz  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

keşke yapabilse ama ben viscanın öle içe katedecek kadar çalımcı olduğunu şey etmiyorum aslında visca geçen seneki takıma daha uygundu 2.bölgeden 3.bölgeye daha hızlı geçtiğimiz oyuna yanii
Visca cok ice kat ediyor abi , Olcayin Yetenekli olan versiyonu o yuzden cok Gol atıyor zaten :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye kanka ffp bitecek Şampiyonlar ligine direkt gideceğiz 33 bin kombine satacağız ve Yarmo gelecek  :D :D

Çevrimdışı tangaz

almak da nereden çıktı yeni trendimiz kiralamaktı ne çabuk unuttunuz. hep al hep al artık o devirer geçti şimdi hep kirala hep kirala  :D

Çevrimdışı raichu

almak da nereden çıktı yeni trendimiz kiralamaktı ne çabuk unuttunuz. hep al hep al artık o devirer geçti şimdi hep kirala hep kirala  :D
bak onu unutmuşum  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi boyuna takılma lorenzo insigne'de 1.63 ama fişek gibi adam, bu giovinco çok gol atar bu ligde  :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karijmayı 15 M euroya çine yollarsak neden olmasın abi :iblush: 15'e satalım Karijmayı yarmo gelmese de olur abi

Çevrimdışı tangaz

Visca cok ice kat ediyor abi , Olcayin Yetenekli olan versiyonu o yuzden cok Gol atıyor zaten :tabe:

yanlış anladın bence, visca topu önüne katarak geriden gelerek içe kat ediyor robbenle alakası yokki ben robben gibi içe kat etsin sözüne yanıt vererek o açıklamayı yapmıştım robben stayl içe kat eden adama örnek töredir @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi boyuna takılma lorenzo insigne'de 1.63 ama fişek gibi adam, bu giovinco çok gol atar bu ligde  :ok:

bu pigmegiller küçük yaşlarda ehh işte iş görüyorlar fişşeklik yapıyorlar da sonra okumuyorlar juventus bedava bıraktı herifi bu nedenle insignede öyle olacak 4-5seneye. bu arada insigneyi ben taaa 2.ligden beri takip ederim keşfettiğim scouting meyvelerimden biridir  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

abi 2 tane sağ bek oldu viscayıda oraya atarsan 3 eder o bakımdan olmaz die şey ettim birde dün GG hücum anlamında iyi işler yaptı savunma yönünü test edemedik zira rakip berbattı. abu lopez takası olumlu abi dediğin gibi gomezide getirdik mi tamam balotelli gördüğüm kadarıyla nice takımını sahiplenmiş bırakmaz orayı. şey mi yapsak acaba nice taraftarlarının arasına sızsak maçta balojanı ağır eleştirsek küfretsek go turkey balo die pankart açsak belki bırakır.
Abi ben kendi parami harcar gibi harciyom besiktasin parasini. Becki solda kullancaz, gg yedek olacak, viska oynayacak sag bekte. Adriano ileride de oynayabilir macina gore beck oynar sol tarafta.
Abuyu lopezle takasliyoruz, hem ileride hem kanatta kullaniyoruz hem forvet arkasi.
Ama vurucu bir santrafor icin kesenin agzini acacaz.

Olmadi tekmili kiyafet nis macina gidecez abi,
Malzemeler 3m beyaz carsaf ve makas
Turkiyeden ucaga binerken kefeni giydik abye kalkismaya gidiyoruz diyerek yandas toplayacaz sonra hop balojanin macina akacaz

Sonra noumayi da alip balojani bi icmeye goturecez firansada kafayi iyice bulunca nuri alco gazozuyla hem genel genel fotolarini cekecez hem de atort kaada imzasini alacaz, ustunu doldururuz sonra.

Çevrimdışı tangaz

karijmayı 15 M euroya çine yollarsak neden olmasın abi :iblush: 15'e satalım Karijmayı yarmo gelmese de olur abi

karizma çine abu portoya
visca töre gömez adrian bize

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı mylife1903

karizma çine abu portoya
visca töre gömez adrian bize
Sonra hepsi izmaele

Etiketler: