Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9116108 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

babama sordum ünala giydirdi, karaktersiz ama iyi topçuydu; çok despot biriymiş.

Çevrimdışı tangaz

babama sordum ünala giydirdi, karaktersiz ama iyi topçuydu; çok despot biriymiş.

karakter falan değil spor konuşuyoruz mesela benim futbol yıldızım paul gasqoignedir ama ayyaş karakter yoksunu herifin tekidir ama futbolcununda kralıdır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Sigara yaktim.

Bunjn rovans macinda da hakem ampul gibi golumuzu saymamisti. 
Gör bunları @tangaz gör  :D

Çevrimdışı kyiv

Benim de aklımın almadığı tarih boyunca Beşiktaşa en büyük kazığı atan Galatasaray en nefret edilen takım değil taraftarlarımız arasında.Hatta bir takım taraftarlar Galatasarayı kardeş takım görüyor.Tövbe tövbe...

Çevrimdışı mylife1903

Transfer ettiğimizde sinir olmuştum. Bizde de doğru dürüst oynayamadı zaten.
Tesvikli igneli denizlispor macinda golu atan eroldu galiba cocuklugumu yedi herif. Ayrica o denizli takimindan adam almadik mi biz, yanlis mi hatirliyorum.

Çevrimdışı kyiv

Tesvikli igneli denizlispor macinda golu atan eroldu galiba cocuklugumu yedi herif. Ayrica o denizli takimindan adam almadik mi biz, yanlis mi hatirliyorum.

Erol açıklama yapmıştı Beşiktaşlıyım diye...Zaten bize kim zarar verirse Beşiktaşlı Cem Papila Beşiktaşlı, Fırat Aydınus Çarşının çocuğu vs.. sürer gider...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

karakter falan değil spor konuşuyoruz mesela benim futbol yıldızım paul gasqoignedir ama ayyaş karakter yoksunu herifin tekidir ama futbolcununda kralıdır...
İyiydi demiş abi işte seni destekliyor

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hangi yıl abi ben hatırlamıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Benim de aklımın almadığı tarih boyunca Beşiktaşa en büyük kazığı atan Galatasaray en nefret edilen takım değil taraftarlarımız arasında.Hatta bir takım taraftarlar Galatasarayı kardeş takım görüyor.Tövbe tövbe...
Gs o sene sampiyon olamasaydi tsnin de yukselisi baslardi gs sittin sene daha da sampiyon olamazdi. Fetocu camia, populer kulturun, neokapitalizmin amiral gemisi gs

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anladığım kadarı ile Ünal Karaman mükemmel bi oyuncuydu bunda hem fikir begenmeyenler siyasi görüşünden dolayı sevmiyor.. Burda futbolculugundan bahsediyoruz halbuki.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı OrhanAker

Elektrik gitti ulan :akuma: maça kadar gelse bari :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kısaca algı yapıyor demek istedin sanırım  :super:

ama bu sefer baltayı çok fena taşa vurdu ünalı seyretmiş kaç kişi varsa burda onun görüşünün aksini söylüyor. sonra süslü cümlelerle falan algı kasıyor ama ben yemem bu numaraları genç kardeşlerime de yanlış bilgiler verememesi için bedenimi siper ederim  :bandit: :bandit: :bandit:
Evet Algi olayı var @Necmi abi de kendi dogrusunu surekli empoze etmeye çalışır sana

Evet Ben Quaresmayi seviyorum ama 50 defa da eleştirdim burada ama bana gelip ben niye görmüyorum diyor mesela

Yahu yöneticisin Ac mesajlarimi bak Kac tane eleştiri mesajim var Q7 ye hemde az buz eleştiriler degil

Kendisinin Olcaya karsi 1 tane bak 1 tane diyorum Eleştiri mesajını bulamazsin ama :bandit:
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 17:49:40 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Gaskoyni cok severdim, deyvid platt vardi cok saglam ingiliz oyuncuydu ama ben en cok roy keane severdim. Futbolcu olsaydim besiktasin roy keanei olurdum.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Benfica maçı için 1 dakika sessiz tezahürat etkinliğine davet ediyor klüp. İşaret diliyle ırkçılığa hayır ve karakartal diyoruz ilk 1 dakika. Güzel bir etkinlik olur yapılabilrse. Zor bir şey de değil. Bence güzel düşünce. Ne dersiniz?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

öyle diyenlere bişey diyecem sonra beşiktaşlılara küfrediyor die forumdan atılacam.  :akuma:

hep söylerim bizim kardeşimiz falan yok biz bir evin bir oğluyuz...

Çevrimdışı kyiv

Bir de bu memleketten Şifo Mehmet geçti bilmem hatırlarmısınız?  :bandit:

Var mı Şifo gibisi futbolu bıraktıktan sonra?

Çevrimdışı mylife1903

Hangi yıl abi ben hatırlamıyorum
1987 gsnin 14 sene sonra sampiyon yapildigi sene

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

öyle diyenlere bişey diyecem sonra beşiktaşlılara küfrediyor die forumdan atılacam.  :akuma:

hep söylerim bizim kardeşimiz falan yok biz bir evin bir oğluyuz...
En büyük düşmanızın cinconcon abi ilk sıradalar

Çevrimdışı mylife1903

Bir de bu memleketten Şifo Mehmet geçti bilmem hatırlarmısınız?  :bandit:

Var mı Şifo gibisi futbolu bıraktıktan sonra?
Sifo bu kulube baskan olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1987 gsnin 14 sene sonra sampiyon yapildigi sene
Dünyada yokmuşum bilmemem normal

Çevrimdışı tangaz

Algi olayı var @Necmi abi de kendi dogrusunu surekli empoze etmeye çalışır sana

Evet Ben Quaresmayi seviyorum ama 50 defa da eleştirdim burada ama bana gelip ben niye görmüyorum diyor mesela

Yahu yöneticisin Ac mesajlarimi bak Kac tane eleştiri mesajim var Q7 ye hemde az buz eleştiriler degil

Kendisinin Olcaya karsi 1 tane bak 1 tane diyorum Eleştiri mesajını bulamazsin ama :bandit:

Necmi abinin eleştirdiği 2 oyuncu gördüm biri quaresma diğeri ömer şişmanoğlu başka hatırlamıyorum  :dontknow:

Çevrimdışı atalay

Kulübün 'sessiz tezahürat' fikrini ve tanıtımını beğendim. Fakat pratikte karşılık bulması zor. 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Etiketler: