Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Küçük Aliyi severdim o zamanlar. Bayağı bir sakardı ama temiz çocuktu.Futbolu bıraktıktan sonra ne teknik direktör ne  yorumcu vs. futbolla ilgili hiçbir yerde görmedim. Ali Ereni bile gördük ama Ali Günçarı göremedik.
Lafi agzimdan aldin. Sakar besiktas stoperinin atasidir. Ilk milyarlik topcudir bir milyar elli milyona almistik

Çevrimdışı mylife1903

ben kova yaşarın ingiltereye 8-0 yenildiğimiz maç sonrası trt sipikerinin nasıl hissediyorsun sorusu sonrası verdiği tepkiyi bekliyorum birazdan o olmadı sanlı oldu o da olumlu  :bandit:
Kafasina direk dusen Yasari mi diyosun abi

Çevrimdışı kyiv

Lafi agzimdan aldin. Sakar besiktas stoperinin atasidir. Ilk milyarlik topcudir bir milyar elli milyona almistik

Fenerbhçeye kafa golü atmıştı Türkiye kupasında hava toplarında iyiydi, yere inince tssss. Yanılmıyorsam Hamitin yerine yedek alınmıştı. Cavcavın ilk mahsüllerindendi...

Çevrimdışı tangaz

Küçük Aliyi severdim o zamanlar. Bayağı bir sakardı ama temiz çocuktu.Futbolu bıraktıktan sonra ne teknik direktör ne  yorumcu vs. futbolla ilgili hiçbir yerde görmedim. Ali Ereni bile gördük ama Ali Günçarı göremedik.

al yanak ali fener maçlarında kendi kalemize çok sıkıştırırdı birde o demin Onur Kolcunun paylaştığı 96 yılı valencia maçlarında dünya tarihinin en nadide kendi kalesine atılan golünü atmıştır topa vurmuştur kendi kalemize doğru top direkten dönmüştür direkten dönen topu tamamlayıp fişi çekmiştir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre objektif yahuu q7 hata yaptıgında dile getiriyor o sadece sürekli savundugu için ön plana çıkıyor ama Necmi abi ünalla ilgili ağır taraflı konu hakkında mantıklı tek kelime kullanmadı henüz...  :bandit:

ama sabırlıyız o günlerde gelecek  :bandit:
@Necmi abi Olcay konusunda da agir tarafli

Mesela burada Olcaya tek kelime eleştiri getiremezsin hemen 50 tane arguman sunar sana

Kosuyor - Defansa yardim ediyor - Topsuz oyunda cok iyi cok tabela yapıyor diyerek bin pisman olursun eleştirdigine :bandit:

Her oyuncumuza esit mesafedeyim hepsini korurum der ama isin asli oyle degildir

Yahu Ismaili bile ölümüne savunuyordu burada hatırlayın ama Soz konusu Quaresma olunca yanan Atese 2 odunda o atiyor her seferinde gelip :busted_cop:

Bugune kadar bir kere hakkini verdigini görmedim surekli el freni - Bencil der bir tane olumlu mesajini bulamazsin

Soruyorum size NECMI abinin burada QUARESMAyi koruma amaçli 1 tane mesajını gördünüz mu. 1 kere savunduğunu korudugunu gordunuzmu ??
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2016, 17:48:04 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

bir gol daha kaleci necmi meşin yuvarlağı bir kere daha ağlardan çıkarıyor ve santra noktasına doğru vuruyor (orhan ayhanın sesi ile hayal edin cümleyi)  :bandit:
Ercan Taneride denedim oda fena durmuyor ikisininde ayrı havası oluyor  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Kafasina direk dusen Yasari mi diyosun abi

takım arkadaşları ayı yaşar dermiş buna, hah işte o yaşar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ekrembaser

Ne unalmis yaaa. Ben biZe bir killigini hatirlamiyorum. Cektigi sut falan geldiyse @Necmi abiye uyuz oluyor olabilir.

Doğanların şahinlerin Malatya'ya gittiği şampiyonluğu kaybettiğimiz maçta kadroda

Çevrimdışı kyiv

Kalede Fevzi geri üçlü Rahim,Ali,Erman...Yeme de yanında yat.

Ben de dahil Marcelloya sakar diyoruz bir de değil mi????

Çevrimdışı mylife1903

al yanak ali fener maçlarında kendi kalemize çok sıkıştırırdı birde o demin Onur Kolcunun paylaştığı 96 yılı valencia maçlarında dünya tarihinin en nadide kendi kalesine atılan golünü atmıştır topa vurmuştur kendi kalemize doğru top direkten dönmüştür direkten dönen topu tamamlayıp fişi çekmiştir  :D
Cok cektik avrupada. Iki tane duzgun yabanci almadi seba baskan.
Zeyer meyer bir suru gereksiz adami topladik hep. O zeyer aydina ucarak kafaylan atmisti ama.
Auxerre maci cok fenaydi ayni sekil malmo maci bu valencia maclari. Recep ters rovosata cakmisti kendi kalesine. Ulan ne cektik be.
Valeranga maci unutulmuyor nedense, ayni sekil suruyle mac yasadik.

En uzulduklerimden biri deplasmandaki ayaks maciydi. Mor forma ile cikmistik, galiba yaktilar o formalari bir daha giymedik. Sifo atmisti sonra ikimtane yemistik ama galiba 88. Dakikada sifo gene kaleciyle karsi karsiya kalmistk ama kacirmisti.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi Olcay konusunda da agir tarafli

Mesela burada Olcaya tek kelime eleştiri getiremezsin hemen 50 tane arguman sunar sana

Kosuyor - Defansa yardim ediyor - Topsuz oyunda cok iyi cok tabela yapıyor diyerek bin pisman olursun eleştirdigine :bandit:

Her oyuncumuza esit mesafedeyim hepsini korurum der ama isin asli oyle degildir

Yahu Ismaili bile ölümüne savunuyordu burada ama Soz konusu Quaresma olunca yanan Atese 2 odunda o atar gelip :busted_cop:

Bugune kadar bir kere hakkini verdigini görmedim surekli el freni - Bencil der bir tane olumlu mesajini bulamazsin

kısaca algı yapıyor demek istedin sanırım  :super:

ama bu sefer baltayı çok fena taşa vurdu ünalı seyretmiş kaç kişi varsa burda onun görüşünün aksini söylüyor. sonra süslü cümlelerle falan algı kasıyor ama ben yemem bu numaraları genç kardeşlerime de yanlış bilgiler verememesi için bedenimi siper ederim  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ercan Taneride denedim oda fena durmuyor ikisininde ayrı havası oluyor  :evillol:

ercan taner en sevdiğim

:kop:

Çevrimdışı ekrembaser

Ünal iyi topçuydu tamam da o Malatya maçında olanlardan sonra Seba Başkan onu kapıdan içeri sokmazdı

Çevrimdışı mylife1903

Kalede Fevzi geri üçlü Rahim,Ali,Erman...Yeme de yanında yat.

Ben de dahil Marcelloya sakar diyoruz bir de değil mi????
Ermani severdim ben. Cok sakar cok hizli cok dengesiz cocukdu, temiz yuzluydu. O zamanlar biz sampiyonluklara falan doydugumuz icin fazla elestirmiyorduk. Ben rahime uyuz olurdum mesela. Duraklama donemine girisimizin sembolu gozumde.

Cok agir oldugu icin defansimizk cok geride kurmamiza neden oluyordu ve baski yiyorduk.

Çevrimdışı kyiv

Cok cektik avrupada. Iki tane duzgun yabanci almadi seba baskan.
Zeyer meyer bir suru gereksiz adami topladik hep. O zeyer aydina ucarak kafaylan atmisti ama.
Auxerre maci cok fenaydi ayni sekil malmo maci bu valencia maclari. Recep ters rovosata cakmisti kendi kalesine. Ulan ne cektik be.
Valeranga maci unutulmuyor nedense, ayni sekil suruyle mac yasadik.

En uzulduklerimden biri deplasmandaki ayaks maciydi. Mor forma ile cikmistik, galiba yaktilar o formalari bir daha giymedik. Sifo atmisti sonra ikimtane yemistik ama galiba 88. Dakikada sifo gene kaleciyle karsi karsiya kalmistk ama kacirmisti.

Ahhh...ahhh...o yıllarda Klaus Allofs vardı. Gazetelerde Beşiktaşa geldi gelecek haberleri çıkardı. Ne hayaller kurardık bee! Hayallar Allofs gerçekler Mcdonalds oluyordu  :)

Çevrimdışı kyiv

Ermani severdim ben. Cok sakar cok hizli cok dengesiz cocukdu, temiz yuzluydu. O zamanlar biz sampiyonluklara falan doydugumuz icin fazla elestirmiyorduk. Ben rahime uyuz olurdum mesela. Duraklama donemine girisimizin sembolu gozumde.

Cok agir oldugu icin defansimizk cok geride kurmamiza neden oluyordu ve baski yiyorduk.

Arkaya adam kaçırmanın kitabını yazar Rahim.

Çevrimdışı tangaz

Doğanların şahinlerin Malatya'ya gittiği şampiyonluğu kaybettiğimiz maçta kadroda

kontrol ettim ilk 11de yok sonradan oyuna da girmemiş. yılmaz vuralın ilk senesimiydi o tr.de?

Çevrimdışı mylife1903

Ünal iyi topçuydu tamam da o Malatya maçında olanlardan sonra Seba Başkan onu kapıdan içeri sokmazdı
Tesvikli denizliden adam aldik ama yanlis hatirlamiyorsam, ustune prekaziye suraya at diyen zaladi da aldik.

Ulan beynim yandi kac tane sampiyonlugumuz gume gitti bizim ya

Eskiler hatirlar bu fetocu gs eskisehirin de bir sampiyonlugunu ic etmis, babam anlatir, stadtaymis, kaleciyi tekmeleyerek topu elinden dusurtmusler o golle yenmisler. Sonra eses bunlara cumhurbaskanligi kupasi macinda dortlu tarife yapmis

Çevrimdışı LuceGel

Biz o sezon o maçta topumuzu çizgiden çıkaran Bünyamini aldık ya renkliler olsa transfer etmezdi Bünyamini .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ekrembaser

kontrol ettim ilk 11de yok sonradan oyuna da girmemiş. yılmaz vuralın ilk senesimiydi o tr.de?

Kadroda abim işte o pisliğin içinde o da varmış abi oynasın oynamasın vursaymış yumruğu çocukluğumuzun içine etti o Malatya

Çevrimdışı tangaz

çok gol oldu bu kadar gol sonrası bi keyif cigarasını hakettim bi balkon yapıp geleyim  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Biz o sezon o maçta topumuzu çizgiden çıkaran Bünyamini aldık ya renkliler olsa transfer etmezdi Bünyamini .

Transfer ettiğimizde sinir olmuştum. Bizde de doğru dürüst oynayamadı zaten.

Çevrimdışı ekrembaser

Tesvikli denizliden adam aldik ama yanlis hatirlamiyorsam, ustune prekaziye suraya at diyen zaladi da aldik.

Ulan beynim yandi kac tane sampiyonlugumuz gume gitti bizim ya

Eskiler hatirlar bu fetocu gs eskisehirin de bir sampiyonlugunu ic etmis, babam anlatir, stadtaymis, kaleciyi tekmeleyerek topu elinden dusurtmusler o golle yenmisler. Sonra eses bunlara cumhurbaskanligi kupasi macinda dortlu tarife yapmis

Abi o yüzden ne diyoruz hepsinin .......

Çevrimdışı mylife1903

Ahhh...ahhh...o yıllarda Klaus Allofs vardı. Gazetelerde Beşiktaşa geldi gelecek haberleri çıkardı. Ne hayaller kurardık bee! Hayallar Allofs gerçekler Mcdonalds oluyordu  :)
Aguntayler, litbarski hep gelecekti
Fenerinde vardi kirigi her sene yazarlardi dan petrescu ahahaha
Ama fbnin en bombasi sudur

Ne senelerdi ya
Yanlis hatirlamiyorsam calinanlar dahil degil bizim 9 gsnin caldiklariyla 9 fbninde 12 sampiyonlugu vardi.
Ha fb nasil populer mi oldu
Soyle oldu sirri altta gizli, yalanla

Çevrimdışı tangaz

Kadroda abim işte o pisliğin içinde o da varmış abi oynasın oynamasın vursaymış yumruğu çocukluğumuzun içine etti o Malatya

çocukluğumuzun içine eden malatya denizli falan değil himmetçi₁ cincondur

Etiketler: