Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124501 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Hayirli cumalar bira gibisi yok gencler

Çevrimdışı Tolga

hayırlı cumalar mylife1903  :evillol:
Ş.Ligi'nden gelen paradan sonrasını okumadım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Çağatay

Ş.Ligi'nden gelen paradan sonrasını okumadım :D

"fatihten kalan yarım şarap" gibi bir laf işte :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

NTVSpor'da Güzel Oyun Programında Mehmet Özdilek var! İlk formam onun formasıydı, Feyyaz'ı severdim aslında! Çok anladığımdan değilde numarası uğurlu sayımdı. Annem almış pazardan :) 10 numara yazıyo arkasında tabi klasik, o zamanlar kartal yuvası felan da yok tabi, az önce, Şifo'nun jübilesini de gösterdi, utandım (Küfür Yasak)₆ kendimden, Feyyaz gitti, Ahmet Dursun durdu Seba gitti, Sergen gitti, Q7 gitti geldi, Mehmet Özdilek gitmedi ya la, utandım kendi kendime, ağladım ya la gece gece

@arda neden utandın  :alala: yanlışlıkla tuşların sürçtü de duygulandım yazacağına utandım mı yazdın?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bana şeref verir forumun en önemli şahsiyetlerinden biriyle karıştırman

abi naaptın yok öyle bişey, teveccühün o.
utandırıyorsun walla.
laf sokuşturunca yada kroşe çakınca tebessüm ettiriyorsun da böle utandırdın walla @sozkul 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

Ya utandim cunku, trip atmistim ilk bu 7 numara degil ben 7 istiyodum diye bu arada forma 9 numaraydi 😋
Utandim duygulandim iste ne biliim yaslaniyoruz artik heralde..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

Ya utandim cunku, trip atmistim ilk bu 7 numara degil ben 7 istiyodum diye bu arada forma 9 numaraydi 😋

dur yahuu daha yolun 1/3ündesin henüz. bence sen özlemişsin birşeyleri ya da birilerini...

Çevrimiçi Necmi

şifo oynadığı dönemin takımda değil ülkede en iyisiydi. şimdi olsa gene en iyi olur.
zaten bir senede kaparlardı elimizden yar olmazdı bize onun dönemleri avrupadada çok iyi oyuncular vardı
ne dönemlerdi mantar gibi biterdi kaliteli oyuncular.

Çevrimdışı tangaz

şifo oynadığı dönemin takımda değil ülkede en iyisiydi. şimdi olsa gene en iyi olur.
zaten bir senede kaparlardı elimizden yar olmazdı bize onun dönemleri avrupadada çok iyi oyuncular vardı
ne dönemlerdi mantar gibi biterdi kaliteli oyuncular.

biz sıksık @mylife1903 le burada hakkını veriyoruz şifonun genç seyredememiş arkadaşlara da yaşatmaya çalışıyoruz. ülke futbolunun avrupa futbolundan geride olduğu yıllardı gerek kulüp gerek milli takım düzeyinde sıksık yenilirdik o nedenle avrupaya gidemeyen çok oyuncu olmuştur ama esas neden aslında şuydu henüz bosman yasası çıkmamıştı her ülkede 2-3le sınırlı yabancı kuralı vardı yabancı elit, baş ya da başaltı takımlarda gider çok ekstra isimleri transfer ederdi latinlerden falan o nedenle oyuncuların dışa açılması pek mümkün değildi.

son yıllarda yerli oyuncu yetişmiyor yetişenlerde çok yetersiz anadolu takımlarında şöyle takımını alıp sürükleyen biri neredeyse yok gibi bırakın sürüklemeyi hafif öne çıkan mesela irfancan gibi isimleri bile alsak iyi olur falan diyor bir sürü genç arkadaş eskiden olsa irfancan ve o performanstaki oyuncuların 3 istanbul takımıda dönüp yüzüne bakmazdı. samsunda celil cenk serkan aynı anda vitrine çıkmıştı sakaryada oğuz aykut ona keza samsunda tanju hatta fenerin kaçırarak aldığı sonra istanbulda kaybolan ankaragüçlü tarık daşgün düzeyinde bir oyuncu bile yetişmiyor bence...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

biz sıksık @mylife1903 le burada hakkını veriyoruz şifonun genç seyredememiş arkadaşlara da yaşatmaya çalışıyoruz. ülke futbolunun avrupa futbolundan geride olduğu yıllardı gerek kulüp gerek milli takım düzeyinde sıksık yenilirdik o nedenle avrupaya gidemeyen çok oyuncu olmuştur ama esas neden aslında şuydu henüz bosman yasası çıkmamıştı her ülkede 2-3le sınırlı yabancı kuralı vardı yabancı elit, baş ya da başaltı takımlarda gider çok ekstra isimleri transfer ederdi latinlerden falan o nedenle oyuncuların dışa açılması pek mümkün değildi.

son yıllarda yerli oyuncu yetişmiyor yetişenlerde çok yetersiz anadolu takımlarında şöyle takımını alıp sürükleyen biri neredeyse yok gibi bırakın sürüklemeyi hafif öne çıkan mesela irfancan gibi isimleri bile alsak iyi olur falan diyor bir sürü genç arkadaş eskiden olsa irfancan ve o performanstaki oyuncuların 3 istanbul takımıda dönüp yüzüne bakmazdı. samsunda celil cenk serkan aynı anda vitrine çıkmıştı sakaryada oğuz aykut ona keza samsunda tanju hatta fenerin kaçırarak aldığı sonra istanbulda kaybolan ankaragüçlü tarık daşgün düzeyinde bir oyuncu bile yetişmiyor bence...

Ünal Karaman dan bahsedebilir misin abi , babam şimdi olsa onun gibi oyuncu çok iyi para ederdi diyor.

Çevrimdışı Savaş

Lan arkadaş ne milli araymış ya. 3 aydır maç yapmıyoruz sanki. Ne zaman var birdaha bu ara?

Hep diyorum bak. Böyle turnuva öncesi grup maçlarını sokuştur bir sezon sonuna. Bitsin gitsin. Hem bölük pörçük olmaz. Hem daha bir dikkat çeker hem de sezon bölünmez.

Bu fikirlerimle değerlendiren yok beni çürüyorum ya buralarda aha ona yanıyorum.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Lan arkadaş ne milli araymış ya. 3 aydır maç yapmıyoruz sanki. Ne zaman var birdaha bu ara?

Hep diyorum bak. Böyle turnuva öncesi grup maçlarını sokuştur bir sezon sonuna. Bitsin gitsin. Hem bölük pörçük olmaz. Hem daha bir dikkat çeker hem de sezon bölünmez.

Bu fikirlerimle değerlendiren yok beni çürüyorum ya buralarda aha ona yanıyorum.

Şubat - mart gibi galiba bidahaki ara.

Çevrimiçi Necmi

Ünal Karaman dan bahsedebilir misin abi , babam şimdi olsa onun gibi oyuncu çok iyi para ederdi diyor.
beş para etmezdi ne oyuncu olarak nede karakter olarak. Oyuncu dediğin futboluyla ilgilenecek
sahaya siyaseti sokmayacak samet neden dışlandı sanıyorsun. Bak hala Beşiktaşda seveni yok. Ünalın dönemiyle
ts çöküşe geçti. döneminde hiç bir zaman öne çıkan bir oyuncu olmadı ünal zaten sıradan bir oyuncuydu.
meziyetleri başkaydı onu ön plana çıkartanda o meziyetlerdi.

Çevrimiçi Necmi

insanı futboldan soğutuyorlar.

Çevrimdışı tangaz

gordon milnenin transferini en çok istediği oyuncudur ama istanbula gelmeyip trabzona transfer olmuştur. malatyada oynarken kasıp kavururdu ligi 3-4 yıl kadar malatyada oynadı her sene sonu gordon isterdi ama seba almazdı pahalı die o dönem ts başkanı mehmet ali yılmaz çok güçlü bir yöneticiydi sansasyonel transferlere imza atardı ünalıda almıştı. ünal bir kere inanılmaz güçlüydü fiziği mükemmeldi çok atletikti premier ligin yarma orta sahaları gibiydi orta sahada diğer oyun kuruculara göre falan çok iri kalıyordu zaten daha çok 6 numara 8 numara kırması biriydi iki yönünü de oynardı akan oyunda uzaktan şutları muazzamdı o yıllarda ispanya milli takımı ve r.madridin orta sahasında martin vazquez die meşhur biri vardı ünalı ben bu adama çok benzetirdim hatta ispanyol olsa ünal vazquezin önünde bile olabilirdi. baban çok doğru söylüyor ünal günümüz futbolunda ve tc değil de x bir ülkenin pasaportunda olsaydı granit xhaka gibilerin 35 milyon falan ettiği piyasada 50-55 milyon bile edebilirdi. gordon milne gerçekten çok isterdi.

Çevrimdışı tangaz

beş para etmezdi ne oyuncu olarak nede karakter olarak. Oyuncu dediğin futboluyla ilgilenecek
sahaya siyaseti sokmayacak samet neden dışlandı sanıyorsun. Bak hala Beşiktaşda seveni yok. Ünalın dönemiyle
ts çöküşe geçti. döneminde hiç bir zaman öne çıkan bir oyuncu olmadı ünal zaten sıradan bir oyuncuydu.
meziyetleri başkaydı onu ön plana çıkartanda o meziyetlerdi.

ünal siyasi olarak uç bir noktadaydı ama süper topçuydu abi yapma objektif değerlendirmemişsin bence  :D

hem gordondan iyi mi bilecksin  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

gordon milnenin transferini en çok istediği oyuncudur ama istanbula gelmeyip trabzona transfer olmuştur. malatyada oynarken kasıp kavururdu ligi 3-4 yıl kadar malatyada oynadı her sene sonu gordon isterdi ama seba almazdı pahalı die o dönem ts başkanı mehmet ali yılmaz çok güçlü bir yöneticiydi sansasyonel transferlere imza atardı ünalıda almıştı. ünal bir kere inanılmaz güçlüydü fiziği mükemmeldi çok atletikti premier ligin yarma orta sahaları gibiydi orta sahada diğer oyun kuruculara göre falan çok iri kalıyordu zaten daha çok 6 numara 8 numara kırması biriydi iki yönünü de oynardı akan oyunda uzaktan şutları muazzamdı o yıllarda ispanya milli takımı ve r.madridin orta sahasında martin vazquez die meşhur biri vardı ünalı ben bu adama çok benzetirdim hatta ispanyol olsa ünal vazquezin önünde bile olabilirdi. baban çok doğru söylüyor ünal günümüz futbolunda ve tc değil de x bir ülkenin pasaportunda olsaydı granit xhaka gibilerin 35 milyon falan ettiği piyasada 50-55 milyon bile edebilirdi. gordon milne gerçekten çok isterdi.
çok güçlü ve sert toplara vuran bir oyuncuydu. savunmasıda gücünden kaynaklanıyordu.
Sebanın almama nedenide para değildi o zamanlar istanbul takımları ekonomik olarak güçlüydü ama yolu hiç birine
düşmedi. şimdiki necipin biraz daha güclüsü diyelim başkada bir şeyi yoktu.
10 yıl oynadı trabzonda sanırım ben hiç parladığı bir sezon hatırlamıyorum
dediğim gibi onun isim bırakması başka nedenlerden yoksa oynadığı futbol değil.

Çevrimiçi Necmi

ünal siyasi olarak uç bir noktadaydı ama süper topçuydu abi yapma objektif değerlendirmemişsin bence  :D

hem gordondan iyi mi bilecksin  :bandit:
valla gordonun istediğini hatırlamıyorum ben zaten bizim kadroya uygun bir oyuncu değildi.
yok ciddi objektif yaptım değerlendirmeyi. hiç bir zaman futbolunu sevdiğim bir oyuncu değildi
öyle aman aman takıma etki eden bir oyuncuda değildi. Dediğim gibi biz almasak bile o değerde olsa fener kaçırmazdı onu
hiç bir zaman istanbul takımları seviyesinde olmadı diyorum ya necibin yere daha sağlam basanı
zaten o dönemin ts kadrosunda aman aman diyebileciğimiz bir hami vardı.o bile istanbul takımlarında oynayabilecek
kapasitede değildi.

Çevrimdışı tangaz

çok güçlü ve sert toplara vuran bir oyuncuydu. savunmasıda gücünden kaynaklanıyordu.
Sebanın almama nedenide para değildi o zamanlar istanbul takımları ekonomik olarak güçlüydü ama yolu hiç birine
düşmedi. şimdiki necipin biraz daha güclüsü diyelim başkada bir şeyi yoktu.
10 yıl oynadı trabzonda sanırım ben hiç parladığı bir sezon hatırlamıyorum
dediğim gibi onun isim bırakması başka nedenlerden yoksa oynadığı futbol değil.

abi siyasi konularda haklısın tek laf etmem ama oyunculuğu yetenekleri konusunda katılmıyorum hele neciple mukayese etmen biraz ağır olmuş bir de 2 ayrı dönemin oyuncusunu mukayese etmek pek doğru değil mesela pele şimdi gelse bu tempoda bu fizik oyununda kaybolur gider ama döneminin en iyisi pek çoğuna göre gelmiş geçmiş en iyi hatta şimdi oğuzhanı fiziken çok eleştiririz de ozzinin eleştirdiğimiz fiziği ile 30 sene önce kimleri ezeceğini nasıl yardıracağını neler yapacağını düşünebiliyormusun?

Çevrimdışı tangaz

valla gordonun istediğini hatırlamıyorum ben zaten bizim kadroya uygun bir oyuncu değildi.
yok ciddi objektif yaptım değerlendirmeyi. hiç bir zaman futbolunu sevdiğim bir oyuncu değildi
öyle aman aman takıma etki eden bir oyuncuda değildi. Dediğim gibi biz almasak bile o değerde olsa fener kaçırmazdı onu
hiç bir zaman istanbul takımları seviyesinde olmadı diyorum ya necibin yere daha sağlam basanı
zaten o dönemin ts kadrosunda aman aman diyebileciğimiz bir hami vardı.o bile istanbul takımlarında oynayabilecek
kapasitede değildi.

gordon deli gibi istiyordu sağlam bilgi birazdan @mylife1903 teyid eder.

hami mi yetersizdi? tabii yetersiz olduğu için avrupaya hiç oyuncu ihraç edilmediği yıllarda schalke sağlam para bayılıp aldı değil mi  :bandit: :bandit: :bandit:

Etiketler: