Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124337 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Quaresma'nın son transfer dedikodularına yanıtı.

"Hayatta paradan daha önemli şeyler de var. Benim için Beşiktaş'ın yeri çok farklı”

Çevrimiçi murat

devre arası cornelius u kiralasak nasıl olur.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Satın alırsak alabiliriz anca takımının en iyi adamıyken neden kiralık göndersinler.  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasıl bir oyuncu murat abi ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

HOLOSKO :

Bobo ve Ben Beşiktaş'ı çok özledik Beşiktaş'ın yeri ayrı bizde Bobo ile burada gollerimize devam ediyoruz Bobo Beşiktaş tarihinin en iyi golcülerinden inşallah bir gün Bobo ile vodafone arena'da maç izleyeceğiz..

Not : Beşiktaş Aşktır buradan giden burayi mumla arar !!

@Mario Gomez @Jose Sosa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

alabilecek bütçelerimiz olsa bile ligimize gelmezler. gerçi parayı koysak masaya yarmo gelir ama okumaz o çocuk
Varsa Depay Yoksa Depay :bandit:

Sinerji , sinerji

Soyleye soyleye Visca veya Depay dan birini mutlaka getireceğim , biliyorsunuz benim istedigim oyuncular geliyor genelde :eyes

Cordoba :

"Tolga ve Fabri iyi kaleciler ama ben her zaman söyledim Beşiktaş'ın kalesinde Ospina'yı görmek isterim. Tabi transferi zor."

Beşiktaş devre arası 1 forvet almak istiyor dimi? Burak yılmaz'ı alacağımıza Beşiktaş'ın çocuğu Bobo'ya son bir şans versek 31 yaşında gollerine devam ediyor ?Bobo yeniden Beşiktaş formasıyla Vodafone arena'da oynasa nasıl olur ?

Fikriniz nedir ??

Necip te Adanaya götürülmemiş

Boylece yarin stoperde ATINÇin oynayacağı kesinleşti :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Onay, Beşiktaş'ı HABER1903'e değerlendirdi! "Aralık ayının ortasına kadar..."

Spor yazarı ve yorumcusu Güntekin Onay, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

İşte Onay’ın HABER1903’e yaptığı açıklamalar:

-BEŞİKTAŞ AÇISINDAN KOLAY GEÇMEYECEK-

Adanaspor karşılaşmasının kolay geçmeyeceğini dile getiren Güntekin Onay; “Adanaspor, enteresan bir takım. Teknik kapasitesi çok güçlü 3-4 tane oyuncusu var. Aslında kendi rakipleriyle kıyasladığımız zaman hücum gücü fena olmayan bir takım. Ama hala takım olamamışlar. Çünkü 18-20 tane yeni oyuncuyla sezona başladılar. Ama Adanaspor’un kötü bir takım olduğunu düşünmüyorum. Birkaç tane takviye ile ikinci yarıda iyi olacaklardır. Beşiktaş açısından kolay geçmeyecek. Önemli eksiklikler var. Adriano, Tosic, Rhodolfo da Adana’ya götürülmüyorsa ciddi derecede eksikliklerle Adana’ya gidilecek. Yine de sahaya çıkan kadronun belli bir kalitesi olacak. Zihinlerinin bir köşesinde Benfica maçını da düşünecekler” dedi.

-HEPSİ ÜST ÜSTE GELİYOR-

Beşiktaş’ın zorlu bir periyoda gireceğini belirten Onay; “Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birbirleriyle oynayacağı bir haftada Başakşehir’in sürekli kazandığı, seri yakaladığı haftalarda mutlaka galip gelmesi gereken karşılaşma. O yüzden bu haftayı kayıpsız kapatıp Fenerbahçe ve Galatasaray’ın birinin ya da ikisinin birlikte puan kaybedeceği haftada avantaj eline geçirmek zorunda. Yoksa arka arkaya çok zorlu bir periyot geliyor. Bu zorlu periyodun ilk halkası Adanaspor maçı. Arkasından Benfica, Başakşehir, Fenerbahçe, Dinamo Kiev, Bursaspor… Hepsi  üst üste geliyor. Bunlar artık belirleyici maçlar. Ya Şampiyonlar Ligi’nde devam edeceksin ya da tamam diyeceksin. Ligde ya önemli bir avantaj yakalayacaksın ya da arkada kalacaksın. Beşiktaş, sezonun en önemli dönemine giriyor. Aralık ayının ortasına kadar olan süreç, Beşiktaş’ın bu yıl ki rotasını belirleyecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş devre arası 1 forvet almak istiyor dimi? Burak yılmaz'ı alacağımıza Beşiktaş'ın çocuğu Bobo'ya son bir şans versek 31 yaşında gollerine devam ediyor ?Bobo yeniden Beşiktaş formasıyla Vodafone arena'da oynasa nasıl olur ?

Fikriniz nedir ??

hatta kanat forvet olarakta holoşko yu alalım... :super: :super: :super:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi murat

[/quote
Fizikli ama tekniğide iyi.huntelaar a benziyor. Özetlerde birkaç kez gördüm.çok detaylı gözlemlemedim.

Cordoba :

"Şu an Beşiktaş'ın yıldızı Quaresma diyebilirim. Çok zeki, yetenekli bir futbolcu ama sabah kalktığında oynamak istiyorsa oynuyor."

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı arda

Fikriniz nedir ??

Sanırım 7.5 sene burda oynadı bunun iki senesi Kayseri'de.. yerli statüsü alabiliyorsa gayet verim verebilir! Bobo candır! 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Kapkarakartal

Başkanım adam beğeniyor tutamıyoruz.  :bandit:

Çevrimdışı arda

NTVSpor'da Güzel Oyun Programında Mehmet Özdilek var! İlk formam onun formasıydı, Feyyaz'ı severdim aslında! Çok anladığımdan değilde numarası uğurlu sayımdı. Annem almış pazardan :) 10 numara yazıyo arkasında tabi klasik, o zamanlar kartal yuvası felan da yok tabi, az önce, Şifo'nun jübilesini de gösterdi, utandım (Küfür Yasak)₆ kendimden, Feyyaz gitti, Ahmet Dursun durdu Seba gitti, Sergen gitti, Q7 gitti geldi, Mehmet Özdilek gitmedi ya la, utandım kendi kendime, ağladım ya la gece gece
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 22:53:31 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sozkul

Ali camdaliyi da begeniyorum ben.
Ben hala aydin karabuluta bir sans daha verilmesini istiyorum.
O kisa bacak adem buyuk mesela bizde cok gol atar bu sezon. Abuyla oynatacan ikisini

Senden bunu beklemezdim @mylife1903 aydın karabulut dedin ya bundan sonra futbol yorumlarını biraz daha dikkatli okumaya karar verdim,
Bugün seni gömelim..

Çevrimdışı sozkul

NTVSpor'da Güzel Oyun Programında Mehmet Özdilek var! İlk formam onun formasıydı, Feyyaz'ı severdim aslında! Çok anladığımdan değilde numarası uğurlu sayımdı. Annem almış pazardan :) 10 numara yazıyo arkasında tabi klasik, o zamanlar kartal yuvası felan da yok tabi, az önce, Şifo'nun jübilesini de gösterdi, utandım (Küfür Yasak)₆ kendimden, Feyyaz gitti, Ahmet Dursun durdu Seba gitti, Sergen gitti, Q7 gitti geldi, Mehmet Özdilek gitmedi ya la, utandım kendi kendime, ağladım ya la gece gece

Ben biraz geç açtım, tam isviçrelilere attığı çelme sonrası yaşadıklarını anlatıyordu. Çelmeyi niye taktığına dair bir şey söyleyip özür diledi mi?

Çevrimdışı arda

Ben biraz geç açtım, tam isviçrelilere attığı çelme sonrası yaşadıklarını anlatıyordu. Çelmeyi niye taktığına dair bir şey söyleyip özür diledi mi?

Istenmiyen şeyler yaşandı felan dedi @sozkul abi heralde, pek dinleyemedim o kısmı ama dağılmıştım biraz..
hala toplayamamışım belli ki :D Yanlışlıkla tangaz abiyi tagledim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sozkul

Fikriniz nedir ??

Güzel fikir, 1.2 ye oynarsa harika olur.

Çevrimdışı sozkul

Istenmiyen şeyler yaşandı felan dedi @sozkul abi heralde, pek dinleyemedim o kısmı ama dağılmıştım biraz..
hala toplayamamışım belli ki :D Yanlışlıkla tangaz abiyi tagledim :D

Bana şeref verir forumun en önemli şahsiyetlerinden biriyle karıştırman

Etiketler: