Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9120050 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Robi kiin amerigadan donuyormus yarim sezon gelse, gol rekoru kirar, of manyak transfer olur

ooo robi kiin alırım bi dal  :bandit:
abubakara antrenmanda gol vuruşu çalıştırsa o bile olumlu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen öyle abi müthiş bitirici Robbie Keane yarım sezon 12 gol atarı var.

Eto'o yerine Robbie Keane isterim bende şahsen.
[ Son Düzenleme: 18 Kasım 2016, 18:00:14 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı mylife1903

Bende gol attığım zaman 7-8 sene önce Robbie keane gibi sevinirdim nedense :)
Ben gol atsam balojan gibi sevinirdim :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı sametbagan

Seneye Atıncın yerine yerli stoper Numan Badwater olabilir osmanlıdan keza alternatif olarak Musa ve İrfanca bi de bu antepteki genç Orkanı da almalıyız.
Bir tanesi bile tutsa dördunün maliyetini çıkaracak para kazandırabilir 2-3 seneye

Çevrimdışı mylife1903

abi bu aydın sıksık görülen gurbetçi sendromunu yaşadı hala da yaşıyor uyum sağlayamıyor çoğu bunların bak tunay torun warya bizim kanatların hepsinden yetenekli aslında
Cok da duzgun bir cocuga benziyor tunay, ben olsam denerdim onu.
Aydin abi acayip bir cocuk, paf takim maclarini falan cok izledim ben onun riberi messi karisimi bisidi.
Bunlarin problemi baska abi, torede de ayni ariza var. bunlar ergen irisi tipler abi, gucluler hizlilar, teknikleri cok yuksek. Batuhani da sokariz buraya ama onun ayrica karakter problemi var.

Abi bu cocuklar genc takimlarda tek baslarina mac almaya alisiyorlar, van men shof yapiyorlar. Her mac 3 gol 2 asist falan herifler. Sonra azicik boydan kesme kaliyorlar ve buyuk takimlarda da ayni sekil oynamaya calisiyorlar ama kasarlanmis birinci lig stoperi ugrasmiyor bunlarla vuruyor tekmeyi geciyor.

Fbli stok da ayni sekil.

Simdk bunlar gibi oynayip birinci ligde ayni sekil seedip atan yani asist yapip gol atan bir tek sifo mehmettir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Cok da duzgun bir cocuga benziyor tunay, ben olsam denerdim onu.
Aydin abi acayip bir cocuk, paf takim maclarini falan cok izledim ben onun riberi messi karisimi bisidi.
Bunlarin problemi baska abi, torede de ayni ariza var. bunlar ergen irisi tipler abi, gucluler hizlilar, teknikleri cok yuksek. Batuhani da sokariz buraya ama onun ayrica karakter problemi var.

Abi bu cocuklar genc takimlarda tek baslarina mac almaya alisiyorlar, van men shof yapiyorlar. Her mac 3 gol 2 asist falan herifler. Sonra azicik boydan kesme kaliyorlar ve buyuk takimlarda da ayni sekil oynamaya calisiyorlar ama kasarlanmis birinci lig stoperi ugrasmiyor bunlarla vuruyor tekmeyi geciyor.

Fbli stok da ayni sekil.

Simdk bunlar gibi oynayip birinci ligde ayni sekil seedip atan yani asist yapip gol atan bir tek sifo mehmettir.

Tunay Olcay şahandan istediğimiz şeyleri yapabilecek bi oyuncu. Uzaktan şut ve adam eksiltme özelliği olarak bencede iş yapar.

Çevrimdışı mylife1903

:) o sevinmiyor ki abi ..
Sizin futbol oynadiginiz yerde ben, diyor balojan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben gol atsam balojan gibi sevinirdim :bandit:
Abi topla aran nasıl, topa iyi vurur musun

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Abi sen tupcu zamani ben bilgic zamani baglantiliydim. Bu yonetime bir cikis bulmamiz lazim. Benim eski kaynaklari, yok artik.
Simdi hic ugrasmayacaksin kisa yoldan sampiyon olacaksin. Ben balojani her turlu zorlardim devre arasinda gerekirse abuyu bile gonderirdim, yarim sezonluk robi kiin piyangosu var suan. Kacmaz. Adrian lopez var kacmaz. Parasiylan da raketci alinir gerekirse sol bek oynatirsin 3 gol atmazsa adam degilim ikisi 30m den oburu frikik.

Çevrimdışı Orhan_

:D Abi bu nedir yahu? Durup dururken gülme krizine girdim. Çok acayip bir karakter.

Çevrimdışı mylife1903

Darbeli vururum, darbale matkap. Ustelik iki ayak ayni adriano gibi ayak iciyle de vurmam, ters adamimdir ayak iciyle top surer ustuyle vururum.
Iki elimle iki ayri mektup yazarim ben yahu birini almanca ana muhalefet liderine oburunu ingilizce basbakana yazarim bu arada putinle rusca konusurum telefonda handsfree, sen toplari soruyorsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı mylife1903

:D Abi bu nedir yahu? Durup dururken gülme krizine girdim. Çok acayip bir karakter.
Su herifin formasi varya 100bin arttirir satislari, fenomen olur turkiyede bu. Bizim taraftar buna birakmaz kendi yakar evini. Bu herif bizim turkiyede akil hastanesine bashekim olur yahu adami deli ilan ettiler

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mehmet ali Yarmelenko totemimi yapıyosun napıyosun.. :)

Bu arada bugün Rakitsky yazmışlar inş. bi girişim vardır o adam 10 sene kapatır stoperi .

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu arada bugün Rakitsky yazmışlar inş. bi girişim vardır o adam 10 sene kapatır stoperi .
Çok para isterler çok unutalım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çok para isterler çok unutalım.

Ne zaman böyle kaliteli adamları 7-10 arası verip rahatlıkla takıma koyup kaliteyi artıracak duruma geleceğiz acaba.

Çevrimdışı Necmi

o vodafone arena çimlerine langırt masasını kursun başkan onu orda kündeye yatırır :D

Çevrimdışı Yasin A.

Süper lig'den alınacak tek oyuncu açık ara visca ama oda altın çağını yaşıyor çok değer binmiştir.
gelse bizim kanata ilaç olur, çok verimli oynuyor gerçekten.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina olmadı sıra yarmoda onur totemlere başladım

Çevrimdışı mylife1903

Genclerbirligi macinin ozetini izledim bir daha offf kalbim agridi. Ne goller kacirmisiz. Insallah benzer bir mac olmaz. Basliga gidip hakeme bakacam ozet sonunda marselo hakemle tartisiyordu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Genclerbirligi macinin ozetini izledim bir daha offf kalbim agridi. Ne goller kacirmisiz. Insallah benzer bir mac olmaz. Basliga gidip hakeme bakacam ozet sonunda marselo hakemle tartisiyordu
Abi bu seneki en büyük sorunumuz finishing

Çevrimdışı Mavi Tuna

abi kazanmamız lazım maç erken kopmalı  :bandit:
Biz verem olmadan o maç biter mi acaba bu sene ilk yarıları hep çöpe attık. Beşiktaş taraftarı rahat maç izlemek yasak. Yılda birkaç tane çerez niyetine denk geliyor işte. İlla ki adrenalin yükselecek bize yakışmaz.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi bu seneki en büyük sorunumuz finishing

Vallaha ya Wilfred Bony  , Eto'o falan böyle bitici özelliği iyi olan bi adam alsak şuan çok iyi durumda olabilirdik..

Aboubakar Çok etkili oynuyor bence çokta pozisyona giriyor ama işin bitiriş kısmına geldiğinde sorun yaşıyor sadece TS maçında 4 tane pozisyona girdi.

Çevrimdışı mylife1903

@onurturan ve @Onur Küçük neden yazmiyor @Hasan Tahsin abim yok uzundur, @Serhat Akkaya bir var bir yok.
Hadi serhat mesgul tam islerin yogun oldugu zamanlar.

Etiketler: