Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131180 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

aynen öyle gidenin arkasından bakmayacaksın Beşiktaş artık onları çoktan aştı.
giden gider yerine daha iyisi gelir. Sosa kazandırarak gitti. Yönetimde geri dönmesini istemiyor.
Sosa artık bizim için istenmeyen bir oyuncu. Nereye giderse gitsin yoluda açık olsun bize
şampiyonluk kazandıran değerli emekler verdi.
eğer sosa fenere giderse 30. hafta vadofone arenadaki fener maçında biri bıçaklar sosayı hani terör yüzünden ayrılmıştı bu adam çok büyük tepki alır tümerden bile daha fazla nefret kazanır
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi sozkul

Bizim futbolcumuz değil ama sosanın 3 milyon Euro'ya fenerle anlaştığı söyleniyo

Bizim için iyi olur bu transfer, bizim 1.750 verdiğimiz adamın Fenerde 3 milyona ne yaptığını görürüz.
Onun karşılığını bekler ve 4 maç sonunda ıslıklamaya başlarlar.

Çevrimdışı Orhan_

Henüz net bir durum yok ama varsayalım Sosa Fener'e gitti. Onun da kafasına Şampiyon Beşiktaş yazarız olur biter.

Çevrimdışı ekrembaser

Bizim için iyi olur bu transfer, bizim 1.750 verdiğimiz adamın Fenerde 3 milyona ne yaptığını görürüz.

Yok abi umrumda değil kime gitmiş ne yapmış hazmedemediğim tek şey terör diye k.çını yırttı gerçi biz 8 milyonu indirdik cebe ama bırak bizi ülkeyle dalga geçilmesi trajikomik ülkeden içeri girmemesi lazım bu adamların

Çevrimiçi Necmi

yok ya fenerliler bile dalga geçiyor zaten mümkün değil neden gelsin tr ye birde bonservis ödeyemez
peki neden kiralık göndersinler o kadar para verdikleri adamı. Boş haberler kesin fotomaç haberidir.

Çevrimiçi Necmi

Yok abi umrumda değil kime gitmiş ne yapmış hazmedemediğim tek şey terör diye k.çını yırttı gerçi biz 8 milyonu indirdik cebe ama bırak bizi ülkeyle dalga geçilmesi trajikomik ülkeden içeri girmemesi lazım bu adamların
girsin neden girmesin fenere gelirse ucuza gelmez keşke gelse derim
bize ikinci bir katkı vermiş olur. Fener devre arası transfer falan yapamaz arkadaşlar bunun için oyuncu satmak zorunda
para edecek bir oyuncusunu satıpda onun yerine sosa alacaksa hiç durmasın
bu bizim için cazip bir şey belleri doğrultmaları biraz daha ileri bir tarihe uzar en fazla :D

Çevrimdışı ekrembaser

girsin neden girmesin fenere gelirse ucuza gelmez keşke gelse derim
bize ikinci bir katkı vermiş olur. Fener devre arası transfer falan yapamaz arkadaşlar bunun için oyuncu satmak zorunda
para edecek bir oyuncusunu satıpda onun yerine sosa alacaksa hiç durmasın
bu bizim için cazip bir şey belleri doğrultmaları biraz daha ileri bir tarihe uzar en fazla :D

Yok abi bu adamlar hülle transferi yaparlar aynen sowda olduğu gibi emenikeyi 20 milyona Çin'e sattık derler parayı bulur bu adamlar zaten iddiaları kalmazsa devre arasına kadar transfer yapacakşarını düşünmüyorum ama para lazım olursa hile hurdayla yaratırlar o kaynağı bunlar atıfı 3,5 a aldılar bonservis ödemedik diyolar

Çevrimdışı AigleBordeaux

Chelsea Nike a yilda 60 milyon sterlinge geçmis . Bence bizimde artik yeni sozlesme adidasla yada yeni bir firmayla anlasmamiz lazim yilda 4.5 cok dusuk kaliyor en az yillik 9-10 milyonluk bir sozlesme imzalamaliyiz.
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 23:33:07 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresma Fifa haftanın takımına seçilmi.Çok fena bir kart olmuş.

http://www.futhead.com/17/players/50922/quaresma/

@Yunus Emre Dökmeci  :D
S.L kadrosuna seçiliyor

Attigi Gol haftanin Golu seçiliyor

Fifanin kadrosuna seçiliyor

Milli takimina Kupayi kazandırıyor

Ama bizim taraftar Adam ne yaparsa yapsin beğenmiyor :bandit:

Sonra ben bunu söylediğim icin Troll oluyorum :lol:

Fifa Aptal

Uefa Aptal

Bizim taraftar in bir kısmı Akilli..
[ Son Düzenleme: 16 Kasım 2016, 23:48:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı msezer

Aşk var mı aşk.
Alarm var uykundan uyanıyorsun bu adamın adını duyunca. Beşiktaş mı Quarezma mı desek inan afallarsın.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aşk var mı aşk.
Alarm var uykundan uyanıyorsun bu adamın adını duyunca. Beşiktaş mı Quarezma mı desek inan afallarsın.
Yok Afallamam merak etmeyin

Tek Ask Besiktask :tabe:

Baska sevdalara kapalıyız :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

S.L kadrosuna seçiliyor

Attigi Gol haftanin Golu seçiliyor

Fifanin kadrosuna seçiliyor

Milli takimina Kupayi kazandırıyor

Ama bizim taraftar Adam ne yaparsa yapsin beğenmiyor :bandit:

Sonra ben bunu söylediğim icin Troll oluyorum :lol:

Fifa Aptal

Uefa Aptal

Bizim taraftar in bir kısmı Akilli..
burdaki insanların quaresmadan birazda nefret etme nedeni sensin bunu biliyormusun
insanın en çok sevdiği şeyi bile sürekli yedirirsen bir süre sonra miğde almaz.
Arkadaş her attığın mesaj quaresma insanların miğdesi kalkıyor artık yeter ya resmen bıktırdın herkesi

Çevrimiçi Necmi

Yok Afallamam merak etmeyin

Tek Ask Besiktask :tabe:

Baska sevdalara kapalıyız :bandit:
heee belli oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Chelsea Nike a yilda 60 milyon sterlinge geçmis . Bence bizimde artik yeni sozlesme adidasla yada yeni bir firmayla anlasmamiz lazim yilda 4.5 cok dusuk kaliyor en az yillik 9-10 milyonluk bir sozlesme imzalamaliyiz.
anlaşma 5+kdv ama bununla sınırlı değil formadan kâr yüzdeside alıyoruz
zaten o rakamlara geliyor.
birde bu anlaşma yapıldığında 50000 forma satamıyorduk Chelsea ile birmi tutuyorsun
sana böyle bir anlaşmayı kimse vermez şu anda bunun için daha yol alacak çok şey var.
nıke gibi çöp bir forma istemem şahsen sen hiç gs formasıyla Beşiktaş formasını yan yana getirdinmi
hiç Beşiktaş formasının yanında tshort gibi kalıyor. birde nıke diğer ürünlerde adidas gibi destek veremiyor bir forma değil
forma kadarda adidasın yan ürünleri satılıyor onlarında gelirlerini gör bence bizim adidas üzerinden kazandığımız senelik
15-20 arası bir rakamdır. kartal yuvasında satılan ürünlerin %70 i adidas ürünleridir neden bir forma olarak görüyorsun
yıllardır antrenman ürünlerini çok kaliteli çıkartıyor peynir ekmek gibi satıyor mesela bunların getirisi formadan daha fazla

Çevrimdışı 'TaNeR'

vanpörsi de Fifa'nın haftanın takımına seçilmişti (Team of the Week 7)...

Seçildi diye bu, onun performasınla doğru orantılıdır demek pek isabetli olmaz...
@Bishamon @Yunus Emre Dökmeci

edit:

Link http://www.futhead.com/17/totw/totw7/
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Konuya girmek istemezdim ama şu an Q7 maalesef olduğundan fazla abartılıyor...

Çoğu pozisyonlarda yanlış tercihler olsun bencil davranmalar olsun o pozisyonun hakkı verilemiyor, olası gol şanslarımız da gereksiz bir şekilde sonlanmış oluyor...
Takımdaki diğer oyuncular bunun farkında; umarım 'basit' oynayarak takım oyununa daha katkısı olur.
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

Örnek pozisyonlar:

>> üç kişi boş
>> ilk pozisyon Oğuzhan'ın Cenk'e ara pası (Q7 pas bekledi) -- 2nci poz. top Q7'de, boşta Oğuzhan'a pas vermiyor
>> Q7 yanlış şut tercihi, Oğuzhan bomboş
>> topla gereksiz oynama, kaptırılan top... Oğuzhan'a direk oynayabilirdi.

>> Takım golü, böyle olmalı işte  :claps:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Berat

burdaki insanların quaresmadan birazda nefret etme nedeni sensin bunu biliyormusun
insanın en çok sevdiği şeyi bile sürekli yedirirsen bir süre sonra miğde almaz.
Arkadaş her attığın mesaj quaresma insanların miğdesi kalkıyor artık yeter ya resmen bıktırdın herkesi

Arkanda milyonlar var..

Çevrimdışı 38life

FIFA Ultimate sevenlere müjde. Portekiz maçından sonra Quaresma'nın 85'lik inform kartı geldi :)

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaşlar, birşey soracağım:
Sarışınların bize tinerci demelerinin sosyal, politik, tarihsel ve psikolojik temelleri nedir sizce?

Suclu benim abi, bu tumer fbye gittigi zaman evde tadilat yapiyordum. Boya yaparken bu tumerin formasini giymistim, tavani boyarken ayagim kaydi merdivenden dustum, tam kalkacam bir baktim duserken tiner sisesini devirmisim, hah hazir yerden sunu da kaldiriyim derken bir aci hissettim, dedim ben su tinerden az koklayim da agriyi kessin, koklar koklamaz icim gecmis abi, ustte tumer formasi, yerde devrilmks tiner sisesi, ve sizan ben! Hanim fotografi medyayla paylasinca, fbliler bakin tumerin gidisine icerleyen besiktaslilar kendilerini tinere vurdu algisi yaptilar, o gun bugun tinerci olarak biliniriz.

Çevrimdışı mylife1903

FIFA Ultimate sevenlere müjde. Portekiz maçından sonra Quaresma'nın 85'lik inform kartı geldi :)

Sut seksen mi, troll kart bu. Quaresmayi izleyen biri sutuna 80 yazmaz yahu. Sutu olsa olsa 30dur, defans 20 tamam bes pozisyonun 1 tanesine kosuyor. Dribling tamam milletin bos kosamadigi yere topla kosuyor. Pas seksenjedi olmamis pas vermiyorki 50 normaldir.
Benim takildigim fizik oldu. Herif domuz gibi bu yasta neden 65 vermisler, cekistire cekistire, tekmeleye tekmeleye zor yikiyorlar bunu.
Ayrica hiz 86 normal mi bilmiyorum ama bizim takimin bence en hizli oyuncusu bu cocuk.

Bizim takimdaki oyuncularin hiz degerlendirmesine bakabilecek bir gonullu ariyorum.

Ayrica grubun bizle beraber ortalama takimi benfikanin hiz degerleri de onemli. Napolinin ki de ornek olmasi acisindan kullanilabilir. Mesela kaleci haric 18 futbolcunun ortalama hiz degerlerine de bakmak lazim. Bizim turk takimlarinin hepsi yavas oyunculardan kurulu, en buyuk eksikligimiz bence.

Çevrimiçi Samet Ç

Sut seksen mi, troll kart bu. Quaresmayi izleyen biri sutuna 80 yazmaz yahu. Sutu olsa olsa 30dur, defans 20 tamam bes pozisyonun 1 tanesine kosuyor. Dribling tamam milletin bos kosamadigi yere topla kosuyor. Pas seksenjedi olmamis pas vermiyorki 50 normaldir.
Benim takildigim fizik oldu. Herif domuz gibi bu yasta neden 65 vermisler, cekistire cekistire, tekmeleye tekmeleye zor yikiyorlar bunu.
Ayrica hiz 86 normal mi bilmiyorum ama bizim takimin bence en hizli oyuncusu bu cocuk.

Bizim takimdaki oyuncularin hiz degerlendirmesine bakabilecek bir gonullu ariyorum.

Ayrica grubun bizle beraber ortalama takimi benfikanin hiz degerleri de onemli. Napolinin ki de ornek olmasi acisindan kullanilabilir. Mesela kaleci haric 18 futbolcunun ortalama hiz degerlerine de bakmak lazim. Bizim turk takimlarinin hepsi yavas oyunculardan kurulu, en buyuk eksikligimiz bence.
Fifa'da en hızlı oyuncumuz 90 ile Kerim sonra  GG  83, Caner 83, Aboubakar 82 diye gidiyor

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Arkadaşlar, birşey soracağım:
Sarışınların bize tinerci demelerinin sosyal, politik, tarihsel ve psikolojik temelleri nedir sizce?

Kartalyuvası manken seçerken pek dikkat etmeden seçmişti zamanında. Google'da yaz kesin ilk resim çıkar zaten.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı mylife1903

Fifa'da en hızlı oyuncumuz 90 ile Kerim sonra  GG  83, Caner 83, Aboubakar 82 diye gidiyor
Gg ile caner 83. Sanki caner az daha hizli gibi. Kerim 90 hmmmmm :alala:
Kerim 150 olsa anca 75 eder nokia yilani gibi kendi ustune kivrila kivrila gidiyor

Etiketler: