Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Araç değil, amaç önemli. Pazarlama açısından daha bir janjanlı. Olabilir.
Halil pazarlama, acilir kapanir, demonte, dekoratif semsiye, farkli renk seceneklerimiz icin hemen arayin, ilk arayan 100kisiye bengay hediye. Bengay diye ilac mi olur, pazarlama harikasi

Çevrimdışı mylife1903

Nedense bu kelime bana topu sürerken kısa kısa bi sağ bi sol giden futbolcu hareketini çağırıştırıyor mesela Messi :D
Ona ben bidibidi dopcu, diyorum baskasini bilmem

Fuleli ise, uzun bacakli oyuncudur. Her uzun bacakli fuleli degildir ama.

Zihni sinirsel aciklamak gerekirse, uzun bacak etkisiyle az adimda cok mesafe kat eden oyuncu.

Kendim anlamadim, ben bi ayna karsisinda sesli tekrar edeyim

Çevrimdışı arda

Tolgay Arslan'a yüksek bir ücret teklif edilmesi düşünülüyormuş tarzında haberler var.
Doğru mu bilmem ama bir tuzağa doğru çekiliyoruz sanki, Tolgay'ı beğeniyorum ama hem ona hem babasına güvenmiyorum. Bizden beleş gitme olasılığı çok yüksek.
Hata yapmayıp 7-8 ne verirlerse devre arası satmak gerektiğini düşünüyorum.
Tamam beğeniyorum ama takıma yararlılığını sahada yaptığı alkışlanacak çalımlarına oranla düşük buluyorum. Çok hırslı bir adam. Kontrat uzatımında bizi zorlar.  2.5 - 3 civarında paralarda bizi bozar.

"Tolgay Arslan'ın Şirketimize transferi ile ilgili olarak Oyuncunun kendisi ve Hamburger SV kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre Tolgay Arslan ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmış olup sözleşme şartları şu şekildedir:

- 2014-2015 sezonu: 650.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2015-2016 sezonu: 1.300.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2016-2017 sezonu: 1.450.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2017-2018 sezonu: 1.550.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
- 2018-2019 sezonu: 1.650.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti

Hamburger Sv kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 450.000 Avro ödenecektir. "

Gayet güzel paralar bunlar. Sözleşmesi bitmeyen adamı nereye nasıl elimizden kaçıracaz orasını anlamadım.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı EMİR EMRE

Halil pazarlama, acilir kapanir, demonte, dekoratif semsiye, farkli renk seceneklerimiz icin hemen arayin, ilk arayan 100kisiye bengay hediye. Bengay diye ilac mi olur, pazarlama harikasi

yekpare ek yeri yok nereye sokarsan sok   :bandit:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Nedense bu kelime bana topu sürerken kısa kısa bi sağ bi sol giden futbolcu hareketini çağırıştırıyor mesela Messi :D
  :D degil  :lol:
Yorgo

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ona ben bidibidi dopcu, diyorum baskasini bilmem

Fuleli ise, uzun bacakli oyuncudur. Her uzun bacakli fuleli degildir ama.

Zihni sinirsel aciklamak gerekirse, uzun bacak etkisiyle az adimda cok mesafe kat eden oyuncu.

Kendim anlamadim, ben bi ayna karsisinda sesli tekrar edeyim
bence  gayet  iyi  ozetledin  benimkinden iyi oldu   :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı atalay

Tüm bedeller içinde. @sozkul Bu sezon ki Beşiktaş - Galatasaray maçı beIN Sports Mena üzerinden 24 ülkede yayınlanmış. Geçen sezon yanılmıyorsam Beşiktaş'ın derbi maçlarını ve şampiyonluk maçını yayınladılar. Hatta içlerinde beIN Sport España da vardı. Fransa, ABD, Kanada, Endonezya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde, Hong Kong, Tayland, Rusya, Belarus, Kazakistan ve Avustralya'da yayın yapıyorlar. Majör ligler, CL, UEL, NBA, Formula1 ve MotoGP de yayınlıyorlar.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 21:22:51 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Simdi bazen maclari izleyebildigim spikersiz bir yayin var. perform platform mudur nedir, bu arkadaslar spikersiz nasil yayinliyorlar bu maclari?
Soyle bir girisimci alsa da dogru duzgun abone olsak izlesek mumkunse sansarsiz olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Simdi bazen maclari izleyebildigim spikersiz bir yayin var. perform platform mudur nedir, bu arkadaslar spikersiz nasil yayinliyorlar bu maclari?
Soyle bir girisimci alsa da dogru duzgun abone olsak izlesek mumkunse sansarsiz olsun.
eurosport tr ekibi muazzam abi. Arada alman ligini izliyorum epey güzel maç anlatıyorlar

Çevrimdışı Savaş

O işi genelde skysports yapıyor. Ben bizim cl maçlarına denk gelmiştim bir iki kere spikersiz.

Gayette güzel oluyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Dijital medya ve içerik sağlayıcısı olan İngiliz bir şirket. @mylife1903 Galatasaray'ın sponsorlarından. Ayrıca ham yayını aldıkları için spikersiz.
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 21:18:39 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Dijital medya ve içerik sağlayıcısı olan İngiliz bir şirket. @mylife1903 Galatasaray'ın sponsorlarından. Ayrıca ham yayını aldıkları için spikersiz.
Ha bu ingilaz sirkete abone olamiyor muyuz @atalay

Ayrica bu ham yayin icin ne para oduyor acaba bu ingiliz oglan

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BİLGİ l Adanaspor Yoğun istek Üzerine 2 Kale Arkası Tribününde BEŞİKTAŞ Taraftarına Ayırdı.

Teşekürler Adanaspor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 23:56:17 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim için klimadan sonra en büyük 2. icat :D
Seni köftehor beleş izliyorsun maçları demi

Çevrimdışı mylife1903

Seni köftehor beleş izliyorsun maçları demi
Ahahah
Ispiyon butonuna basalim hemen, zaten mario gomez gittiginden beri butona falan basamiyoz,

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 23:56:06 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

BİLGİ l Adanaspor Yoğun istek Üzerine 2 Kale Arkası Tribününde BEŞİKTAŞ Taraftarına Ayırdı.

Teşekürler Adanaspor

200 liradan bilet satıyorlar ne teşekkürü  :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

200 liradan bilet satıyorlar ne teşekkürü  :lol:
Kopyala yapıştır yaptım bana ait degil :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Kopyala yapıştır yaptım bana ait degil :tabe:

Fark ettim zaten onu.Kale arkası değil maratonun yarısını vermişler zaten

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 15 Kasım 2016, 11:24:12 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Ülkedeki spiker kalitesizliğini düşününce hakkaten büyük icat ya :icool: Reklam da yok. Üstelik bedava daha nolsun :evillol:
Icat diyo, patentini mi aldin be
Insan az paylasimci olur
Bunun ozel mesaji var
Kamuflajli iletisi var

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Icat diyo, patentini mi aldin be
Insan az paylasimci olur
Bunun ozel mesaji var
Kamuflajli iletisi var
Kendine müslüman abi bu hiç paylaşımcı değil

Çevrimdışı mylife1903

Demek korsan yayın izliyorsun! @Yusuf Tekeli Seni şimdi ihbar edip yayıncı kuruluştan 1 aylık ücretsiz üyelik kazanacağım.
Oooo yandan kaynama yapmayalim, siraya gecelim.

Ampul gibi parladi @Yusuf Tekeli sikrinleri de aldim ohhh mis
Simdi kallavi bir email yazayim,

Etiketler: