Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yerli oyunculara Döviz bazinda Ödeme yapmak cok saçma

Bu duzeni kim getirdiyse odunla döveceksin onu
IsmAel olayinda en buyuk kozumdu. Boyle bir mallik yok. Simdi cenk,ozzy,olcay,kerim,ginler gibi oyunculari ayri tutuyorum. Herifin belki evi bile kiradir. Sark hizmetinde burda yuro almasi normal.
Necip,tolga gibilerin ise tl almasi lazim

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız Adanaspor'un bundaki amacı, 300-400 bin TL para kazanmak.

Senin diğer büyüklere yapman manasız olur, aynısını sana da yaparlar çünkü.

Şimdi bunu önerenler de, sıra  Saraçoğlu'na gitmeye geldiğinde 250 TL'lik bilet fiyatını görünce yönetime sallamaya başlar.

Benim kıl olduğum nokta, Trabzonspor taraftarı burada maça gelebilirken bizim taraftarın orada maça gidemeyecek olmamız.

Ben çocukken senelerce İstanbul'daki derbi maçlarda Trabzonspor taraftarına stadın yarısı verilirdi, ama deplasmana bir tane seyirci gidemezdi.

Bu kadar saçma bir ayrımcılık görmedim ben.
O mevzu da baya karanlık ya :) Üç otobüs Trabzon'da kahve basarsan palalarla kılıçlarla sana yasaklarlar sonra :)

Ama dediğin gibi Trabzon taraftarının buraya gelmesi garip biz gidemedikten sonra resmen ayrımcılık..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

türklere tl yabancılara dövizle maaş olmaz. şimdi şirketlere yabancı personel alınsa adam gelse dolarla maaş alsa senle aynı işi yapsa mesela bir makinayı kullanan 2 operatörden birisiniz adam son 1 haftada sana %10 çaksa nasıl hissedersiniz???

Aynen oyle abi

Madem Tl üzerinden veremiyorsun ozaman Euroyu atıyorum 3 Tl üzerinden sabitle boylece Euro yukseldiginde Bedavadan fazla para almasin

Yunus'un dediği çözüm olur; tüm oyunculara sene başında böyle bir şekilde madde imzalatmak iyi fikir.

Hatta Ünal Aysal gitmeden önceki son sözleşmeleri böyle yapmıştı, her sezon başında 31 Mayıs'taki döviz kuru baz alınır diye madde koydurmuştu.

O zamanlar döviz fazla oynak olmadığı için diğerleri örnek almadılar.

Bir örnek sözleşme:

http://www.milliyet.com.tr/galatasaray-selcuk-inan-in-galatasaray-1889284-skorerhaber/
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2016, 14:22:44 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Yunus'un dediği çözüm olur; tüm oyunculara sene başında böyle bir şekilde madde imzalatmak iyi fikir.

Hatta Ünal Aysal gitmeden önceki son sözleşmeleri böyle yapmıştı, her sene sene sonundaki döviz kuru baz alınır diye madde koydurmuştu.

O zamanlar döviz fazla oynak olmadığı için diğerleri örnek almadılar.

ama o iş sadece yerlilere yapabildi onlarda bu şartı kabul etmek için sanırım %10-15 zamlı yeni sözleşmeler sonrası kabul ettiler. bir takımda eskisi gibi 2-3 yabancı olsa çok sorun olmaz ama takımların yarısı yabancı iken yarınıza tl yarınıza dövizle maaş demek adil olmaz tl alanlar sürekli kaybetmeye mahkumlar o adamlardan performans beklenemez bu çocuklar jetonla çalışıyor unutulmasın bu detay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Renklilerin maçında 107 liraymış misafir takıma ama onlar bedava dağıtılacağı için sorun yok  :D

Çevrimiçi Necmi

Hep gömecek değiliz, Tolgay büyük aşama kaydetti ve eksiklerini giderek kapatıyor şu an takımın en formda 3-4 oyuncusundan birisi ve takıma dinamizm katıyor, izleme haberleri doğruysa ve bu formunu ilerletirse takımla beraber 10 milyon euroları görmek içten bile değil..
bende sizi anlamıyorum ilk geldiği zamanki çizgisini bile yakalayamadı daha
gereksiz işler yapıp aşırı top kaybediyor basit oynamıyor. Geldiğindeki direncinide yitirdi
zamanla geri kazanır ama şu anda hiçde iyi değil bunu kattığıyla değil kendi çizgisiyle
karşılaştırarak değerlendiriyorum. her oyuncunun bir ortalaması vardır bunu kendi ortalamasının
altındamı üstündemi ona göre değerlendirmek gerekiyor. Bana göre şu anda Necipin orta sahada
verdiğinden fazlası değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gereksiz işler yapıp aşırı top kaybediyor basit oynamıyor. Geldiğindeki direncinide yitirdi
zamanla geri kazanır ama şu anda hiçde iyi değil bunu kattığıyla değil kendi çizgisiyle
karşılaştırarak değerlendiriyorum. her oyuncunun bir ortalaması vardır bunu kendi ortalamasının
altındamı üstündemi ona göre değerlendirmek gerekiyor. Bana göre şu anda Necipin orta sahada
Takımda başka yaratıcı oyuncu kalmadı bi tek bu kaldı abi bırakta bu adama tutunalım, Sosa yok, Töre gitti, Gomez yok, Oğuzhan sakat formsuz, Caner sakat, Talisca sakat bi tek bu bu kaldı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Girtlaga kadarda borc var ama opucukle alınmıyor onlar :evillol:

Araba icin veriyorsun 20.000 Tl pesin sonra 5 sene Taksit odüyorsun ayda 1.000 TL

Telefonlar desen oda oyle , 24 Ay boyunca ode babam ode

Ondan sonra ay sonu gelmiyor , Gelmez tabi

Yabancıların nir lafi var , Bir ulkeyi veya insani ele geçirmek istiyorsanız onlari Borclandirin diye , cok doğru bir soz :busted_cop:
Ilk defa kredi aldim bugun. Kredi de denmez ya. Sozlesmeli telefon aldim.
Telefon pesin kac para 1000
Ha diyor 12 taksitle odersen gene 1000 ustune 1yil boyunca300gb 600dakik turkiye ve 360dakika roming ve kalan her telefonlan beles konus dedi.
Ulan pesin alayim indirim yap, yok!
Bastim imzayi aldim yeni telefonu. Bir yil ode simdi. Anlastik telefondan cekecekler odemeyi.

Bizim baskan bu viskayi da ayni sekil alir. Kerimin skzkesmesine oncelik koyarsin

Çevrimdışı tangaz

eski seviyesinde değil ama mevcut takımda iyi gibi görünerek ön plana çıkıyor aslında.

şuan takım formsuz düşünüyorum da fabri, tosiç, marcelo, adriano, necip, beck dışında herkesi gömebilirim şu anki formları ile  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Gruptan çıkarsak çok daha iyi paraya okuturuz.8-9 az gibi iyi bir satış yaparsak önümüz tamamen açılır.
ne yaptın ya Tolgay o paralara verilirmi o seviyede bir oyuncuyu o paraya kadrona dahil edemezsin
sattığın oyuncunun bir cazibesi olmalı yoksa işine yarayan oyuncuyu neden satasın.
Artık tok satıcıyız bonservis cezamız kalktı. almak için satmak zorunda değiliz renkliler düşünsün artık :bandit:
tolgay yaşında ve seviyesinde bir oyuncunun ederi minimum 15-20 arasıdır.

Çevrimiçi Necmi

:evillol:
sosa fenere giderse diego vol.2 olur rahat olun. onda o kadın varken cacık olmaz o heriften artık. tecrübelerime dayanarak söylüyorum.  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne yaptın ya Tolgay o paralara verilirmi o seviyede bir oyuncuyu o paraya kadrona dahil edemezsin
sattığın oyuncunun bir cazibesi olmalı yoksa işine yarayan oyuncuyu neden satasın.
Artık tok satıcıyız bonservis cezamız kalktı. almak için satmak zorunda değiliz renkliler düşünsün artık :bandit:
Abi çok uçmayalım, Töre de gördük durumu, Sosa'yı 7 e okuttuk ki müthiş bir background ı var oynadığı takımlar olarak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

saol @Bishamon kızım aynı öksürmeye dewam ben de öksürüyorum :) dün izmire gittiler bu hafta öğretmeni raporluymuş 1 haftalığına kaçtılar hemen bekarım bu hafta yani  :naughty:
burdan bizede bulaştırdın :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Abi çok uçmayalım, Töre de gördük durumu, Sosa'yı 7 e okuttuk ki müthiş bir background ı var oynadığı takımlar olarak..

sosayı müthiş okuttuk doğru ama yaşı itibari ile fazlası olmazdı töre de ise töre+biliçin şark kurnazlıkları devreye girdi şayet ffp olmasaydı töreyi değil babayı alırlardı o bedellere

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye Ligi'nden hiç bir oyuncuyu o paralara satamayız kolay kolay.

10 milyon euro teklif varsa hemen gönderilmeli.

Riskli bir sakatlık geçmişi var, elimizde patlayabilir.

10 milyon euro bizim için muazzam bir para, o paranın yarısına takımı baştan aşağı kurabilecek bir ekip var başımızda.

Çevrimdışı mylife1903

Fener verir ama GS'ı bilemem, onlar zaten bitmiş durumda maaşları bile ödeyemiyorlar.
Fbnin verisi gsnin alisi kuvvetliymie bu sezon

Çevrimiçi Necmi

Evet Avrupa ligi Türkiye ligi dahil şu ana kadar toplam 247 dk oynamış ve sırf bize gıcıklık olsun diye havada kapılmış olan İsmail Köybaşı :)
sessiz ol kızgınız gibi davran  :bandit:
belki tekrar yaparlar uyandırmayalım @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sosayı müthiş okuttuk doğru ama yaşı itibari ile fazlası olmazdı töre de ise töre+biliçin şark kurnazlıkları devreye girdi şayet ffp olmasaydı töreyi değil babayı alırlardı o bedellere
Öyle veya böyle 15-20 ler hayal.. Ha şampiyon oluruz, Şampiyonlar liginde gruptan çıkarız bu devrede üst düzey oynar oyuna olduğu kadar skora da katkı yapar asist ve gol olarak o zaman bu seviyelere çıkar. Artık o bölgede oynayan oyunculardan sadece alsın adam eksiltsin beklemiyorlar skorada direk etki yapsın istiyorlar yoksa bu tarzda adam dolu zaten avrupa'da, altyapılarda..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

burdan bizede bulaştırdın :bandit: :bandit:

bi ürün önerdi bugün bir arkadaş 1,5 aydır kullanıyorlarmış ailecek çok memnunlarmış www.beeo.com orada arısütü polen hambal karışımı üründen almışlar evde herkes çakı gibiymiş viral enfeksiyonlara çok iyi geliyormuş hatta yaşlı annesinin 5 kat merdiveni eskiden 4 defa durarak çıkarken şimdi tek nefeste çıktığını falan anlatıyordu bir de makina saat gibi maşallah diyordu :iblush:

Çevrimdışı mylife1903

ondan sonra da istikrar sürsün edebiyatı, best seller
Depoyu hep 50liralik doldur Abi, istikrarin iyi olsun sanin yurusun.
Bak benim istikrar nasil dunyanin her yerinde araba ayni yakiyor, benzin fiyatindan bagimsiz. Istikrarli bir sarfiyatim var.

Çevrimiçi Necmi

Alıntıladığım mesajda mealen tepkinin/ıslıklamanın iğrenç olduğu yazılmıştı
Ben de Beşiktaşın zararına olan durumda tepki vermemek iğrençtir dedim,mesajdan da anlaşılıyor
Olcay'a iğrenç demem söz konusu değil,seviyorum da kendisini
Ha performansını uzun süredir beğenmiyorum,geçmişte yaptığı olumlu şeyler de şimdi Beşiktaş forması altında mücadele etmeme hakkını vermez ona
İyi oyun bile değil,pres dahi yapmıyor/yapamıyor
Kulağına küpe olacak bir şey lazımdı,daha güzel olabilirdi böyle oldu

Beşiktaş tribünü performansını beğenmeyip Baba Hakkıyı bile ıslıklamışken ve Baba Hakkı "Bu formayı bana taraftarlar giydirdi, onlar isterse çıkarırım" diye durumu ağırbaşlılık ve saygıyla karşılamışken Olcay'ın ders alıp azimle çalışması gerekir
O yüzden kimse utanıyorum,ayıp vs edebiyatına girmesin
Şahıslar ıslıklanır,protesto edilir beğenilmezse
Ne yapacak yoksa insanlar Olcay'ı stat çıkışı kenara çekip uzun süredir senin performansını hiç beğenmiyoruz mu diyecekler
tamam haklısın yanlış algılamışım mesaji ben oyuncuya dediğini düşündüm şık bulmadım @yigitcan1903

Çevrimdışı tangaz

Öyle veya böyle 15-20 ler hayal.. Ha şampiyon oluruz, Şampiyonlar liginde gruptan çıkarız bu devrede üst düzey oynar oyuna olduğu kadar skora da katkı yapar asist ve gol olarak o zaman bu seviyelere çıkar. Artık o bölgede oynayan oyunculardan sadece alsın adam eksiltsin beklemiyorlar skorada direk etki yapsın istiyorlar yoksa bu tarzda adam dolu zaten avrupa'da, altyapılarda..

15-20ler bence de hayal tolgay için ben daha makuldüm 12 istemiştim ama töre mevkisi uefadaki geçmişi vbvb alt alta eklenince 18e okutulabilirdi farklı koşullarımız olsaydı

Çevrimdışı tuncaboylu

sessiz ol kızgınız gibi davran  :bandit:
belki tekrar yaparlar uyandırmayalım @Serhat Akkaya

İsmail'i zor hazmettim, Pektemek'i de alırlarsa tepkim çok sert olur.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ben ironi yapıyorum. burası gariplikler ülkesi cevremdeki insanların gelir düzeylerini biliyorum ama gider düzeylerini topluyorum kafam almıyor. mesela 4-5 bin lira maaşlı 5 yıllık bir memur 300binlik arabaya biniyor yemese içmese zıçmasa o parayı toplayamaz ya da karı koca öğretmen olup 400binlik iki evi olup çocuğunu da özel okula yollayanlar yada bizim şirketten örnek vereyim asgari ücretle çalışıp 3-4 bin lira telefona para veren insan kaynıyor çevremde. bu ülke gerçekten çok garip...
Ben bosbakan olunca o memurlarin hepsini olimpiyat stadinda toplayip, besiktasin anonscusunu cagiracam ve soracam "nerden buldun"diye

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail'i zor hazmettim, Pektemek'i de alırlarsa tepkim çok sert olur.  :bandit:
Beşiktaş değerlerini böyle kolay vermemeliyiz, Pektemek gibi bir adamın bonservisi en az 2-3 milyon euro olmalı.. Şu an ligin dakika skor olarak en etkili oyuncusu  :money:
Korku akıl katilidir.

Etiketler: