Quaresma çıkıp nasıl oynuyor aras ve kerimin de özellikleri benzer quaresmayla.Alacaklar götürecekler aras uçuyo kaçıyo dendi yok ortada.Kerimin de alıp götürmesi lazım o da yok.Takım 2-3 oyuncuya göre kurulmaz oyuncular uymak zorunda.Atiba,tolgay da pas oyuncusu ama adamlar hala çatır çatır oynuyor.Cenkin sahada yürüyecek hali yok bu oyun sistemiyle açıklanmaz.Karşı karşıya bana o golü atamıyorsa hangi sisteme gitse oynayamaz abi.Forveti pozisyona sokuyorsa o sistem çıkıp şikayet etmez o forvet.Kontratak sistemi diyorsun bu sistemde oynayacak en iyi adam kerimdir nerde kerim yok.Arasta aynı şekilde hayalet oldular.
quaresma oynamıyor işte onun yaptığı şey oynamak değil 90 dakika bütün takımı yoruyor sadece
Kerim bu takımın kulübesinde oturacak seviyede değil daha
atiba ve tolgay eski kapasitelerinin yarısında değil ve bunlar savunma oyuncuları zaten savunma oyunundada sıkıntımız
yok. hücumda ne veriyorlar ona bak bir oyuncuyu oyuna ısındıramazsan messi olsa bir şey veremez.
bunlar lig başladığında kötü değildiler ne zaman caner adapte oldu beke inler arkada kaldı uzun toplar çıkmaya başladı bizim ileri hattımız
tamamen oyundan düştü geçen sene caneri isterken herkes burda çok söyledim bütün hücum hattımız düşer diye
olan bu işte şimdi sakatlandı ozide düzeldi şimdi bundan sonra seyret o formsuz dediğin oyuncuları
Kerim diye konuşup duruyorsunuz neden sürekli beyninizde sanal kahramanlar yaratıyorsunuz
topu alıp giden adam kontratak oyuncusu olmuyor adamın yaptığı şey topu alıp gitmek sağına soluna bakmaz
bumu oyuncu. Sürekli aynı muhabbet dendi edildi aras ne bekliyorsun iki sezon oynamadan geçirmiş bir oyuncu
hoca oynatmadığına göre yeterli değil demek verimsiz olacağını düşünürken sahaya sürüp bitirsinmi adamı
geçen senede tolgayı oynatmadı mesela
sizin futbol bilginiz yokki bana sürekli ayağında top tutan çalım atan oyuncuları oynuyor diye getiriyorsunuz
oynuyorlarda ne yapıyorlar takıma ne katkıları var. hangi maçdı hatırlamıyorum napoli olabilir soldan quaresmaya
pas atıldı kutunun köşesinde kutuyada iki oyuncumuz girdi ilerlese kutuya topu bıraksa pozisyon gol olacak o ne
yaptı durdu arkasından koşan iki rakip oyuncuyu karşısına aldı sonra ikisinede çalım attı sonra bir daha üstlerine gitti
basdılar o sırada rakip kutuya yerleşti oda topu dışarı açtı adrianomuydu ona mecburen pas verdi bumu şimdi iyi oynamak
baskın atağı olgun atağa çevirdi ve bu haraketleri her maç onlarca kez yapıyor bütün hücum hattını oyundan soğutuyor.
ben kaç defa oyuncuların lanet olsun der gibi el silkelediklerini gördüm. sen beş kere depar atarsın o pası alamazsın
sonra neden koşayım dersin bizde olan bu adam pas vermiyor ne zaman pozisyon bitiyor topu kaptıracak noktaya
geliyor ondan sonra pas veriyor senin oynuyor dediğin adam bu takımın el freni resmen
siz takımın oynamasını kazanmasını istemiyorsunuzki bir şovmen çıksın iki çalım bir bacak arası yapsın sonra auuu
geride ne var hiç bir şey morali bozulmuş yıpranmış bir takım. ben atibayı cenki aboubakarı gördüm bu sene quaresmaya lanet okurken
bir oyuncu sahada bu noktaya geliyorsa oyundan düşer bunlar insan robot değil
neden 25 yaş üstü quaresma sevdalı insan bulamıyorsun ara mumla arasan belki bir iki tane bulursun
hep arkadaşlarına hava atacak gençler kendine kahraman yaratıyor.
evet işte tamda bunlar oyun sistemiyle açıklanır quaresma takımda krallığını ilan etti bütün takımıda tüketti
bu gün quaresmayı al saha dışına yerine o eli belinde dediğin oyuncuları sahaya sür sonra sahadaki takımı seyret
quaresma sadece ciddiye aldığı maçlarda biraz takıma oynuyor onun ötesi hep bencillik.
Sizde kalmışsınız takıma katkısı büyük diyorsunuz takım sistem oturtamıyorsa bunun birinci nedeni quaresma
gs den ne farkımız var onlar brumaya atıyor biz quaresmaya onlar bir şey yaparsa maç kazanılıyor
futbol dediğiniz bumu