Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144253 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ulan herif 1 saattir basın toplantısı yapıyor 1 dk futbol konuştu yine kendi karakter analizine döndü sırf ego sıfır futbol bilgisi bunu gördükçe Rasim Kara ya daha çok üzülüyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Alper1903

Olcay son zamanlarda (nereden baksak 1 senedir) aşırı kötü. Etkisi sıfır gibi bir şey. Sert bir tepki verilmesi gerekiyordu ama gereksiz bir maçta taraftar patlamış. Pek anlam veremedim buna. Ayrıca şu milli takım arasından nefret ediyorum. Sanki ruhum çekiliyor öyle rahatsızım. Futboldan soğuyorum bitse de kurtulsak.

Çevrimdışı Necmi

Ben de 3-5 saat önce hemen hemen aynı şeyleri yazmıştım abi.
Bugünkü protesto 1-2 maç kaybettiğimizde olabilecek şeylerin fragmanıydı sadece, esas filmi mağlup olduğumuzda göreceğiz beni esas düşündüren de bu zaten.
Her şeyin en iyisini bilir tribün çocukları  :lol:
bu gün stadda olan tribüncüler değildi hepsi ergendi. Ne bekliyorsunuzki.
herkes biletlerini devretmiş gençlere onlarında gs taraftarından farkları yok Beşiktaşlı olmayı
öğrenememişler daha. Zamanla onlarda öğrenecek nasıl sebaya küfredenler bu gün nasıl
pişmansa.

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Gokhan-

bu gün stadda olan tribüncüler değildi hepsi ergendi. Ne bekliyorsunuzki.
herkes biletlerini devretmiş gençlere onlarında gs taraftarından farkları yok Beşiktaşlı olmayı
öğrenememişler daha. Zamanla onlarda öğrenecek nasıl sebaya küfredenler bu gün nasıl
pişmansa.

Artık sırf bu yüzden bire bir tanımadığım öğrenci-ergen tayfasına bilet vermeyeceğim abi.
3 arkadaş devrediyorduk bazı maçlarda ama artık bitti.
Niteliksiz, köstek adamlar olacağına az-öz taraftar modeli daha makbuldur benim gözümde.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Necmi

BJK taraftarları arasında çok sağlam ağlamaya müsait bi yapı var..

Güzel oyun kötü sonuç.
Kötü  oyun güzel sonuç.
kötü oyun kötü sonuç.

Yukardaki seçenekler oluştuğu zaman hemen malzemeci Süreyya abiden başlayarak Fikret Orman ' a kadar herkesi gömüyor. ne topcusu ne hocası kalıyor. Öyle bir hal aldıki artık yukarıdaki seçeneklerden birisi olduğu zaman ne sosyal medya ne foruma giresim kalmıyor.

İyi skorlar alıyoruz taraftar olarak güçlendik sanıyoruz fakat BEŞİKTAŞ ' ın en büyük düşmanı rakipler veya rengarenk medya değil kendisidir. 3- 5 istenmedik sonuçta hortlamaya hazırlar..
yok birde gelip buralarda yaptıklarının doğru olduğunu sanıyorlar savunuyorlar ya
Beşiktaş taraftarının hepsi kendini başkan sanıyor. Bir bilet alınca sanki kulübü satın aldı.
3 yıldır olimpiyatta Başakşehirde takımı yanlız bırakanlar bu gün sanki takım üzerinde söz hakkı varmış gibi
konuşuyor. Siz kötü performans sonrası dönüp oyuncular sizi ıslıklasa mutlumu olacaksınız.
Bu takım tutmak falan değil bazı tiplerin yaptığı intikam almak Bunlar sahadaki Beşiktaşı gram düşünmüyorlar
yıllardır devamlı yanılıyorlar ama en ufak bir özeleştiri yok. Hala biz haklıyız diyorlar.
Burda atiba yerden yere vuruldu ya daha ötesi varmı bunları yapanın zamanında bir maçı bile izlediğini sanmıyorum
çünkü izleseler atibaya laf söyleyemezlerdi. Biz burda atiba takımın temel direği sözleşme uzatılmalı derken bizi yönetim yalakalığıyla
suçladılar. Yönetimin imza attıracağını biliyorsun o nedenle yönetimi peşinen savunuyorsun dendi.
Bu gün gram kızarmıyorlar ama tempo oyuncu yeme konusunda aynılar. Elimize bu güne kadar
olcay kadar skora katkısı olan başka bir kanat oyuncusu gelmemiş daha ne bekliyorlar messi olmasınımı
bugün göndersek renklilerden biri kapar ve biz yıllarca gene dizimizi döveriz.

Çevrimdışı Necmi

Artık sırf bu yüzden bire bir tanımadığım öğrenci-ergen tayfasına bilet vermeyeceğim abi.
3 arkadaş devrediyorduk bazı maçlarda ama artık bitti.
Niteliksiz, köstek adamlar olacağına az-öz taraftar modeli daha makbuldur benim gözümde.

zaten diyorum burda olsun başka yerde olsun tanımadığınız insana bilet devretmeyin.
sadece o değilki burda gelip bilet alıp sonra facede satıyorlar o biletleri o nedenle burda bildiğiniz tanıdığınız insana
verin bir sürü öğrenci kardeşimiz var pırıl pırıl Beşiktaşlı

Çevrimdışı 38life

Tekrar söyleme gereği duyuyorum. Bu tarz ıslıklama muhabbetleri Özellikle gs tribünü olmak üzere renkli tribünlerin adetleridir. Bizde böyle birşey yoktur. Böyle birşey yaptığınız anda her maç Olcaya küfür eden adamları Olcayı alkışlarken görürsünüz. Burası Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

burdaki gençlerle izliyoruz maçları emin olun bizden daha terbiyeliler

Çevrimdışı Kalyoncu

Çevrimdışı Gokhan-

Ben galatasaraylıyım bu sayfayı severek takip ediyorum bişey söylemek istiyorum olcaya biraz vefa gösterin. Olcay Şahan, Beşiktaş'a gelirken, bonservis bedelinin bir kısmını cebinden ödeyerek geldi. İyi oynar kötü oynar ona bişey diyemem sonuçta onun oynamasına karar veren hocadır sözleşmesini uzatanda yönetimdir kimse silah zoruyla oynatmıyor adamı sadece saygı iyi geceler.

Bu da bir renkli arkadaşın yorumu..

Çevrimdışı Berat

@Necmi abi maç esnasında zaten yazdım sana nasıl bir ortamda kendimi bulduğumu. Ben de bundan sonra yanımda tanıdığım, güvendiğim insanlar olmadan tribüne girmeyeceğim. Bugün futbolu geçtim, yakınında bulunduğum topluluğun yüzünden maçtan bir gram keyif alamadım. İnönü'ye gitmek bana nasip olmadı her bulduğum fırsatta stada gitmeye çalışıyorum bu yüzden sağolsun forumdaki abilerimiz de her fırsatta destek oluyor ama böyle olacaksa artık iki kez düşüneceğim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tamam biz de genciz de arkadaş bu kadar berbat bir nesil geliyor olamaz ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Baiakşehirde düdüğün çalışından bitişine kadar tüm oyuncularımıza küfür eden ''taraftarlar'' gördüm.Sinir oluyor insanın ama yapacak bir şey yok.Formamızı giyen birini ıslıklamak ilkelerimize ayrı davranışlarda bulunmamışsa çok ayık bir harekettir ve yapanların Beşiktaşlılığından şüphe duyarım.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi maç esnasında zaten yazdım sana nasıl bir ortamda kendimi bulduğumu. Ben de bundan sonra yanımda tanıdığım, güvendiğim insanlar olmadan tribüne girmeyeceğim. Bugün futbolu geçtim, yakınında bulunduğum topluluğun yüzünden maçtan bir gram keyif alamadım. İnönü'ye gitmek bana nasip olmadı her bulduğum fırsatta stada gitmeye çalışıyorum bu yüzden sağolsun forumdaki abilerimiz de her fırsatta destek oluyor ama böyle olacaksa artık iki kez düşüneceğim.
hazırlık maçları böyle oluyor malesef herkes kombinelerini gençlere devrediyor.
gerçi olması gereken buda gönderdiğin kişide kefaletli olmalı bilet hak edeni bulmalı
parasını verip giden yada kombine sahibinden bu tür davranış göremezsin onlar takımın kazanmasına odaklanır
gruplarda bu sebeple pasifize oldu artık tribünde aklı başında insan var eskiden bu gençleri
gruplar istedikleri gibi yönlendiriyordu şimdi tribünde yönlenenler yok biletlerin pahalılığı bu işe yaradı.
eski inönüde sırf küfür etmek için tribüne gelen vardı.devredeceğimiz insanı doğru seçersek bu sıkıntı
oluşmaz bunları kendi içimizden biz ayıklayacağız ya düzgün olacaklar takımlarını taraftar gibi destekleyecekler
yada dışlanacaklar.

Çevrimdışı Berat

hazırlık maçları böyle oluyor malesef herkes kombinelerini gençlere devrediyor.
gerçi olması gereken buda gönderdiğin kişide kefaletli olmalı bilet hak edeni bulmalı
parasını verip giden yada kombine sahibinden bu tür davranış göremezsin onlar takımın kazanmasına odaklanır
gruplarda bu sebeple pasifize oldu artık tribünde aklı başında insan var eskiden bu gençleri
gruplar istedikleri gibi yönlendiriyordu şimdi tribünde yönlenenler yok biletlerin pahalılığı bu işe yaradı.
eski inönüde sırf küfür etmek için tribüne gelen vardı.devredeceğimiz insanı doğru seçersek bu sıkıntı
oluşmaz bunları kendi içimizden biz ayıklayacağız ya düzgün olacaklar takımlarını taraftar gibi destekleyecekler
yada dışlanacaklar.
Ben artık 121'den çıkmam abi :D

Çevrimdışı Necmi

Baiakşehirde düdüğün çalışından bitişine kadar tüm oyuncularımıza küfür eden ''taraftarlar'' gördüm.Sinir oluyor insanın ama yapacak bir şey yok.Formamızı giyen birini ıslıklamak ilkelerimize ayrı davranışlarda bulunmamışsa çok ayık bir harekettir ve yapanların Beşiktaşlılığından şüphe duyarım.
boşver biletler 100+ olunca artık onların taraftarlığı bitti.
biletlerin pahalılığı direk onları etkiledi arada öğrencilerde kaynıyor ama
yapacak bir şey yok bunun düzelmesi gerekiyor. Bu tribünlere bu sözler YD ile birlikte
girdi malesef nasıl sebayı göndermek için paralı uşaklarına küfür ettirdiler sonra önü kesilemedi
mesela her seferinde ceza aldığımızı bile bile hala aynı marşı söylemekte ısrar eden ya aptaldır
yada Beşiktaş düşmanı bundan sonra bitecek bunlar çünkü edilen küfür edeni yakacak Beşiktaşa kazanç
olarak döneceği için Beşiktaş düşmanları etmez artık yavaş yavaş biter.

Çevrimdışı Necmi

Ben artık 121'den çıkmam abi :D
121 etmese ne olur ligin ilk maçında kapalı üstün ettiği küfür yüzünden bize ceza kestiler.

Çevrimiçi Kapkarakartal

GS'nin teklifini geri çevirip Beşiktaş'a gelmek için bonservisinin bir kısmını kendi veren bir adamdır Olcay ŞAHAN ne mutlu ki Beşiktaş'ımızın zor günlerinde yanında olmuştur. Sefaya geçiyor olduğumuz şu dönemlerde asıl gerçek Beşiktaş taraftarı belli olucaktır bir yenilgiyle veya kötü performansla değerlerini satacaklar zaten Olcay gibi bir adamı ıslıklayarak bir adım öne çıkmışlardır.

Kalın puntolarla yazdığım yere dikkat iyi gününde zaten herkez yanındadır lakin zor gününde çevrende kimse olmaz.
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 00:08:38 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Berat

121 etmese ne olur ligin ilk maçında kapalı üstün ettiği küfür yüzünden bize ceza kestiler.
Küfür/ceza yüzünden değil , birlikte maç izlemenin keyfinin değeri bambaşka.

Çevrimdışı Mehmet57

Son derece duygusal davranan taraftarlardan dolayi Turk futbolu ilerlemekte zorluk cekiyor.

"Ama adamin dibi" "Erkekligin ham maddesi" "asker" "kaninin son damlasina kadar" "Sahada savasiyor".

Bu mantik ile formamizi oyle berbat oyuncular giyip degere bindi ki taraftarin gozunde. Ya sahada yansittiklari?

Adamlik yarisi degil bu. Spor ahlaki zaten 1 numarada, lakin bundan ziyade futbol yetenek oyunu. Yeteneksizsen biryere kadar, kimya bozuldugunda toparlayamazsin. Istersen dunyanin en "adami" ol.

Çevrimdışı Bishamon

boşver biletler 100+ olunca artık onların taraftarlığı bitti.
biletlerin pahalılığı direk onları etkiledi arada öğrencilerde kaynıyor ama
yapacak bir şey yok bunun düzelmesi gerekiyor. Bu tribünlere bu sözler YD ile birlikte
girdi malesef nasıl sebayı göndermek için paralı uşaklarına küfür ettirdiler sonra önü kesilemedi
mesela her seferinde ceza aldığımızı bile bile hala aynı marşı söylemekte ısrar eden ya aptaldır
yada Beşiktaş düşmanı bundan sonra bitecek bunlar çünkü edilen küfür edeni yakacak Beşiktaşa kazanç
olarak döneceği için Beşiktaş düşmanları etmez artık yavaş yavaş biter.

Napoli maçında Juve Juve diye bağırıp gol attıktan sonra Napoliye karşı ingilizce küfürlü tezahürat yapan tipler neyin peşindeydi çözebilmiş değilim.O tezahürat'ı yaparken de gol yedik zaten.

Haydi koy şu.... tezahüratı zaten en nefret ettiğim şey olabilir.Takım hücuma çıkmaya çalışıyor veya rakip hücumda bunlar lay lay lom peşinde

Çevrimdışı Anıl1903

Olcay bugün iyi,kötü oynadı oyununu bazı oyuncular vardır bu tür ıslıklama olaylarında kendisine top gelmemesi için elinden geleni yapar.Olcay ise tüm ıslıklamalara rağmen hep boş alanlara kaçıp top istedi.Bu taraftara bu tarz davranışlar yakışmıyor Olcay çok iyi bir oyuncu demiyorum ama durup dururken kendimize sorunlar yaratmayalım.

Çevrimdışı Bishamon

@Mehmet57 Eleştiri en doğal haktır.Ama bu ıslıkla yapılmaz.Ben de Olcay'ın formunu beğenmiyorum ama bu tepki ıslıkla yapılamaz.

Çevrimdışı Gokhan-

Son derece duygusal davranan taraftarlardan dolayi Turk futbolu ilerlemekte zorluk cekiyor.

"Ama adamin dibi" "Erkekligin ham maddesi" "asker" "kaninin son damlasina kadar" "Sahada savasiyor".

Bu mantik ile formamizi oyle berbat oyuncular giyip degere bindi ki taraftarin gozunde. Ya sahada yansittiklari?

Adamlik yarisi degil bu. Spor ahlaki zaten 1 numarada, lakin bundan ziyade futbol yetenek oyunu. Yeteneksizsen biryere kadar, kimya bozuldugunda toparlayamazsin. Istersen dunyanin en "adami" ol.

Koşup savaşmanın ötesinde 35 gol-32 asist yapmış adam ve bu adam faydasız öyle mi?

Ha şu an formsuz, 11'de yer bulması imkansız, ama çöpe atılacak bir oyuncu da değildir, bu tip adamlar her takımda olmalı, futbol yetenek işidir doğrudur ama takım dediğimiz şeyde de Olcay gibi bir adam her zaman bulunmalıdır..
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2016, 00:22:44 Gokhan- ]

Etiketler: