@Necmi abi ben iletimde hazırlık maçı ve ya resmi maç yazmadım. Genel olarak protestonun bir uyarı olduğunu söyledim hala da öyle düşünüyorum.
Ben gitmedim maça izlemedim de ama protesto eden adama da niye ettin demem. Renklilerde adamlar burak'ı ıslıklıyor selçuk'u ıslıklıyor adamlar daha hırslı oynuyor
Ozan tufan'ı ıslıklıyorlar adam oynuyor.
Bizimkiler de kusura bakmasın en ufak bir ıslıklama da küsüp ben oynamayacağım gibi tiplere giriyorsa hadi kardeşim güle güle dersin.
Olcay feda sezonu için iyi bir alternatifti sonra ki sene içinde ama adam da ciddi bir düşüş var kaldıramıyor bu sene.
Fiziksel olarak yetersiz en ufak bir ikili mücadeleye giremiyor, çalım atamıyor üstüne pas bile veremiyorken taraftar ne yapsın alkışlasın mı?
Bu adam sezon başı kamp yemiş geçirmiş üstüne ligde 10 hafta geçmiş şampiyonlar liginde 4 maç geçmiş milli maçlar derken 20 ye yakın maç olmuş.
Bunca maçın ardından hala bu haldeyken çuvaldızı kendisine batırması lazım.
Hocanın hazırlamasından önce adam kendisini hazırlayacak hazır olacak maç eksiği varsa hazırlık maçında kapatacak onu.
bu çocukça bir düşünce güle güle demek dersin tabi o oyuncunun bonservisini sen ödemedin.
bak millette yıllardır gol kıralı olan burakda bizim güle güle dediğimiz oyuncu. Bir sene formsuz olan oyuncu olur.
sen ne sanıyorsun bak avrupadaki büyük takımlara gerisinde ne oyuncular var formsuz olmuş formayı kaptırmış
güle güle mi diyorlar. milyonlarca euro yatırım yaptığın oyuncuya üç tane ergen beğenmiyor diye güle güle mi
diyeceksin bilmediğin bir şey var bu dünyada herkesin buna sende dahilsin inişleri çıkışları var. Bıçakla kesilip atılmaz
yarın randımanın düştüğünde patronun kapıya koyduğunda bakalım böyle düşünecekmisin. o senin dediğin mantık yürüse
kimse bir seneden fazla bir işde çalışamaz sen herkesin mükemmelmi olduğunu sanıyorsun.
Kaldıki bir insanın verimsiz olması sadece kendisine bağlı bir şey değil kendinize hedef aramayın çok çirkin bir şey bu
Ozi formsuz Cenk formsuz Aboudan verim alamıyorsun sahada atibadan başka %50 veren bile yok Tolgay biraz
yanaşıyor. Şimdi neden olcay hedef cenkin olcay kadar katkısı yok bu takıma çok verimli quaresmayla veimsiz
forma giymeyen olcayın skor katkılarını bir karşılaştır. Bu takımı ergenler yönetmiyor. Başında bir hoca var.
Hoca formayı veriyorsa saygı duyacaksın. Ben bu forumda oyuncularımıza bel altı gireni atarım forumdan
biraz esnek olduk ama hat safhada ileri giden mesajlar oluyor. Beşiktaşın ve Beşiktaş oyuncusunun taraftarının değerini bilen bu
forumda yazabilir. Performansı düşük diye eleştirebilirsin ama burda kimse tetikçilikde yapamaz kimseyi teşvikte edemez.
bir laf söylemeden önce kendinizi koyun önce onun yerine burda oyuncuya hakaret eden birine çok daha yumuşak bir laf
ediyorum ayağa kalkıyor bana hakaret ediyorsun diye ee noldu az önce oyuncuya hakaret ederken normaldi.
Burda Beşiktaşa zarar verecek hiç bir şey teşvik edilmez onaylanmaz desteklenmez onu yapacak olan bu forumdan gider.