Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144903 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Necmi abinin benden daha fazla ceza verdiği bir üye yoktur bu forumda bence.
Eminmisin :alala:

O konuda kimse benim elime su dökemez :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Büyük olmak, büyük davranabilmek ve buna uygun davranabilmek çok kolay değildir. Bazen akıllara zarar davranışlar görüyorum,hiç yakışmıyor, neyse ki bu sezon tribündeki son sezonum, artık bırakma zamanı geldi. Olcay gibi birine bu muameleyi yapanlara söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazıklar olsun..

Çevrimdışı Tolga

Bir futbolcunun hazırlık maçında ıslıklanması bence çok gereksiz. Hoş olmamış yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Büyük olmak, büyük davranabilmek ve buna uygun davranabilmek çok kolay değildir. Bazen akıllara zarar davranışlar görüyorum,hiç yakışmıyor, neyse ki bu sezon tribündeki son sezonum, artık bırakma zamanı geldi. Olcay gibi birine bu muameleyi yapanlara söyleyecek bir şey bulamıyorum. Yazıklar olsun..
Hayırdır abi , Erken çekiliyorsun tribunlerden yahu :alala:

Kendini yaşlı mi hissediyorsun yoksa :bandit:

Bir futbolcunun hazırlık maçında ıslıklanması bence çok gereksiz. Hoş olmamış yani.
Bencede hoş degil ama Olcaya bir tepki verilmeliydi , Artik toparlanmasi gerekiyor bak kanatsiz oynuyoruz  bu sezon Olcay yüzünden..

Çevrimdışı ilhan mansız

Hayırdır abi , Erken çekiliyorsun tribunlerden yahu :alala:

Kendini yaşlı mi hissediyorsun yoksa :bandit:
yeter, biz en kötü günlerinde elimizden geleni yaptık, bu saatten sonra özellikle bugünkü gibi iğrençlikleri göreceğime hiç gitmem daha iyi,

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay'a Pektemek muamelesi yapılmasına karşıyım bu adam ne antreman kaçırır, ne de maç kaçırır, kolay kolay sakatlanmaz.Yetenekleri dahilinde de bekleneni vermeye çalışır ben mücadeleden kaçtığını, saha da gezindiğini görmedim hiç bir zaman, taraftarın gururunu kıran nedir onu anlamadım?

Bu adamın bu hale gelmesinin sebebi de ön yargılı taraftarlardır, gol atıp, asist yaptığı dönemlerde bile eleştiriliyordu, gol atıyorsun ama maçın içine ediyorsun gibisinden sürekli laf ediliyordu.Yok efendim Ozzy ile Cenk ile beraber olup diğer yabancılara pas atmıyorlarmış, kendi lobilerini kuruyorlarmış vs vs vs.

Hak etmediğini bildiği için de şu an efendi efendi oturuyor kenarda, sıkıntı nedir çözemedim bir türlü.Orada bile gol sevinçlerinde, hakeme itirazlarda en önde koşuyor adam.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

yeter, biz en kötü günlerinde elimizden geleni yaptık, bu saatten sonra özellikle bugünkü gibi iğrençlikleri göreceğime hiç gitmem daha iyi,
Mactamiydin abi bugün ?

Bide buyuk konuşma abi bak dayanamazsın Beşiktaş bu :eyes

Olcay'a Pektemek muamelesi yapılmasına karşıyım bu adam ne antreman kaçırır, ne de maç kaçırır, kolay kolay sakatlanmaz.Yetenekleri dahilinde de bekleneni vermeye çalışır ben mücadeleden kaçtığını, saha da gezindiğini görmedim hiç bir zaman, taraftarın gururunu kıran nedir onu anlamadım?

Bu adamın bu hale gelmesinin sebebi de ön yargılı taraftarlardır, gol atıp, asist yaptığı dönemlerde bile eleştiriliyordu, gol atıyorsun ama maçın içine ediyorsun gibisinden sürekli laf ediliyordu.Yok efendim Ozzy ile Cenk ile beraber olup diğer yabancılara pas atmıyorlarmış, kendi lobilerini kuruyorlarmış vs vs vs.

Hak etmediğini bildiği için de şu an efendi efendi oturuyor kenarda, sıkıntı nedir çözemedim bir türlü.Orada bile gol sevinçlerinde, hakeme itirazlarda en önde koşuyor adam.
Olcayin iyi niyetinden kimsenin şüphesi yok yeteneklerinin el verdiği kadar da katki verdi - veriyor

Ama Toparlaması lazim , boyle olmaz boyle devam etmez

Elimizde kanat oyuncusu yok , Maclarda tek kanat ile oynuyoruz farkındamısınız ??

Sagda Q7 - Solda devşirme Kanat ile oynuyoruz bu sezon , Bir Omer oynuyor , bir Cenk oynuyor bir Adriano oynuyor

Olcay su vaziyette formayı alamıyorsa Basina one egip düşünmesi ve daha cok calisip formayi almasi lazim :tabe:

Çevrimdışı ilhan mansız

Mactamiydin abi bugün ?

Bide buyuk konuşma abi bak dayanamazsın Beşiktaş bu :eyes
:) büyük konuşma anlamında değil de , zaten hayatımda ilk kez bir forumda yazıyorum, 20 yıl oldu gerçekten yoruldum artık, bu arada bademck ameliyatını mutlak ol,, :ok:

Çevrimdışı Gokhan-

bunu ben de ciddi ciddi düşünüyorum abi, iğrenmeye başladım artık, maç boyunca adamın elinden telefon düşmez ama futbolcu bir hata yapar vayy senin anânı avrâdını diye girer eleman.

@Yunus Emre Dökmeci

Taraftar neden tartışılmıyor onu anlamadım?

Yöneticisi, futbolcusu, hocası tartışılıyor da taraftar sütten çıkmış ak kaşık mı? Taraftarın her hareketi doğru mu oluyor? Takımını çok sevmesi, her söylediğinin, her yaptığının doğru olduğu anlamını mı taşıyor?

:) büyük konuşma anlamında değil de , zaten hayatımda ilk kez bir forumda yazıyorum, 20 yıl oldu gerçekten yoruldum artık, bu arada bademck ameliyatını mutlak ol,, :ok:
Tamam abi :ok:

Bende ilk defa bir forumda yazıyorum buranin havasi baska , çekiyor insanı..

Çevrimdışı ilhan mansız

bunu ben de ciddi ciddi düşünüyorum abi, iğrenmeye başladım artık, maç boyunca adamın elinden telefon düşmez ama futbolcu bir hata yapar vayy senin anânı avrâdını diye girer eleman.

@Yunus Emre Dökmeci

Taraftar neden tartışılmıyor onu anlamadım?

Yöneticisi, futbolcusu, hocası tartışılıyor da taraftar sütten çıkmış ak kaşık mı? Taraftarın her hareketi doğru mu oluyor? Takımını çok sevmesi, her söylediğinin, her yaptığının doğru olduğu anlamını mı taşıyor?
20 sene zarfında bir kere beleş maça girmedim, öğrenciyken dahi son paramızı verip gittik, o şekilde bir çok arkadaşım var, bu klüp oyulurken dahi kol kırılır yen içinde kalır diyerek hep kendimizi kontrol ettik. liverpooldan 8 yedik üç gün sonra buz gibi havada maçtaydık. bu ne terbiyesizliktir böyle, herkes teknik direktör, herkes süper taraftar, 3 maç oynayıp bütün sezon yatana Beşiktaşın çocuğu diyebilmek, saçma sapan tribüncü edebiyatları, büyük olmak illa decibel rekoru kırmak mıdır? belki de bazen tam aksine sessiz kalabilmektir, sabretmektir, fm de iki kıytırık maç oynayan herkes süper taraftar, iyi o zaman,,

Çevrimdışı Gokhan-

20 sene zarfında bir kere beleş maça girmedim, öğrenciyken dahi son paramızı verip gittik, o şekilde bir çok arkadaşım var, bu klüp oyulurken dahi kol kırılır yen içinde kalır diyerek hep kendimizi kontrol ettik. liverpooldan 8 yedik üç gün sonra buz gibi havada maçtaydık. bu ne terbiyesizliktir böyle, herkes teknik direktör, herkes süper taraftar, 3 maç oynayıp bütün sezon yatana Beşiktaşın çocuğu diyebilmek, saçma sapan tribüncü edebiyatları, büyük olmak illa decibel rekoru kırmak mıdır? belki de bazen tam aksine sessiz kalabilmektir, sabretmektir, fm de iki kıytırık maç oynayan herkes süper taraftar, iyi o zaman,,

Ben de 3-5 saat önce hemen hemen aynı şeyleri yazmıştım abi.
Bugünkü protesto 1-2 maç kaybettiğimizde olabilecek şeylerin fragmanıydı sadece, esas filmi mağlup olduğumuzda göreceğiz beni esas düşündüren de bu zaten.
Her şeyin en iyisini bilir tribün çocukları  :lol:

Çevrimdışı cisse557

Benim gözlemim tribün yapısından çok insan yapımız değişti. Bugün yanımdaki 8-9 yaşlarındaki bir çocuk, hocam hatçinsını alsana ya diyerek oyuncu değişikliğini beğenmedi. Gerek stat başlığı, gerek ekşi, gerek diğer forumlar, gerek günlük yaşam. Insanlar artık kolay kolay beğenmiyor. Olcay da bugün bunun nasibini aldı malesef.

Çevrimdışı 38life

Eminmisin :alala:

O konuda kimse benim elime su dökemez :evillol:

Pardon senin varlığını unutmuşum :D

Çevrimdışı 38life

Aboubakar bugün penaltıdan gol atmış, penaltıyı da kendisi yaptırmış. Gökhan Gönül de bugün çok iyiydi. Oğuzhan zaten milli takımda oynamıyo, çok da gerek yok.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Bishamon

ne diyo burda arkadaslar :alala:
https://twitter.com/Hammers_Update/status/797526944279592960
West Ham Gokhani geri gondermek icin kira bedelinin tamamini odemek zorunda kalabilir

Çevrimiçi Rasim

West Ham Gokhani geri gondermek icin kira bedelinin tamamini odemek zorunda kalabilir
baskan isi kivirmis gene  :claps: :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

@Necmi  abi ben iletimde hazırlık maçı ve ya resmi maç yazmadım. Genel olarak protestonun bir uyarı olduğunu söyledim hala da öyle düşünüyorum.
Ben gitmedim maça izlemedim de ama protesto eden adama da niye ettin demem. Renklilerde adamlar burak'ı ıslıklıyor selçuk'u ıslıklıyor adamlar daha hırslı oynuyor
Ozan tufan'ı ıslıklıyorlar adam oynuyor.
Bizimkiler de kusura bakmasın en ufak bir ıslıklama da küsüp ben oynamayacağım gibi tiplere giriyorsa hadi kardeşim güle güle dersin.
Olcay feda sezonu için iyi bir alternatifti sonra ki sene içinde ama adam da ciddi bir düşüş var kaldıramıyor bu sene.
Fiziksel olarak yetersiz en ufak bir ikili mücadeleye giremiyor, çalım atamıyor üstüne pas bile veremiyorken taraftar ne yapsın alkışlasın mı?
Bu adam sezon başı kamp yemiş geçirmiş üstüne ligde 10 hafta geçmiş şampiyonlar liginde 4 maç geçmiş milli maçlar derken 20 ye yakın maç olmuş.
Bunca maçın ardından hala bu haldeyken çuvaldızı kendisine batırması lazım.
Hocanın hazırlamasından önce adam kendisini hazırlayacak hazır olacak maç eksiği varsa hazırlık maçında kapatacak onu.
bu çocukça bir düşünce güle güle demek dersin tabi o oyuncunun bonservisini sen ödemedin.
bak millette yıllardır gol kıralı olan burakda bizim güle güle dediğimiz oyuncu. Bir sene formsuz olan oyuncu olur.
sen ne sanıyorsun bak avrupadaki büyük takımlara gerisinde ne oyuncular var formsuz olmuş formayı kaptırmış
güle güle mi diyorlar. milyonlarca euro yatırım yaptığın oyuncuya üç tane ergen beğenmiyor diye güle güle mi
diyeceksin bilmediğin bir şey var bu dünyada herkesin buna sende dahilsin inişleri çıkışları var. Bıçakla kesilip atılmaz
yarın randımanın düştüğünde patronun kapıya koyduğunda bakalım böyle düşünecekmisin. o senin dediğin mantık yürüse
kimse bir seneden fazla bir işde çalışamaz sen herkesin mükemmelmi olduğunu sanıyorsun.
Kaldıki bir insanın verimsiz olması sadece kendisine bağlı bir şey değil kendinize hedef aramayın çok çirkin bir şey bu
Ozi formsuz Cenk formsuz Aboudan verim alamıyorsun sahada atibadan başka %50 veren bile yok Tolgay biraz
yanaşıyor. Şimdi neden olcay hedef cenkin olcay kadar katkısı yok bu takıma çok verimli quaresmayla veimsiz
forma giymeyen olcayın skor katkılarını bir karşılaştır. Bu takımı ergenler yönetmiyor. Başında bir hoca var.
Hoca formayı veriyorsa saygı duyacaksın. Ben bu forumda oyuncularımıza bel altı gireni atarım forumdan
biraz esnek olduk ama hat safhada ileri giden mesajlar oluyor. Beşiktaşın ve Beşiktaş oyuncusunun taraftarının değerini bilen bu
forumda yazabilir. Performansı düşük diye eleştirebilirsin ama burda kimse tetikçilikde yapamaz kimseyi teşvikte edemez.
bir laf söylemeden önce kendinizi koyun önce onun yerine burda oyuncuya hakaret eden birine çok daha yumuşak bir laf
ediyorum ayağa kalkıyor bana hakaret ediyorsun diye ee noldu az önce oyuncuya hakaret ederken normaldi.
Burda Beşiktaşa zarar verecek hiç bir şey teşvik edilmez onaylanmaz desteklenmez onu yapacak olan bu forumdan gider.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

BJK taraftarları arasında çok sağlam ağlamaya müsait bi yapı var..

Güzel oyun kötü sonuç.
Kötü  oyun güzel sonuç.
kötü oyun kötü sonuç.

Yukardaki seçenekler oluştuğu zaman hemen malzemeci Süreyya abiden başlayarak Fikret Orman ' a kadar herkesi gömüyor. ne topcusu ne hocası kalıyor. Öyle bir hal aldıki artık yukarıdaki seçeneklerden birisi olduğu zaman ne sosyal medya ne foruma giresim kalmıyor.

İyi skorlar alıyoruz taraftar olarak güçlendik sanıyoruz fakat BEŞİKTAŞ ' ın en büyük düşmanı rakipler veya rengarenk medya değil kendisidir. 3- 5 istenmedik sonuçta hortlamaya hazırlar..

Çevrimdışı 38life

Milosevic Darmstadtda iyi oynuyormuş diyorlar.

Etiketler: