Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143977 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Maalesef genç oyuncuların hiçbiri Beşiktaş'ta oynayacak kapasitede değil. 20-21 yaşındaki oyuncular hala A takım seviyesine gelemedilerse ısrar etmemek lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ripley

Az Alkmaarda sağda oynayan genco Hassani bizim ligde rahat oynar bir buna bak bir de Kerime...Kerim tutmadı maalesef kiralamak lazım 2 yıllığına, belki geliştirebilir kendini veya açılabilir daha 22 yaşında. Bir de Friday var son vuruşlarını iyi gördüm kendi liginde 1 gol atmış ama bizde oynasa şu takımın en golcüsü olabilirdi...

Çevrimiçi Kapkarakartal

Karim Benzema: "Türk futbolunu fazla takip etmiyorum ancak Beşiktaş'ı beğeniyorum. Bugünkü maçta Türkiye'yi destekliyorum''

Çevrimdışı tardu

Olcay'ın ıslıklanması bence gayet doğal bir tepki.Hazırlık maçı tamam ölçü değil fakat elde bir Atiba gerçeği var bu adam bu sezon benim hatırladığım tek maç kaçırdı onda da dinlendirildi.Atiba hazırlık maçı felan demeden çıkıp canavar gibi oynuyor koşuyor,pres yapıyor,top kapıyor pozisyon yaratıp pozisyona giriyor bunu yaparkende bu hazırlık maçı felan demiyor bu adam birde yaşlı.Olcaya bakıyorumda adam sanki bu sezon hiç bir maç kaçırmamış (hazırlık maçı dahil) öyle yorgun ki işte bu maçada öylesine çıkmış edası var.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Altyapıdan oyuncu çıkmamasının asıl sebebi taraftar. ligin ilk maçı Alanya maçında 4-0 ken Enes-Eslem ve Küçük Oğuzhan oynasa bir hareketle adamları Messi ilan edecektik. Uefa takımına yenikken oynayınca  bunlardan bir halt olmaz oluyor. Altyapıya çok fazla anlam yüklememek lazım  biz bir sene Necip 1-2 sene sonra eski Olcay 1-2 sene sonra bir Tosiç bir Beck çıkarırsak yani yedek oyuncumuzu kendimiz üretirsek kardır. Altyapının başında Serpil Hamdi yok elimizde de Sergen gibi bir yetenek yok bunu unutmayalım.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Bir futbolcuyu isliklamak onu kendine getirmez tam tersine mental olarak dusurur. Islık yiyip kendine gelecek futbolcu oranı ℅5 ya vardır ya yoktur. Bu tarz işler Gs tribünün işleridir. Bugün Tribündeki kitlenin çocuğu resmi maçlara gelmeyen kitleydi. İyiki de gelmiyorlar.

Bu maçla ilgili özellikle genc futbolc ularin performansını degerlendirmemek gerek. Zira sahada herhangi bir plan ve oyun yoktu. Sadece Atınçın yerden kötü olduğunu gördük. Ki bu zaten bilinen bir şeydi sadece pratikte gördük.

Yenilmeme büyüsü bozuldu falan gibi triplere girmek anlamsız. Hangi istatistik tutulurken hazırlık maçları sayılıyor da yenilmeme serisinde sayalım?
[ Son Düzenleme: 12 Kasım 2016, 17:16:07 38life ]

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Karim Benzema: "Türk futbolunu fazla takip etmiyorum ancak Beşiktaş'ı beğeniyorum. Bugünkü maçta Türkiye'yi destekliyorum''

Ee aynı lige mücadele ediyoruz ve yenilmezlik serisinde tek rakipleri biziz normal  :D bu cl resmi sayfası inş bu mağlubiyeti saymaz.

Bizim ya.şak basın sayar da biz de onları saymıyoruz sıkıntı yok.

Çevrimdışı anilsevim

Herkesin düşüncesine saygı duymakla birlikte; altyapı kötü, yedekler berbat falan laflarını ben cok anlayamıyorum. Rotasyonda oynayacak adam sayısı zaten max 17-18 dir. 25 falan mı beklıyoruz anlamadım. Zaten eskisi gibi altyapılardan oyuncu cıkarma işi klupler için daha zor artık. Pazar bu kadar acılmısken genç adama sans vermek zorlasıyor. Yetenekleriyle kendi sivrilen çıkar. Oynayacak 18 adam da belli.

Fabri
beck gönül
marcelo tosic rhodolfo
adriano
atiba necip inler tolgay ozi talisca
q7 kerim aboubakar cenk ömer

Bu adamlar kendini hazır tutsa ve oyunun içine girse kafi. Beklentimizin olduğu ve formsuz olanlar zaten belli. Sakat caneri yazmadım, oynamazlar da belli tolga-olcay-atınc. Tolga ve olcay emekli olmuşlar zaten. Atınç cok eksik maalesef.

Hazırlık maçı da her daim takımlar için iyidir.
Marcelo takımın 1 numaralı stoperi artık. Tr de de 1 numara olma yolunda ilerliyor. Maaşallah diyelim.
Ayrıca bu maç inler ve kerim için iyi oldu diye düşünüyorum. Kerim biraz kıpırdansa ve hoca şans verse keske. Kanatta ömerden de cenkten de iyi iş yapar. Adana maçında q7 ve kerim oynasa da izlesek. En az olcay kadar şansı hakediyo diye düşünüyorum. Son olarak hepsinin formda olduklarını düşünerek mevcut kadrodan benim ideal 11 im:

Fabri
gönül marcelo rhodolfo adriano
atiba ozi
q7 tolgay kerim
aboubakar

Şahsi fikirlerimi belirtmek istedim. Herkesin düşüncesine de saygım var. Potanın kartallarına da başarılar bu akşam. İyi akşamlar herkese.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı onder23

Protesto bir uyaridir kardeşim ayağını denk al demektir. Bazı durumlarda protesto gereklidir insanı kendine getirir

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tardu

Ee aynı lige mücadele ediyoruz ve yenilmezlik serisinde tek rakipleri biziz normal  :D bu cl resmi sayfası inş bu mağlubiyeti saymaz.

Bizim ya.şak basın sayar da biz de onları saymıyoruz sıkıntı yok.

Eh tabi gönül istedi ki istatistiklerde Ucl,lig,kupa ve hatta kazırlık maçın da bile yenilmeyen takım desinler ama yenilmeyen takım yoktur.Biz sene sonunda elde ki kupa konusunda istatistik yapalım bana yeter.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Eh tabi gönül istedi ki istatistiklerde Ucl,lig,kupa ve hatta kazırlık maçın da bile yenilmeyen takım desinler ama yenilmeyen takım yoktur.Biz sene sonunda elde ki kupa konusunda istatistik yapalım bana yeter.

Ligi ZTK yı ve Süper Kupa yı alalım yeter. Cl kupasında gözümüz yok Allah sahibine bağışlasın  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu forumda benim işim bitmiştir artık arkadaşlar...

Bu forumda çifte standart uygulanıyor.

Tuvalete girdim s.çtım oturdum yazanlar ceza almıyor.

Konu dışı yapanlar resim filan atanlar ceza almıyorlar ben hiçbirşey yapmadığım halde bi ton ceza aldım.

Quaresma yazdım diye bile ceza almışlığım var.

Adam fabri ön libero oynar artık diyor ben espiri yapma diyorum espiri yapmıyorum diyor o zaman senin beyin ölümün gerçekleşmiş diyorum nerde burda hakaret ?

Fabri antremanda adamsızlıktan ön libero oynadı diye dalga geçilmek amacıyla mesaj atan adam ceza almıyor ben ceza alıyorum.

Bu forumda birçok güzel zamanlarım oldu özellike stad yapılırken bu forum tam bir forumdu ben bazı cezalarımda hak veriyorum fakat şimdi niye çalışmıyor o cezai işlemler.

Adam başkan'ı kötülüyor ceza yok,oyuncusunu kötülüyor ceza yok,takımı kötülüyor hoca'yı kötülüyor ceza yok ki o kadar iyi durumda olmamıza rağmen.

Benim tek suçum Beşiktaş'ı kollamak Beşiktaş'a laf söyletmemek.

Neyse arkadaşlar daha fazla vaktinizi almıyacağım hakkım varsa helal olsun sizde helal ederseniz sevinirim.

Benden bu kadar...

Not : Bu mesajı yayınlarsanız çok sevinirim en azından gerçekten adalet olduğuna inanarak öyle giderim.

Çevrimdışı tardu

Transfer söylentileri doğruysa pekmek+Kerim'i verip Visca alma işine hayır demem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok iyi de hoca sans vermiyor sanki, kerim bu mac ne yapiyor ki deli dana dribling yapmasi birsey ifade etmiyor. İstatistikler ortada olcayin 2 golu var, kerimin ne katkisi var. Su isliklama tr disinda nerede var merak ediyorum, bir biz kesfettik demek ki oyunculari kendine getirdigini masallah ucuyoruz ülke olarak. Ek olarak bana gore isliklanacaksa isliklanacak sey onceki maclarda cenkin bu macta kerimin kendini yere atmasi.
Nerede mi var :alala:

Heryerde her Ulkede var

Yahu Santiago Barnabeuda C.Ronaldo isliklandi , Arjantinde Messi ıslıklandi

Islık Cok doğal Bir Prostesto yöntemidir ve dunyanin her yerinde de uygulanır , Abartmayin yani yok sadece Turkiyede varmış falan :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Marcelo forvet oynuyor

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve yine Golünü atti :bandit: :D

Çevrimdışı anilsevim

Oyuncu satmadığımızı düşünürsek, devre arasında kaç lira harcama hakkımız var bilen varmı?
Visca olursa hakkaten çok iyi olur bence de. 2 oyuncu üstüne kaç lira verilecek onemli tabi.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Adami Stoper diye Aldik Golcu cikti Riza Baba :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mahmut

Nerede mi var :alala:

Heryerde her Ulkede var

Yahu Santiago Barnabeuda C.Ronaldo isliklandi , Arjantinde Messi ıslıklandi

Islık Cok doğal Bir Prostesto yöntemidir ve dunyanin her yerinde de uygulanır , Abartmayin yani yok sadece Turkiyede varmış falan :kop: :kop:

Tabii ki abarttim hocam adamlarda ıslık calmayi biliyor sonucta, bizdeki kadar sık nerde var onu demek istiyorum. Ayrica cr7 ve messinin ısliklanmasi da ıslık isinin hangi kafayla yapildigi konusunda bende yeni ufuklar actı. :)))

Tabii ki abarttim hocam adamlarda ıslık calmayi biliyor sonucta, bizdeki kadar sık nerde var onu demek istiyorum. Ayrica cr7 ve messinin ısliklanmasi da ıslık isinin hangi kafayla yapildigi konusunda bende yeni ufuklar actı. :)))
Messi nin durumu Isliki da gecti , Hakaretler , Kufurler ve Baskilar yüzünden adam Milli takimi bırakma noktasina geldi

Cr7 de cok değil 2-3 hafta ince cok ciddi sekilde isliklandi Santiago :tabe:

Epl de Toreye yapilanlari da biliyorsundur..

Çevrimdışı tardu

Ligi ZTK yı ve Süper Kupa yı alalım yeter. Cl kupasında gözümüz yok Allah sahibine bağışlasın  :D

Alın size bu sene sadece Ucl başkada yok deseler oda olur yani  :icool:

Çevrimdışı Mahmut

Messi nin durumu Isliki da gecti , Hakaretler , Kufurler ve Baskilar yüzünden adam Milli takimi bırakma noktasina geldi

Cr7 de cok değil 2-3 hafta ince cok ciddi sekilde isliklandi Santiago :tabe:

Epl de Toreye yapilanlari da biliyorsundur..

Tore ıslıklanmadi diye hatirliyorum ama isliklanmaktan beter oldu.
Neyse asil demek istedigim ıslıklamanin bir katkisi yok, zarari var bence. Ayrica ahlaki olarak da dogru bulmuyorum degerlere ters bir is yapilmadikca mesela kendini yere atma.

Çevrimiçi Necmi

Bu forumda benim işim bitmiştir artık arkadaşlar...

Bu forumda çifte standart uygulanıyor.

Tuvalete girdim s.çtım oturdum yazanlar ceza almıyor.

Konu dışı yapanlar resim filan atanlar ceza almıyorlar ben hiçbirşey yapmadığım halde bi ton ceza aldım.

Quaresma yazdım diye bile ceza almışlığım var.

Adam fabri ön libero oynar artık diyor ben espiri yapma diyorum espiri yapmıyorum diyor o zaman senin beyin ölümün gerçekleşmiş diyorum nerde burda hakaret ?

Fabri antremanda adamsızlıktan ön libero oynadı diye dalga geçilmek amacıyla mesaj atan adam ceza almıyor ben ceza alıyorum.

Bu forumda birçok güzel zamanlarım oldu özellike stad yapılırken bu forum tam bir forumdu ben bazı cezalarımda hak veriyorum fakat şimdi niye çalışmıyor o cezai işlemler.

Adam başkan'ı kötülüyor ceza yok,oyuncusunu kötülüyor ceza yok,takımı kötülüyor hoca'yı kötülüyor ceza yok ki o kadar iyi durumda olmamıza rağmen.

Benim tek suçum Beşiktaş'ı kollamak Beşiktaş'a laf söyletmemek.

Neyse arkadaşlar daha fazla vaktinizi almıyacağım hakkım varsa helal olsun sizde helal ederseniz sevinirim.

Benden bu kadar...

Not : Bu mesajı yayınlarsanız çok sevinirim en azından gerçekten adalet olduğuna inanarak öyle giderim.
Beşiktaşa laf söyletmemek başkalarına saygısızlık etmek değildir. Aldığın cezaları hep bu nedenle alıyorsun
Beşiktaşa saygı göstermek aynı zamanda Beşiktaş taraftarınada saygı göstermeyi gerektirir. Taraftarda bütünün bir
parçası olduğunu unutma @cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Maglubiyetin sorumlusu benim. Totemlerimi yapamadim, sabahtan formayi giyemedim hatta ve hatta maci da izleyemedim.
Simdi bir ozetine bakacagim bulursam.

Çevrimiçi Kapkarakartal

AZ Alkmaar CEO'su Robert Eenhoorn: "Beşiktaş'ın gücünü tartışamayız. Milli Takım arasındayız ve yedek ağırlıklı kadro ile çıktılar. Gerçek güçlerini göremedik. Beşiktaş sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da çok büyük bir kulüp. Burada çok iyi ağırlandık, mutluyuz."

Bu arada Metin ALBAYRAK Avusturya - İrlanda Cumhuriyeti maçını stattan takip edecek.

Çevrimiçi Necmi

Protesto bir uyaridir kardeşim ayağını denk al demektir. Bazı durumlarda protesto gereklidir insanı kendine getirir

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eleştiri yaparsın neden formsuz oyuncuyu sahaya sürdün diye eleştirirsin hocayı bu maça gençlerle
neden çıktın diyede eleştirirsin. ama bu hazırlık maçı ve hazırlık maçları bunlar içindir. Sen sahada oyuncuyu ıslıklayarak
hocanın bile formsuz oyuncuyu hazırlama şansını elinden alıyorsun hayır bu protesto değildir direk Beşiktaşa ihanettir.
senin için kritik maçtır çıkar hakkını vermez bir ölçüde kabul edilebilir ama hazırlık maçında oyuncu ıslıklamak itliktir
başka bir şey değil sen sadece oyuncuya değil onu sahaya çıkaran hocayıda ıslıklamış oluyorsun. Hoca ne zaman
forma sokacak oyuncuyu maç ritmi kazandıracak şampiyonlar ligi maçındamı. Oyuncunun oynayabilmesine tribündeki
taraftar değil saha kenarındaki hoca karar verir. Her şeyden önce onun kararına saygısızlıktır bu. Protesto kötü niyetli olanı
silkeler kendini getirirse getirir oda düşük ihtimal ama sahaya iyi niyetle çıkan bir oyuncuyu ıslıklayarak dahada dibe çekersin
hazır olma süresini uzatırsın Olcayı zaten ıslıklayarak dibe vurdun

Etiketler: