Üretiyor da her takımda 2-3 adam var orada simge olmuş kalmış. O adamlar değişmiyor ama 7-8 kişi değişiyor. Onlar da kalite adamlar tabi.
Diyelimki sattık
Bizde kim olur simge ve temsil manasında.
Sürekli yenilenme 11 adamla olmaz abi. Kemik 2-3 adam takımda olır hep. Bizde de o kalite de ozi tolgay var 4-5-6 yıl götürüp simge olabilecek.
yenilenmek için para gerekiyor. Kaldıki ben ozininde Tolgayında en fazla bir tık daha iyi olacağına
inanıyorum. Ozi büyük maçlarda kayboluyor malesef. Benim hayal ettiğim Beşiktaş için yetersiz kalıyorlar.
Şu an için çok iyiler ama takımın kalite grafiği yükseldikçe bunlar düşecektir. O nedenle para ederken gitmeleri iyi olur.
Ne kadar iyi olursan ol güçlü olmadıktan sonra zorluk derecesi yüksek maçlarda hikaye oluyorsun.
Tolgay güçlü ama onunda mental eksiklikleri var. Birde artık olmuş bir oyuncu üstüne ne kadar daha koyabilir
tartışılır. Ederini bulan oyuncu gider duygusal bakmak bu güne kadar bize hep zarar verdi. Sen sistem
takımı ol ve o sisteme uygun oyuncular al yürürsün gene takım asla bireysel oyuncuların kapasitesine bakmamalı
sistem oturmadığı sürece çok kırılgan olursun. Sonra beklersin ozi oynasında pas oyunu oynayalım diye.
oyunculara bağlı kalırsan 3-4 maç sakatlık veya ceza sana şampiyonluk kaybettirir.
Düşün geçen seneki gibi olsaydık ozinin sakatlığı bize bu sene şampiyonluk kaybettirirdi.
10 tane oyuncu geldi ama takım namalup gidiyor. takımda kalite yükseldi ne ozi ararsın ne caner böyle olmalı işte
ve kalite dahada yükselmeli önümüzdeki seneden itibarende böyle olacak. iki üç sene sonra üstüne koyarak şl takımı çıkartırız.
bu sene yoklukla bu kadarını yapabildik.