Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145486 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

internete yine bi haller olmaya başladı.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz @MURAT

Abiler Bu Iltihapli bademcik denen illet bende de var senelerdir çekiyorum :bawling:

Sene de 3-4 sefer şişiyor , Ates , Halsizlik , eklem agrisi yapiyor iltihaptan dolayi hemen Antibiotik almaya basliyorum tabiii ama beni hayattan soğutuyor bu illet :s20: :akuma:

Zamaninda aldirmadim , Sagda solda Bu Ameliyatin yetiskinlerde zor ve cok sancili olduğunu söylüyorlar o yüzden korkuyorum Ameliyat olmaya

Bu konuda bir Bilginiz varmi , Olup kurtulayimmi :alala: :busted_cop: :busted_cop:

benim eşim 25 yaşındayken aldırdı bir sancı vb olmadı kolay bir operasyon korkacak bişey yok rahatlattığı da doğru AMA mecbur kalmadıkca bademcik alınmaz çünkü onlar orada birer süzgeç görevi görüyorlar ve mikropların daha ileri gitmesini engelliyorlar bademcik olmayınca mikroplar ilerliyor tabiri caizse 2 ucu pis değnek birde bademcik aldıranlarda ileriki senelerde sürekli faranjit oluyorsun sonraki basamak kronik faranjit bir sonraki evre de gırtlak kanseri... @Yunus Emre Dökmeci
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

internete yine bi haller olmaya başladı.
Coni leş internet

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

benim eşim 25 yaşındayken aldırdı bir sancı vb olmadı kolay bir operasyon korkacak bişey yok rahatlattığı da doğru AMA mecbur kalmadıkca bademcik alınmaz çünkü onlar orada birer süzgeç görevi görüyorlar ve mikropların daha ileri gitmesini engelliyorlar bademcik olmayınca mikroplar ilerliyor tabiri caizse 2 ucu pis değnek birde bademcik aldıranlarda ileriki senelerde sürekli faranjit oluyorsun sonraki basamak kronik faranjit bir sonraki evre de gırtlak kanseri... @Yunus Emre Dökmeci
Anladim abi tesekkur ederim

Alinmamasi da kotu , mesela iltihap vücuda yayılabiliyor hemen Antibiotik tedavisine baslamazsan , Hatta Iltihap Bademcikten asagi doğru inmeye basladigi zaman Kalbin Ritmini bile bozuyormuş , Mesela bende bu zamanlarda ( Bademcikler sisken ) hep Çarpıntı oluyor

Yani seninde dedigin gibi Aldirsan bir dert aldirmasan bir dert , iki ucu b.klu değnek @tangaz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

@tangaz @MURAT

Abiler Bu Iltihapli bademcik denen illet bende de var senelerdir çekiyorum :bawling:

Sene de 3-4 sefer şişiyor , Ates , Halsizlik , eklem agrisi yapiyor iltihaptan dolayi hemen Antibiotik almaya basliyorum tabiii ama beni hayattan soğutuyor bu illet :s20: :akuma:

Zamaninda aldirmadim , Sagda solda Bu Ameliyatin yetiskinlerde zor ve cok sancili olduğunu söylüyorlar o yüzden korkuyorum Ameliyat olmaya

Bu konuda bir Bilginiz varmi , Olup kurtulayimmi :alala: :busted_cop: :busted_cop:
hemen aldır, ben üç yıl önce aldırdım, hayat kaliten inanılmaz yükselir, hiç tereddüt etme

Çevrimdışı Çağatay

konu dışı yapacak bir Allah'ın kulu yok mu ???
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı arda

Pazartesi akşamı Ay normalinden %14 daha büyük ve %30 daha parlak görünecek. Supermoon dedikleri vaka. Böylesi Eenson 1948'de olmuş, bir dahaki de 2034'de olacakmış. Ne mehtap olur beh  :bandit:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

hemen aldır, ben üç yıl önce aldırdım, hayat kaliten inanılmaz yükselir, hiç tereddüt etme
Bademcikler vücuda mikropların girmesini engelleyen organlar. Vücutta gereksiz hiç bir organ yoktur.tamam şişince sıkıntı veriyor doğrudur ama daha büyük sorunlarla karşılaşmamak için bademciklere sahip çıkalım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Saç ekimi Hakkı'ndaki  düşüncelerini alalım abi

Çevrimdışı Çağatay

Pazartesi akşamı Ay normalinden %14 daha büyük ve %30 daha parlak görünecek. Supermoon dedikleri vaka. Böylesi Eenson 1948'de olmuş, bir dahaki de 2034'de olacakmış. Ne mehtap olur beh  :bandit:

Suprmoon deyince amerikalıların bişiyi gibi oluyor
onlar severler bişeylerin super hallerini
ankara bulutlu olmazsa süperayı izleyebilim çekirdek kola eşliğinde

Saç ekimi Hakkı'ndaki  düşüncelerini alalım abi

saç ekimi hakkı her vatandaşın hakkıdır bu hakkınızı yedirmeyin, kullanın :D
valla Mehmet Ali şu an için bizim tarla henüz sürülecek duruma gelmedi ama
eğer rahatsızlık edecek boyutlara gelirse biraz tohum ekilebilir,
zamanında jöleydi spreydi kullandık ama artık bayadır elimi sürmüyorum
en cok zararı da onlar verdi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

ilk yıllar öyle hissediyorsun ki sen de aldıralı çok olmamış ama ilerde lanet öksürtüyor her gribal enfeksyon öksürükle bitiyor ve bazen 2 ay sürüyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

Dağ 2'yi izleyen varsa Film başlığına beklerim.

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/film-onerileri/new/#new

epeydir film bile izlemiyorum adam gibi
vakit bulursak hanımla black mirror izliyoruz o da haftasonları anca

Çevrimiçi Necmi

Ben boyle düşünmüyorum. Uzun süre sonra bir şampiyonluk almışız. Bu başarı bizi kestiyse eyw. Orta sahaya adam yetiştirmişsin. 3-4 yıl ambargo koyacagın zaman gelmiş. Niye satıyoruz onu çözemedim. Yerlerine adam yetiştirdikmi o da hayır. Satış kafasından çıkmak lazım. Q7 için hemfikirim. Yazım Tolgay ve Ozi ile alakalı. Sözleşmeleri minimum 2020 ye kadar uzatılmalı acilen. 2019 gibi belki satılabilir. 24-26 yasında minimum 3 yıl bu iki adam üstüne takımı kurup ambargo koyarız. Yaşı gelenler dışarı sürülebilir o ayrı.
satarsın daha iyilerini alırsın bunun adına gelişme deniyor :bandit:
aynı oyuncularla devam edersen durağanlaşırsın birileri gelir seni geçer.
o nedenle değişip gelişmek her zaman iyidir. sürekli yenilenme komple yapılanmadan iyidir
zararıda olmaz. Devamlılığı sağlarsın. o nedenle gidenin ardından bakmayacaksın daha iyisine yöneleceksin.
Dünya fabrika sürekli üretiyor.

Çevrimdışı Orhan

Ben boyle düşünmüyorum. Uzun süre sonra bir şampiyonluk almışız. Bu başarı bizi kestiyse eyw. Orta sahaya adam yetiştirmişsin. 3-4 yıl ambargo koyacagın zaman gelmiş. Niye satıyoruz onu çözemedim. Yerlerine adam yetiştirdikmi o da hayır. Satış kafasından çıkmak lazım. Q7 için hemfikirim. Yazım Tolgay ve Ozi ile alakalı. Sözleşmeleri minimum 2020 ye kadar uzatılmalı acilen. 2019 gibi belki satılabilir. 24-26 yasında minimum 3 yıl bu iki adam üstüne takımı kurup ambargo koyarız. Yaşı gelenler dışarı sürülebilir o ayrı.
Adamlar parladikca elinde tutman zorlasir. Oziyi falan zor tutuyoruz baskan her programda soz verdim iyi bir takima vericem diyor oziyi.Bu cocuklarin menejerleri soyluyordur M.Unt,Sevilla,Milan vs izliyor seni diye. Ozi gider buyuk ihtimal.(cok iyi bir rakama) Tolgayi Tutup Taliscayi bonsevisiyle almaliyiz. Oguzhan Aydogan var Dortmund alt yapisi bizzat Klop istemisti. Yavastan onu hazirlamaliyiz.

Çevrimdışı Orhan

Cicek gibi takimiz yahu. Mesela ben anadolu takimindan futbolcu alirken de orada aldigindan daha azini veririm. Ulan gayseride oynuyorsun 500bin yuro aliyorsun, besiktas 350bin verince yok ben gayseride oynayacagim mi diyecek, birah oynasin. Gerzeklik bence. Mustafa pektemek genclerbirliginden 300bin yuro alacak, besiktasa imza atti diye 1.5 verilirse boyle olur.

Burasi besiktas iyi oyna goster kendini, hop avrupaya git para kazan. Yildiz ffutbolcu ol, sponsor bul, reklamlarda oyna.

Bu futbolcular ne yapiyorlar butun gun programlarini cok merak ediyorum.

Ben baskan olsam sabah 8de tesislerde toplanirlar, son antreman mac saatinde baslar, eve yatmaya giderler. Ulkenin yarisi ac kalan yarisinin yarisi asgari ucret ile 12 saat calisiyor, hayati yollarda geciyor bu efendiler iki top tepip milyon yurolar kazanacaklar ha. Bunlari universite mezunu yaparim tesislerde, begenmeger basar gider, okuz gelen insan olup cikar bu kulupten.
Abi bunca zaman baskanin finansal basarisi,Feda sezonu vs kullanarak idare ettik ama daha bi is boyle yurumez. @Yunus Emre Dökmeci nin dedigi gibi 2 nin altinda adam yok renklilerde.Citayi bir uste tasidikca fiyat-performansi da arttirmamiz gerekecek.Heleki Avrupada kafa kafaya oynayacaksak 3 u 5 i aramamamiz lazim pek.(Nasri)

Çevrimdışı alimm

konu dışı mı....... :super: :super: :super: :super:   her zamn...

milli aranın varlığı ve beşiktaştan uzak kalmanın da etkisiyle önümzdeki sene için şöyle bi fantastik kadro denemesi...  :bandit:

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı AigleBordeaux

epeydir film bile izlemiyorum adam gibi
vakit bulursak hanımla black mirror izliyoruz o da haftasonları anca
Black mirror iyi dizi ama favori bolumlerin hangisi abi ?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağatay

Black mirror iyi dizi ama favori bolumlerin hangisi abi ?

daha 3. sezonu izlemedim ama
şimdiye kadar 2-2 favorim diyebilirim
aslında genel olarak tüm bölümleri beğendim

Çevrimdışı anilsevim

satarsın daha iyilerini alırsın bunun adına gelişme deniyor :bandit:
aynı oyuncularla devam edersen durağanlaşırsın birileri gelir seni geçer.
o nedenle değişip gelişmek her zaman iyidir. sürekli yenilenme komple yapılanmadan iyidir
zararıda olmaz. Devamlılığı sağlarsın. o nedenle gidenin ardından bakmayacaksın daha iyisine yöneleceksin.
Dünya fabrika sürekli üretiyor.

Üretiyor da her takımda 2-3 adam var orada simge olmuş kalmış. O adamlar değişmiyor ama 7-8 kişi değişiyor. Onlar da kalite adamlar tabi.
Diyelimki sattık
Bizde kim olur simge ve temsil manasında.
Sürekli yenilenme 11 adamla olmaz abi. Kemik 2-3 adam takımda olır hep. Bizde de o kalite de ozi tolgay var 4-5-6 yıl götürüp simge olabilecek.

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı AigleBordeaux

daha 3. sezonu izlemedim ama
şimdiye kadar 2-2 favorim diyebilirim
aslında genel olarak tüm bölümleri beğendim
2-2 superdi dogru . 3 sezonda Shut up and dance en iyisi bence.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Üretiyor da her takımda 2-3 adam var orada simge olmuş kalmış. O adamlar değişmiyor ama 7-8 kişi değişiyor. Onlar da kalite adamlar tabi.
Diyelimki sattık
Bizde kim olur simge ve temsil manasında.
Sürekli yenilenme 11 adamla olmaz abi. Kemik 2-3 adam takımda olır hep. Bizde de o kalite de ozi tolgay var 4-5-6 yıl götürüp simge olabilecek.

yenilenmek için para gerekiyor. Kaldıki ben ozininde Tolgayında en fazla bir tık daha iyi olacağına
inanıyorum. Ozi büyük maçlarda kayboluyor malesef. Benim hayal ettiğim Beşiktaş için yetersiz kalıyorlar.
Şu an için çok iyiler ama takımın kalite grafiği yükseldikçe bunlar düşecektir. O nedenle para ederken gitmeleri iyi olur.
Ne kadar iyi olursan ol güçlü olmadıktan sonra zorluk derecesi yüksek maçlarda hikaye oluyorsun.
Tolgay güçlü ama onunda mental eksiklikleri var. Birde artık olmuş bir oyuncu üstüne ne kadar daha koyabilir
tartışılır. Ederini bulan oyuncu gider duygusal bakmak bu güne kadar bize hep zarar verdi. Sen sistem
takımı ol ve o sisteme uygun oyuncular al yürürsün gene takım asla bireysel oyuncuların kapasitesine bakmamalı
sistem oturmadığı sürece çok kırılgan olursun. Sonra beklersin ozi oynasında pas oyunu oynayalım diye.
oyunculara bağlı kalırsan 3-4 maç sakatlık veya ceza sana şampiyonluk kaybettirir.
Düşün geçen seneki gibi olsaydık ozinin sakatlığı bize bu sene şampiyonluk kaybettirirdi.
10 tane oyuncu geldi ama takım namalup gidiyor. takımda kalite yükseldi ne ozi ararsın ne caner böyle olmalı işte
ve kalite dahada yükselmeli önümüzdeki seneden itibarende böyle olacak. iki üç sene sonra üstüne koyarak şl takımı çıkartırız.
bu sene yoklukla bu kadarını yapabildik.

Çevrimiçi Necmi

burası film başlığımı :bandit:
bize tekrar konu dışı yaptırım uygulatacaksınız :bandit:
işin cılkı çıkıyor

Etiketler: