Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145506 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

kerim frei 3yıldır bizde şuan 4. yılı yıllık 1 milyondan 4 milyon maaş
pektemek 6 yıl biden maaş aldı 8 civarı almıştı total de bu senede yarı maaşı sanırım biz ödüyoruz hadi onu katmayalım senin güzel hatırına 4+8 =12 + 3 + 4 + 5 = 24 milyon  :bandit:
Bunlara araba ve ev tahsis ediliyor onların masrafları var

Çevrimdışı tangaz

Maaşlarını say abi

saydım 24 çıktı inme iniyordu bana ve başkana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bunlara araba ve ev tahsis ediliyor onların masrafları var

menajer komisyonu + %15 vergileri de biz ödedik değil mi ooof offff 30 milyona doğru gidiyor fatura, kalp krizi geçirecem alıştıra alıştıra söyle...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

yan topları ciddi ötesi sıkıntılı yalnız
yan topları sıkıntı değilde ulaşamayacağı topa çıkıyor.
boşa çıkmış oluyor. Yediği golleri hatırlamaya çalışıyorumda yan top hatasıyla gol yediğini
hatırlayamadım. Genelde kutu içinden yiyor. Temiz vuruşlar en garibi çok yüksekten gelen
toplarada çıkması yan toplarda yer tutuşu genelde iyi Birazda zamana ihtiyacı var. Kaleciler
genelde ilk sene çuvallar. Fabri iyi giriş yaptı. zaman geçtikçe daha iyi olacağına inanıyorum.
en azından artık maç kurtaran kalecimiz var. elbette maçda kaybettirdiği olacak. ama her maç
çıkardığı iki üç net pozisyon oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

+5 ne la? Öküz alır o paraya bizim Başkan.
Bu Basaksehirin Talep ettiği paradır

Baskan onu +2.5-3 bandina düşürür :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

kerim frei 3yıldır bizde şuan 4. yılı yıllık 1 milyondan 4 milyon maaş
pektemek 6 yıl biden maaş aldı 8 civarı almıştı total de bu senede yarı maaşı sanırım biz ödüyoruz hadi onu katmayalım senin güzel hatırına 4+8 =12 + 3 + 4 + 5 = 24 milyon  :bandit:
Abi oralara girersek isin icinden hic çıkamayız

Verim alamıyoruz napalim kenarda oturtup bosa para mi odeyelim :alala:

Bu Yonetim gelene kadar hangi topçudan kar ettikki bu gune kadar , Haa kenarda tutalim bosa para odeyelim sözleşmeleri bitene kadar diyorsan orasi ayri tabi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

saydım 24 çıktı inme iniyordu bana ve başkana
Yarmoyu alırdık abi o paraya üstüne 4 senelik sözleşme imzalardık....

Çevrimiçi Necmi

aspor bizim hazırlık maçını yayınlamayacakmış korkmuşlar :D :D maç BJK TV'den yayınlanacak arkadaşların bilgisine
bizim hazırlık maçlarımız zaten dsmart değilmiydi :alala:

Çevrimdışı tangaz

Abi oralara girersek isin icinden hic çıkamayız

Verim alamıyoruz napalim kenarda oturtup bosa para mi odeyelim :alala:

Bu Yonetim gelene kadar hangi topçudan kar ettikki bu gune kadar , Haa kenarda tutalim bosa para odeyelim sözleşmeleri bitene kadar diyorsan orasi ayri tabi :bandit:

şampiyon sakin ol gitsinler hatta şimdi fesih etsek gelecek maaşları cebimizde kalsa kar görürüm bunu ama ben forumun en yaşlı üyelerindenim aktif yazanlar arasında necmi abi ve sözkul abiden sonra sanırım en yaşlı benim bir de bizim sülalede erkekler pek 60 yaşını görmüyorlar. alıştıra alıştıra söylemek lazım bişeyleri  :icool:

Çevrimdışı Emre.Guler

Sezon öncesi hazırlık maçları D-Smart ama milli maç araları onlarda değil galiba

Çevrimdışı tangaz

boşa çıkmış oluyor. Yediği golleri hatırlamaya çalışıyorumda yan top hatasıyla gol yediğini
hatırlayamadım. Genelde kutu içinden yiyor. Temiz vuruşlar en garibi çok yüksekten gelen
toplarada çıkması yan toplarda yer tutuşu genelde iyi Birazda zamana ihtiyacı var. Kaleciler
genelde ilk sene çuvallar. Fabri iyi giriş yaptı. zaman geçtikçe daha iyi olacağına inanıyorum.
en azından artık maç kurtaran kalecimiz var. elbette maçda kaybettirdiği olacak. ama her maç

evet doğru iyi yakalamışsın ayrıntıyı gerçekten de boyuna posuna bakmadan topa çıkıyor arada, son napoli maçımıydı hangisiydi gene öyle bi çıktı soldan gelen bi ortaya ıska geçti

şampiyon sakin ol gitsinler hatta şimdi fesih etsek gelecek maaşları cebimizde kalsa kar görürüm bunu ama ben forumun en yaşlı üyelerindenim aktif yazanlar arasında necmi abi ve sözkul abiden sonra sanırım en yaşlı benim bir de bizim sülalede erkekler pek 60 yaşını görmüyorlar. alıştıra alıştıra söylemek lazım bişeyleri  :icool:
Abi bize bir kanat oyuncusu zaten lazim , Dışardan kanat alsak , Mustafa ve Kerimi veremeyiz en gazla ligde Anadolu takimlarina kiralarız

Visca bize cok uygun bir oyuncu hem Viscayi alacaz hemde 2 tane Verim alamadigimiz oyuncuyu gönderip maas yüklerinden kurtulacağız

Bana her turlu mantıklı geliyor bu transfer

Visca Uyum sorunu da yasamaz , Ligi biliyor + Tam bir takim oyuncusu ve tam bizim ihtiyacımız olan ozelliklere sahip

Yalniz +5 milyon biraz cok onu düşürmek lazim , maximum +3 milyon € olmali

Çevrimdışı tangaz

Yarmoyu alırdık abi o paraya üstüne 4 senelik sözleşme imzalardık....

yarmo burada oynayamaz sscb kökenli diyorum olmaz diyorum ısrarla yazıyosun abicim.

bir de sen istiyosan hiiiç gelmez artık. bknz.ospina  :D

Basaksehir macini Aspor verdi :alala:

Shaqiri girişimlerini medyaya sızdırmışlar..
Doğru haber Menajeri ile aralık ayının ilk haftası görüşme olucak... deniliyor

Depay.. Girişimler aralık ayının 2. haftası başlıyor..
1 yıllık kiralamayı planlıyoruz.. Manu kiralamaya sıcak bakıyor..

Alinti , Kaynak yazmamışlar

Çevrimiçi Necmi

pektemeke bi 5 kağıda yakın ödedik bonservis kerimede 4 kağıda yakın 5+4+5 =14 milyon eder boşboş oturan genelde de hastanede mesai yapan heriflere maaş olarak da kaç senedir 5-6 kağıt rahat ödemişizdir. benim hesabıma göre viscanın bonservisi 20 milyondur...
iyide bu takımın yedek oyuncuyada ihtiyacı var :bandit:
visca 20 m verilirse yedekte oyuncu olmayacakmı?
Gün gelecek bugün a takıma ödediğin parayı o zaman kulübeye ödeyeceksin.
çünkü kulüben bu seviyede olmalıki a takımın daha iyi olsun bakın 24 oyuncuyla girdik sezona
daha onuncu hafta kulübede yedek oyuncu kalmadı. takım 11 kişiyle kurulmuyor. çok iyisinide
kulübede tutamazsın o nedenle kerim gibi adamlar olmalı olacakta kerim 22 yaşında bize
geldiğinde daha 18 yaşındaydı. yatırım transferi tutar tutmaz türk oyuncular 24-25 den önce olmuyor.
iki sene önce oziden ne verim alıyorduk

Çevrimdışı tangaz

Abi bize bir kanat oyuncusu zaten lazim , Dışardan kanat alsak , Mustafa ve Kerimi veremeyiz en gazla ligde Anadolu takimlarina kiralarız

Visca bize cok uygun bir oyuncu hem Viscayi alacaz hemde 2 tane Verim alamadigimiz oyuncuyu gönderip maas yüklerinden kurtulacağız

Bana her turlu mantıklı geliyor bu transfer

Visca Uyum sorunu da yasamaz , Ligi biliyor + Tam bir takim oyuncusu ve tam bizim ihtiyacımız olan ozelliklere sahip

Yalniz +5 milyon biraz cok onu düşürmek lazim , maximum +3 milyon € olmali

2,5 iyidir iyileşince veliyi de vericez deriz sulh içinde çözülür bu iş. sol kanada da taison alırız solda taison sağda visca kanat problemini çözeriz seneye töre de döner yedek olur olcayda solu yedekler yeter bize...

Çevrimdışı Kalyoncu

İlbginç şeyler dönüyor.

Vatan gazetesi Fotomaç'ın Yusuf Erdoğan'ın bacağına fotoshop yaptığını ve mosmor gösterdiğini kanıtlayan bir haber yaptı sabah.

Şimdi diğer sitelerde yayınlanmaya başlayınca haberin içeriğini kaldırdılar.

Spor medyasında büyük bir savaş dönüyor arkadaşlar, haberiniz olsun.
Dünde skandal karar diye Basketbol maçımız ile ilgili haber vardı mynette onuda sonradan kaldırdılar.

Çevrimdışı tangaz

iyide bu takımın yedek oyuncuyada ihtiyacı var :bandit:
visca 20 m verilirse yedekte oyuncu olmayacakmı?
Gün gelecek bugün a takıma ödediğin parayı o zaman kulübeye ödeyeceksin.
çünkü kulüben bu seviyede olmalıki a takımın daha iyi olsun bakın 24 oyuncuyla girdik sezona
daha onuncu hafta kulübede yedek oyuncu kalmadı. takım 11 kişiyle kurulmuyor. çok iyisinide
kulübede tutamazsın o nedenle kerim gibi adamlar olmalı olacakta kerim 22 yaşında bize
geldiğinde daha 18 yaşındaydı. yatırım transferi tutar tutmaz türk oyuncular 24-25 den önce olmuyor.
iki sene önce oziden ne verim alıyorduk

yeni gurbetçilerle çözeriz yerli yedek işini

Çevrimdışı panic13

doğru tespit, benim de gözlemim o oldu, bunun dışında yan topta net bir hatasını hatırlamıyorum.

En beğendiğim özelliği yer tutuşu. Çok iyi yer tutuyor, karşı karşıyalarda genelde son ana kadar ayakta kalıyor.

Biz 3 yıldır kaelci görmediğimiz için bize çok iyi gelmesi normal. Aslında basit bir denklem var; yenilmeyecek golü yemiyor, üzerine her maç 1-2 çok net gol kurtarıyor. Bence seviyesi ŞL için de yeterli şu anda. Yeni kaelci trasnferine gerek yok, Tolga takımdan ayrılmadığı müddetçe.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Bishamon

yeni gurbetçilerle çözeriz yerli yedek işini

Mainz'de iyi gurbetçiler var

Çevrimdışı panic13

2,5 iyidir iyileşince veliyi de vericez deriz sulh içinde çözülür bu iş. sol kanada da taison alırız solda taison sağda visca kanat problemini çözeriz seneye töre de döner yedek olur olcayda solu yedekler yeter bize...

Yetmez, 200 kayme 2 tane de horoz isteriz. Hemi de iri...
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

doğru tespit, benim de gözlemim o oldu, bunun dışında yan topta net bir hatasını hatırlamıyorum.

En beğendiğim özelliği yer tutuşu. Çok iyi yer tutuyor, karşı karşıyalarda genelde son ana kadar ayakta kalıyor.

Biz 3 yıldır kaelci görmediğimiz için bize çok iyi gelmesi normal. Aslında basit bir denklem var; yenilmeyecek golü yemiyor, üzerine her maç 1-2 çok net gol kurtarıyor. Bence seviyesi ŞL için de yeterli şu anda. Yeni kaelci trasnferine gerek yok, Tolga takımdan ayrılmadığı müddetçe.

fabri 2018 sonu ispanyaya döner satarız 12 milyona  :money:

Çevrimdışı Kalyoncu

Sezon öncesi hazırlık maçları D-Smart ama milli maç araları onlarda değil galiba
Hoşgeldin. Fotomaçın yaptığı rezilliği görünce aklıma sen geldin direk. Madem fotoshop yapacaksınız bu işi hakedene verin ne cevherler var diyordum :) stad başlığında bizi 974637 kere trollediğinide unutmadık :)

Çevrimdışı Bishamon

fabri 2018 sonu ispanyaya döner satarız 12 milyona  :money:

Real Madrid Fabriyi takip ediyormuş

Etiketler: