Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152870 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Kalyoncu

Q7 kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yapmış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bencil , El freni , kendine oynuyor , tribüne oynuyor... :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kalyoncu

Bencil , El freni , kendine oynuyor , tribüne oynuyor... :bandit:
Q7 alarmın var senin buna gerçekten inanmaya başladım :) çok daha iyisini yapabilirdi üç dört hafta boş geçti insanların sitemide buna. Şuan sorumluluğu almış olgun futbol oynuyor.

Çevrimdışı sozkul

Düz mantık kullanmıyorum abi, bu iki ülke Ortadoğu'nun canına okumakta ve onların desteklediği adayın seçilmesi büyük felaket olurdu bizim açımızdan.

Ortadoğuda'ki neredeyse tüm silahlı gruplar Suud-Katar ekseninden besleniyor.

Bizim medya bunu yansıtmıyor hiç, o ülkeler hakkında olumsuz haber yayınlama yasağı var ülkede.

Suudi Arabistan'ın Yemen'le 1.5 seneden fazla süredir savaştığını %90'ı bilmez mesela, ne kadar sivil ölmüş neler olmuş.

Milletin dünyadan haberi yok.

Oldukça zayıf düşen ve bütçe açığı her geçen gün artan Suudilerin, Asad mutlaka gitmeli diyen ABD politikası ile bugün üst üste düşmesi, iran-ırak- esad rejimlerinin arasına sıkışma korkusundan kaynaklanıyor ve tamamen dönemsel.  Ülkeler dönemsel çıkarlar uğruna şeytanla bile ittifaka girer. Şimdi bu ilişkileri ve altyapısını incelemeden, Suudi'ler kötü, clintonu destekliyorlar demekki o da kötü, o zamam trump daha iyidir önermesi başka bir anlama gelmiyor.

Diğer konuya gelince, Suudların yukarda anlattığın davranış biçiminin Trump sayesinde olumlu yönde değişeceğini hiç sanmıyorum

Çevrimdışı mylife1903

Haftaya normale doner. Zaten o normale donmezse ilk faulunde hakemler normale dondurecekler, sivri sinek oldurse iki hafta ceza verirler ona artik.
Yil sonuna kadar her mac oynasin, en iyi performansiyla 10 asist 5 gol katki verir, fazlasi futbol mucizesidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yasakli1903 sitesinin ihbar hatti varmis, bugun ogrendim

Engelli kardeslerimizin, durumunu gosteren bir ihbar almislar, duyarlanmislar.

Yahu dunden beri bir suru besiktas taraftari ortaligi ayaga kaldiriyor, bir haber giremediniz mi?

Sinirim bozuldu yemin ediyorum, elim ayagim titriyor.

Güntekin Onay dan kendisine Linc girişimi yapmaya kalkan , DAYIya ve Turkuvaz Medya Grubuna bir GOL daha :claps:

Bu GOLün Santrasi bile yapılmaz :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Güntekin Onay dan kendisine Linc girişimi yapmaya kalkan , DAYIya ve Turkuvaz Medya Grubuna bir GOL daha :claps:

Güntekin Onay'ın twitter hesabı yok bildiğim kadarıyla, şu anda da o tweetlerin hepsi silinmiş..
Korku akıl katilidir.

Güntekin Onay'ın twitter hesabı yok bildiğim kadarıyla, şu anda da o tweetlerin hepsi silinmiş..
Ozaman Guntekin Onaya destek amacli açılmış bir hesaptır

Bende Twitter yok oyuzden gercekmi yoksa Fake mi bilemem

Ama Guzel laf koymuşlar :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Edit:Yunus trolledi bizi :)
[ Son Düzenleme: 09 Kasım 2016, 15:23:30 Kalyoncu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Oldukça zayıf düşen ve bütçe açığı her geçen gün artan Suudilerin, Asad mutlaka gitmeli diyen ABD politikası ile bugün üst üste düşmesi, iran-ırak- esad rejimlerinin arasına sıkışma korkusundan kaynaklanıyor ve tamamen dönemsel.  Ülkeler dönemsel çıkarlar uğruna şeytanla bile ittifaka girer. Şimdi bu ilişkileri ve altyapısını incelemeden, Suudi'ler kötü, clintonu destekliyorlar demekki o da kötü, o zamam trump daha iyidir önermesi başka bir anlama gelmiyor.

Diğer konuya gelince, Suudların yukarda anlattığın davranış biçiminin Trump sayesinde olumlu yönde değişeceğini hiç sanmıyorum

Abi tek bir cümle yazmamıştım orada, o sadece işin özetiydi.

1. Körfez savaşından (hatta bana sorarsan 1975'teki Petrol Krizi'nden) bu seneye kadar Suudlar Amerika ile hemen her konuda ortak hareket etti, dönemsellik tezine katılamıyorum o yüzden.

Suudi Arabistan Amerika desteği olmadan Ortadoğu'daki cihatçıları silahlandırmaya cesaret edemez ve Trump'ın bu konuda ona destek vereceğini sanmıyorum.

Tekrar başa dönersek, Rusya ile Amerika ortak hareket ederse bu bölgede gerilim falan kalmaz diye düşünüyorum..

Eğer bu Gerçek hesapsa , Yaymak lazim bunu :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi tek bir cümle yazmamıştım orada, o sadece işin özetiydi.

1. Körfez savaşından (hatta bana sorarsan 1975'teki Petrol Krizi'nden) bu seneye kadar Suudlar Amerika ile hemen her konuda ortak hareket etti, dönemsellik tezine katılamıyorum o yüzden.

Suudi Arabistan Amerika desteği olmadan Ortadoğu'daki cihatçıları silahlandırmaya cesaret edemez ve Trump'ın bu konuda ona destek vereceğini sanmıyorum.

Tekrar başa dönersek, Rusya ile Amerika ortak hareket ederse bu bölgede gerilim falan kalmaz diye düşünüyorum..
Amerika'nın ilk önceliği Amerika olacak zaten adam bu yüzden seçimi kazandı, ülke altyapı anlamında cidden felaket durumda, okullar hastaneler yollar vs. İnsanlar dışarıda demokrasi arayışında olan bir ülke yerine kendi insanına değer veren bir başkan istiyorlardı ve o yüzden seçtiler, büyük ihtimalle dış politikada bu tarz hamleleri daha az göreceğiz..
Korku akıl katilidir.

Spor yorumcusu Adnan Aybaba, Beşiktaş’ın gündemi hakkında HABER1903’e açıklamalarda bulundu.

-BEŞİKTAŞ'IN BİR DEZAVANTAJI VAR-

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in ilk 10 haftalık dilimindeki performansını değerlendiren Aybaba; ''Puan olarak Beşiktaş iyi noktada. Futbol olarak da kötü değil, bana göre iyi noktada. Çünkü bu kadar puanı topluyorsanız demek ki iyi futbol oynuyorsunuz. Kaldı ki Beşiktaş'ın bir dezavantajı var. Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde çok üst seviyede önemli rakiplerle oynuyor ve ligde oynuyor. Bu kolay bir iş değil. Beşiktaş bunu başardı. Bunun dışında Beşiktaş şanssızlıklar da yaşadı. Hiç hesapta olmayan önemli sakatlıklar oldu. Bu sakatlıklar olmasa Beşiktaş futbol anlamında ve görsel anlamda geçen seneki görüntüsüne kavuşurdu.'' dedi.

-GEÇEN SENE İLE AVRUPA'DA FARK VAR-

Geçen sezon şampiyon olan Beşiktaş'ın bu sezon zorlu bir Şampiyonlar Ligi mücadelesi verdiğini ifade eden Aybaba; ''Geçen sene diyoruz ama geçen sene ile Avrupa'da fark var. Şampiyonlar Ligi farkı var. Aynı performansı beklersek yanlış düşünmüş oluruz. Şimdi Beşiktaş ilerleyen haftalarda Şampiyonlar Ligi'ndeki pozisyonuna göre ligde başarısını sürdürebilir. Bu sakatlıklar bu şekilde devam ederse mutlaka devre arasında Beşiktaş'a transfer de gerekiyor. Bu sıkıntıyı Şenol Güneş yönetimle konuşacak ve bunu da başaracaklardır. Çünkü Beşiktaş bana göre olağanüstü bir başarı yakaladı. Beşiktaş'ın Avrupa'da başarılı olması lazım çünkü Türkiye'yi temsil ediyor. Eğer Beşiktaş bu kadronun üstüne transfer döneminde bir iki oyuncu daha koyarsa Avrupa'da da hedefleri çok büyük olur, yurt içinde de şampiyonluk yarışında zaten her zaman favori takımdır. Bu durum Süleyman Seba döneminden gelen bir çalışma ürünüdür. Akıllı ve düzgün işler yapılıyor. Bu, Beşiktaşlıları mutlu ediyor. İnşallah bu durum bozulmaz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı mylife1903

Ahaha turklugu.... sonrasini okumadim.

Ulan ne guce tapan adamlariz. 20 sene sonra yeni zubuk basa gecince bu gunleri de arariz biz, zamaninda kenan evren pasanin sanat okulu birden terk resimsilerine para sacanlar neredeyse bugunun sonradan gormeleri onlarin yaninda olacak.

Egitim sart.

Çevrimiçi Necmi

Biz de kaldirdik, geliyoruz, fotomac kaldirma konusunda tecrubeli, kepenek de indirecek yakinda, zeytinburnu limanina gidip kalkanlari indirsinler, issiz kalinca
kaldıran fotomaç değil ama  1903

Çevrimiçi Necmi

gerçek hesap ama gerek yok düzen adamı işte kimin eşeğine binerse onun türküsünü çağırır.

Çevrimdışı mylife1903

kaldıran fotomaç değil ama  1903
Aaaaaa, fotomaca girmedigim icin bilmiyordum, onlarin da gozumde fotomactan bir farklari yok zaten, besiktasli falan da degiller, bizim sirtimizdan iki uc tik kazanip bunu paraya ceviriyorlar.

Neyse bunlari da karakoy limanina gonderelim, orda kalkanlari indirsinler, hangisi daha cok kalkani indirirse onu alkislayacam ve brokbek montin dvdsi hediye edecem

Çevrimiçi Necmi

Amerika'nın ilk önceliği Amerika olacak zaten adam bu yüzden seçimi kazandı, ülke altyapı anlamında cidden felaket durumda, okullar hastaneler yollar vs. İnsanlar dışarıda demokrasi arayışında olan bir ülke yerine kendi insanına değer veren bir başkan istiyorlardı ve o yüzden seçtiler, büyük ihtimalle dış politikada bu tarz hamleleri daha az göreceğiz..
hiç umma böyle bir şey amerikada kişiler değişir politikalar değişmez
bazen uygulamada değişir kimisi asker çıkartır kimisi sadece füze gönderir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

gerçek hesap ama gerek yok düzen adamı işte kimin eşeğine binerse onun türküsünü çağırır.
Adam beni aylar önce bloklamış twitterda, dün bi giydireyim diye girecektim baktım blokluyum  :D Gurur duydum kendimle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı b.damatoglu

Lig Radyo da Toraman konuşuyor başkana camiaya destek veriyor. Helal olsun. Operasyonu ortaya koyuyor.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

maçı bitirmiş ama destek olmak lazım bunlar maç sonundada skoru değiştirebileceklerini sanıyorlar

Çevrimdışı arda

Dün dündür bugün bugün! Tweet'in atıldığı tarih pek manidar :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Akil Emre

@Necmi abi , bu kadar kenetlenmiş camiamıza 101. yıldaki gibi oyun oynayacaklar diye ciddi korkuyorum.

Var mı bir duyumun , yönetimin herhangi bir hamlesi olacak mı? Fotomaç ve turkuaz grubu bu kadar rahat hareket edebildiğine göre , biryerden emir alıp ligde bize çelme taktırabilirler mi?

@Necmi abi , bu kadar kenetlenmiş camiamıza 101. yıldaki gibi oyun oynayacaklar diye ciddi korkuyorum.

Var mı bir duyumun , yönetimin herhangi bir hamlesi olacak mı? Fotomaç ve turkuaz grubu bu kadar rahat hareket edebildiğine göre , biryerden emir alıp ligde bize çelme taktırabilirler mi?
İşte O Sıkar biraz :)

Etiketler: