Başkan bu işten sıyrılmak istiyorsa, yapacağı bir şey var aslında.
Bugünkü Fotomaç görüşmesini Cuma'ya erteleyip, Ankara'da falanca bir bakanla yalandan bir görüşme ayarlamak.
Yarın ya da Perşembe o bakanla forma alışverişi, al ver gülüşme poz vs.
Yasak Cuma'ya kadar sürecek, gündemden de düşer o zamana kadar.
Büyük ihtimal bu tırsaklar işin içine bakanlı poz girince yelkenleri suya da indirirler, çünkü dayandıkları tek şey arkalarında hükümetin olduğuna dair his.
Sonra artık özür mü diletirsin, açıklama mı yaptırırsın, kendi bileceğin iş olur.
Bu da mantikli ama taraftari sakinlestirmez. Cumhurbaskanina cikacaksin, kapatacaksin kapiyi anlatacaksin durumu. Besiktasin 10milyon oyu var, kimse karsisina almak istemez, diyeceksin. Sonra camiayi birlestireceksin. Bakalim karsinda durabiliyorlar mi.
Denem bir iki yapacaksin. Baglanacaksin aspora.
Butun besiktaslilar simdi aciyoruz telefonumuzu bilgisayarimizi ve turgay demiri takip etmeyi birakiyoruz, birakmayan besiktasin haklarini korumuyordur, diyeceksin. Herkes takibi birakacak.
Bize suan baskan degil, lider lazim.
Ha fikret orman beni fetodan iceri atarlar, is hayatim bozulur, vergi borcum cikar diyorsa, istifa etsin.
Ya da baskan ciksin tvye bu fotomaci ve yazarlarini taraftarimizin takdirine birakiyorum, desin. Taraftarimi evinde zor tutuyorum desin.
Taraftara havale ediyorum, desin.
Lider istiyoruz suan ihtiyacimiz var. fikret orman buyuk baskansin ama artik lider ol yok kaybedeceklerin besiktastan onemliyse istifa gibi bir model var turkiyede isletilmeyen.
Don kisotumuzu ariyoruz bize liderlik edecek