Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157267 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mavi Tuna

İsmini bilmediğim hiç de duymadığım Sabahın ne bileyim neyi Beşiktaş başkanına ayar vermeye çalışıyor. Başkan başka kanalda bu işi tatlılıkla çözeriz diye açıklama yapıyor. Bekle ya hu daha dumanı tüten konuyu hemen niye tatlıya bağlarız diyorsun bu adamlara fırsat veriyorsun. Sen, Beşiktaş Başkanısın öyle çok konuşmayacaksın az ve öz olacak bu işlere Nafizoğlu gibi birini belirle yağdırsın dursun. Adam her şeyin zeminini önceden ayarlıyor. Sen de koy piyasaya öyle bir adam. Bugün çok sert bir açıklama yapmaz  ise haklı iken herkesin gözünde haksız oluruz ayrıca bu herifler fazlası ile cesaretlenirler zaten cesaretlendiler bunlara bir ayar daha lazım.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı sozkul

yahu şurda bile karşıma çıktı ya bu fortran başka da birşey demiyorum
bu gece rüyama girmez umarım...

Bir zamanlar yalnızca fortran vardı arkadaşlar, aşağılamayın fortranı, genlerimizde büyük katkıları olan neandertall atalarımızı aşağılamaya benziyor, floppy de yoktu bir zamanlar, yazdığımız kodları, ince uzun kartonların üzerine delik açan bir makina sayesinde saklıyorduk, sonra o kartonları not tutmak veya kopya çekmek için kullanıyorduk

Çevrimdışı mellfred

Bir kaç cahilden mürekkep 3-5 yıllık bir  paçavradır fotomaç ve kesinlikle taraftır ve bazı kulüplerin taraftarıdır Beşiktaş kulübünün yarattığı hiçbir değerden istifade etmesini istemiyoruz. Şunu söyleyin gitsin be !

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu önce 98-99 deyip sonra 97-98 die tornistan yaptığını gördük deliller mevcut  :bandit:

balık hapı dozajını arttırmalısın dostum  :lol:

Yanlış hatırlama değil, typo hatası.

Bizim sene matematik kolaydı, 1 yanlış 1 boş üzmüştü beni.

Fen'de 5 ya da 7 yanlış vardı yanılmıyorsam, çok zordu. Edebiyat'ta da 7 vardı sanırım.

Orta öğretim başarı puanı da kötü hesaplanıyordu o zaman, diğer öğrenciler de başarılıysa düşük gelen saçma bir sistem vardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir kaç cahilden mürekkep 3-5 yıllık bir  paçavradır fotomaç ve kesinlikle taraftır ve bazı kulüplerin taraftarıdır Beşiktaş kulübünün yarattığı hiçbir değerden istifade etmesini istemiyoruz. Şunu söyleyin gitsin be !

Olayı ısrarla Yönetim-Fotomaç tartışmasına çekmek istiyor bu paçavra.

Görev yine Beşiktaş taraftarına düşüyor, sosyal medya tepkisiyle geri adım attırmamız lazım bu heriflere.

Yönetimin kısıtlaması semboliktir, yoksa tesise alsan ne olur almasan ne olur.

Asıl sarsıcı tepki taraftarındır.

Çevrimdışı raichu

Fen'de 5 ya da 7 yanlış vardı yanılmıyorsam, çok zordu. Edebiyat'ta da 7 vardı sanırım.

Orta öğretim başarı puanı da kötü hesaplanıyordu o zaman, diğer öğrenciler de başarılıysa düşük gelen saçma bir sistem vardı.
güzel ülkem de sistem ne zaman saçma değil ki  :D
özellikle konu eğitim olduğun da

Çevrimdışı tangaz

kullandığın balık hapı markasını değiştir ya da dozajı artır dostum :)

bizim sene öys matematik çok zordu dediğim gibi öss kekti 32 soru oluyordu sınavdan sonra kontrol dahi etmeye gerek duymazdım sonucun 32/32 olacağı kesindi. öys.de ise ülke ortalaması 8,5 iken ben 49 doğru 1 yanlış 2 boşla tamamlamıştım sınavı fende sen kadar iyi değildim  sanırım 37-38 gibi bi skor vardı zaten görebileceğim zirve de 45 olurdu ama olmamıştı edebiyatta bende de 7 yanlış vardı zaten oldum olası sevmem edebiyatı örneğin şiir okumak bana ızdırap gibi gelir  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

KAlitesizlik pacalarindan akiyor heriflerin.

Besiktasli gecinip, besiktastan gecinen 3-5 amil,parazit,terliksi hayvansiniz

Çevrimdışı sozkul

Kapalı kapılar ardında sabaha kadar konuşsunlar o manşetten sonra bir tekzip özür gelmedikten sonra hiç bir önemi yok. Alın bugünkü manşet..

Metin'de kendini o resme sokmuş ya, ne diyim.
Başkanın bu olayı yönetim biçimi tam bir fiyasko ve acemilik örneği, geldiğimiz noktada artık egosu ve konuşma hevesi bize zarar vermeye başlayacak anlaşıldı. Geçmişte bu hataları çok yaptı ama bu kadar korkulan bir takım olmadığımız için nominal etkisi bu kadar büyük değildi.
Adamlar o kadar sert girmişki, resmen boyunun ölçüsünü görelim diyorlar, planlı bir tavır bu, çelişkinin boyutunu artırıp, başkanı daha sert cevaplar vermeye zorlayıp, mümkünse eski defterleri açtırıp olayı bjk-fener-gs çatışmasına döndürmeye çalışıyorlar.
Benim tanıdığım başkanım bu oyuna gelir. Hemde hoplayarak atlar ortaya.
Ne yaparsa yapsın bu olay özelinde kaybetmiş olacak başkan, doğruda yapsa yanlışda.

Çevrimdışı mrred

Evet herkese günaydın
Zor bir durumdayız arkadaşlar hem ülke hem de BEŞİKTAŞ olarak başkanımızı elbette seviyoruz fakat başkan bir yerlere daha önceleri bir takım tavizleri malesef verdi bunu BEŞİKTAŞIMIZ için yaptı özellikle stad yapım aşamasında tavizi kendi şahsi menfaatleri için değil BEŞİKTAŞIMIZ İÇİN YAPTI bu noktaya kadar bir şey diyemeyiz başkana amma velakin öyle asarım keserim şeklinde bir tepki beklememiz hayalcilik olur. Burda başkanın yapması gereken şey beşiktaş taraftarını hem sosyal medyada hem de sosyal hayatta örgütlemektir. Örgütlü bir güç her zaman düşmana korku verir. Beşiktaşın akil insanları strateji geliştirmeliler. Çünkü karşımızda öyle bir güruh var ki TUVALETE BİLE GİTMEK için SARAYDAN icazet alıp da basın özgürlüğünü savunuyorlar. SABAH dediğiniz gazete takip etmeyen bilmeyen arkadaşlar için söylüyorum YANDAŞTIR. Dolayısıyla arkalarına güvenerek bize ayar veriyorlar. Bu iş bugünden yarına kazanılcak bir mücadele olmadığı gibi TOPYEKÜN olmadığı zamanda her zaman güdük kalacak bir mücadele olur.
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

İsmini bilmediğim hiç de duymadığım Sabahın ne bileyim neyi Beşiktaş başkanına ayar vermeye çalışıyor. Başkan başka kanalda bu işi tatlılıkla çözeriz diye açıklama yapıyor. Bekle ya hu daha dumanı tüten konuyu hemen niye tatlıya bağlarız diyorsun bu adamlara fırsat veriyorsun. Sen, Beşiktaş Başkanısın öyle çok konuşmayacaksın az ve öz olacak bu işlere Nafizoğlu gibi birini belirle yağdırsın dursun. Adam her şeyin zeminini önceden ayarlıyor. Sen de koy piyasaya öyle bir adam. Bugün çok sert bir açıklama yapmaz  ise haklı iken herkesin gözünde haksız oluruz ayrıca bu herifler fazlası ile cesaretlenirler zaten cesaretlendiler bunlara bir ayar daha lazım.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Arkalarında hükümet var.

Beş dakikada FETÖ'cü ilan ederler Fikret Orman'ı, atarlar içeri... Kulübe haksız vergi borcu çıkarırlar, stat inşaatıyla ilgili geriye dönük bir şeyler çıkarıp stadı bile kapatırlar. Bunlardan her türlü hainlik beklenir. Başkan önce bir cesaretle sesini yükseltti, şimdi orta yolu bulmaya çalışıyor çaresizce... Artık kızamıyorum da. Hayatını FETÖ'yle mücadeleye adayan adamlar FETÖ üyesi olmaktan hapse tıkılıyor, karikatüristler tutuklanıyor, dokunulmazlığı olanların evine baskın düzenleniyor falan... Bu ilkel ve alçak şımarıklıkla mücadelenin artık bir yolu yok. Geçmiş olsun.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

kullandığın balık hapı markasını değiştir ya da dozajı artır dostum :)

bizim sene öys matematik çok zordu dediğim gibi öss kekti 32 soru oluyordu sınavdan sonra kontrol dahi etmeye gerek duymazdım sonucun 32/32 olacağı kesindi. öys.de ise ülke ortalaması 8,5 iken ben 49 doğru 1 yanlış 2 boşla tamamlamıştım sınavı fende sen kadar iyi değildim  sanırım 37-38 gibi bi skor vardı zaten görebileceğim zirve de 45 olurdu ama olmamıştı edebiyatta bende de 7 yanlış vardı zaten oldum olası sevmem edebiyatı örneğin şiir okumak bana ızdırap gibi gelir  :D

ÖSS zeka testi gibiydi aslında, sayısalda 1 yanlış bir boşla tamamlamıştım. Onca ÖSS denemesine girdim, biyolojide ilk defa gerçek ÖSS'de tam çekmiştim.

ÖSS'nin tek sınav olarak uygulanması tam bir aptallıktı. Türev integral görmeyen çocukları üniversiteye aldılar, hepsi okulu uzattılar.

Benim girdiğim sene ÖYS'de matematik kolaydı, Fen çok zordu. Feni çözerken o kadar yıpranmıştım ki, edebiyattaki paragraf soruları artık eziyet haline gelmişti.

Senin bölümün ve üniversiten neydi bu arada?

Çevrimdışı tuncaboylu

güzel ülkem de sistem ne zaman saçma değil ki  :D
özellikle konu eğitim olduğun da

Giderek daha da kötüye gidiyor, inanılmaz.

Eskiden Anadolu Liseleri sınavında 73 netle iyi bir Anadolu Lisesi'ne girebilirdin, şimdi 7-8 yanlış yapınca lise kazanmıyor çocuklar.

Bir sınavda 500 tane full çeken olur mu?

Çevrimdışı mrred

@ozankarakoc Her zaman bir yol vardır ve fakat burda olayı salt sosyal hayattan ayrı düşünemeyiz. Bir ülkenin futbolu neyse kendisi de odur. Sistemsizlik amatörlük karadüzen ülkeyi baştan başa sardı git gide geriye gidiyoruz. Felsefe sanat düşünce dünyamızı yani kısacası beynimizi ve ruhumuzu geliştirmediğimiz süre NİETZSCHE nin tanımladığı gibi "SÜRÜ İNSANLARIN" hakim olduğu bir yöne evriliyoruz hatta evrildik. Burdan "ÖZGÜR İNSAN" yönüne evrilmemiz MÜCADELE ile olur. Tek çıkış var bir nesil kendini feda edecek ama önce adına feda edilecek bir İDEAL , bir KAVRAM bir LİDER çıkması gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

Soruları önceden verirsen neden olmasın?

Çevrimdışı mrred

@atalay seni seviyorum ne zamandır söylicem içimde kalmasın kardeşim :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Giderek daha da kötüye gidiyor, inanılmaz.

Eskiden Anadolu Liseleri sınavında 73 netle iyi bir Anadolu Lisesi'ne girebilirdin, şimdi 7-8 yanlış yapınca lise kazanmıyor çocuklar.

bizim zamanımızda anadolu liselerine girmek ızdıraptı ama fen liselerine girmek daha da ızdıraptı zaten tüm ülkede hepi topu 28-29 tane fen lisesi vardı onlarında yarısı paralıydı girmek ciddi ciddi zor ötesiydi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

O başka dostum, LYS inanılmaz kolay bir sınav.

Dünya kadar çocuk full çekiyor, puanı etkilediği için hepsinin ders notları 100. 1 yanlış yapan Galatasaray'a ve İstanbul Lisesi'ne giremiyor, ahmakça bir sistem

Çevrimdışı mrred

bizim zamanımızda anadolu liselerine girmek ızdıraptı ama fen liselerine girmek daha da ızdıraptı zaten tüm ülkede hepi topu 28-29 tane fen lisesi vardı onlarında yarısı paralıydı girmek ciddi ciddi zor ötesiydi.
Abi doğru söylüyorsun 70 netle sonuncu olarak girmiştim Anadolu Lisesine
The great gig in the sky

Çevrimdışı panic13

Bu konuda tabii ki yönetimin ve camianın tarafındayız da...

Fotomaç'ın tavrından anlaşılıyor ki bize dizimizi kırıp oturmak düşecek. Şu an Türkiye Cumhuriyeti'nde hiç bir akli bali adem oğlu yoktur ki hükümeti karşısına alsın.

Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni. bugün gazeteyi almayalım, boykot yapalım desek bırak renklileri, yöneticileri, bu forumda bile bize "başımıza anarşist mi olacaksınız?" diyecek adam var.

Geçmiş olsun, bu da bize ders olsun. Arkasında duramayacağımız sözleri söylememeyi öğretmişlerdir başkanımıza.
[ Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 10:46:29 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Fen Lisesi kursu vardı ya, Fem'den her Allah'ın günü arıyorlardı.

Anadolu Lisesi'nde okuduğum için enerjimi üniversite sınavıma saklamaya karar verdik, iyi de yapmışız.

Çevrimdışı tangaz

soruları önceden vermek demişken bizim dönemden bir bilgi aktarayım sizlere konu ülke gündemi ve mevkilerin çalıntı sorularla işgali nedeniyle sıkıntılı malumunuz.

askeri liselere girmek zor değildi çoook zordu. ortaokul sonrası bir okuldan sadece 2-3 kişi kazanabilirdi onlarda okulun 1.si 2.cisi 3.cüsü olurdu 4.cüler giremezdi bazı okullardan kimse giremezdi alt seviye okullar küçük ilçelerin vasataltı okullarından mezun olup da askeri liseye girebilen olamazdı. sözün özü şu ki; türk ordusu ülkenin en zeki çocuklarını alıp eğitirdi. tabii bir zamanlar...

Çevrimdışı atalay

@atalay seni seviyorum ne zamandır söylicem içimde kalmasın kardeşim :D

Demek İlan-ı aşk... Eyvallah. Sevgiler bizden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fotomaç'ın tavrından anlaşılıyor ki bize dizimizi kırıp oturmak düşecek. Şu an Türkiye Cumhuriyeti'nde hiç bir akli bali adem oğlu yoktur ki hükümeti karşısına alsın.

Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni. bugün gazeteyi almayalım, boykot yapalım desek bırak renklileri, yöneticileri, bu forumda bile bize "başımıza terörist mi olacaksınız?" diyecek adam var.

Geçmiş olsun, bu da bize ders olsun. Arkasında duramayacağımız sözleri söylememeyi öğretmişlerdir başkanımıza.

Yalnız ilginç bir nokta var, medyadaki diğer gazeteler, kanallar ve hatta Hürriyet bile bu paçavranın arkasında durmuyor.

Basın özgürlüğü sansür falan diyorlar; tek destek kendi yayın gruplarındaki diğer çöplerden geliyor. (Takvim, Aspor, Sabah)

Türkiye arkamızda diye manşet atıyorlar, verdikleri yorumların tamamı kendi gruplarının yazarlarına ait.

Bugünkü manşetlerine de takmamak lazım, geçen sene şu manşeti atmış bir osuruk teyyaresinden bahsediyoruz:

https://forum.donanimhaber.com/m_104677711/tm.htm

1 gün sonra hiç bir şey olmamış gibi devam, ertesi hafta Diego sahada.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Arkalarında hükümet var.

Beş dakikada FETÖ'cü ilan ederler Fikret Orman'ı, atarlar içeri... Kulübe haksız vergi borcu çıkarırlar, stat inşaatıyla ilgili geriye dönük bir şeyler çıkarıp stadı bile kapatırlar. Bunlardan her türlü hainlik beklenir. Başkan önce bir cesaretle sesini yükseltti, şimdi orta yolu bulmaya çalışıyor çaresizce... Artık kızamıyorum da. Hayatını FETÖ'yle mücadeleye adayan adamlar FETÖ üyesi olmaktan hapse tıkılıyor, karikatüristler tutuklanıyor, dokunulmazlığı olanların evine baskın düzenleniyor falan... Bu ilkel ve alçak şımarıklıkla mücadelenin artık bir yolu yok. Geçmiş olsun.

Bu arada Beşiktaş taraftarı büyük camia falan... güldürmeyin beni. bugün gazeteyi almayalım, boykot yapalım desek bırak renklileri, yöneticileri, bu forumda bile bize "başımıza anarşist mi olacaksınız?" diyecek adam var.

:claps: :claps: :claps: En doğru karar ve yorum bence. Herkese cevabımız sahada olmalı artık.

Etiketler: