Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168056 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

kalkın ulan Beşiktaş'ın maçı var :D

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin gunaydin, formayi cektim ustume, totemlere baslayin

Çevrimdışı LuceGel

Günaydın herkese Beşiktaşın maçı var  :busted_cop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

günaydın ahali,

berbatov sana da günaydın  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

günaydın ahali,

Keh keh  :icool:
Simdi onlar dusunsun

Çevrimdışı tangaz

Keh keh  :icool:
Simdi onlar dusunsun

düşünse yazdıklarının yarısını silerdi düşünmeden yazıyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

düşünse yazdıklarının yarısını silerdi düşünmeden yazıyor  :bandit:
Abi sorma dun tam sen cikinca, gonuya girdim ben

Feda sezonunda 4 milyon harcamisiz, sonraki sezon 14 civari. Kaynak yaratilmis, potansiyel varmis, cevap yok!

Iste 18 harcayacagina 15 harcamilk sezon sonra hic harcama, iki tane kupa koy muzeye.sanki sokakta bulduk o 14 milyonu. Kredi cektiler iste. Borc artti.

Çevrimdışı tangaz

Abi sorma dun tam sen cikinca, gonuya girdim ben

Feda sezonunda 4 milyon harcamisiz, sonraki sezon 14 civari. Kaynak yaratilmis, potansiyel varmis, cevap yok!

Iste 18 harcayacagina 15 harcamilk sezon sonra hic harcama, iki tane kupa koy muzeye.sanki sokakta bulduk o 14 milyonu. Kredi cektiler iste. Borc artti.

evet bunu defalarca sordum hiç yanıt gelmedi. feda nedir yahu çıkarsın biz beşiktaşız uleyn die söze dalar 2 transfer yaparsın o ara hazır fernandesi ruslar istemişken şutlarsın o parayla yaparsın bunu da sonra o kredi çektikleri paraylada 2 transfer daha yap ilk sezon ama başına da koy rasim hocayı sana şampiyon kadro işte... kredi çekmeyi zor sanıyorlar kim verecek falan filan diyorlar bu çebi mebi bankaya gitse tüm kadro sıraya geçer önünü ilikler sıranın sonundaki müdür kasanın anahtarını tepsiyle verir.

Çevrimdışı mylife1903

evet bunu defalarca sordum hiç yanıt gelmedi. feda nedir yahu çıkarsın biz beşiktaşız uleyn die söze dalar 2 transfer yaparsın o ara hazır fernandesi ruslar istemişken şutlarsın o parayla yaparsın bunu da sonra o kredi çektikleri paraylada 2 transfer daha yap ilk sezon ama başına da koy rasim hocayı sana şampiyon kadro işte... kredi çekmeyi zor sanıyorlar kim verecek falan filan diyorlar bu çebi mebi bankaya gitse tüm kadro sıraya geçer önünü ilikler sıranın sonundaki müdür kasanın anahtarını tepsiyle verir.
Cebi bence bankaya gitmez abi, banka cebiye gider

Çevrimdışı tangaz

Cebi bence bankaya gitmez abi, banka cebiye gider

bak bu da doğru, gene doğru tespitte bulundun. ben aslında dün çok fena sokuşturacaktım ama 3-5 kişi birden saldırdılar deri eldivenleri de wardı hepsine yetişemedim ayıldığımda üzerimde bira kokusu da vardı

Çevrimdışı mylife1903

bak bu da doğru, gene doğru tespitte bulundun. ben aslında dün çok fena sokuşturacaktım ama 3-5 kişi birden saldırdılar deri eldivenleri de wardı hepsine yetişemedim ayıldığımda üzerimde bira kokusu da vardı
Hep bizim semtte oluyor boyle isler, bogaz havasindan

Çevrimdışı tangaz

Hep bizim semtte oluyor boyle isler, bogaz havasindan

semtin ruhani bi yönü olduğu kesin.

kışkış cinler kışkış yallah cinler yallah...

Çevrimdışı LuceGel

günaydın ahali,

Sizin Kiev deplasmanı işi kesinleşti heralde para biriktir filan yazmışsın  :icool: Ama Kievede ne deplasman yapılır haa  :money:

Çevrimdışı tangaz

Sizin Kiev deplasmanı işi kesinleşti heralde para biriktir filan yazmışsın  :icool: Ama Kievede ne deplasman yapılır haa  :money:

kiev benim ikinci evim paralel evrende kievli olduğumu düşünüyorum bazen :icool:
henüz delilleri topluyorum son dakika sokuşturucam sergenin son dakikada kadıköyde 90a taktığı gibi takacağım :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

kiev benim ikinci evim paralel evrende kievli olduğumu düşünüyorum bazen :icool:
henüz delilleri topluyorum son dakika sokuşturucam sergenin son dakikada kadıköyde 90a taktığı gibi takacağım :bandit:
Sergen gibi olur abi ama koray gibi takalim abi, ya da olcay gibi olsun, hic santrasi yapilmasin

Çevrimdışı tangaz

Sergen gibi olur abi ama koray gibi takalim abi, ya da olcay gibi olsun, hic santrasi yapilmasin

bu varya korkudan şimdiye kadar çoktaaan girdiği eski iletileri bulup silmiştir kesin  :icool:

Çevrimdışı LuceGel

Rakip kaleye gelemezde  Hamsik gibi uzaktan çalışabilir forumdan gidecekler bellimi onu şeettiydim.Benim bir arkadaş oda Kharkiv uzmanı  köylerini bile öğrenmiş gidersem ondan geniş bir sunum alacam. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gunaydin gunaydin, formayi cektim ustume, totemlere baslayin
Ne totemi abi ya sanki rakip sağlam ne gerek var.

Çevrimdışı tangaz

Rakip kaleye gelemezde  Hamsik gibi uzaktan çalışabilir forumdan gidecekler bellimi onu şeettiydim.Benim bir arkadaş oda Kharkiv uzmanı  köylerini bile öğrenmiş gidersem ondan geniş bir sunum alacam. :D

benim bi arkadaşda minsk der başka bişey demez yılın 45 gününü orada geçirir. bekar olmak vardı şimdi  her ay bi karadeniz kuzeyi yapardık  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

bu varya korkudan şimdiye kadar çoktaaan girdiği eski iletileri bulup silmiştir kesin  :icool:
Silme degil de editleme huyu var abi, daha dun yakaladim. Amma arastirmaci cocuk, hemen arastirip editliyor, demektir azicik fevri model bu

Iki gundur havuc yiyorum, geceleri iyi goreyim, diye dolunay yakin sirtim killanmaya basladi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Düşüncelerini bizimle de paylaşırsın abi

Çevrimdışı mylife1903

Ne totemi abi ya sanki rakip sağlam ne gerek var.

Olsun olsun bak gencler macinda formayi yemek saati giydim berabere kaldik, isimizi sansa birakmayalim, net skor bekliyorum bugun. Artik lige odaklanma zamani geldi, biz forum olaraktan bile mac havasina giremedik.

Senol hocanin da sucu var bu konuda, cok guveniyoruz kendisine, hic isine karismiyoruz. Baska hoca olsaydi simdiye ilk11leri kulube fakslamaya baslamistik.

Çevrimdışı mylife1903

benim bi arkadaşda minsk der başka bişey demez yılın 45 gününü orada geçirir. bekar olmak vardı şimdi  her ay bi karadeniz kuzeyi yapardık  :icool:

Belarusu cok severim, yazin gidicem buyuk ihtimal, minskte kumarhaneleri de var bunlarin. Ampul gibi

Soyle belarus turu yapmak lazim cok guzel ulke. Pinsk, minsk, grodno, brest

Çevrimdışı tangaz

Silme degil de editleme huyu var abi, daha dun yakaladim. Amma arastirmaci cocuk, hemen arastirip editliyor, demektir azicik fevri model bu

Iki gundur havuc yiyorum, geceleri iyi goreyim, diye dolunay yakin sirtim killanmaya basladi

dün bikaç kişi sobelemişsiniz bu berbatovu sahi neyi sildi orda

Etiketler: