Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9161131 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Cenki canlı izleyince sinir oldum abi bayağı yetersiz, necmi abide geçen maçlara göre daha iyiydi dedi kötüsünü düşünemedim. ciddi formsuz isteksiz gibi geliyor en büyük sıkıntı bu bence

formsuz değil isteksiz oynuyor bu daha kötü
geçen seneki saldıran cenk gitmiş yerine bambaşka bir
cenk gelmiş.
tabi birazda ilerdeki pas oyununu kaybetmemizden kaynaklanıyor
ceza sahası civarında hiç aktivitemiz olmuyor artık buda cenk olcay gibi oyuncuları oyundan
düşürüyor. Geçen sene orta sayımız düşüktü pasla girerdik şimdi
sürekli orta açıyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Cenki canlı izleyince sinir oldum abi bayağı yetersiz, necmi abide geçen maçlara göre daha iyiydi dedi kötüsünü düşünemedim. ciddi formsuz isteksiz gibi geliyor en büyük sıkıntı bu bence

Ben odunu suya yatirayim, ts macina kadar hazir olur.

Asik olmus cocuk herhalde, anlayamiyorum. Ismaelle dalga gece gece cenk ismaele benzedi :ebebe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu susturulma cok kotu sey arkadas, allah dusmanimi susturmasin. Ozel masaj atamiyon.
Kotu kotu
Ama ispiyon butonu calisiyor haaaa, tepkini baskalarini ispiyonlayarak verebiliyon, ahaha
Sende mi susturulmuştun abi. ahahaha ispiyon mu

Çevrimiçi Necmi

Bu susturulma cok kotu sey arkadas, allah dusmanimi susturmasin. Ozel masaj atamiyon.
Kotu kotu
Ama ispiyon butonu calisiyor haaaa, tepkini baskalarini ispiyonlayarak verebiliyon, ahaha
bilmem hiç susturulmadım :alala:
yapacak bir şey yok küfür hakaret gibi şeylere müsamaha gösteremeyiz.

Çevrimdışı Orhan

Omerin forvetsen hakkini vereceksin sozu de dikkate alinmali aslinda. :)

Çevrimdışı cursedofdragon

abuobakar'ı napoli maçında 2.5 kere topla buluşturmuşuz.

1 sinde korner kazandırdı.

2.cisinde penaltı yaptırdı.

Saygılar

Bide bu vardı demi :D Saygılar diyen bi abimiz vardı o noldu :)

Çevrimdışı murat

aynı videoyu ben de paylaşıp benzer şeylerden bahsedecektim.
aynı şeyi lick tv'de yapıyor ve bu çok can sıkıcı. şirret sipikerlerinin ezber  cümlerlerindense (yalçın ayhan'ı tenzih ederim) taraftarımın sesini tercih ederim
normalde hiç üşenmem bu gibi durumlarda yetkililere ulaşıp şikayetimi yaparım ama kurum trt olunca hiç uğraşmadım çünkü ciddiye bile almayacaklarını biliyorum. adamlar koca kurumu ahbap-çavuş yönetiyorlar aile şirketine döndü koca çınar
bir organizyon yapılıp maç günü yayıncıya "taraftarın sesini istiyoruz" minvalinde bir yüklenme yapılmalı ve mümkünse beşiktaşın trt'de olan maçlarını yalçın ayhan anlatmalı
yalçın ayhan mı? :o_o: yalçın çetin olmasın.

Çevrimdışı Orhan

Saygılar

Gozlerim en cok @sosyalkartal i ariyor.Toreden falan haber var mi bizi bilgilendirse keske.

Çevrimdışı Bishamon

Gozlerim en cok @sosyalkartal i ariyor.Toreden falan haber var mi bizi bilgilendirse keske.
Devre arası transfer doneminde damlar ortaya yine balotelli hernanes diye sayıklamaya başlar

Çevrimdışı murat

ne değerler heder oldu yitip gitti. armağan vardı birde.

Çevrimdışı murat

Devre arası transfer doneminde damlar ortaya yine balotelli hernanes diye sayıklamaya başlar
sonuçta birşekilde ilgilenilen ve ismi geçen oyuncuları derleyip toplayıp huzurlarınıza sunuyordu.ne yapsın çocuk transferide mi bitirsin :D .

Çevrimiçi Necmi

armağan iyidir ya

Çevrimdışı LuceGel

Başkan devre arası diyor transfer diyor bir kanat bir santrafor patlatsa var yaa  :money:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Quaresma portekiz milli takımına çağrılmış :D

Bruma 21 yaş altı portekiz milli takımına çağrılmış :D

Aaaa oldumu şimdi 100 milyon €'luk brumaya bu yapılır mı :D  :evillol:

Çevrimdışı Berat

Başkan devre arası diyor transfer diyor bir kanat bir santrafor patlatsa var yaa  :money:
Sol bek :)

Çevrimdışı sozkul

En kötüsü bence büloyla fıro abi z

Fırat'ın Beşiktaşlı olmasından utanıyorum, şu adama takım değiştirtelim. Para filan verelim artık Beşiktaşlı olmasın.

Çevrimdışı sozkul

Ozi sağlamsa oynasın artık önümüzdeki maçlar için rtim kazanması önemli.

El kol hareketlerini biraz azaltsın ama, bunun diğer topçuların hoşuna gittiğini sanmıyorum, çok sık yapınca işede yaramıyor, diğerlerine hep doğru yerde durmuyorsunuz iması veriyormuş gibi oluyor, birisi ulaşıp uyarsın lütfen.

2011-12 sezonundaki Bayern Münih’ten sonra Napoli’den Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki iki maçta da puan alan tek takım Beşiktaş oldu.

Manchester City, Arsenal ve Borussia Dortmund gibi devlerse Napoli karşısında en fazla bir maçta galip gelebilmeyi başardı.

Galatasaraylı Muslera’nın 2012’de Manchester United karşısında kurtardığı penaltıdan sonra Şampiyonlar Ligi’nde bir Türk takımı namına penaltı kurtaran ikinci isim Fabricio oldu.

BEŞİKTAŞ, geride kalan 4 maçın hiçbirinde rakip kaleleri boş geçmedi. Kartal, Benfica ve Dinamo Kiev’e 1’er gol atarken, Napoli’ye ise, iki maçta 4 gol attı.

5 gol yiyen Beşiktaş, buna karşın attığı toplam 6 golle Devler Ligi’nde 4 maç sonunda ilk kez averajda artıya geçebildi.

DAHA önce Şampiyonlar Ligi’de 5 kez mücadele eden Beşiktaş, Mircea Lucescu ile 2003-04’te 6 maçta 7 puan toplayarak, en başarılı grafiğini yakalamıştı.

Ancak siyah beyazlılar, bu sezon sadece 4 maçta 6 puana ulaşarak, kendi rekorunu kırmaya çok yaklaştı.

Çevrimdışı mylife1903

Saygılar

@abdusta abim o saygilar yazan. Hulyo iglesas.

Rahmi koc yurtdisina ciktiysa duyumlari azalmistir.
@Hasan Tahsin abim yok ne zamandir merak etmeye basladim

Çevrimdışı mylife1903

Sende mi susturulmuştun abi. ahahaha ispiyon mu

Oyle bir kalkisma kalkismasi olmustu. Gominis mafiestosu var yahu boyle polisler sacindan basindan ceke ceke gotururken merkeze, bagaracan zuzma zuztukca sira sana geleceh, diye

Ispiyon, jurnal hic sevmem.

Zaten uzun yasamak istiyorsan, tanik, sanik,kefil ve de ispiyoncu olmayacan

Çevrimdışı mylife1903

Benim cocuk korkuyor @sosyalkartal gelecek diye. Adam gelip, balotelli dedigi an ben bicagi aliyorum elime

Çevrimdışı Orhan

Balotelli iki gune tamam on sozlesme imzalandi diyordu. Sonra eksik evrak diye bir kac gun daha bekledik :D cani sagolsun gelsin yine trollesin ortamimiz bozulmasin yeter  :evillol:

Çevrimdışı Orhan

Armagan tweeterden yuruyor abi.Arada renklilerin profiline bakarken denk geliyor.Osmanli ordusundaki akinci birlikler gibi masallah.

Çevrimdışı Orhan

Benim cocuk korkuyor @sosyalkartal gelecek diye. Adam gelip, balotelli dedigi an ben bicagi aliyorum elime
Abi su baloyu alsaydik soluna abuyu koyardik sagina taliskayi. Gerisinde Atiba Ozi Tolgay cok efsane kadro olurmus keleye 30 metre yaklasan vururdu :bawling:

Etiketler: